razzmatazz Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Aurumnus είπε Το THES/KIS (DEPO) είναι το τοπικό σου ΕΛΤΑ από όπου παραλαμβάνεις; Αν ναι, πας με το TRACKING NUMBER σου και παραλαμβάνεις (πρέπει να έχει παρει εσωτερικό νούμερο που τελειώνει σε GR). Αν όχι, περιμένεις λίγο ακόμα. Θα βγάλει και άλλα το tracking. Δεν φαίνεται να πληρώνεις δασμούς. Σε ευχαριστώ πολύ! Το tracking number μου τελειώνει σε NL γιατί ήρθε μέσω Ολλανδίας απ' ότι καταλαβαίνω. Είναι οκ ή πρέπει να περιμένω να μου το στείλουν σε GR; Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2021 από razzmatazz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurumnus Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 59 λεπτά πριν, razzmatazz είπε Σε ευχαριστώ πολύ! Το tracking number μου τελειώνει σε NL γιατί ήρθε μέσω Ολλανδίας απ' ότι καταλαβαίνω. Είναι οκ ή πρέπει να περιμένω να μου το στείλουν σε GR; Βάλτο στο https://www.elta.gr/el-gr/εντοπισμόςαντικειμένου.aspx Αν στο εντοπίζει, τότε μάλλον πρέπει να είσαι ΟΚ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
razzmatazz Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 19 λεπτά πριν, Aurumnus είπε Βάλτο στο https://www.elta.gr/el-gr/εντοπισμόςαντικειμένου.aspx Αν στο εντοπίζει, τότε μάλλον πρέπει να είσαι ΟΚ. Η φωτογραφία που ανέβασα από εκεί είναι. Άρα πάω με αυτό το tracking number και το παίρνω χωρίς να περιμένω να με ειδοποιήσουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurumnus Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 51 λεπτά πριν, razzmatazz είπε Η φωτογραφία που ανέβασα από εκεί είναι. Άρα πάω με αυτό το tracking number και το παίρνω χωρίς να περιμένω να με ειδοποιήσουν; Αν το THES/KIS (DEPO) είναι το τοπικό σου ΕΛΤΑ από όπου παραλαμβάνεις, ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgiann78 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 5 ώρες πριν, razzmatazz είπε Καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος τι σημαίνει το παρακάτω; Δεν μου έχει έρθει κάποια ειδοποίηση. Μπορώ να το παραλάβω από το κατάστημα; Επίσης κάποιος έμπειρος γνωρίζει αν θα πληρώσω δασμούς με βάση αυτά που γράφει εδώ; Ευχαριστώ! Δεν φαίνεται να πληρώνεις κάτι, αλλά αν μπορείς βάλε PLS στα Ελληνικά τι σου βγάζει το ΕΛΤΑ (και ας μην φαίνεται το tracking number). Θέλω κάτι να δω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gordona Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Εγώ πάντως με αυτό το δέμα από τελωνείο την έφαγα. Τελικά έφτασε και ακύρωσα και το dispute.. Όλα καλά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurumnus Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Gordona είπε Εγώ πάντως με αυτό το δέμα από τελωνείο την έφαγα. Τελικά έφτασε και ακύρωσα και το dispute.. Όλα καλά.. Αφού πάνω στο δέμα γράφει "Laptop Motherboard"! Το μόνο λογικό να σου ζητήσουν παραστατικά αποδείξεως της πραγματικής τιμής του πακέτου. Πόσα πλήρωσες στα ΕΛΤΑ/Τελωνείο; Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2021 από Aurumnus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
razzmatazz Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 14 ώρες πριν, nikosgiann78 είπε Δεν φαίνεται να πληρώνεις κάτι, αλλά αν μπορείς βάλε PLS στα Ελληνικά τι σου βγάζει το ΕΛΤΑ (και ας μην φαίνεται το tracking number). Θέλω κάτι να δω!! Ορίστε φίλε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gordona Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 3 ώρες πριν, Aurumnus είπε Αφού πάνω στο δέμα γράφει "Laptop Motherboard"! Το μόνο λογικό να σου ζητήσουν παραστατικά αποδείξεως της πραγματικής τιμής του πακέτου. Πόσα πλήρωσες στα ΕΛΤΑ/Τελωνείο; 50.17€ (15 + 35,17) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgiann78 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, razzmatazz είπε Ορίστε φίλε μου Το 'έβγαλαν' κατευθείαν από το Γ.Ε.Τ.Α., οπότε δεν πληρώνεις τίποτα 4 ώρες πριν, Aurumnus είπε Αφού πάνω στο δέμα γράφει "Laptop Motherboard"! Το μόνο λογικό να σου ζητήσουν παραστατικά αποδείξεως της πραγματικής τιμής του πακέτου. Πόσα πλήρωσες στα ΕΛΤΑ/Τελωνείο; Ήταν μικρό το δέμα, και ελαφρύ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Ξέρει κανείς να μου πει για ποιο λόγο έχει σκαλώσει το δέμα εδώ και πάνω από μήνα Ελλάδα; Η ζώνη Α τι είναι ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, nikosgiann78 είπε Ήταν μικρό το δέμα, και ελαφρύ; Εμένα πάντως ήταν μεγάλο σε όγκο και την γλύτωσα… Μεταξύ μας δεν περίμενα ότι θα την γλιτώσω… το 50αρι το είχα σίγουρο… Οπότε όλα είναι πιθανά στο ελληνικό Τελωνείο… Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2021 από andreas1gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rpanagos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 11 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Εμένα πάντως ήταν μεγάλο σε όγκο και την γλύτωσα… Μεταξύ μας δεν περίμενα ότι θα την γλιτώσω… το 50αρι το είχα σίγουρο… Οπότε όλα είναι πιθανά στο ελληνικό Τελωνείο… Αφου ειναι "τριγωνικη" αποστολη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 5 λεπτά πριν, Rpanagos είπε Αφου ειναι "τριγωνικη" αποστολη. Που την είδες φίλε μου την τριγωνική;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rpanagos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 19 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Που την είδες φίλε μου την τριγωνική;;;; Απο ολλανδια δεν ηρθε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα