nikosgiann78 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 11 ώρες πριν, yiannis71 είπε Έχει κανείς ιδέα πως θα βρω αυτό το tracking number; 51401399 έχω ξανακάνει παραγγελία από τον ίδιο πωλητή και την παρέλαβα από την speedex. Αυτός είναι λογικά ο 'next tracking number' από εταιρία logistics! Θα ζητήσεις από τον πωλητή να δει την παραγγελία και να σου δώσει το αρχικό tracking number. Τα έχω δει πολλές φορές να τα κάνουν αυτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dynamics Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Στις 4/2/2021 στις 11:26 ΠΜ, nikosgiann78 είπε Τον αριθμό του tracking number θέλω, όχι την πρόβλεψη του parcelsapp! Παιδιά, θέλω να βοηθήσω και να μοιραστούμε τις γνώσεις μας, για να 'παρακάμπτουμε το τελωνείο'! Πίστεψε με ... το τελευταίο που θέλω είναι να σου κλέψω το δέμα!!! Πως λειτουργεί ο carrier θέλω να δω (ένα δέμα PostNL, μπορεί να 'προσπελαστεί' με διάφορους τρόπους από το PostNL (μέσω direct τρόπου ή μέσω logistics). Δεν είναι όλα τα δέματα PostNL σταλμένα με τον ίδιο τρόπο. Σου στελνω ινμποξ.Κανεις δεν ειπε οτι θα κλεψεις δεμα..πως να το κλεψεις ? :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
balt123 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Στις 21/10/2017 στις 11:49 ΜΜ, kafesoeo είπε Εάν αρνηθούμε να παραλάβουμε από τα ελτά το δέμα μας λόγω του φόρου εκτελωνισμού η περάσουν 15 μέρες από την ειδοποίηση τότε το δέμα δεν επιστρέφει πίσω. Το δέμα παραμένει στην χώρα και μπαίνει σε διαδικασία πλειοδοσίας στην Ελλάδα αυτό συνεπάγεται πως δεν διεκδικούμε REFUND ! (ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΕΝΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ) αυτό δεν νομίζω να ισχύει.. εκτός αν είναι πρόσφατη εξέλιξη.. πριν 2-3 χρόνια είχα παραγγείλει κάρτα γραφικών απο κίνα η οποία ήταν 70-80 ευρώ κάτω απο την τιμή της εδώ και όταν ήρθε μου ζήταγαν 150 ευρώ για τελωνείο. συνεννοήθηκα με τον πωλητή να κάνω άρνηση παραλαβής και να του γυρίσει πίσω. απο το tracking number Που μου είχε δώσει φάνηκε οτι κάποια στιγμή μετά απο 15-20 μέρες όντως γύρισε πίσω στην κίνα (βέβαια το λαμόγιο δεν μου έδωσε ποτέ τα λεφτά πίσω παρόλο που είχε συμφωνήσει να το κάνει και то ebay σφύριζε αδιάφορα ως συνήθως αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γαλαζοαιματος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα στην παρέα σας. Έχω κάνει παραγγελία 4/1 από Ali, κάποια πραγματακια, και απ ότι διαβασα στα σχόλια, οι καθυστερήσεις είναι μεγάλες. Έχει τύχει να κάνει κάποιος παραγγελία παρόμοιες ημερομηνίες και να έχει παραλάβει? Να ελπίζω μέχρι τέλος του μήνα να έχω λάβει κάτι? Κάποια πράγματα είναι ήδη Ελλάδα, κάποια άλλα είναι προς Ελλάδα από Βέλγιο και Ολλανδία. Επίσης, απ την στιγμή που θα φτάσει το αντικείμενο Ελλάδα, ξέρουμε ποσο κάνει περίπου για παράδοση σε επαρχία? Είναι μικρό αντικειμενα, σε μικρά φακελακια, fittings για custom loop, αξίας 5-10€ οπότε θεωρητικά δεν θα περάσουν τελωνείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oreka Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 15 λεπτά πριν, Γαλαζοαιματος είπε Καλησπέρα στην παρέα σας. Έχω κάνει παραγγελία 4/1 από Ali, κάποια πραγματακια, και απ ότι διαβασα στα σχόλια, οι καθυστερήσεις είναι μεγάλες. Έχει τύχει να κάνει κάποιος παραγγελία παρόμοιες ημερομηνίες και να έχει παραλάβει? Να ελπίζω μέχρι τέλος του μήνα να έχω λάβει κάτι? Κάποια πράγματα είναι ήδη Ελλάδα, κάποια άλλα είναι προς Ελλάδα από Βέλγιο και Ολλανδία. Επίσης, απ την στιγμή που θα φτάσει το αντικείμενο Ελλάδα, ξέρουμε ποσο κάνει περίπου για παράδοση σε επαρχία? Είναι μικρό αντικειμενα, σε μικρά φακελακια, fittings για custom loop, αξίας 5-10€ οπότε θεωρητικά δεν θα περάσουν τελωνείο. εμενα απο παραγγελιες που εγιναν τελος δεκεμβριου ηρθαν 2 πακετακια την προηγουμενη εβδομαδα. υπομονη! το ενα ειχε την πρασινη ενδειξη "τελωνειακως ελευθερο". μενω Αθηνα οποτε οσον αφορα την αναμονη για επαρχια δεν γνωριζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgiann78 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 8 ώρες πριν, Γαλαζοαιματος είπε Καλησπέρα στην παρέα σας. Έχω κάνει παραγγελία 4/1 από Ali, κάποια πραγματακια, και απ ότι διαβασα στα σχόλια, οι καθυστερήσεις είναι μεγάλες. Έχει τύχει να κάνει κάποιος παραγγελία παρόμοιες ημερομηνίες και να έχει παραλάβει? Να ελπίζω μέχρι τέλος του μήνα να έχω λάβει κάτι? Κάποια πράγματα είναι ήδη Ελλάδα, κάποια άλλα είναι προς Ελλάδα από Βέλγιο και Ολλανδία. Επίσης, απ την στιγμή που θα φτάσει το αντικείμενο Ελλάδα, ξέρουμε ποσο κάνει περίπου για παράδοση σε επαρχία? Είναι μικρό αντικειμενα, σε μικρά φακελακια, fittings για custom loop, αξίας 5-10€ οπότε θεωρητικά δεν θα περάσουν τελωνείο. Είναι η ταχύτερη παραγγελία που έχω πάρει αυτό το διάστημα! Τρόπος αποστολής 'Aliexpress standard shipping', αλλά αντί για PostNL, η αποθήκη του Aliexpress χρησιμοποίησε το Singapore post! Tracking number RB053160171SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γαλαζοαιματος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Ωραία, οπότε υπομονή παίδες. Βλεπεται την πορεία την παραγγελίας από κάποιο πιο αξιόπιστο site-εφαρμογή, από το parcels? Προσωπικά, ανοίγω το parcels, βλεπω την παραγγελία που είναι, και στην συνέχεια, μπαίνω και από το ολλανδικό site αν είναι Ολλανδία, και από το ελληνικό για να δω εξελίξεις. Τα περισσότερα δέματα έχουν updates, ενα δέμα ομως, είχε φτάσει ολλανδια από 18 Ιανουαρίου, και ακόμα λέει in transit του Greece. Να υποθέσω θα φτάσει κάποια στιγμή? Επίσης, έχει τύχει σε κάποιον να χαθεί το δέμα του? Έχω παραγγείλει παρα πολλές φορές από ebay, δεν έτυχε ποτέ να χαθεί κάτι, μέχρι και τα untracked δεματα, χωρίς αριθμό αποστολής, φταναν κανονικά έστω και με καθυστέρηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emperor4her Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Ερωτηση, ακομη ειναι 20+ευρω = τελωνειο? παρηγγειλα ενα καλωδιο απο alli, 20.4 ευρω!! θελω να πιστευω οτι δεν πληρωσω +20 χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oreka Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, emperor4her είπε Ερωτηση, ακομη ειναι 20+ευρω = τελωνειο? παρηγγειλα ενα καλωδιο απο alli, 20.4 ευρω!! θελω να πιστευω οτι δεν πληρωσω +20 χαχα Το όριο για τελωνείο είναι τα 22 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά. Αν η παραγγελία είναι 20.4 μαζί με τα μεταφορικά είσαι οκ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλέξανδρος Δρόσος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα σε όλους, έχω κάνει μια παραγγελία από το AliExpress εδώ και 25 μέρες περίπου, τις τελευταίες 12 λέει πως είναι στο μεταφορικό μέσο για Ελλάδα, το πακέτο έρχεται με PostNL. Περίπου πόσο καιρό έχει κάνει σε εσάς; Από ότι βλέπω στην ιστοσελίδα τους από Ολλανδία στην Ελλάδα κάνει "υποτίθεται" 4-7 ημέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 4 ώρες πριν, Αλέξανδρος Δρόσος είπε Καλησπέρα σε όλους, έχω κάνει μια παραγγελία από το AliExpress εδώ και 25 μέρες περίπου, τις τελευταίες 12 λέει πως είναι στο μεταφορικό μέσο για Ελλάδα, το πακέτο έρχεται με PostNL. Περίπου πόσο καιρό έχει κάνει σε εσάς; Από ότι βλέπω στην ιστοσελίδα τους από Ολλανδία στην Ελλάδα κάνει "υποτίθεται" 4-7 ημέρες. 25 μέρες και βιάζεσαι;;;; Αν δεν περάσουν τουλάχιστον 60+ μέρες μην ασχολείσαι... Αν είσαι τυχερός και έρθει κάτι νωρίτερα θα είναι ωραία έκπληξη... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλέξανδρος Δρόσος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 19 λεπτά πριν, andreas1gr είπε 25 μέρες και βιάζεσαι;;;; Αν δεν περάσουν τουλάχιστον 60+ μέρες μην ασχολείσαι... Αν είσαι τυχερός και έρθει κάτι νωρίτερα θα είναι ωραία έκπληξη... Ωραία, απλώς μου έκανε μεγάλη εντύπωση ότι είναι εδώ και 12 μέρες στο μεταφορικό μέσο για Ελλάδα. Ευχαριστώ πολύ πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JustGud Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Yanwen untracked, 2 παραγγελίες 21/1, έφτασαν σήμερα. Τα untracked πρέπει να φεύγουν με το που φτάνουν για να ξεμπερδεύουν αλλιώς δεν εξηγείτε τέτοια ταχύτητα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elias54 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, JustGud είπε Yanwen untracked, 2 παραγγελίες 21/1, έφτασαν σήμερα. Τα untracked πρέπει να φεύγουν με το που φτάνουν για να ξεμπερδεύουν αλλιώς δεν εξηγείτε τέτοια ταχύτητα! Μπα δουλευουν μερικες φορες με LIFO. Δικα μου απο Δεκεμβριο ειναι στο Βενιζελος και περιμενουν την παρεα τους να ερθουν ολα μαζι Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2021 από elias54 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dynamics Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 ειναι κανενας αλλος πριν απο 25 νοεμβριου με postln?η ειμαι ο μοναδικος μαλακας που περιμενει? :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα