Προς το περιεχόμενο

H Microsoft παρουσιάζει τις αλλαγές που φέρνει το Fluent Design στα Windows 10

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν ξέρω αν το πρόσεξε κανείς στο βίντεο αλλά ο καινούργιος σχεδιασμός είναι ουσιαστικά για τις Universal Apps όχι για τις Win32. Οπότε σιγά την αλλαγή, ποιος κατεβάζει εφαρμογές από το Store?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Προσωπικά σαν χρήστης και των δύο λειτουργικών θεωρώ πολύ καλύτερη την σχεδίαση των MWindows από τα Mac...αλλά περισσότερο " σταθερά " στο buckround τα δεύτερα από τα πρώτα...αλλά επειδή στο συγκεκριμένο άρθρο η αναφορά γίνεται στο σχεδιασμό θεωρώ πως είναι όμορφη η σχεδιαστική γραμμή που θέλουν να ακολουθήσουν...προσωπική άποψη πάντα και όπως όλα πλέον περί ομορφιάς...υποκειμενική. Τώρα γιατί τόση γκρίνια και γιατί η MS δεν φέρνει πίσω τα ΧΡ από κάποιους, ε ας γυρίσουμε και στα DOS και ακόμα πιο πίσω χωρίς PC!   

• Like 1

Πριν από λίγες μερες εκανα format στο laptop στα windows 10 και πήγα από SSD σε HDD λόγω μεγεθους (biggest mistake ever).

Προχθες μου εβγαλε στην επιφάνεια ενα εικονίδιο για οδηγό αναβαθμισης (ενώ εχω τα pro), ανοιξε ενα λευκο παραθυρο που λεει ότι εχω παλαιοτερη εκδοση και πρεπει να περάσω την νέα (είχα 10*** κατι και είχε βγεί η 15***) και αφου τσεκαρε ότι είμαι οκ από CPU, RAM κλπ αρχισε να κατεβάζει. Εκλεισα το laptop με τερματισμό και εγκατασταση ενημερωσεων αλλα εκλεισε αμεσως. Χθες που το ανοιξα μου εβγαλε το κλασικό μπλε φόντο με λεκτικό ότι περνάει ενημερωσεις αλλά τα γραμματα ήταν πιο μικρά από ότι συνήθως. Ανοιξε μετά από περίπου 1 ώρα. Λίγο που εψαξα δεν είδα διαφορά.

Τι να ήταν;

Το κομπιουτεράκι είναι Universal App που σημαίνει ότι μπορείς να την κάνεις Resize όπως εσύ θες, δεν είναι Default τόσο μεγάλο.

το θέμα όμως είναι ότι οι Universal Apps είναι το μέλλον (το μέλλον που επιβάλλει η μ$).

δεν λέω καλές και όμορφες εφαρμογές τύπου skype/spotify που μπορείς να φτιάξεις με UWP αλλά επαγγελματικές εφαρμογές (Photoshop/logistics κλπ) απλά ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ. με τόσες πολλές λειτουργίες δεν παίζει ρε φίλε σε UWP με τα τόσα μεγάλα controls & το Padding.

ΥΓ: Επίσης οι εφαρμογές desktop πρέπει να κρατάνε και μια σοβαρότητα (κλασικό style). δεν είναι ιστοσελίδες!!!

τα πολλά τα κύριε ελεησον τα βαριεται και ο παπας

τα πολλα τα animations τα βαριεται και ο Windows-ας

• Like 3

το θέμα όμως είναι ότι οι Universal Apps είναι το μέλλον (το μέλλον που επιβάλλει η μ$).

δεν λέω καλές και όμορφες εφαρμογές τύπου skype/spotify που μπορείς να φτιάξεις με UWP αλλά επαγγελματικές εφαρμογές (Photoshop/logistics κλπ) απλά ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ. με τόσες πολλές λειτουργίες δεν παίζει ρε φίλε σε UWP με τα τόσα μεγάλα controls & το Padding.

ΥΓ: Επίσης οι εφαρμογές desktop πρέπει να κρατάνε και μια σοβαρότητα (κλασικό style). δεν είναι ιστοσελίδες!!!

τα πολλά τα κύριε ελεησον τα βαριεται και ο παπας

τα πολλα τα animations τα βαριεται και ο Windows-ας

Αυτό είναι σχετικό, δεν με ενοχλεί ένας όμορφος σχεδιασμός, ίσα ίσα απλά το Design που θέλει να καθιερώσει η MS δεν είναι εργονομικό σε Desktop υπολογιστή με τα μεγάλα κουμπιά. Θα μου άρεσε να δω τις διαφάνειες και το Responsive σχεδιασμό σε προγράμματα που ξέρουμε δίχως να χάνουν την εργονομία τους με μεγάλα κουμπιά. Πχ μια μοντέρνα προσέγγιση ενός E-mail client που χρησιμοποιώ καθημερινά είναι αυτή του Spark της Readdle για τα Mac. Έχει μοντέρνο σχεδιασμό δίχως να χαλάει η εργονομία. Κάτι τέτοιο θα ήθελα να δω στα Windows.

• Like 2

Υπέροχα, θα πάμε να κλείσουμε το πισι το βράδυ και θα κάνει μια ώρα updates. Δεν πάμε καλά μου φαίνεται... 

Δίνει μια εταιρία Updates παραπονιέστε, δεν δίνει πάλι παραπονιέστε. Δεν ξέρετε τι θέλετε μου φαίνεται. 

• Like 5

Eγώ έκανα update προχθές, χωρίς να ξέρω ότι επέρχεται νέο update, μου το ζήτησε για να προσθέσω το ublock στον edge και μου βγάζει την έκδοση που έχει το creator's update!
Πώτς γένεν αυτό;

οχι και εμένα μου αρέσουν.

Και εμένα μου αρέσουν. Και έκανα clean install για να μου αρέσουν......όπως και οι άλλοι που τους αρέσουνε clean install κάνανε.......και όσοι θα τους αρέσουνε clean install θα κάνουνε......CLEAN INSTALL.......................

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...