Mhlogiatros Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πες οτι δε γουσταρω το efood και ερχομαι με μετρητα . Μου κανει αναλογη εκπτωση της πινιατας ; To zippy φαινεται μουφα Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2020 από Mhlogiatros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grfurby Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 51 λεπτά πριν, Aurumnus είπε Οσο παίρνει και η booking απο τα καταλύματα. 15%+ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasallinone Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Πες οτι δε γουσταρω το efood και ερχομαι με μετρητα . Μου κανει αναλογη εκπτωση της πινιατας ; To zippy φαινεται μουφα Ακόμα και να μην έχει κέρδος το κατάστημα πιστεύω για το άχτι και μονο θα προτιμούσαν να τα έδιναν απευθείας στον πελάτη και όχι σε μεσάζοντα. Έχει παρατηρηθεί σε άλλα καταστήματα τους μιλάς για efood και αμέσως σου δίνουν καλύτερες προσφορές. Sorry κιόλας αλλά ούτε τα ΕΛΤΑ δεν χρεώνουν τέτοια προμήθεια, οσο υπάρχουν απερίσκεπτοι καλά κάνει το efood και τα παίρνει. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2020 από Kostasallinone Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greed Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 15 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Πες οτι δε γουσταρω το efood και ερχομαι με μετρητα . Μου κανει αναλογη εκπτωση της πινιατας ; To zippy φαινεται μουφα Συχνούς πελάτες τους κερνάμε καμία σαλάτα αναψυκτικό κλπ. Και στις μεγάλες. Στο efood δεν παίρνεις τίποτα δώρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Με την ίδια λογική γιατί να πουλήσει κάποιος στο ebay και στο alie, ας τα πουλήσει μόνος του. Προφανώς και τέτοιου είδους πλατφόρμες έχουν επιτυχία. Η εποχή του τηλεφώνου έχει πεθάνει. Όποιος δεν εκμεταλλεύεται τις νέες πλατφόρμες δεν θα μπορεί να εξελιχθεί. Προφανώς βέβαια είναι καλό να υπάρχουν πολλές παρόμοιες εφαρμογές και περισσότερος ανταγωνισμός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgiann78 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Παίδες, έκανα μια παραγγελία από AliExpress και νομίζω ότι είναι Τούρκικο το μαγαζί (έχει την επωνυμία Yurdamed store)! Έχει σαν τρόπο αποστολής CAINIAO G2G DIRECTSHIP Standard Πρώτη φορά το βλέπω αυτό. Αν και νομίζω ότι το δέμα θα το πάρει η Cainiao και θα το δώσει στο PTT (Τούρκικο ταχυδρομείο). Έχει κάνεις ανάλογη εμπειρία με τον συγκεκριμένο carrier; Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2020 από nikosgiann78 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mando Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 μολις μου ηρθε μηνημα απο aliexpress οτι η παραγγελεια μου εφτασε Ελλαδα . Τι φαση?(εχω παραγγειλει πολλες φορες και το tracking τους ποτε δεν λειτουργησε ). Στο site των ελτα παντως δεν φαινεται. Σε λιγοτερο απο μια βδομαδα ηρθε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos789 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Αυτες τις μερες εχω παραλαβει απο ΕΛΤΑ δυο δεματα χωρις να πληρωσω καθολου τελωνειο δηλαδη τα πραγματα ειναι καλυτερα απο οτι πριν βγαλουν αυτη την εγκυκλιο οπου με πρηζανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
masterone Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Γεια σας παιδια έκανα μια παραγγελία απο alliexpress οσο ισχυε το 15αρι για δέματα κατω απο 22€ και ειχα βρει ενα κατάστημα π εγραφε shipping από Ιταλία στο αντικείμενο π ήθελα (κατω των 22€). Χθες π μ το εστειλαν μ το προωθησαν με postnl και δεν ξέρω τι φαση τελικα απο κινα μ το στέλνουν? Έχει παραγγελει ξανα κανεις δέμα που ειχε shipping εκτός Κίνας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgiann78 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Στις 16/2/2020 στις 5:29 ΜΜ, Mando είπε μολις μου ηρθε μηνημα απο aliexpress οτι η παραγγελεια μου εφτασε Ελλαδα . Τι φαση?