Προς το περιεχόμενο

Αγορες απο Aliexpress, τελωνειο.

SnAk3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 minutes ago, Dynamics said:

ειναι κανενας αλλος πριν απο 25 νοεμβριου με postln?η ειμαι ο μοναδικος μαλακας που περιμενει? 😛

Γιατί κάνεις ερωτήσεις στις οποίες η απάντηση μπορεί να σε πειράξει; :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βλέπω σχόλια εδώ και έχω 5 παραγγελίες από ali από Νοέμβρη Δεκέμβρη και ολες έχουν κολλήσει στο Arrival at GREECE inward office of exchange κάποιες από 12 και κάποιες από 13 Δεκέμβρη ,στην Yanwen logistics

Ξέρει κανείς τι μπορεί να παίζει? Μια από αυτές είχε έρθει και πάλι στην εφαρμογη κολλημένη τελωνείο την είχε 

Επεξ/σία από markpiros

είναι η 4η φορά που παραγγέλνω αλλά μέχρι τώρα είχα αποθήκες ευρώπης

Τώρα πήρα κάτι για ένα φίλο και γράφει θα σταλεί σε δέκα μέρες

Παράξενο δεν είναι αυτό, αφου υποτίθεται ότι υπήρχε το αντικείμενο?

Awaiting Shipment

Will be shipped within: 10 days 3 hours

Στις 16/2/2021 στις 12:41 ΜΜ, coyote2 είπε

είναι η 4η φορά που παραγγέλνω αλλά μέχρι τώρα είχα αποθήκες ευρώπης

Τώρα πήρα κάτι για ένα φίλο και γράφει θα σταλεί σε δέκα μέρες

Παράξενο δεν είναι αυτό, αφου υποτίθεται ότι υπήρχε το αντικείμενο?

Awaiting Shipment

Will be shipped within: 10 days 3 hours

Καλησπερα. Έτσι όπως το θέτεις καταλαβαίνω ότι δεν παρήγγειλες από αποθήκη Ευρώπης, αλλά από Κίνα σωστά? Αν ισχύει αυτό, γιορτάζουν την νέα χρονιά, οπότε και δεν στέλνουν. Περιμένω και εγώ κάποια πράγματα, και θα σταλούν κατά τις 22 του μηνός, όταν και θα επιστρέψουν στις δουλειές τους. 

• Like 1

34 λεπτά πριν, Γαλαζοαιματος είπε

Καλησπερα. Έτσι όπως το θέτεις καταλαβαίνω ότι δεν παρήγγειλες από αποθήκη Ευρώπης, αλλά από Κίνα σωστά? Αν ισχύει αυτό, γιορτάζουν την νέα χρονιά, οπότε και δεν στέλνουν. Περιμένω και εγώ κάποια πράγματα, και θα σταλούν κατά τις 22 του μηνός, όταν και θα επιστρέψουν στις δουλειές τους. 

Α το πιασα

Σωστός

Επειδή δεν έχω ασχοληθεί και πολύ με αγορές από AliExpress τον τελευταίο χρόνο+, τί γίνεται με το τελωνείο για δέματα άνω των 22 ευρώ από Κίνα; Υπάρχει τρόπος να το αποφύγω; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαλημερα. Επειδη δεν εχω κανει αγορα κάποιο ρουχο από κει, τι γινεται με αυτα στο τελωνείο; Ας πουμε θελω να παρω ενα τζακετ με αξια πχ. 50 ευρω. Πως τα κοστολογούν στο τελωνειο;

Επεξ/σία από giorgos1966

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, papageorge007 είπε

Επειδή δεν έχω ασχοληθεί και πολύ με αγορές από AliExpress τον τελευταίο χρόνο+, τί γίνεται με το τελωνείο για δέματα άνω των 22 ευρώ από Κίνα; Υπάρχει τρόπος να το αποφύγω; 

Μόνο αν στέλνει από Ευρώπη.

1 ώρα πριν, giorgos1966 είπε

Kαλημερα. Επειδη δεν εχω κανει αγορα κάποιο ρουχο από κει, τι γινεται με αυτα στο τελωνείο; Ας πουμε θελω να παρω ενα τζακετ με αξια πχ. 50 ευρω. Πως τα κοστολογούν στο τελωνειο;

Όπως οτιδήποτε άλλο αγοράσεις κάτω από τα 150€,  24%της τιμής + 15€. Αν ρωτάς τον τρόπο που θα το κοστολογησουν, θα επικοινωνήσουν μαζί σου να τους στείλεις αποδεικτικό.

Επεξ/σία από Μακιαβέλλι
  • Like 1

Το δέμα 23€ σταμάτησε τελωνείο (αν και priority direct) αλλά δεν τους έχω στείλει τα αποδεικτικά μιας και δεν συμφέρει προφανώς. Θα το καταστρέψουν κάποια στγιμή ή θα το στείλουν πίσω στην Κίνα; Γνωρίζει κανείς;

Εχει κανείς καμία εμπειρία με dispute από το aliexpress τον τελευταίο καιρό; Παλιότερα με συνοπτικές διαδικασίες μετά από 60 μέρες έπαιρνα χρήματα.

Τώρα βλέπω μεγάλη στήριξη πλέον στους απατεώνες.

Ακόμη και μετά από 90 μέρες μου ζητάει το alie αποδείξεις από τα ΕΛΤΑ  για ένα untracked δέμα :wacko:

Σε παλιότερο dispute που μου έστειλαν λάθος προιόν πάλι δεν το δέχτηκε το aliexpress και δικαίωσε τον απατεώνα.

2 ώρες πριν, The_Judas είπε

Εχει κανείς καμία εμπειρία με dispute από το aliexpress τον τελευταίο καιρό; Παλιότερα με συνοπτικές διαδικασίες μετά από 60 μέρες έπαιρνα χρήματα.

Ακόμη και μετά από 90 μέρες μου ζητάει το alie αποδείξεις από τα ΕΛΤΑ  για ένα untracked δέμα :wacko:

Σε παλιότερο dispute που μου έστειλαν λάθος προιόν πάλι δεν το δέχτηκε το aliexpress και δικαίωσε τον απατεώνα.

Εχεις κάνει πολλά dispute για μη παραλαβή το τελευταίο 6μηνο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε

Μόνο αν στέλνει από Ευρώπη.

Όπως οτιδήποτε άλλο αγοράσεις κάτω από τα 150€,  24%της τιμής + 15€. Αν ρωτάς τον τρόπο που θα το κοστολογησουν, θα επικοινωνήσουν μαζί σου να τους στείλεις αποδεικτικό.

Κάποιος φίλος σου απάντησε ότι μόνο αν τα στείλει από Ευρώπη, δεν πληρώνεις τελωνείο!

Μέγα λάθος.Υπάρχουν τρόποι αποφυγής του τελωνείου! Απλά θα πρέπει να συνεννοηθείς με τον Κινέζο για τι τρόπους αποστολής έχει, για να δεις μετά τι θα κάνεις!

3 ώρες πριν, The_Judas είπε

Μέχρι στιγμής, πάντα με δικαιώνει (σε ένα τελευταίο πριν μερικές μέρες με δικαίωσε αφού είχα επιλέξει shipping από France, και, εκτός ότι άργησε το δέμα, επειδή είχε σταλεί με Yun Express (οπότε έκανε αποστολή από Κίνα), έβγαλε 'πόρισμα' ότι το έστειλε με μη προβλεπόμενο τρόπο, δεδομένου το ότι είχα επιλέξει shipping from France)!!! Να τονίσω βέβαια ότι όταν κάτι αργήσει, πάντα ζητάω από τον πωλητή να επεκτείνει τον χρόνο για την παραγγελία και περιμένω. Το dispute είναι το τελευταίο που κάνω!!!

Πάντα το δέμα το ανοίγω με βίντεο που φαίνονται όλα ξεκάθαρα (με έχει δικαιώσει σε λάθος πράγματα που μου έστειλαν, σε πράγματα που έλειπαν και σε πολλά άλλα). Μάλιστα, πολλές φορές, ελέω βίντεο που φαίνονται όλα ξεκάθαρα, αποδέχονται τα dispute οι ίδιοι οι πωλητές, πριν γίνει καν escalate το dispute στο Aliexpress team!!!

Επεξ/σία από nikosgiann78

11 ώρες πριν, spartak1 είπε

Εχεις κάνει πολλά dispute για μη παραλαβή το τελευταίο 6μηνο;

Οχι πολλά, αναλογικά με τις παραγγελίες που έχω κάνει.

Ενα προς το καλοκαίρι με πωλητή που μου είχε στείλει τελείως άσχετο προιόν σε σχέση με αυτό που παρήγγειλα. Παρόλο που παρέθεσα φωτογραφίες του πακέτου και του προιόντος με το barcode, το alie μου ζητούσε αποδεικτικό από τα ΕΛΤΑ σε untracked δέμα. Από εκείνη την στιγμή και έπειτα άρχισα να τραβάω σε βιντεο το κάθε unboxing.

Ενα ακόμη τώρα με δέμα που περιμένω από αρχές Νοεμβρίου και δεν ήρθε. Ομοίως και τώρα το alie δεν παρεμβαίνει καθόλου.

Πάντα περιμένω τον μέγιστο χρόνο, δεν είμαι πιεστικός να κάνω dispute από την 1η μέρα, ούτε αρνούμαι την επέκταση προστασίας.

Καλησπέρα σας. Υπάρχει τρόπος να ακυρώσω παραγγελιες από Ali, και να έχω refund, ενώ είναι in transit? Είτε περιμένουν Αθήνα για τελωνείο, είτε είναι ακόμα Ολλανδία πχ? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...