Προς το περιεχόμενο

H Microsoft παρουσιάζει τις αλλαγές που φέρνει το Fluent Design στα Windows 10

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η αληθεια είναι οτι μετα τα 7 τα παραθυρα ειναι πλεον πολυ καλα και σταθερα (αν και παραμενουν σουρωτηρια για οποιον θελει να κανει κακο) και μνημοβορα

Ειναι θετικο οτι τα σουλουπωνει και λιγο στην εμφάνηση τους

γιατι ηταν για γελια.

Όταν θα κάνουν και Upgrade on the fly  (κατι που ΜΟΝΟ το φτωχο Λινουξ κανει) τότε θα εχει κανει το επομενο βημα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators

Ποιο update....εγώ ακόμα το 1ο Creators δεν έχω και οι άλλοι βγάλαν 2ο.

Παίρνεις καθόλου security updates?

Διότι:

https://support.microsoft.com/en-us/help/4015562/windows-10-version-1507-will-no-longer-receive-security-updates

και πλέον

https://support.microsoft.com/en-us/help/4035050/windows-10-version-1511-will-no-longer-receive-security-updates

Το λειτουργικό είναι ερμαφρόδιτο και σε εμφάνιση κακ σε λειτουργία. Αρχαία μορφή windows με νέα λειτουργία, ξεπατικωμενη ή μη, ενός σύγχρονου λειτουργικού συστήματος. Για εναν απλό χρήστη, ο εφιάλτης είναι μεγαλύτερος από το πριν, όσο όμορφες κι αν είναι οι επιμέρους, και όχι συνολικές, αλλαγές.

Μόνο υπόσχονται, μόνο φαντάζονται, δεν εφαρμόζουν, φταίνε οι άλλοι.

• Like 1

Λογικά έχει την 1607 που έχω και εγώ.

• Super Moderators

Λογικά έχει την 1607 που έχω και εγώ.

Χμ, πράγματι.

Για να μπει αυτή από το Windows Update πρέπει να κάνει accept ένα pop-up με κάτι privacy settings πρώτα, αλλιώς δεν αρχίζει ποτέ...

Χμ, πράγματι.

Για να μπει αυτή από το Windows Update πρέπει να κάνει accept ένα pop-up με κάτι privacy settings πρώτα, αλλιώς δεν αρχίζει ποτέ...

Σωστά. Σε ένα άλλο pc μου το έβγαλε κανονικά αλλά στο βασικό pc παίρνω κανονικά updates αλλά για την αναβάθμιση (Creators) δεν μου έχει βγάλει τίποτα...

Aero-ίζει λίγο.. μπράβο! Σε καλό δρόμο μετά το πισωγύρισμα. 

Και πάντα μία ευχή. Ψόφος στα flat gui που τόσο πίσω μας πήγανε αισθητικά όλα αυτά τα τελευταία χρόνια.  

Το λες αυτό με την ιδιότητα του...?

(Αναφέρομαι στο part για την αισθητική)

• Like 1

Λίγο off topic αλλά έχει και άλλος προβλήματα υπερβολικής χρήσης cpu και δίσκου με διεργασίες των 10 (telemetry ,Office click to run , one drive setup) ? Ωραία και σταθερά τα 10 αλλά με έχουν κουράσει αυτά τα θεματάκια.

• Like 1

Windows 10 tablet με 2gb μνήμης και τα μυαλά στα κάγκελα. ποτε ξανα android σε tablet! Οσο για τα windows phone βγάλανε τα μάτια τους από μονοι τους αν και εγώ για μαιλ και chatting μια χαρά κάνω τη δουλειά μου με το 535 σχεδόν τρια χρόνια μετα. Αναζητείται άξιος αντικαταστάτης σε android παντως! Η μαγεια παντως των windows 10 θα φανει οταν το hololens κοστίζει 150 ευρω    

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...