Προς το περιεχόμενο

Αγορες απο Aliexpress, τελωνειο.

SnAk3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα σσε ολους.θελω μια βοηθεια.θελω να αγορασω απο το aliexpress ενα Car Radio multimedia Player αξιας 130ευρω και μου εχει επιλογη να το παραγγειλω απο πολωνια.θα πληρωσω κατι εξτρα? θα εχει τελωνειο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

6 λεπτά πριν, danos1970 είπε

καλησπερα σσε ολους.θελω μια βοηθεια.θελω να αγορασω απο το aliexpress ενα Car Radio multimedia Player αξιας 130ευρω και μου εχει επιλογη να το παραγγειλω απο πολωνια.θα πληρωσω κατι εξτρα? θα εχει τελωνειο?

Όχι δε νομίζω διότι είναι στην Ευρωπαϊκή Ένωση

• Like 2

Προσοχή με τις "ευρωπαικές αποθήκες" γιατί 2/2 στα που πήρα, ήρθαν με YUN Express. Τελωνίο δεν πέρασαν αλλά ήρθαν από Κίνα και όχι από κάποιο σημείο της ΕΕ

Στις 17/1/2021 στις 1:36 ΜΜ, nikosgiann78 είπε

Τα ρολόγια να ξέρεις ότι δεν είναι τελωνειακώς επικίνδυνα προϊόντα. Αυτό σημαίνει ότι αν συνεννοηθείς και σου γράψει σκέτο ρολόι με αξία πχ. 12.21 δολάρια στην τελωνειακή δήλωση, να ξέρεις ότι έχεις 99% πιθανότητες να περάσει έτσι!

Στο τελωνειο γενικα πως επιλεγουυν αντικειμενα? Τα σκαναρουν για να δουν αν εχουν μπαταρια?

Στις 17/11/2020 στις 10:21 ΜΜ, pier88 είπε

Περνάνε κανονικά τελωνείο.

Τελικα ηρθε με αυτοκολληκατι τελωνειακος ελευθερο

29 λεπτά πριν, t-shock είπε

Προσοχή με τις "ευρωπαικές αποθήκες" γιατί 2/2 στα που πήρα, ήρθαν με YUN Express. Τελωνίο δεν πέρασαν αλλά ήρθαν από Κίνα και όχι από κάποιο σημείο της ΕΕ

Πριν πόσο καιρό τα είχες παραγγείλει;

2 λεπτά πριν, giorgos1966 είπε

Πριν πόσο καιρό τα είχες παραγγείλει;

Τέλη Δεκεμβριου. Το ένα ήρθε εχθες και το άλλο αγνοείται ακόμα και στο tracking της DPD. Καταλλά είναι από ΕΕ

6 λεπτά πριν, t-shock είπε

Τέλη Δεκεμβριου. Το ένα ήρθε εχθες και το άλλο αγνοείται ακόμα και στο tracking της DPD. Καταλλά είναι από ΕΕ

Α από ΕΕ αποθήκη.Παλι καλά.Εγω και κάτι άλλοι περιμένουμε από τον Νοέμβριο... αλλά από Κίνα

2 λεπτά πριν, giorgos1966 είπε

Α από ΕΕ αποθήκη.Παλι καλά.Εγω και κάτι άλλοι περιμένουμε από τον Νοέμβριο... αλλά από Κίνα

Υποτίθεται πως τα πήρα από ΕΕ αλλά το tracking λεει πως έφυγε από την μακρινή Κίνα. Οπότε δεν σημαίνει ότι γλυτωσα (ακόμη) τους φόρους

1 ώρα πριν, t-shock είπε

Υποτίθεται πως τα πήρα από ΕΕ αλλά το tracking λεει πως έφυγε από την μακρινή Κίνα. Οπότε δεν σημαίνει ότι γλυτωσα (ακόμη) τους φόρους

Τη στιγμή που σου είπαν ΕΕ ότι τα πήρες δε μπορεί να πληρώσεις φόρο.Ιδαλως πρέπει να το κάνεις θέμα στο Aliexpress

Καλησπέρα! Έχω παραγγείλει από Νοέμβριο δυο αντικείμενα από Aliexpress.. το θέμα είναι ότι και τα δυο δεν έχουν έρθει! Είμαι στη Νέα Σμύρνη.. βέβαια ζήτησα refund και πήρα πίσω τα χρήματα αλλά θέλω πολύ τα αντικείμενα μου. Στο ταχυδρομείο αν πάω να ρωτήσω θα βγάλω άκρη με τον κινεζικό αριθμό; Βάζω τον tracker και βλέπω ότι σταματάει αφού φεύγει από την Ασία. Μετά δεν ξέρω που είναι. Τι μπορώ να κάνω; 

Καλησπέρα! Έχω παραγγείλει από Νοέμβριο δυο αντικείμενα από Aliexpress.. το θέμα είναι ότι και τα δυο δεν έχουν έρθει! Είμαι στη Νέα Σμύρνη.. βέβαια ζήτησα refund και πήρα πίσω τα χρήματα αλλά θέλω πολύ τα αντικείμενα μου. Στο ταχυδρομείο αν πάω να ρωτήσω θα βγάλω άκρη με τον κινεζικό αριθμό; Βάζω τον tracker και βλέπω ότι σταματάει αφού φεύγει από την Ασία. Μετά δεν ξέρω που είναι. Τι μπορώ να κάνω; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, sp3cial είπε

Ποτε ακριβώς (ημερομηνία) τα ειχες παραγγείλει; Δηλαδη ζήτησες refund και σου γυρίσανε τα χρήματα; Και μπορει να τα παραλάβεις κάποια στιγμή τσάμπα; Αμα είναι να το κάνω και εγώ....

Επεξ/σία από giorgos1966

4 λεπτά πριν, giorgos1966 είπε

Ποτε ακριβώς (ημερομηνία) τα ειχες παραγγείλει; Δηλαδη ζήτησες refund και σου γυρίσανε τα χρήματα; Και μπορει να τα παραλάβεις κάποια στιγμή τσάμπα; Αμα είναι να το κάνω και εγώ....

Και θα το κανουν ολοι μετα και θα σταματησουν να στελνουν Ελλαδα γιατι ειμαστε γυφτοι και κοιταμε να κερδισουμε 4Ε.

Και θα θες να παραγγειλεις μετα και δε θα μπορεις.

Αν πηρατε refund απο κατι και μετα ηρθε,πληρωστε το.Δε βγαινουν σε καλο τετοιες κοντοφθαλμες τακτικες.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, Dantε είπε

Και θα το κανουν ολοι μετα και θα σταματησουν να στελνουν Ελλαδα γιατι ειμαστε γυφτοι και κοιταμε να κερδισουμε 4Ε.

Και θα θες να παραγγειλεις μετα και δε θα μπορεις.

Αν πηρατε refund απο κατι και μετα ηρθε,πληρωστε το.Δε βγαινουν σε καλο τετοιες κοντοφθαλμες τακτικες.

Kαι ειναι σωστό να περιμένω εγω π.χ. 2 μήνες και παραπάνω καποια πραγματα και να μην τα εχω παραλάβει ακόμα, όταν γραφουνε παραλαβη μεχρι 35 μέρες; Τα λεφτά όμως τα έχουνε πάρει.Εγω εν πάσι περιπτώση θα περιμένω αλλες 10 μέρες το πολύ.Μετα θα ζητήσω επιστροφή χρημάτων και ποτέ μη σώσουν και έρθουν.

Επεξ/σία από giorgos1966

8 λεπτά πριν, giorgos1966 είπε

Kαι ειναι σωστό να περιμένω εγω π.χ. 2 μήνες και παραπάνω καποια πραγματα και να μην τα εχω παραλάβει ακόμα, όταν γραφουνε παραλαβη μεχρι 35 μέρες; Τα λεφτά όμως τα έχουνε πάρει.Εγω εν πάσι περιπτώση θα περιμένω αλλες 10 μέρες το πολύ.Μετα θα ζητήσω επιστροφή χρημάτων και ποτέ μη σώσουν και έρθουν.

Κανε αρνηση παραλαβης και αστο να παει πισω τοτε.

1 λεπτό πριν, Dantε είπε

Κανε αρνηση παραλαβης και αστο να παει πισω τοτε.

Α ωραιότατα τότε, δε το γνώριζα μιας και δε ξερω καλα πως δουλεύουνε αυτοι. Να εχω και τη συνείδησή μου εντάξει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...