(εχω παραγγειλει πολλες φορες και το tracking τους ποτε δεν λειτουργησε ). Στο site των ελτα παντως δεν φαινεται. Σε λιγοτερο απο μια βδομαδα ηρθε. Έχεις tracking number να το δούμε; Μήπως χρησιμοποιήθηκε transit χώρα , και το δέμα σου είναι σε αυτήν την transit χώρα και όχι Ελλάδα; Στις 20/2/2020 στις 6:55 ΠΜ, masterone είπε Γεια σας παιδια έκανα μια παραγγελία απο alliexpress οσο ισχυε το 15αρι για δέματα κατω απο 22€ και ειχα βρει ενα κατάστημα π εγραφε shipping από Ιταλία στο αντικείμενο π ήθελα (κατω των 22€). Χθες π μ το εστειλαν μ το προωθησαν με postnl και δεν ξέρω τι φαση τελικα απο κινα μ το στέλνουν? Έχει παραγγελει ξανα κανεις δέμα που ειχε shipping εκτός Κίνας? tracking number να δούμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
masterone Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 LX***********NL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rpanagos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Εχετε και εσεις καθυστερησεις σε παραγγελιες απο αρχες του χρονου. Συγκεκιμμενα εχω μια απο 1/1 και μια απο 4/1 που ειναι αφαντες ακομα. εχω μιλησει με πωλητες να δω τι μπορει να γινει..και να φανατσειτε ειναι untracked. Ο δευτερος που εκανε extended αλλες 40 μερες χωρις προιδιποιηση (καλσσικα) και απο την πρωτη παραγγελια περιμμενω απαντηση για να λευτα μου πισω.. Τι να πεις πρωτη φορα εκτος χρονου οι πααγγελιες και εχω κανει ακετες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpaso1 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Καλυτερα να κοψετε τις παραγγελιες. Με βαση τη στατιστικη μεχρι τελους της εβδομαδας σιγουρα θα εχουμε κρουσματα και σε Ελλαδα, τα συνορα αργα ή γρηγορα θα κλεισουν. Μην κλαιτε τα λεφτα σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, Rpanagos είπε Εχετε και εσεις καθυστερησεις σε παραγγελιες απο αρχες του χρονου. Συγκεκιμμενα εχω μια απο 1/1 και μια απο 4/1 που ειναι αφαντες ακομα. εχω μιλησει με πωλητες να δω τι μπορει να γινει..και να φανατσειτε ειναι untracked. Ο δευτερος που εκανε extended αλλες 40 μερες χωρις προιδιποιηση (καλσσικα) και απο την πρωτη παραγγελια περιμμενω απαντηση για να λευτα μου πισω.. Τι να πεις πρωτη φορα εκτος χρονου οι πααγγελιες και εχω κανει ακετες Ολες οι παραγγελίες Δεκεμβρίου-Αρχές Ιανουαρίου έχουν αργήσει. Ακόμη και τώρα παραλαμβάνω... Αντιθέτως παραγγελίες που έγιναν μέσα Ιανουαρίου τις πήρα μέσα σε ένα μήνα. 9 λεπτά πριν, elpaso1 είπε Καλυτερα να κοψετε τις παραγγελιες. Με βαση τη στατιστικη μεχρι τελους της εβδομαδας σιγουρα θα εχουμε κρουσματα και σε Ελλαδα, τα συνορα αργα ή γρηγορα θα κλεισουν. Μην κλαιτε τα λεφτα σας. Δεν αντέχει ο ιός μέσα στο πακέτο για 1+ μήνα. Οι αργοπορίες σήμερα υπάρχουν γιατί η Κίνα είναι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης με τον ιό. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2020 από The_Judas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpaso1 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 57 minutes ago, The_Judas said: Δεν αντέχει ο ιός μέσα στο πακέτο για 1+ μήνα. Οι αργοπορίες σήμερα υπάρχουν γιατί η Κίνα είναι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης με τον ιό. Ειπα εγω για αντοχη ιου; Λεω οτι συντομα θα κλεισουν τα συνορα, οπως γινεται και με τις αλλες χωρες. Οποτε δεν θα ερχονται τα δεματα. Βασικα δεν θα φευγουν καν οι παραγγελιες απο Κινα, αλλα τα λεφτα μια χαρα θα τα παιρνουν οι πωλητες. Οταν λεω κρουσματα, δεν εννοω να κολλησουμε απο τα κουτια, εννοειται ο ιος δεν κραταει τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα, παρα 1,2 ημερες. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2020 από elpaso1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα