Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στην ομαδα,

Θελω να φτιαξω ενα pcμε το οποιο να μπορω να κανω τη δουλιτσα μου auto cad και office κλπ, αλλα παραλληλα να παιζω και τα παιχνιδακια μου. Να εχω γρηγορες ταχυτητες και να τρεχω πολλα ταυτοχρονα γιατι δεν εχω και πολυ υπομονη. Σας εχω επισυναψει μια εικονα με τα σωθηκα του υπολογιστη. Απο αυτα παραληπτεται το κουτι στο οποιο θελω την αποψη σας γιατι κατι μ λεει οτι θα εχω θεματακια με τη ψυχτρα . Επισης οταν υπαρξει μαρουλακι του κουμπωνω και μια καρτα γραφικων καθως και μια δευτερη ραμ. Και για την GPU θελω επισης συμβουλη και προταση (<250ευρω) Οποιαδηποτε συμβουλη σχετικα με το build θα την εκτιμησω. Το pc θελω να το κρατησω σε αυτο το μπατζετ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩ

https://pcpartpicker.com/list/pG3fXH

post-463527-0-23682800-1508173075_thumb.png

Δημοσ.

Εχεις απολυτο δικιο !!! Αφουδεν ειχα ιδεα οτι ειχε βγει η 8η γενια. Τοσο μυρωδιας ειμαι. Μετα τη δημοσιευση το ειδα σε ενα build καιβτα παιξα με το τι εγκλημα θα εκανα. Ι5 8400 καi Asus Z370 και η ιδια ram χρονισμενη στα 2666mhz φανταζει πολυ καλυτερη λυση.

Δημοσ.

Εχεις απολυτο δικιο !!! Αφουδεν ειχα ιδεα οτι ειχε βγει η 8η γενια. Τοσο μυρωδιας ειμαι. Μετα τη δημοσιευση το ειδα σε ενα build καιβτα παιξα με το τι εγκλημα θα εκανα. Ι5 8400 καi Asus Z370 και η ιδια ram χρονισμενη στα 2666mhz φανταζει πολυ καλυτερη λυση.

Οι Ζ370 είναι μητρικές για overclocking, δηλαδή για τους 8600Κ, 8700Κ. Aν πάρεις κλειδωμένο επεξεργαστή είναι σαν να πετάς αυτομάτως 50€+ , που θα είναι η διαφορά τιμής έναντι μιας Β360 μητρικής (όταν βγουν σε 2 μήνες περίπου). 

Συμπλήρωσε τη φόρμα αναβάθμισης γιατί θέλουμε και άλλες πληροφορίες για να σου κάνουμε πρόταση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...