Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου έφερε Ένας φίλος ένα samsung np300e5z laptop με σπασμένη οθόνη. Το συνδέουμε στο μόνιτορ μου με HDMI και με απλό vga καλώδιο και δεν δίνει σήμα μέχρι να μπει στα Windows. Οπότε δεν μπορούμε να μπούμε στο bios για να αλλάξουμε boot device για φορμάτ αλλά και στα τυφλά να το δοκιμάσουμε πάλι δεν δίνει σήμα κατά την εγκατάσταση πχ Windows 10. Έχουμε δοκιμάσει τα πάντα από bios update, τα γνωστά κουμπιά κλπ κλπ αλλά παλι τπτ. Καμία ιδεα;;;;

Δημοσ.

Μου έφερε Ένας φίλος ένα samsung np300e5z laptop με σπασμένη οθόνη. Το συνδέουμε στο μόνιτορ μου με HDMI και με απλό vga καλώδιο και δεν δίνει σήμα μέχρι να μπει στα Windows. Οπότε δεν μπορούμε να μπούμε στο bios για να αλλάξουμε boot device για φορμάτ αλλά και στα τυφλά να το δοκιμάσουμε πάλι δεν δίνει σήμα κατά την εγκατάσταση πχ Windows 10. Έχουμε δοκιμάσει τα πάντα από bios update, τα γνωστά κουμπιά κλπ κλπ αλλά παλι τπτ. Καμία ιδεα;;;;

Αφού μπαίνει windows μετά....Με το Teamviewer δοκίμασες;

Βγάλε τον δίσκο εκτός, ρίχτου ένα αντίγραφο ghost από π.χ. τον δικό σου και μετά, αφού μπείς στα windows, άλλαξε τους drivers

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...