Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να μην χαλάσω το σερί πήρα και εγώ 2!

Τι είδατε και σας ενθουσιάσε σε αυτά τα ακουστικά;
Ούτε μάρκα δεν αναφέρεται.

Την τιμή.....κάτι λιγότερο απο 2,5 ευρά!!!

Δημοσ.

Εγώ τα χρησιμοποιώ εδώ και λίγους μήνες (γύρω στα 3.5 ευρώ αγορά από ebay) . Είναι ανέλπιστα καλά για τα λεφτά τους. Η μπαταρία τους κράταγε αρχικά γύρω στις μιαμιση-δυο ώρες μουσική. Πλέον έχει μειωθεί νομίζω λίγο. Δεν ξέρω αν έχει νόημα αράδιασμα θετικών/αρνητικών, το σημαντικό είναι ότι δουλεύουν μια χαρά και εμένα με έχουν καραβολέψει για χειρισμό μουσικής και ομιλία όποτε χρειαστεί. Συμβουλή-ιδέα, αν διαθέτετε ένα μικρό powerbank μαζί σας, τα βάζετε να φορτίζουν όσο δεν τα χρησιμοποιείτε.
Θα τσιμπήσω κι εγώ άλλα 2 λοιπόν! 

Δημοσ.

πηρα και εγω 2 ,

οτι ειχαν χαλασει κατι ακουστικα που ειχα,

προλαβα και την εκπτωση στο σπιτι μου με κατω απο 5ευρω και τα 2

Ευχαριστούμε Ts 

Δημοσ.

Βασικά κάτι που ίσως να παίζει ρόλο για κάποιους είναι το είδος από τα ακουστικά που έχει. Έψαχνα πριν λίγο καιρό για την δικιά μου και όλα ήταν με τα στρόγγυλα μαξιλαράκια που μπαίνουν ολόκληρα μέσα στο αυτί αλλά (σε αντίθεση με εμένα) δεν την βολεύουν καθόλου. Πήρα από αυτά μπας και κάνουν δουλειά...

Δημοσ.

Όσες φορές και αν προσπάθησα το site είναι όλο κατεβασμένο, οπότε πήρα από ebay με 2.72 δολάρια τα ίδια ακριβώς με διαφορετική ονομασία.

Δημοσ.

Όσες φορές και αν προσπάθησα το site είναι όλο κατεβασμένο, οπότε πήρα από ebay με 2.72 δολάρια τα ίδια ακριβώς με διαφορετική ονομασία.

δινεις link απο ebay ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...