jobous Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Aurumnus είπε Άρα εγώ που παρήγγειλα λίγο πριν από τα μέσα Δεκέμβρη, είμαι από τους λίγους άτυχους μέσα από την κατηγορία των τυχερών... 😐 Μην αγχώνεσαι , δεν είσαι μόνος !!!! Και εγώ περιμένω 6-7 πακέτα και Δεκέμβρη και Γενάρη (πάντα Aliexpress, είπα να ξεσαλώσω φέτος) , μόνο ένα που παρήγγειλα αρχές Φλεβάρη ήρθε σε 22 μέρες !!! Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2021 από jobous 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnnyX Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 3 λεπτά πριν, Dynamics είπε Το κουπόνι δεν υπολογίζεται.. αλλά η συνολική αξία του προϊόντος ενημερωτικά Γιατι δε λογιζεται..αφου δε δοθηκαν χρηματα σε αυτο !!! Και στο γετα σε αλλες περιπτωσεις το δεχτηκαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristina22 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 12 λεπτά πριν, xristina22 είπε Καλησπέρα παιδιά μήπως θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει; Πρώτη φορά παραγγέλνω από aliexpress. Το ένα το δέμα μου ήρθε από της 18/12 το δεύτερο είναι από 13/12 και είναι κολλημένο από της 8/1 στην postnl τι ακριβώς έχει συμβεί; Έκανα refund γτ τελειώνει ο χρόνος. Επίσης αν το κάνω ξανά παραγγελία να έρθει με FedEx είναι πιο γρήγορη σαν εταιρία ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PCharon Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 19 λεπτά πριν, xristina22 είπε Επίσης αν το κάνω ξανά παραγγελία να έρθει με FedEx είναι πιο γρήγορη σαν εταιρία ; Η γρηγορότερη, αλλά κοστίζει αρκετά, θα πρέπει να είναι κάποιας αξίας το αντικείμενο που σε ενδιαφέρει... Θα ήταν καλύτερα να έχεις ζητήσει επέκταση της προστασίας αγοραστή, εξάλλου όπου να ναι θα έρθει, μάλλον πριν το επόμενο που θα παραγγείλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristina22 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 13 λεπτά πριν, PCharon είπε Η γρηγορότερη, αλλά κοστίζει αρκετά, θα πρέπει να είναι κάποιας αξίας το αντικείμενο που σε ενδιαφέρει... Θα ήταν καλύτερα να έχεις ζητήσει επέκταση της προστασίας αγοραστή, εξάλλου όπου να ναι θα έρθει, μάλλον πριν το επόμενο που θα παραγγείλεις. Ευχαριστώ πολυ ! Το κόστος του δέματος μου είναι 70 ευρό και αυτό είναι το θέμα θα έρθει;; Επίσης με FedEx θέλει απλά 15 ευρό για μεταφορικά από ότι λεει για αυτό έλεγα μήπως το έκανα ξανά έτσι αν είναι να έρθει σε 15 μέρες από το να περιμένω τόσο καιρό. Θα χρειαστεί να πληρώσω τπτ έχτρα πέρα από τα μεταφορικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurumnus Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, JohnnyX είπε Αν και πηρα απο το honor official store τα honor choice tws earbuds (εχουν και αλλα ονοματα) me 18.5€ οι ηλιθιοι γραψαν πανω 28,5$ (23,7€) . Ομως ειχα κουπονι 5.2€ και το πηρα 18,5 . Οποτε για αυτο υπηρξε το προβλημα Κατεθεσα τα δικαιολογητικα +12€ ..και δυστυχως πρεπει να γυρισουν Αθηνα...και εχει ο θεος και αντε να δουμε !!!! Πλήρωσες 12€ για να καταθέσεις τα δικαιολογητικά και να κάνεις αίτηση αναδασμολόγησης!; Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2021 από Aurumnus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PCharon Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, xristina22 είπε Θα χρειαστεί να πληρώσω τπτ έχτρα πέρα από τα μεταφορικά; Θεωρητικά θα μπορούσε, αν και μάλλον τα επισπεύδουν αυτοί. Θεωρώ όχι γιατί κι εμένα μου έχουν έρθει διάφορα πράγματα μπαμ-μπαμ με κούριερ χωρίς πολλά πολλά, αλλά μη πάρω όρκο. Κάτι μου λέει πάντως πως σε 15 ημέρες μπορεί να εμφανιστεί και το άλλο που έχουν στείλει, δεν το θεωρώ χαμένο... Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2021 από PCharon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgiann78 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, Dynamics είπε Νίκο αυτό είναι το λιγότερο αλήθεια. Δυστυχώς εκεί που πίστευα ότι το δέμα θα έρθει αυτό σήμερα πήγε Πειραιά για να ξανά περάσει τελωνείο 😬 Όσοι έχουν πάρει μέσα Δεκεμβρίου έχουν παραλάβει τα περισσότερα άτομα... όσοι κάναμε μλκ και πήραμε την black Friday τον ήπιαμε πραγματικά... Εννοείς γενικά με οποιονδήποτε τρόπο αποστολής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dynamics Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, nikosgiann78 είπε Εννοείς γενικά με οποιονδήποτε τρόπο αποστολής; Γενικά 53 λεπτά πριν, JohnnyX είπε Γιατι δε λογιζεται..αφου δε δοθηκαν χρηματα σε αυτο !!! Και στο γετα σε αλλες περιπτωσεις το δεχτηκαν Από προσωπική εμπειρία μίλησα. Και από άτομα είχαν ανάλογες εμπειρίες κ έχουν γράψει εδώ. Τώρα αν άλλαξε κάτι δεν το γνωρίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgiann78 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 57 λεπτά πριν, xristina22 είπε Καλησπέρα παιδιά μήπως θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει; Πρώτη φορά παραγγέλνω από aliexpress. Το ένα το δέμα μου ήρθε από της 18/12 το δεύτερο είναι από 13/12 και είναι κολλημένο από της 8/1 στην postnl τι ακριβώς έχει συμβεί; Έκανα refund γτ τελειώνει ο χρόνος. Επίσης αν το κάνω ξανά παραγγελία να έρθει με FedEx είναι πιο γρήγορη σαν εταιρία ; Tracking number φιλος 3 λεπτά πριν, Dynamics είπε Γενικά Από προσωπική εμπειρία μίλησα. Και από άτομα είχαν ανάλογες εμπειρίες κ έχουν γράψει εδώ. Τώρα αν άλλαξε κάτι δεν το γνωρίζω Δες το πιο 'τρελό' μου. Οι courier νομίζω δεν αξίζουν μία. Τρόπος αποστολής 'Aliexpress standard shipping', αλλά η αποθήκη του Aliexpress χρησιμοποίησε το Singapore post, αντί του PostNL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dynamics Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 10 λεπτά πριν, nikosgiann78 είπε Tracking number φιλος Δες το πιο 'τρελό' μου. Οι courier νομίζω δεν αξίζουν μία. Τρόπος αποστολής 'Aliexpress standard shipping', αλλά η αποθήκη του Aliexpress χρησιμοποίησε το Singapore post, αντί του PostNL Πραγματικά σου ήρθε σφαίρα το δέμα!!! πραγματικά τυχερός! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristina22 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 19 λεπτά πριν, PCharon είπε Θεωρητικά θα μπορούσε, αν και μάλλον τα επισπεύδουν αυτοί. Θεωρώ όχι γιατί κι εμένα μου έχουν έρθει διάφορα πράγματα μπαμ-μπαμ με κούριερ χωρίς πολλά πολλά, αλλά μη πάρω όρκο. Κάτι μου λέει πάντως πως σε 15 ημέρες μπορεί να εμφανιστεί και το άλλο που έχουν στείλει, δεν το θεωρώ χαμένο... Αυτό λέει από 8/1 και σαν άσχετη κάπου διάβασα για το refund και το έκανα γτ αγχώθηκα για τον χρόνο προστασίας δεν γνώριζα ότι μπορώ να κάνω επέκταση χρόνου. Στο refund σαν αιτία επέλεξα το ότι δεν ήρθε το δέμα τώρα αν το ακυρώσω τι γίνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Damianus Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2021 από Damianus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgiann78 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, xristina22 είπε Αυτό λέει από 8/1 και σαν άσχετη κάπου διάβασα για το refund και το έκανα γτ αγχώθηκα για τον χρόνο προστασίας δεν γνώριζα ότι μπορώ να κάνω επέκταση χρόνου. Στο refund σαν αιτία επέλεξα το ότι δεν ήρθε το δέμα τώρα αν το ακυρώσω τι γίνεται; Νομίζω μαζί με το δικό σου θα έρθει το δικό μου! Απλά, εγώ έχω άλλες 33 μέρες για την παραγγελία,μιας και μου έκανε επέκταση χρόνου ο πωλητής! Αν ακυρώσεις το dispute, μπορείς να το ξαναανοίξεις μέχρι 15 μέρες μετά το κλείσιμο της παραγγελίας. Το θέμα είναι ότι, επειδή αυτά είναι 'aliexpress standard shipping', πάνε κατευθείαν στην ομάδα του aliexpress (γίνονται escalate)!! Αν γίνει escalate, δεν ξέρω αν μπορείς να το ακυρώσεις Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2021 από nikosgiann78 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristina22 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 7 λεπτά πριν, nikosgiann78 είπε Νομίζω μαζί με το δικό σου θα έρθει το δικό μου! Απλά, εγώ έχω άλλες 33 μέρες για την παραγγελία,μιας και μου έκανε επέκταση χρόνου ο πωλητής! Αν ακυρώσεις το dispute, μπορείς να το ξαναανοίξεις μέχρι 15 μέρες μετά το κλείσιμο της παραγγελίας. Το θέμα είναι ότι, επειδή αυτά είναι 'aliexpress standard shipping', πάνε κατευθείαν στην ομάδα του aliexpress (γίνονται escalate)!! Αν γίνει escalate, δεν ξέρω αν μπορείς να το ακυρώσεις Φανταστικά ένα μπέρδεμα τα έχω κάνει . Θα στείλω μήνυμα στον πωλητή να μου κάνει επέκταση χρόνου και θα φανεί ελπίζω να έρθει! ευχαριστώ πολύ πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα