Προς το περιεχόμενο

Μακρινή USB Σύνδεση

Dvs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προς όλους τους ενδιαφερόμενους περί καλωδιώσεων/adaptors/κτλ

Αν δεν ψάχνετε κανένα εξωτικό καλώδιο με την super μόνωση, neon χρώματα για τη cc λάμπα σας, και αυτοκόλητα με φανταχτερά σχέδια & λογότυπα επάνω, αλλά ένα απλό καλωδιάκι/adaptor να κάνετε τη δουλειά σας - στα ηλεκτρονικά μαγαζιά του στυλ Ράδιο Κατουμάς, αλυσίδες ή συνοικιακά, θα βρείτε αυτά που θέλετε κατά κανόνα στα 3/4 της τιμής (ή και φτηνότερα) από αλυσίδες computer shops κτλ.

Μην μας πιάνουν και για γίδια :D

sc

Δημοσ.

Και εμένα αν του είναι εύκολο ας μου πει κάποιος, που έιναι αυτό το μαγαζί, γιατί δεν είναι λίγο να βρίσκουμε φτηνότερα καλώδια :)

Δημοσ.

Ράδιο Κατουμά, Πραξιτέλους 15-19 (Πίσω από την πλατεία Κλαυθμώνος)

Δείτε επίσης και στο "Ακτίνιο", στην Πατησίων απέναντι από το Μινιόν αλλά και σε άλλα παρόμοια καταστήματα.

Στον Πειραιά μπορεί να έχει ο Γιανακόπουλος ή ο Ξηρουχάκης. Και οι δύο είναι στην Κολοκοτρώνη (δε θυμάμαι τα νούμερα).

Δημοσ.

Σχετικά με το μήκος του καλωδίου προσοχή!

Στο επίσημο site της Intel αναφέρει πιο συγκεκριμένα:

http://www.intel.com/technology/usb/faq.htm

How far away from a host can a peripheral be located?

The maximum cable length is 5 meters. Anything longer starts to cause problems due to propagation delays. Even if you violated the spec, it literally wouldn't get you very far. Assuming worst-case delay times, a full speed device at the bottom of 5 hubs and cables has a timeout margin of 280ps. Reducing this margin to 0ps would only give you an extra 5cm, which is hardly worth the trouble.

Τι να πω, δεν ξέρω πάντως εμένα μου είχε δουλέψει μεγαλύτερο, αλλά είναι ρίσκο! :?

Δημοσ.

Egw pantos eixa agorasei stin gonia stournari kai zaimi, opws mpaineis diladi sto stenaki pou einai to support tou plaisiou.

akrivws stin gwnia.

Δημοσ.
Egw pantos eixa agorasei stin gonia stournari kai zaimi' date=' opws mpaineis diladi sto stenaki pou einai to support tou plaisiou.

akrivws stin gwnia.[/quote']

Πόσα μετρα και ποσο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...