hackerW32 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 με επιασε η μαλακια μου και θελω να αλλαξω καποια πραγματα στο κουτι μου, οσο νανε 7 χρονια το εχω κοντα οποτε λεω να βαλω λευκα led μεσα και να βαψω το εσωτερικο μαυρο. ως εδω οκ αν και δεν ξερω ποσο σπρει θα χρειαστω. θελω ομως να πεταξω το side panel και να βαλω ενα διαφανο πλεξι glass, εποτε εχω τις παρακατω αποριες τι μπογια-σπρει θα χρειαστω και ποσο. ξερετε καποιο καταστημα που μπορω να παω και να μου κοψουν πλεξι γκλας ακριβως οσο χρειαζομαι για το side panel κοντα κορυδαλλο-πειραια-αθηνα? (λογικα θα βαλω εγω βιδες για να κατσει στο κουτι) ναι θα μπορουσα να παρω νεο κουτι πουλοντας το αλλα οπως ειπα με επιασε η μαλακια μου και πρεπει με κατι να βασανιστω θενκς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιώργος Κάππα Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Να προτείνω κάτι? Αντί για Plexi που στανταράκι θα χαραχτεί από τη χρήση και, ενδεχομένως, να αποκαλύψει και μερικά, όχι και τόσο όμορφα, σημεία του εσωτερικού, γιατί δεν κόβεις το υπάρχον πλαϊνό να προσθέσεις τζαμάκι? Έτσι αφήνεις απέξω drive cage κλπ και πιθανόν θα πετύχεις καλύτερο φινίρισμα κ τελικό αποτέλεσμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 το σκεφτηκα και αυτο και ειπα να καλύψω πολλα σημεία με μαυρο υφασμα (εχω παρα πολλα μετρα μαυρου υφασματος που ειναι και καλα για ηχεια εαν θυμαμε καλα)ή να καλύψω ενα σημειο του τζαμιου με μαυρη μπογια ή παλι υφασμα αν και θα φενετε πολυ γύφτικο. ξεχωριστό αλλα γύφτικο. επισης περα απο υφασμα εχω παρα πολλα κομμάτια δερματος λογο τις δουλειας του πατερα μου εαν εχουμε καπου τα κατάλληλα εργαλεια για να κοψουμε το πλαινο yeah that could work, επισης οταν λες για τζαμακι λες για τζαμι τζαμι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιώργος Κάππα Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Το ύφασμα/δέρμα ξέχνα το, θα μπλέξεις με βενζινόκολλες και μια δύσκολη διαδικασία γενικά με αμφίβολο αισθητικό αποτέλεσμα. Το Plexi μπορείς να το μασκάρεις κ να το βάψεις περιμετρικά αλλά πρέπει να το προσαρμόσεις στο πλαίσιο του κουτιού. Θέλει δλδ λίγη μανούρα... Προσωπικά θα έκανα αυτό που σου είπα είτε με απλό τζάμι λίγο φιμέ είτε με tempered είτε κ με εντελώς απλό! Μια σέγα, μια χαρτοταινία κ λίγο λιμάρισμα αρκούν για το κόψιμο, ρίξε μια ματιά εδώ >>> https://youtu.be/RIqu_iAz8ew 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα