PatirEfraim Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά...όπως έγραψα έχω ένα netbook (compaq mini) και είχε βάλει ο τεχνικός τα 7 μέσα...θέλησα και έβαλα τα linux...στην αρχή πήγαιναν μια χαρά..μονο κάτι μικρά προβληματάκια υπήρχαν αλλά διορθώθηκαν...αλλά πλέον έχει βαρύνει το σύστημα γενικά και θέλω να βγάλω τα linux χωρίς να ξανά κάνω εγκατάσταση των win καθώς δεν έχω το κλειδί ενεργοποίησης και ήδη παίζει το παράθυρο ότι έχω πέσει θύμα λογισμικού....καμιά γνώμη για να αφαιρέσω τα linux? ή έστω και για κλειδί...
Grim Ripper Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Θα το τρέξεις και θα σου βγάλει το κλειδί των windows (και office, κτλ) https://www.magicaljellybean.com/keyfinder/ Αν το laptop δεν έχει κλειδί των 7 στην κάτω πλευρά τότε κατά 99% είναι σπασμένα.
isay Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Αφου ήδη σου εχει βγάλει μήνυμα - παραθυρο οτι εχεις πεσει θύμα παρανομου λογισμικου, τοτε τα windows εχουν ήδη ξεκλειδώσει. Επισης δεν καταλαβα αν ΤΟ linux το εχεις βάλει σαν dual boot (δηλαδή με grub) ή σαν virtual machine μεσα απο τα windows. Αν τωρα τα windows εχουν ξεκλειδώσει και το linux ειναι με dual boot (δηλαδή σε δικό του partition) ακόμα και να το βγάλεις δεν θα βοηθήσει καθόλου τα windows να γινουν πιο γρήγορα, ουτε θα σταματήσει να σου λεει οτι εχει σπασμένο λογισμικό. Αν τώρα θες να ξηλώσεις τελειως το linux, για δικους σου λόγους ή για λογους χώρου) τοτε πες μας πως ειναι περασμένο το linux (dual ή virtual) και βλέπουμε το επομενο βήμα.
PatirEfraim Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 dualboot einai....απλως θελω να γινει πιο ελαφρυ το σύστημα... γιατι σέρνεται... ανοίγω παράθυρο (opera,chrome) και στο google κολλάω...μην μιλήσω για facebook...
isay Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Σου λεω πάλι οτι αλλου ειναι το προβλημα, εκτος αν το partition με τα windows εχει γεμίσει (αντε 2-4GB διαθέσιμα). Δε σου λεω να μην ξηλώσεις TO linux (επιλογή σου) αλλά λύσε πρωτα το πρόβλημα που εχεις και μετα ασχολήσου με το αλλο. Ο δισκος πως παει απο υγεια; Το hard disk sentinel τι λεει; Απο ιους και malware πως πάνε τα windows; Για βάλε το malwarebytes και κάνε ενα καθαρισμο 1
PatirEfraim Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 96% γράφει...το ειχα...καθαρο εβγαινε....
isay Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 96% γράφει...το ειχα...καθαρο εβγαινε.... γράφει ποιο; To hds; Αν ναι τι ακριβώς μήνυμα λεει και εχει 96%; Αν θες βοήθεια μη στα βγάζω με το τσιγκέλι Το "είχες" και "έβγαινε" δε ειναι ιδιο με "εχω" και "βγαίνει" Το partition των windows ποσο ελευθερο χώρο έχει;
PatirEfraim Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 το έσβησα προχτές το malwarebytes αλλά θα το ξανά βάλω για να κάνω πάλι σάρωση....Η επίδοση είναι 100% άριστη και η υγεία 96%...Θέλεις να σου γράψω όλο το μήνυμα που μου λέει? 45GB από τα 96,7GΒ (ίσως να μην σου λέω ακριβώς αυτό που ζητάς....)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα