Προς το περιεχόμενο

Αγορες απο Aliexpress, τελωνειο.

SnAk3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

21 ώρες πριν, logo15 είπε

Έχει πάρει κανένας με 7 day delivery? Ισχύει;

Αμα εννοεις απο Ευρωπαικη αποθηκη που λεει 7 days, ειναι γυρω στις 2 βδομαδες η παραδοση με DHL

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

35 λεπτά πριν, MessatsuRoku είπε

Αμα εννοεις απο Ευρωπαικη αποθηκη που λεει 7 days, ειναι γυρω στις 2 βδομαδες η παραδοση με DHL

Χάρηκα ότι παίζει όντως σε 7 μέρες.... Αρα πρακτικά δεν έχει διαφορά.....

Καλησπερα, 

Παιρνω εδω και αρκετα χρονια απο aliexpress, οποτε γνωριζω για το οριο τελωνριακψν χρεωσεων κλπ. 

Εκανα παραγγελια πριζες και διακοπτες σπιτιου( livolo) και τους εγραψα να την σπασουν σε δυο η τρια κουτια για να αποφυγω το τελωνείο. (67 € συνολο) 

Ελα ομως που δεν την εσπασαν την παραγγελια και μετα απο 3 μηνες, μοθ ζητησαν απο το ΓΕΤΑ να στειλω τιμολογιο. 

Εστειλα το τιμολογιο του εμπορου, κλασσικα υποτιμολογημενο (15  $), αλλα δεν το χαψαν και επειτα μου ζητησαν την πληρωμη στην πιστωτικη καθως επισης και ρνα screenshot απο το site οπου φαινεται ολοκλητη η παραγγρλια με το tracking ( στο app δεν φαινεται, μονο στο site). 

Επιτελους το δρομολογησαν για να ερθει στα ΕΛΤΑ, οποτε λογικα θα το περιμενω σε κανα δεκαημερο με κουστούμι. 

Εχω κανει dispute στο ali οτι δεν τηρησαν τη συμφωνια με το σπασιμο της παραγγελιας, και  ο εμπορος ισχυρίζεται ι οτι σπανε την παραγγελια μονο οταν ξεπερασει τα 2 κιλα. 

Εχω καμια ελπιδα να παρω πισω εστω τα λεφτα του εκτελωνισμου? 

Αυτα θα ειναι 66*0.24 +15€? Η εχει αλλαξει κατι? 

18 ώρες πριν, Tommygre είπε

Καλησπερα, 

Παιρνω εδω και αρκετα χρονια απο aliexpress, οποτε γνωριζω για το οριο τελωνριακψν χρεωσεων κλπ. 

Εκανα παραγγελια πριζες και διακοπτες σπιτιου( livolo) και τους εγραψα να την σπασουν σε δυο η τρια κουτια για να αποφυγω το τελωνείο. (67 € συνολο) 

Ελα ομως που δεν την εσπασαν την παραγγελια και μετα απο 3 μηνες, μοθ ζητησαν απο το ΓΕΤΑ να στειλω τιμολογιο. 

Εστειλα το τιμολογιο του εμπορου, κλασσικα υποτιμολογημενο (15  $), αλλα δεν το χαψαν και επειτα μου ζητησαν την πληρωμη στην πιστωτικη καθως επισης και ρνα screenshot απο το site οπου φαινεται ολοκλητη η παραγγρλια με το tracking ( στο app δεν φαινεται, μονο στο site). 

Επιτελους το δρομολογησαν για να ερθει στα ΕΛΤΑ, οποτε λογικα θα το περιμενω σε κανα δεκαημερο με κουστούμι. 

Εχω κανει dispute στο ali οτι δεν τηρησαν τη συμφωνια με το σπασιμο της παραγγελιας, και  ο εμπορος ισχυρίζεται ι οτι σπανε την παραγγελια μονο οταν ξεπερασει τα 2 κιλα. 

Τα χρήματα που θα πληρώσειςς είναι αυτα που υπολογισες. Εχεις ελάχιστη πιθαότητα (εως καθόλου) να τα πάρεις από το ali

Στις 3/5/2021 στις 5:06 ΜΜ, Tommygre είπε

Καλησπερα, 

Το Photoshop κανει θαυματα.......... γιατι δεν το χρησιμοποιησες?

23 ώρες πριν, KAPSAL είπε

Το Photoshop κανει θαυματα.......... γιατι δεν το χρησιμοποιησες?

Ναι το σκεφτηκα να αλλαξω τα ποσα στο screenshot της παραγγελιας (το χω κανει και παλιοτερα για συμπληρωματα απο το iherb και έπιασε), αλλα τα εχω αναγκη τα συγκεκριμενα επειδη ο ηλεκτρολογος ειναι σε standby να τα βαλει. 

Εχω παρει σχεδον 400 ευρω σε διακοπτες και πριζες απο το Livolo, και την μονη βλακεια μου την καναν σε αυτη την παρτιδα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νέα αποστολή πάλι με Sunyou logistics. Κόστος που πλησιάζει τα 40 ευρώ. Το δέμα το έδωσε στην MEEST Group, και η MEEST Group στην Speedex. Όπως βλέπει κάποιος, δεν υπάρχει κανένας έλεγχος σε κανένα τελωνείο, γιατί απλά το έχει εκτελωνίσει η ίδια η Sunyou. Απλά, το κακό είναι ότι η Sunyou logistics (από πωλητή που μίλησα μαζί του), θέλει στοκ στην αποθήκη της προϊόντα του πωλητή συγκεκριμένου ποσού, για να συνεργαστεί μαζί του!

SUNYOU!!.png

Sunyoiu.jpg

MEEST group.jpg

Speedex.jpg

Επεξ/σία από nikosgiann78

Στις 7/5/2021 στις 7:51 ΜΜ, ntinakos_r είπε

Screenshot_20210507-185656_Gallery.jpg.004337808907769b6b2cf6069952a3aa.jpgτι σημαίνει ρε παιδιά αυτό..γνωρίζει κάποιος?πρώτη φορά παραγγέλνω από aliexpress....Ευχαριστώ και χρόνια πολλά

..

Έχεις tracking number φίλος;

Καλημέρα θέλω να κάνω μια παραγγελία στο Ali διαφορά μικροπράγματα για το μηχανάκι όλα εκτός από ένα ένα είναι κάτω των 22 ευρώ αλλά θα τα παραγγείλω όλα μαζί. Επίσης είναι όλα από διαφορετικούς πωλητές. Θα φύγει σαν μια παραγγελία ή θα σπάσουν σε 5-6 γιατί στο σύνολο βγαίνει στα 120 ευρώ και το Τελωνειο θα είναι καμπόσο σας ανεβάζω και μια φωτό καταλάβετε καλύτερα! 

FF3A5330-60C5-42DE-BED3-53020E69AEBA.jpeg

1 ώρα πριν, stathisgs800 είπε

Καλημέρα θέλω να κάνω μια παραγγελία στο Ali διαφορά μικροπράγματα για το μηχανάκι όλα εκτός από ένα ένα είναι κάτω των 22 ευρώ αλλά θα τα παραγγείλω όλα μαζί. Επίσης είναι όλα από διαφορετικούς πωλητές. Θα φύγει σαν μια παραγγελία ή θα σπάσουν σε 5-6 γιατί στο σύνολο βγαίνει στα 120 ευρώ και το Τελωνειο θα είναι καμπόσο σας ανεβάζω και μια φωτό καταλάβετε καλύτερα! 

FF3A5330-60C5-42DE-BED3-53020E69AEBA.jpeg

Ο κάθε πωλητής στο AliExpress στέλνει ξεχωριστά. Δεν έχει σχέση με τους άλλους πωλητές. 

1 ώρα πριν, Aurumnus είπε

Ο κάθε πωλητής στο AliExpress στέλνει ξεχωριστά. Δεν έχει σχέση με τους άλλους πωλητές. 

Ευχαριστώ για την απάντηση! Με τα προβολακια να γράψω στο κινέζο να γράψει τιμη 22 ευρώ πάνω για το τελωνειο;

3 ώρες πριν, stathisgs800 είπε

Ότι είναι πάνω απο 22 ευρώ και κινδυνεύει με τελωνείο πλήρωσέ το ξεχωριστά (κάνε μια παραγγελία μόνο με αυτό δηλαδή). Αν τα πληρώσεις όλα μαζί και σου ζητήσουν παραστατικά για το ένα μόνο είναι μπέρδεμα - μπορεί να σε χρεώσουν ΦΠΑ για το συνολικό ποσό εύκολα.

Τα υπόλοιπα, εφόσον είναι απο διαφορετικούς πωλητές είναι ΟΚ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...