chian Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Καλσπερα και καλη εβδομαδα σε ολους , εχω το Samsung A5 του 2013 εδω και 2 χρονια και 3 μηνες , οντας λειτουργικοτατο το τηλεφωνο και χωρις κανενα θεμα εχθες μου επεσε απο υψος περιπου 1μιση μετρων και μαλλον χαλασε η οθονη . Το θεμα ειναι οτι το κινητο λειτουργει καθως το ακουω οταν πχ καποιος μου στελνει μηνυμα στο μεσεντζερ οπως και τα κατω φωτακι της οθονης αναβουν . Δεν πρεπει να υπαρχει διαροη μελανιου απλα δεν αναβει καθολου , επιπλεον πανω αριστερα πρεπει να εχει μια μικρη θραυση απο την πτωση . Το ερωτημα μου λοιπον ειναι αν αξιζει η επισκευη , αν δηλαδη υπαρχει περιπτωση να ειναι κατι το απλο (κατι να μην κανει επαφη και να μην αναβει ) η εστω μια προχειρη επισκευη με κοστο <50 ευρω καθως δεν νομιζω να αξιζει να αλλαξω ολη την οθονη που απο τιμες που ειδα στο ιντερνετ ειναι καπου στα 100 ευρω . Θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας και αν σας ειναι ευκολο να μου προτεινεται καποιο μαγαζι να το επισκευασω (οχι απαραιτητα αριστη δουλεια αλλα να μπορω να κανω την δουλεια μου για κανα χρονο ακομα ) . Σας ευχαριστω εκ των προτερων !
Finn Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Οθόνη δυστυχώς θα πρέπει να αλλάξεις. Εκεί στο 100αρικο να υπολογίζεις αν θυμάμαι καλά.
saruman123 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Όλοι την οθόνη θα σου αλλάξουν ,έτσι κάνουν τώρα.
chian Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Αν ειναι οπως τα λετε και δεν βρω κατι προχειρο ιμιτασιον μαλλον θα κοιταξω για καποιο καινουριο καθως επισκευη 100 ευρω για ηδη 2 χρονων κινητο δεν νομιζω πως ειναι worth .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα