monoxromos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Γεια σας Πέρασα απο το joomla στο wordpress,πιστεύω θα συμφωνείτε. Αλλάξαμε μόνο το softwear όχι το name και όμως τώρα δεν μου καταγράφει το google analytics τις επισκέψεις.Ούτε μία,μηδέν μόλις πέρασα στο wordpress υπάρχει κατι που δεν έκανα στο wordpress; Ευχαριστω
Left13S Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Εχεις κατεβασει καποιο google analytics plugin και περασει το απαιτουμενο snippet;
monoxromos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Καλησπερα,ειχα από χρονια περάσει την ιστοσελιδα με το name και παρακολουθούσα τις επισκέψεις. Τωρα ενας φίλος ειπε να αλλαξουμε σε wp και τώρα και ο ίδιος δεν ξέρει τι συνέβη και δεν μας καταγράφει το g/a θέλει καποια ρύθμιση; Πιστευα οτι διατηρώντας το ίδιο ονομα δεν θα υπήρχε προβλημα με το analytics...
Left13S Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Πρεπει να κατεβασεις ενα wp plugin για google analytics και να το συνδεσεις με το email που ειχες κανει registered. Στην ουσια το google analytics δεν βλεπει την ιστοσελιδα σου, επειδή δεν εχεις κανει καποιες απαιτούμενες ρυθμισεις οποτε και σου βγαζει 0 επισκεπτες. Επειδη δεν ξερω απο wordpress σου παραθετω εναν οδηγο που βρηκα https://www.wp101.com/adding-google-analytics-to-wordpress/
monoxromos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Αν κατάλαβα καλά πρεπει να περάσω κάποιο plug in και να το ενεργοποιήσω στο site. Αν καποιος γνωρίζει ένα καλο plug in κατά προτίμηση και δωρεάν,γιατί ειδα ότι υπάρχουν πολλά θα το ήθελα. Και καποιες οδηγίες ρύθμισης του Ευχαριστώ.
leonidas_fs Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Απλά ψάξε για ενα plugin που λέγεται Google Analytics. Το κάνεις install και βάζεις εκει το tracking code του Google Analytics.
monoxromos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Μου προτείνουν τα εξής Google Analytics for WordPress by MonsterInsights. Για το SEO το Yoast SEO. Θα ήθελα την εμπειρία σας και την γνώμη σας Ευχαριστω πολύ
mindreader Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 To Google Analytics Dashboard for WP (GADWP) το εχει χρησιμοποιησει κανεις; Το monsterinsights ισως ειναι αρκετα βαρυ, δεν το εχω χρησιμοποιησει, αλλα απο οσα διαβασα φαινεται ετσι... Βεβαια, το θεμα ειναι να ειναι αξιοπιστο το plugin, και ας ειναι ολα σχεδον βασισμενα στο google analytics, δεν ξερω ποσο ακριβη ειναι.
The King Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Στις 10/17/2017 στις 12:18 ΠΜ, monoxromos είπε Πέρασα απο το joomla στο wordpress,πιστεύω θα συμφωνείτε. Μιας και ρώτησες θα συμφωνήσω όταν από το Wordpress περάσεις στις στατικές HTML5 με χρήση JS/JSON για τα μεταβλητά ή σταθερά σημεία εφόσον δε φτιάχνεις blogs/περιοδικά/e-shops για τους πελάτες σου ή για προσωπική χρήση.
parisseirios Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Στις 10/17/2017 στις 12:35 ΜΜ, monoxromos είπε Μου προτείνουν τα εξής Google Analytics for WordPress by MonsterInsights. Για το SEO το Yoast SEO. Θα ήθελα την εμπειρία σας και την γνώμη σας Ευχαριστω πολύ Το yoast θα σου κάνει τη δουλεια ολοκληρωμένα και digital marketing
mindreader Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Μηπως ξερει κανεις, πως μπορω να δημιουργησω ενα view/property, που να μου δειχνει απο ποια links προερχεται το traffic του site μου, οταν δεν μπαινουν απευθειας στη σελιδα μου χτυπωντας το url στον browser address bar, αλλα ερχονται μεσω λινκ απο αλλη σελιδα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα