Προς το περιεχόμενο

Harman Kardon Soundsticks Wireless Bluetooth System 149€ Μediamarkt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτά τα ηχεία είναι για κάποιον που θέλει να μπει στο εισαγωγικό hifi, αυτός που θέλει πιο σοβαρό hifi πάει σε ενισχυτη, ηχεία ένα καλό cdplayer και καλώδια βέβαια...

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ανέβηκε μια καλή προσφορά και μπαίνει ο καθένας μέσα και αντί να πεί κάτι πάνω στο θέμα γράφει για εναλλακτικές με άλλα ακριβότερα ή μη ηχεία 2 δρόμων - monitors που θεωρεί αυτός καλύτερα των του θέματος, με εναλλακτικές σε συνδυασμό ενισχυτή, ηχείων, καλών καλωδίων, cd players και άλλων custom-ιών οι οποίες είναι άσχετες με το θέμα και τις οποίες κάποιος που θέλει να ασχοληθεί σοβαρά με τον ήχο δεν θα αναζητήσει την πληροφορία στο insomnia άλλα σε άλλο γνωστό φόρουμ που ασχολείται αποκλειστικά με το ήχο!

Τελικά μόνο για τίποτα λεντάκια, ελικοπτεράκια, μπρελοκάκια και μικροπράγματα είμαστε < του 1 ευρώ απο την άπω Ανατολή. Κρατάμε ζωντανά θέματα με σκουπίδια και θάβουμε κάποια "καλά" θέματα, τι να πώ άλλο...

Μείνετε στο θέμα παρακαλώ θερμά όσοι ενδιαφέρεστε.

Για την ιστορία, παρέλαβα κανονικά χτές το βράδι και τα ευχαριστήθηκα σήμερα. Δεν μετάνιωσα καθόλου την άγορά τους αν και έχω ήδη τον προκάτοχό τους τα II όπως είπα στην αρχή.  

• Like 19
Δημοσ.

Μπας και έχεις LG smart τηλεόραση να μας πεις αν συνδέονται ασύρματα, αν είναι δηλαδή συμβατά με το LG sound sync (η κάπως έτσι τέλος παντψν) ; 

Δημοσ.

Μπας και έχεις LG smart τηλεόραση να μας πεις αν συνδέονται ασύρματα, αν είναι δηλαδή συμβατά με το LG sound sync (η κάπως έτσι τέλος παντψν) ; 

Δυστυχώς δεν έχω LG αλλά Samsung. Παρόλα αυτά δεν βρίσκω το λόγο να μην συνδέονται απο την στιγμή που η Tv σου έχει Bt. 

Δημοσ.

Ανέβηκε μια καλή προσφορά και μπαίνει ο καθένας μέσα και αντί να πεί κάτι πάνω στο θέμα γράφει για εναλλακτικές με άλλα ακριβότερα ή μη ηχεία 2 δρόμων - monitors που θεωρεί αυτός καλύτερα των του θέματος, με εναλλακτικές σε συνδυασμό ενισχυτή, ηχείων, καλών καλωδίων, cd players και άλλων custom-ιών οι οποίες είναι άσχετες με το θέμα και τις οποίες κάποιος που θέλει να ασχοληθεί σοβαρά με τον ήχο δεν θα αναζητήσει την πληροφορία στο insomnia άλλα σε άλλο γνωστό φόρουμ που ασχολείται αποκλειστικά με το ήχο!

Ξέρεις όμως μέσα από τέτοιες συζητήσεις πόσα έχουμε μάθει για διαφορετικά προϊόντα, που πριν ούτε που τα ξέραμε; Εγώ πάντα το βρίσκω πολύ χρήσιμο όταν "ανοίγει" η κουβέντα. Ξεστραβώνεται κανα μάτι παραπάνω.

Μέχρι και καινούργιο χόμπι έχω αποκτήσει μέσα από παρεμφερή κουβέντα σε παλαιότερο τόπικ των Προσφορών.

• Like 7
Δημοσ.

Δυστυχώς δεν έχω LG αλλά Samsung. Παρόλα αυτά δεν βρίσκω το λόγο να μην συνδέονται απο την στιγμή που η Tv σου έχει Bt. 

Έγινε, ευχαριστώ. Η LG που έχω (το οικονομικότερο από τα OLED μοντέλα) δε βγάζει ήχο ούτε με 3.5mm jack, ούτε με bluetooth γενικά. Δίνει ασύρματα μόνο σε συσκευές που υποστηρίζουν το LG Sound Sync (όπως πχ  ηχόμπαρα της LG), επομένως αν δε σου κάνει κόπο ρίξε μια ματιά στο κουτάκι αν το έχεις ακόμα μπας και έχει κάπου to σηματάκι της LG sound sync:

f1a7f45b-9e34-49dc-8cdb-b48a486eaa7a.jpg

Δημοσ.

Έγινε, ευχαριστώ. Η LG που έχω (το οικονομικότερο από τα OLED μοντέλα) δε βγάζει ήχο ούτε με 3.5mm jack, ούτε με bluetooth γενικά. Δίνει ασύρματα μόνο σε συσκευές που υποστηρίζουν το LG Sound Sync (όπως πχ  ηχόμπαρα της LG), επομένως αν δε σου κάνει κόπο ρίξε μια ματιά στο κουτάκι αν το έχεις ακόμα μπας και έχει κάπου to σηματάκι της LG sound sync:

f1a7f45b-9e34-49dc-8cdb-b48a486eaa7a.jpg

Οκ φίλε μου θα το κοιτάξω το απόγευμα που θα γυρίσω σπίτι διότι τώρα είμαι στη δουλειά. 

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια συγκριτικα με τα logitech z2300 τι αποδοση εχουν?Ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος απο τα logitech, αλλα αν θα μπορουσα να ειχα παραπανω ισχυ δεν θα ελεγα οχι.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Με συγχωρείς για την καθυστέρηση να απαντήσω. Τσέκαρα το κουτί και δεν αναγράφει κάτι τέτοιο οπότε όπως αναφέρει και ο @fylatos παραπάνω δεν παίζουν με LG sound sync. 

• Like 1
Δημοσ.

Αν τα συνδέσω με την Samsung τηλεόραση μου, η ένταση του ήχου θα ρυθμίζεται κανονικά από το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...