Giorgakisgr0 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα. Έχω ένα πρόβλημα με το κινητό. Είναι τελείως άδειο από μπαταρία και όταν το βάζω να φορτίσει, βγάζει το σήμα της φόρτισης και μετά από μισό λεπτό πάει να ανοίξει και κάνει συνέχεια επανεκκινήσεις με αποτέλεσμα να μην φορτίζει ποτέ.
Neg Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα. Έχω ένα πρόβλημα με το κινητό. Είναι τελείως άδειο από μπαταρία και όταν το βάζω να φορτίσει, βγάζει το σήμα της φόρτισης και μετά από μισό λεπτό πάει να ανοίξει και κάνει συνέχεια επανεκκινήσεις με αποτέλεσμα να μην φορτίζει ποτέ. Μου έχει τύχει. Ποια έκδοση του iOS τρέχεις; Είναι Beta?
CheOnWeb Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Επίσης, προσεκτικό καθάρισμα στην υποδοχή τού lightning με πολύ λεπτό τσιμπιδάκι, όχι μεταλλικό, μήπως έχει πιάσει χνούδι. Το τι έβγαλε το 6s του γιου μου, που το έχει πάντα στην τσέπη δεν το πίστευα. 1
Giorgakisgr0 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Θα τα δοκιμασω παιδια. Εκδοση δεν θυμαμαι. Απλα το χρησιμοποιουσα για ιντερνετ.
AggelosTz Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Θες ή μπαταρια ή θυρα φορτισηςΠόσο κοστίζει η αλλαγή της θύρας; Γιατί στο δικό μου βγάζει αν κουνίσω έστω και λίγο το κινητό που φορτίζει ότι δεν υποστηρίζει το αξεσουάρ παρόλο που έχω δύο καλώδια ένα αυθεντικό και ένα φθηνότερο.
takisanar Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 για iphone 5s κανει 10-15 ευρω στειλε πμ αν θες βοηθεια και εισαι αθηνα
AggelosTz Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 για iphone 5s κανει 10-15 ευρω στειλε πμ αν θες βοηθεια και εισαι αθηνα ευχαριστώ πολύ αλλά είμαι από Ιωάννινα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα