kamilopardali Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Μεταφέρω από υπολογιστή σε κάρτα μνήμης φακέλους με φωτογραφίες. Μετά βάζω την κάρτα μνήμης στο κινητό. Αλλά δεν εμφανίζεις τους ίδιους φακέλους. Τι θέλω να πω έχω πχ τον φάκελο Φωτογραφίες 2016, μέσα στο φάκελο φωτογραφίες 2016 έχω διάφορους φακέλους πχ Χριστούγεννα 2016 Πάσχα 2016 κτλ έχω τον φάκελο Αμάξι και μέσα σε αυτόν έχω διάφορους φάκελους. Όταν ανοίγω το κινητό στη συλλογή δεν με εμφανίζει τους μεγάλους φακέλους Φωτογραφίες 2016 και Αμάξι, αλλά εμφανίζει τους υποφακέλους με αλφαβητική σειρά. Εγώ θέλων να εμφανίζει τους φακέλους όπως τα μεταφέρω τι μπορώ να κάνω;
drmanakias Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Έτσι όπως το λες καταλαβαίνω οτι μπαίνεις απο την συλλογή/φωτογραφίες στα αρχεία σου .Αντί να μπεις απο την συλλογή μπες από τα αρχεία του κινητού (file manager) ,για να λες ότι παίρνει κάρτα αυτόματα πάω σε android οπότε θα πας μέσα από ( Site: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rhmsoft.fm&hl=el ) το πρόγραμμα είναι ενδεικτικό για να καταλάβεις τι εννοώ Μεταφέρω από υπολογιστή σε κάρτα μνήμης φακέλους με φωτογραφίες. Μετά βάζω την κάρτα μνήμης στο κινητό. Αλλά δεν εμφανίζεις τους ίδιους φακέλους. Τι θέλω να πω έχω πχ τον φάκελο Φωτογραφίες 2016, μέσα στο φάκελο φωτογραφίες 2016 έχω διάφορους φακέλους πχ Χριστούγεννα 2016 Πάσχα 2016 κτλ έχω τον φάκελο Αμάξι και μέσα σε αυτόν έχω διάφορους φάκελους. Όταν ανοίγω το κινητό στη συλλογή δεν με εμφανίζει τους μεγάλους φακέλους Φωτογραφίες 2016 και Αμάξι, αλλά εμφανίζει τους υποφακέλους με αλφαβητική σειρά. Εγώ θέλων να εμφανίζει τους φακέλους όπως τα μεταφέρω τι μπορώ να κάνω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα