mAs_81 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, PCharon είπε 🤣😄 Με έπιασαν γέλια τώρα, διότι φανταζόμουν ένα μικρό πραγματάκι και βλέπω τη συσκευασία. Αλλά, μπα, εντάξει και πάλι θα είναι πολύ ελαφρύ για να είναι κάτι ακριβό, πιθανότατα δε θα ασχοληθούν καν. Χαχαχα,ναι όντως.. Ναι οκ και πάλι ελαφρύ θα’ναι και οκ,οπως ειπα και πριν ήμουν έτοιμος να δώσω κανα 20αρικο ακομα(τοσο δε θα πάει υπολογίζω στη χειρότερη?),αλλα αν τα γλυτωσω ακομα καλύτερα 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Από alibaba ποια είναι η διαδικασία παραγγελιών και τι χρειάζεται από χαρτιά κλπ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgiann78 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, mAs_81 είπε 26,6 euro ενας Bluetooth adapter για το switch με PostNL , δλδ με tracking no LT*********NL λέτε να γλυτωσω?? Το λέω γτ προ μηνός ειχα πάρει μια θήκη/πληκτρολόγιο για iPad που έφτασε στα 30 euro , και ήρθε με PostNL με πράσινο αυτοκόλλητο τελωνειακως ελεύθερο..απλα φάνηκα τυχερός?? Μου έστειλε ήδη mail το Ali , ότι ειναι στη χώρα το δέμα -η παραγγελία έγινε 25/1/21..Λέτε να ήταν σε αποθήκες Ευρώπης? το 17track λέει ότι ξεκίνησε απο Κίνα πάντως αλλα μου φαινεται πολυ γρήγορα ότι ήρθε? Ειχα ήδη ετοιμαστεί ψυχολογικά να δώσω κανα 20αρικο παραπάνω για τελωνείο,αλλα τωρα εχω αρχίσει να εχω ελπίδες 😄 Φίλε, destination country είναι η Ολλανδία και το PostNL στην δική σου περίπτωση! Αν έδινες και tracking number, θα σου έλεγα περισσότερα! Μπορείς να ρωτήσεις τον πωλητή πως έγραψε το προϊόν στην τελωνειακή δήλωση από έξω από το δέμα, καθώς και τι τιμή σου έγραψε; Θα σου πω κάτι που το βλέπω στα τελευταία δέματα που έχω πάρει και μου έχουν σταλεί με 'Aliexpress standard shipping' (κακό μεν, αλλά εγώ θα στο πω)! Δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση, αλλά γράφουν ακριβώς την τιμή! Αν έκανε καμιά 'τσαχπινιά' ο πώλητής (πολύ χλωμό το βλέπω αυτό) και πήρε offline το tracking number (και ουσιαστικά χρησιμοποίησε 'direct' PostNL shipping method), εκεί επειδή γράφουν ότι γουστάρουν, σηκώνει και πολλές 'αλχημείες'. Αν είσαι στην τελευταία αυτή περίπτωση και έχει κάνει καμιά καλή τέτοια 'αλχημεία', έχεις πολλές πιθανότητες να την σκαπουλάρεις!!! Σε βλέπω δύσκολα όμως να είσαι σε αυτήν την τελευταία περίπτωση!!!! Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2021 από nikosgiann78 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mAs_81 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 5 ώρες πριν, nikosgiann78 είπε Αν είσαι στην τελευταία αυτή περίπτωση και έχει κάνει καμιά καλή τέτοια 'αλχημεία', έχεις πολλές πιθανότητες να την σκαπουλάρεις!!! Σε βλέπω δύσκολα όμως να είσαι σε αυτήν την τελευταία περίπτωση!!!! Και εγώ...Όπως και να έχει , περιμένω και βλέπουμε..Αν είμαι τυχερός ,καλώς αν πάλι όχι , στη τελική πιο φθηνά θα μου έρθει απ το να το έπαιρνα από το σαιτ τους στην Αμερική όπου έβγαινε 35 δολλαρια και θα είχε τελωνείο στα σίγουρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgiann78 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 10 λεπτά πριν, mAs_81 είπε Και εγώ...Όπως και να έχει , περιμένω και βλέπουμε..Αν είμαι τυχερός ,καλώς αν πάλι όχι , στη τελική πιο φθηνά θα μου έρθει απ το να το έπαιρνα από το σαιτ τους στην Αμερική όπου έβγαινε 35 δολλαρια και θα είχε τελωνείο στα σίγουρα.. Χρυσός κανόνας φίλε. Πριν κάνουμε παραγγελία πάνω από 22 ευρώ, πρώτα κάνουμε Chat με τον πωλητή. Μπορεί να έχει άλλους τρόπους αποστολής, όπως και το να αλλάξει περιγραφή και τιμή ενός προϊόντος στην τελωνειακή δήλωση. Στην συγκεκριμένη σου περίπτωση, αν δεν μπορούσε να αλλάξει τον τρόπο αποστολής, θα του έλεγα να έγραφε 'Computer cable' στην περιγραφή ή 'earphones' (σκέτο) πχ. και να έβαζε τιμή 17.42 US dollars. Δεν σου λέω ότι θα έπιανε 100%, αλλά θα είχες πάρα πολύ υψηλές πιθανότητες να περάσει έτσι στον τελωνειακό έλεγχο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mAs_81 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 11 λεπτά πριν, nikosgiann78 είπε Χρυσός κανόνας φίλε. Πριν κάνουμε παραγγελία πάνω από 22 ευρώ, πρώτα κάνουμε Chat με τον πωλητή. Μπορεί να έχει άλλους τρόπους αποστολής, όπως και το να αλλάξει περιγραφή και τιμή ενός προϊόντος στην τελωνειακή δήλωση. Στην συγκεκριμένη σου περίπτωση, αν δεν μπορούσε να αλλάξει τον τρόπο αποστολής, θα του έλεγα να έγραφε 'Computer cable' στην περιγραφή ή 'earphones' (σκέτο) πχ. και να έβαζε τιμή 17.42 US dollars. Δεν σου λέω ότι θα έπιανε 100%, αλλά θα είχες πάρα πολύ υψηλές πιθανότητες να περάσει έτσι στον τελωνειακό έλεγχο!!! Μάλιστα , άλλη φορά θα εχω το νου μου..οπως ειπα και πριν , βλέποντας και κάνοντας τωρα 👍🏻 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JustGud Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 7 και 10 Ιανουαρίου παραγγελίες μικροπράγματα με yanwen από ali, παρέλαβα 27 και τα 2. Του Νοεμβρίου τώρα ξεκόλλησαν από αεροδρόμιο όσα ήταν με NL και τα μικροδέματα έρχονται διάσπαρτα(και οι Κινέζοι έχουν κάνει extend μέχρι τον Απρίλιο). Καλά πάμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessatsuRoku Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Τι σκαλωματα τρωει η PostNL τον τελευταιο καιρο... τουλαχιστον 2 μηνες για να ερθουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1966 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, MessatsuRoku είπε Τι σκαλωματα τρωει η PostNL τον τελευταιο καιρο... τουλαχιστον 2 μηνες για να ερθουν Εμενα πάλι φιλε μου παραγγελίες από 20 Νοεμβρίου εως και 5 Δεκεμβρίου, τωρα μου ερχονται. 8 παραγγελίες ξεχωριστες ειχα κανει και τις 5 τις έλαβα απο τα ΕΛΤΑ, πριν λίγες ημέρες. Μέσα στην βδομάδα αναμένω και τις αλλες τρεις. Ολες με την PostNL. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DTInfinity Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Παιδιά λίγο τα φωτα σας... έχω κάνει καμία 15αρια παραγγελίες γύρω στο Νοέμβριο. Έχουν έρθει οι 4-5 από αυτές... στις άλλες θα παρέλθει την άλλη βδομάδα το διάστημα των 70 ημερών που λέει το aliexpress. Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση; Ανοίγω dispute ή συνεχίζω να περιμένω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgiann78 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 49 λεπτά πριν, DTInfinity είπε Παιδιά λίγο τα φωτα σας... έχω κάνει καμία 15αρια παραγγελίες γύρω στο Νοέμβριο. Έχουν έρθει οι 4-5 από αυτές... στις άλλες θα παρέλθει την άλλη βδομάδα το διάστημα των 70 ημερών που λέει το aliexpress. Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση; Ανοίγω dispute ή συνεχίζω να περιμένω; Ζήτα βασικά (αν θες) από τους πωλητές, να επεκτείνουν το buyers protection time. Dispute ανοιγεις χοντρικα 2-3 μέρες πριν κλείσει η παραγγελία, εκτός αν ο πωλητής έχει χρησιμοποιήσει το Aliexpress standard shipping. Σε αυτήν την περίπτωση, καλό είναι να το ανοίγουμε αμέσως μόλις κλείσει η παραγγελία. Έχεις tracking number από αυτά που δεν σου έχουν έρθει; (Αν θες, στείλει μου προσωπικό μήνυμα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oreka Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Εγώ έχω κάνει αρκετές παραγγελίες από 11/11 και μετά και ακόμα είμαι στην αναμονή, δεν έχει έρθει τίποτα . Πρέπει να έχουν μπλοκάρει εντελώς τα ΕΛΤΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dynamics Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 παραγγελια απο 27 νεοεμβρη με postnl τι καταντια ειναι αυτη?Μολις ειχα δει τοτε οτι παει ολλανδια λεω κομπλε σε λιγες θα το εχω...αν υπολογισω και ελεγχο απο τελεωνειο(17 ευρω το συνολικο ποσο)?καλο Πασχα :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1966 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 10 ώρες πριν, Dynamics είπε παραγγελια απο 27 νεοεμβρη με postnl τι καταντια ειναι αυτη?Μολις ειχα δει τοτε οτι παει ολλανδια λεω κομπλε σε λιγες θα το εχω...αν υπολογισω και ελεγχο απο τελεωνειο(17 ευρω το συνολικο ποσο)?καλο Πασχα 😛 Εχεις δει με τον αριθμό αποστολής μεσα στα ΕΛΤΑ να δεις τι γίνεται; Δε μπορει όπου να΄ναι θα σκασει μύτη. Και εγω πριν 15 μερες ειχα απογοητευθει και μετα ερχόντουσαν ενα - ενα συνέχεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 1 παραγγελια εχω και εγω με postnl και ειναι κολλημενη αεροδρομιο. Λες και τη σνομπαρουν τη postnl για καποιο λογο 24/12/2020, 13:40 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα