Προς το περιεχόμενο

Αγορες απο Aliexpress, τελωνειο.

SnAk3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

44 λεπτά πριν, Dantε είπε

1 παραγγελια εχω και εγω με  postnl και ειναι κολλημενη αεροδρομιο.

Λες και τη σνομπαρουν τη  postnl για καποιο λογο

24/12/2020, 13:40 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ

Και εμένα έτσι έδειχνε για μήνα και βάλε και ξαφνικά βρήκα το δέμα στην είσοδο..... 🤣🤣

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

33 λεπτά πριν, MessatsuRoku είπε

Για αποδειξη αγορας στο τελωνειο τι διχνουμε?

Την απόδειξη πληρωμής από την κάρτα – τράπεζα σου και την απόδειξη παραγγελίας από το κατάστημα.

20 ώρες πριν, giorgos1966 είπε

Εχεις δει με τον αριθμό αποστολής μεσα στα ΕΛΤΑ να δεις τι γίνεται; Δε μπορει όπου να΄ναι θα σκασει μύτη. Και εγω πριν 15 μερες ειχα απογοητευθει και μετα ερχόντουσαν ενα - ενα συνέχεια.

στο Ελτα δείχνει ότι ακόμα είναι Ολλανδία!Στο κινέζικο ποστ τρακινγκ γράφει ότι είναι σε μεταφορά προς τον προορισμό(Ελλάδα).

2 ώρες πριν, Dynamics είπε

στο Ελτα δείχνει ότι ακόμα είναι Ολλανδία!Στο κινέζικο ποστ τρακινγκ γράφει ότι είναι σε μεταφορά προς τον προορισμό(Ελλάδα).

Θα ερθει στα σιγουρα. Τη στιγμή που το βλεπουν τα ΕΛΤΑ.

• Like 1

2 ώρες πριν, giorgos1966 είπε

Θα ερθει στα σιγουρα. Τη στιγμή που το βλεπουν τα ΕΛΤΑ.

Το ελπίζω 😬

1 ώρα πριν, nikosgiann78 είπε

Τί tracking number έχεις φίλος;

Εγώ το έχω 😬 με κατάληξη nl 

Σε εμένα πάλι, μου ήρθε άλλο ένα δεματακι που το είχα παραγγείλει 29/11 μέσω Ολλανδίας.Τα αλλά δύο που περιμένω βγήκανε από το τελωνείο σήμερα.Οποτε την άλλη βδομάδα θα παραλάβω και τα τελευταία.Απ ότι κατάλαβα τελικά καθυστερήσεις υπήρξαν και από Ολλανδία και κατόπιν από εδώ στο τελωνείο.

16 ώρες πριν, nikosgiann78 είπε

Αν δεν το δώσεις ακριβώς, δεν μπορώ να σου πω τι γίνεται

να υποθεσω ολο το τρακινγκ θες?

16 ώρες πριν, giorgos1966 είπε

Σε εμένα πάλι, μου ήρθε άλλο ένα δεματακι που το είχα παραγγείλει 29/11 μέσω Ολλανδίας.Τα αλλά δύο που περιμένω βγήκανε από το τελωνείο σήμερα.Οποτε την άλλη βδομάδα θα παραλάβω και τα τελευταία.Απ ότι κατάλαβα τελικά καθυστερήσεις υπήρξαν και από Ολλανδία και κατόπιν από εδώ στο τελωνείο.

26/11 εμενα ειναι τι βυσμα εχεις ρε Γιωργο? :p στο https://parcelsapp.com/ που βλεπω μου εμφανιζει αυτο ελπιζω οντως να πεσει εξω :p

Estimated date of arrival at the post office

24 Φεβ 2021 - 06 Μαρ 2021, 20 - 30 days remaining

The forecast is not 100% certain, and is based on 250 packages delivered in the last 60 days

1 ώρα πριν, Dynamics είπε

26/11 εμενα ειναι τι βυσμα εχεις ρε Γιωργο? 😛 στο https://parcelsapp.com/ που βλεπω μου εμφανιζει αυτο ελπιζω οντως να πεσει εξω 😛

The forecast is not 100% certain, and is based on 250 packages delivered in the last 60 days

Τον αριθμό του tracking number θέλω, όχι την πρόβλεψη του parcelsapp! Παιδιά, θέλω να βοηθήσω και να μοιραστούμε τις γνώσεις μας, για να 'παρακάμπτουμε το τελωνείο'! Πίστεψε με ... το τελευταίο που θέλω είναι να σου κλέψω το δέμα!!! Πως λειτουργεί ο carrier θέλω να δω (ένα δέμα PostNL, μπορεί να 'προσπελαστεί' με διάφορους τρόπους από το PostNL (μέσω direct τρόπου ή μέσω logistics). Δεν είναι όλα τα δέματα PostNL σταλμένα με τον ίδιο τρόπο.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Dynamics είπε

26/11 εμενα ειναι τι βυσμα εχεις ρε Γιωργο? 😛 στο https://parcelsapp.com/ που βλεπω μου εμφανιζει αυτο ελπιζω οντως να πεσει εξω 😛

Οχι ρε φίλε τι βύσμα να έχω; Δε ξερω, τυχη να το πώ; Αφου αρχες Ιανουαρίου ειχα ξαναγραψει εδω οτι σκέφτομαι να τα ακυρώσω ολα. Ειχα τσαντιστεί πολύ και μετα από μία βδομάδα κάθε τρεις μέρες εσκαγε ένα - ενα...

Επεξ/σία από giorgos1966

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει κανείς ιδέα πως θα βρω  αυτό το tracking number;  51401399 έχω ξανακάνει παραγγελία  από τον ίδιο πωλητή  και την παρέλαβα από την speedex.

Επεξ/σία από yiannis71

17 λεπτά πριν, yiannis71 είπε

Έχει κανείς ιδέα πως θα βρω  αυτό το tracking number;  51401399 έχω ξανακάνει παραγγελία  από τον ίδιο πωλητή  και την παρέλαβα από την speedex.

δες σ αυτο το site

https://chinapost-track.com/

• Like 1

Μια βοήθεια απ' όποιον γνωρίζει: Παρήγγειλα από aliexpress ευρωπαϊκή αποθήκη (Γαλλία) με "υπόσχεση" αποστολής εντός 7 ημερών. Έχουν περάσει δέκα ήδη και το τρακινγκ που μου δίνουν μετά από πολύ ψάξιμο έχει τελευταία αναφορά 27 του Γενάρη στην Αυστρία. HY510047741JF που δίνει μετά άλλον αριθμό, από DPD...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...