balt123 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Στις 25/2/2021 στις 8:03 ΠΜ, logo15 είπε Παιδιά δέμα μου σταμάτησε τελωνείο και μου στείλανε μήνυμα να στείλω απόδειξη. Αν έχω απόδειξη από τον πωλητή που λέει ότι είναι κάτω από 20ε είμαι καλυμμένος και το λαμβάνω κανονικά ή ότι και να γίνει κινδυνεύω με καμπάνα; ανάλογα πόση όρεξη έχουν να ασχοληθούν. αν δεν έχει όρεξη και δει 20€ απόδειξη εισαι οκ. αν έχει όρεξη να το googlάρει και δει οτι αυτό που πήρες ειναι ~200€ π.χ μέση τιμή θα την φας την καμπάνα δε τη γλιτώνεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1966 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, balt123 είπε ανάλογα πόση όρεξη έχουν να ασχοληθούν. αν δεν έχει όρεξη και δει 20€ απόδειξη εισαι οκ. αν έχει όρεξη να το googlάρει και δει οτι αυτό που πήρες ειναι ~200€ π.χ μέση τιμή θα την φας την καμπάνα δε τη γλιτώνεις. Σωστα. Ειναι βεβαια και θεμα τύχης. Εμενα μου περασε ελευθερα δεμα, των 70 ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
waveparticle Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Παιδια, αν κανω αγορα απο αμερικη και στην αποδειξη σημειωσουν ποσό 40$ (η κανονικη τιμη ειναι 100$), θα πληρωσω τελωνειο? Φανταζομαι αν πληρωσω θα ειναι χαμηλο ποσο πχ 10$? Η αποστολη με dhl express. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, waveparticle είπε Παιδια, αν κανω αγορα απο αμερικη και στην αποδειξη σημειωσουν ποσό 40$ (η κανονικη τιμη ειναι 100$), θα πληρωσω τελωνειο? Φανταζομαι αν πληρωσω θα ειναι χαμηλο ποσο πχ 10$? Η αποστολη με dhl express. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2021 από Dantε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros Electron Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, waveparticle είπε Παιδια, αν κανω αγορα απο αμερικη και στην αποδειξη σημειωσουν ποσό 40$ (η κανονικη τιμη ειναι 100$), θα πληρωσω τελωνειο? Φανταζομαι αν πληρωσω θα ειναι χαμηλο ποσο πχ 10$? Η αποστολη με dhl express. Απέφυγε την dhl γιατι πάντα περνάει τελώνιο. Τα 2 τελευταία δέματα που παρέλαβα είχαν περάσει τελώνιο και έγραφαν "Τελωνειακός ελεύθερο". Πιστεύω οτι αλλα περνανε αλλα δεν περνανε. Τα σκαναρουν και αποφασίζουν αν θα πρεπει να πληρωθει ο δασμος η οχι. Παντως καλο ειναι να μην γράφετε ολη την αξια του αν/μενου. Αν και σχετικό ειναι αυτο γιατι πχ αν πάρεις ενα κινητό δεν μπορεί να γράφει 10$. Χαζοί δεν ειναι θα το καταλαβουν.. Προσωπικά εγω αγοράζω απλα πραγματάκια μεχρι 15 ευρω. Δεν ειχα πρόβλημα με τελωνείο ως τωρα. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2021 από Petros Electron Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1966 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, waveparticle είπε Παιδια, αν κανω αγορα απο αμερικη και στην αποδειξη σημειωσουν ποσό 40$ (η κανονικη τιμη ειναι 100$), θα πληρωσω τελωνειο? Φανταζομαι αν πληρωσω θα ειναι χαμηλο ποσο πχ 10$? Η αποστολη με dhl express. Κατά 90% θα περασει τελωνείο και θα πληρώσεις τα αναμενόμενα. Έξοδα τελωνείου κτλ ως συνήθως. Πολύ δύσκολο να περάσει μόνο με 10 ευρω η ελεύθερο. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2021 από giorgos1966 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
waveparticle Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δυστυχως δεν γινεται να ζητησω με αλλη κουριερ, μονο με αυτη συνεργαζονται για ελλαδα. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι, πως ελεγχουν τιμη? Εγω πχ στο προιον εχω ενα κουπονι που μου δινει 50% εκπτωση στο προιον. Αυτοι δλδ αν θελουν μπορει να μου το εκτελωνισουν για την επισημη τιμη που θα βρουν πχ σε ενα σαιτ? ΥΓ. ποια εναλλακτικη της dhl θα μπορουσα να ζητησω? Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2021 από waveparticle Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aces Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, waveparticle είπε Παιδια, αν κανω αγορα απο αμερικη και στην αποδειξη σημειωσουν ποσό 40$ (η κανονικη τιμη ειναι 100$), θα πληρωσω τελωνειο? Φανταζομαι αν πληρωσω θα ειναι χαμηλο ποσο πχ 10$? Η αποστολη με dhl express. αποκλειεται να παει 10 μονο δολλαρια το τελωνειο με dhl express οτι και να σημειωσουν αφου εχει και ξεχωριστο τιμοκαταλογο/ταριφα. Προσπαθησε να την αποφυγεις αν ειναι εφικτο αγορα απο αλλου. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2021 από aces Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros Electron Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δες το παρακάτω και αν θέλεις εχει και τα τηλ/να απο κατω. Πάρε τηλ και ρωτα τους (αν το σηκώσουν). 😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tinapo Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Γεια σας Έχω ένα δεματάκι μικρής αξίας εδώ στο μεταξύ οι ημέρες τελειώνουν όπως φαίνεται παρακάτω Επειδή δεν μου έχει ξανασυμβεί πότε θα κάνω [Dispute] ? Πρέπει να προσέξω σε κάτι; Κάθε οδηγία σας θα βοηθήσει Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgiann78 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 3 ώρες πριν, tinapo είπε Γεια σας Έχω ένα δεματάκι μικρής αξίας εδώ στο μεταξύ οι ημέρες τελειώνουν όπως φαίνεται παρακάτω Επειδή δεν μου έχει ξανασυμβεί πότε θα κάνω [Dispute] ? Πρέπει να προσέξω σε κάτι; Κάθε οδηγία σας θα βοηθήσει Ευχαριστώ Πρώτα, πάντα ζητάω ο πωλητής να επεκτείνει τον χρόνο παράδοσης Δεύτερο: με τί carrier το έχει στείλει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tinapo Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 33 λεπτά πριν, nikosgiann78 είπε Πρώτα, πάντα ζητάω ο πωλητής να επεκτείνει τον χρόνο παράδοσης Δεύτερο: με τί carrier το έχει στείλει; 1. Αυτό θα το κάνω από το Link [Contact Seller] που εμφανίζεται στην παραγγελία? Υπάρχει κάποιο τυποποιημένο μήνυμα; 2. Αν αυτό εννοείς: Cainiao Super Economy Global Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgiann78 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, tinapo είπε 1. Αυτό θα το κάνω από το Link [Contact Seller] που εμφανίζεται στην παραγγελία? Υπάρχει κάποιο τυποποιημένο μήνυμα; 2. Αν αυτό εννοείς: Cainiao Super Economy Global Ευχαριστώ Ναι. Το θέμα είναι αν θα προλάβει να το δει να το κάνει άμεσα. τι tracking number σου έχει δώσει (αν θες, στείλε το σε προσωπικό μήνυμα); Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2021 από nikosgiann78 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tinapo Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, nikosgiann78 είπε Ναι. Το θέμα είναι αν θα προλάβει να το δει να το κάνει άμεσα. τι tracking number σου έχει δώσει (αν θες, στείλε το σε προσωπικό μήνυμα); σου το έστειλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dynamics Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Στις 25/2/2021 στις 2:43 ΜΜ, sp3cial είπε Καλησπέρα να ρωτήσω. Τα δέματα που δεν έχουν tracking (δηλαδή σταματάνε μόλις φύγουν από Κίνα), θα εμφανιστούν στο tracking της Ελλάδας; Έτσι το είδες κ εσυ; ειναι με post nl? Στις 25/2/2021 στις 3:29 ΜΜ, MessatsuRoku είπε τραγικο... και εγω στα ιδια ειμαι με παραγγελιες απο αρχες δεκεμβριου. Να μαντεψω PostNL? Στελνεις αποδειξη και αφηνουν το δεμα να συνεχισει την πορεια του προς το σπιτι σου, δεν πληρωνεις κατι επιπλεον επειδη μπηκε τελωνειο ναι κανονικα :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα