Προς το περιεχόμενο

Baudtec

mitsos00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω σαν μόντεμ/ρουτερ το ZTE H108NS και σαν switch το αρχαίο baudtec που έδινε ο ΟΤΕ. Θα ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση. Μπορώ να αλλάξω με κάποιον τρόπο την πόρτα διαχείρισης του baudtec; ΔΗΛΑΔΉ αν εγώ συνδέομαι σε αυτό μέσω του 192.168.1.254 να συνδέομαι μέσω του 192.168.1.254:81. Να πω πως στο baudtec έχω shell access στο telnet του. Ευχαριστώ

Δημοσ.

σε πολλα ρουτερ μπορει να αλλαξει η πορτα.καποια το εχουν στο Web interface ενω καποια αλλα το εχουν μονο σε cli.Off topic και τα 2 χαλια ρουτερ.

Δημοσ.

δεν ειπα οτι δεν γινεται.πολλες φορες ειναι μεσα στο Web interface αλλα πρεπει να δεις αν εισαι σαν admin Μεσα στο ρουτερ .γιατι ερχονται με custom firmware Καποια ρουτερ απο τον οτε.απλα σαν ρουτερ και τα δυο δεν ειναι τιποτα σοβαρο.παρε το ενα πετα το αλλο

Δημοσ.

Ναι. Το ότι είναι για πέταμα το γνωρίζω. Μέσα από το interface δεν υπάρχει. Μήπως ξέρεις για telnet που έχω shell access ;

Δημοσ.

δεν το εχω ψαξει το cli interface του.μηπως με /? η με help δεις τις εντολες μπορεις να δωσεις?αρκει βεβαια να εισαι και σαν admin/root.επισης για ποιο λογο θες να αλλαξεις Port μηπως βρουμε αλλο τροπο για αυτο που θες να κανεις.

Δημοσ.

Με την εντολή help μου δίνει επιλογές πολλές αλλά ψάχνοντας με τις ώρες δεν βρήκα κάτι (αναλυτικά τις εντολές δεν τις θυμάμαι.. Ήταν κάτι σε Lan, Wan, Ip, τέτοια πράγματα. Θα τα βάλω εδώ όταν βρω λίγο χρόνο) θέλω το baudtec να το κάνω remote management σε άλλη θύρα πέρα από την 80 γιατί στην 80 είναι το ZTE

Δημοσ.

σκεφτομαι μια λυση.αν χτυπησεις την wan ip σου πχ 194.219.222.222 σε πεταει στο zte αυτοματα.και εσυ θες να χτυπας το ιδιο αλλα με :81 και να σε πηγαινει στο baudtec.κανε κατι αλλο.στο zte θα πρεπει να κανεις port forward για να σε πεταει στο baudtec εφοσον ειναι πισω απο το ρουτερ.δηλαδη θα εκανες port forward την 81 outside στην 81 inside και στην ip πχ 192.168.1.253 που ειναι το baudtec.

αντι να κανεις αυτο αφου δεν μπορεις να το βαλεις στην 81 κανε ενα port forward που θα του λες οτι για outside Θα εχεις την 81 θυρα αλλα για Inside θα εχεις την 80.οποτε αν εσυ χτυπησεις 194.219.222.222:81 αυτο θα το μεταφρασει σε 192.168.1.253 και port 80 και θα σε παει στο baudtec.λογικα θα σε αφηνει πιστευω το zte να ορισεις αλλη external port και αλλη Internal.αν δεν το εχει σαν Port forward(virtual server) καντο σαν port trigger.

Με την εντολή help μου δίνει επιλογές πολλές αλλά ψάχνοντας με τις ώρες δεν βρήκα κάτι (αναλυτικά τις εντολές δεν τις θυμάμαι.. Ήταν κάτι σε Lan, Wan, Ip, τέτοια πράγματα. Θα τα βάλω εδώ όταν βρω λίγο χρόνο) θέλω το baudtec να το κάνω remote management σε άλλη θύρα πέρα από την 80 γιατί στην 80 είναι το ZTE

Δημοσ.

ενημερωσε οταν μπορεις να δουμε αν λειτουργει ετσι αν σε αφηνει βεβαια και το baudtec να το κανεις που λογικα πρεπει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...