raganer-001 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα είμαι στο εξής δίλημμα είμαι νέος στήν πάτρα και θέλω να βάλω internet adsl και είμαι ανάμεσα σε ΟΤΕ -VODAFONE και WIND. Θέλω την βοήθεια σας δεν θέλω να έχω αποσυνδέσεις και γενικά θέμα με το δίκτυο περιμένω γνώμες.
bill2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 εγώ που μενω Αλεξανδρούπολη από ΟΤΕ και Vodafone ειμαι πολύ ικανοποιημένος wind απλά η χειρότερη αλλά μην επηρεάζεται από τη γνώμη μας το καλύτερο θα είναι να ρωτησεις κανένα γειτονα να σου πει τη γνώμη του 1
raganer-001 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 εχω ομως φιλους που δεν εχουν προβλημα με την wind και αλλοι που εχουν, οπως ισχυει για την vodafone αλλα ειναι σε αλλες περιοχες . θα ηθελα καποιον φιλε bill2015 που ειναι απο πατρα για να μου δωσει μια καλυτερη εικονα
poulinos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Οποιος και να σου πει οτι και να σου πει απλα θα ειναι μια τρυπα στο νερο.το βασικο ειναι τι χαλκο θα τυχεις που ολοι οι παροχοι θα παρουν χαλκο απο τον οτε αρα το ιδιο ζευγαρι.απο εκει και περα ειναι θεμα εξοπλισμου θεμα αποστασης και λιγοτερο παροχου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα