Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας

Πέρασα απο το joomla στο wordpress,πιστεύω θα συμφωνείτε.

Αλλάξαμε μόνο το softwear όχι  το name και  όμως τώρα δεν μου καταγράφει το google analytics τις επισκέψεις.Ούτε μία,μηδέν μόλις πέρασα στο wordpress υπάρχει κατι που δεν έκανα στο wordpress;

Ευχαριστω

Δημοσ.

Καλησπερα,ειχα  από χρονια περάσει την ιστοσελιδα με το  name και  παρακολουθούσα τις επισκέψεις.

Τωρα ενας  φίλος ειπε να αλλαξουμε σε wp και τώρα και ο ίδιος δεν  ξέρει τι συνέβη και δεν μας καταγράφει το g/a θέλει καποια ρύθμιση;

Πιστευα οτι διατηρώντας το ίδιο ονομα δεν θα υπήρχε προβλημα με το analytics...

Δημοσ.

Πρεπει να κατεβασεις ενα wp plugin για google analytics και να το συνδεσεις με το email που ειχες κανει registered. Στην ουσια το google analytics δεν βλεπει την ιστοσελιδα σου, επειδή δεν εχεις κανει καποιες απαιτούμενες ρυθμισεις οποτε και σου βγαζει 0 επισκεπτες. Επειδη δεν ξερω απο wordpress σου παραθετω εναν οδηγο που βρηκα https://www.wp101.com/adding-google-analytics-to-wordpress/

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά πρεπει να περάσω κάποιο plug in και να το ενεργοποιήσω στο site.

Αν καποιος γνωρίζει ένα καλο plug in κατά προτίμηση και δωρεάν,γιατί ειδα ότι  υπάρχουν πολλά  θα το ήθελα.

Και καποιες οδηγίες ρύθμισης του

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Μου προτείνουν τα εξής 

Google Analytics for WordPress by MonsterInsights.

Για το SEO το Yoast SEO.

Θα ήθελα την εμπειρία σας και την γνώμη σας

Ευχαριστω πολύ

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

To Google Analytics Dashboard for WP (GADWP) το εχει χρησιμοποιησει κανεις;

Το monsterinsights ισως ειναι αρκετα βαρυ, δεν το εχω χρησιμοποιησει, αλλα απο οσα διαβασα φαινεται ετσι...

Βεβαια, το θεμα ειναι να ειναι αξιοπιστο το plugin, και ας ειναι ολα σχεδον βασισμενα στο google analytics, δεν ξερω ποσο ακριβη ειναι.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 10/17/2017 στις 12:18 ΠΜ, monoxromos είπε

Πέρασα απο το joomla στο wordpress,πιστεύω θα συμφωνείτε.

Μιας και ρώτησες θα συμφωνήσω όταν από το Wordpress περάσεις στις στατικές HTML5 με χρήση JS/JSON για τα μεταβλητά ή σταθερά σημεία εφόσον δε φτιάχνεις blogs/περιοδικά/e-shops για τους πελάτες σου ή για προσωπική χρήση.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 10/17/2017 στις 12:35 ΜΜ, monoxromos είπε

Μου προτείνουν τα εξής 

Google Analytics for WordPress by MonsterInsights.

Για το SEO το Yoast SEO.

Θα ήθελα την εμπειρία σας και την γνώμη σας

Ευχαριστω πολύ

Το yoast θα σου κάνει τη δουλεια ολοκληρωμένα και digital marketing 

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μηπως ξερει κανεις, πως μπορω να δημιουργησω ενα view/property, που να μου δειχνει απο ποια links προερχεται το traffic του site μου, οταν δεν μπαινουν απευθειας στη σελιδα μου χτυπωντας το url στον browser address bar, αλλα ερχονται μεσω λινκ απο αλλη σελιδα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...