Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Καθώς σβήνω τον υπολογιστή ή κάνω επανεκκίνηση μου βγάζει αρκετές φόρες στην μπλε οθονη στο κλείσιμο την παρακάτω εικόνα.

2017_10_16_14_15_51.jpg

Δημοσ.

Μάκης το καθάρισα με το malwarebytes, cccleaner και spybot αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Στο φάκελο Temp υπήρχε αρχείο BitDefender το οποίο το έσβησα αλλά έχει και 2 άλλα αρχεία της adobe και κάτι άλλο. Θα πρέπει να σβήσω και αυτά;

Δημοσ.

Άνοιξε το πισι σε ασφαλή λειτουργία και μόλις ανοίξει, κάνε τερματισμό από εκεί. Αν συνεχίζει να σου βγάζει το σφάλμα, είναι κάποιος ιός. Καθάρισε με κάποιο αντιικό.

Τελευταία λύση είναι να κάνεις κανένα φορματ. Αν δεν είναι πρόβλημα.

Δημοσ.

Το μηνυμα ειναι ξεκαθαρο και τιποτα το "περιεργο".

απο εκει και περα, κανε απεγκατασταση το BitDefender αν σε ενοχλει σε κατι.

Δημοσ.

Το BitDefender; δεν υπάρχει σαν εφαρμογή στον υπολογιστή, υπήρχε μόνο ένα αρχείο στο φάκελο c/wondows/temp το οποίο το έσβησα, αλλά πάλι μου το κάνει. 
Δεν με ενοχλεί απλά δεν μου αρέσει που το βγάζει.

Δημοσ.

Ακολούθησα τις οδηγίες σας αλλά δεν με έβγαλε πουθενά, ξαναεμφανίζεται μετά από επανεμφάνιση. Σύντομα θα κάνω μια μικρή αναβάθμιση και θα το κάνω φορματ.

Ευχαριστώ παντός.

Δημοσ.

Η καλή εκδοχή είναι ότι έχεις κάποιο πρόγραμμα στο pc που χρησιμοποιεί την μηχανή του bitdefender (κάποιο antimalware πρόγραμμα ίσως). Οπότε άρχισε να απεγκαθιστάς αυτά τα προγράμματα για να λυθεί το θέμα. Η κακή εκδοχή είναι ότι έχεις πιάσει κάποιο ιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...