Aurumnus Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Γιατι παραθετεις αλλες σελιδες οταν τα λεμε και εδω ολα αυτα; Το είδα μετά το συγκεκριμένο, αφού πόσταρα και άρχισα το ψάξιμο. Αμέσως πλάκωσε η αστυνομία του forum. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2020 από Aurumnus
Salvation81 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, Aurumnus είπε Το είδα μετά το συγκεκριμένο, αφού πόσταρα και άρχισα το ψάξιμο. Αμέσως πλάκωσε η αστυνομία του forum. Καμια αστυνομια, απλα ειδα 2 ατομα που ηρθαν καρφωτα και ανεβασαν το ιδιο λινκ χωρις καποιο λογο εφοσον την εγκυκλιο την συζηταμε και εδω. Αν οντως δεν το ειδες οκ λαθος μου απλα οπως ειπα, 2 ατομα το ιδιο λινκ σχεδον ταυτοχρονα φανηκε καπως.
Aurumnus Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, Salvation81 είπε Καμια αστυνομια, απλα ειδα 2 ατομα που ηρθαν καρφωτα και ανεβασαν το ιδιο λινκ χωρις καποιο λογο εφοσον την εγκυκλιο την συζηταμε και εδω. Αν οντως δεν το ειδες οκ λαθος μου απλα οπως ειπα, 2 ατομα το ιδιο λινκ σχεδον ταυτοχρονα φανηκε καπως. Μάλλον έπαθε και αυτός όπως εγώ. Παρακολουθούσε αυτό το thread, διάβασε για την νέα απάτη, του΄ρθε ταμπλάς και αμέσως έγραψε εδώ και μετά άρχισε να ψάχνει.
ritchie77 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 8 ώρες πριν, dinos234 είπε Το κινητό έγραψε λάθος ούτε που το πρόσεξα Κινέζικο ε?
dinos234 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 6 ώρες πριν, ritchie77 είπε Κινέζικο ε? Μπα Samsung μόνο ναυαρχίδες ψωνίζω αλλά άλλαξα το πληκτρολόγιο.
dinos234 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 έχω μια ερώτηση για όσους γνωρίζουν υπάρχει κάποιος τρόπος μέθοδος κτλ όταν κάνω κάποια παραγγελία από Κίνα μέσω AliExpress να μην φανεί ότι το δέμα έχει σταλεί από Κίνα αλλά από κάποια ευρωπαϊκή χώρα?
Aurumnus Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Απ' ότι βλέπω, σε όλες τις παραγγελίες μου από το AliExpress γράφει "Full Refund if product is not received in 60 days", ανεξαρτήτως αξίας της παραγγελίας. Αν περάσουν οι 60 μέρες και ανοίξεις dispute, ενώ το Tracking δείχνει ότι το δέμα είναι στο τελωνείο Ελλάδας, το ΑliExpress σε δικαιώνει και σου κάνει refund ή τρως άκυρο;
bromiaris Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 42 λεπτά πριν, Aurumnus είπε Απ' ότι βλέπω, σε όλες τις παραγγελίες μου από το AliExpress γράφει "Full Refund if product is not received in 60 days", ανεξαρτήτως αξίας της παραγγελίας. Αν περάσουν οι 60 μέρες και ανοίξεις dispute, ενώ το Tracking δείχνει ότι το δέμα είναι στο τελωνείο Ελλάδας, το ΑliExpress σε δικαιώνει και σου κάνει refund ή τρως άκυρο; Και γιατί να κάνεις κάτι τέτοιο.. Εδώ είναι το δέμα σου. Σε λίγες ημέρες θα το παραλάβεις… Μήπως σκέπτεσαι κουτοπόνηρα να πάρεις τα χρήματα σου πίσω προφασιζόμενος ότι το δέμα δεν έφτασε ποτέ και σε λίγες μέρες να πάρεις και το προϊόν για να έχεις διπλό όφελος…;;;
dinos234 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Θα πούνε λογικά ότι τα δέματα σου εδώ είναι και να κάνεις υπομονή. Από 11 Δεκεμβρίου εγώ έχω ένα δέμα και ακόμη λέει αναμονή παρουσίασης στο τελωνείο απορώ τι εγινε.
Aurumnus Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, bromiaris είπε Και γιατί να κάνεις κάτι τέτοιο.. Εδώ είναι το δέμα σου. Σε λίγες ημέρες θα το παραλάβεις… Μήπως σκέπτεσαι κουτοπόνηρα να πάρεις τα χρήματα σου πίσω προφασιζόμενος ότι το δέμα δεν έφτασε ποτέ και σε λίγες μέρες να πάρεις και το προϊόν για να έχεις διπλό όφελος…;;; Σκέφτομαι ότι για τα δέματα που έρχονται τώρα (από τέλη Νοέμβρη δηλαδή) δεν θέλω να έχω την χασούρα των 15€ για κάθε δέμα λόγω ΕΛΤΑ. Πιθανά 300€+ έξτρα είναι too much! Αυτό με καίει. Και ψάχνω να βρω όλες τις επιλογές που έχω. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2020 από Aurumnus
dinos234 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δυστυχώς δεν νομίζω να υπάρχουν επιλογές από AliExpress θα σου πούνε όπως και ο πωλητής έχει φθάσει κάνε υπομονή η μόνη επιλογή που έχεις είναι να ζητήσεις άρνηση. Ξέρω κι εγώ για κάποια δέματα με καίει πχ για hdmi, 3 μηχανήματα μικρά που περιμένω και κάποια άλλα που πιθανόν το κουτάκι να είναι λίγο μεγάλο το 150€ δηλ πρέπει να το δώσω.
bromiaris Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Aurumnus είπε Σκέφτομαι ότι για τα δέματα που έρχονται τώρα (από τέλη Νοέμβρη δηλαδή) δεν θέλω να έχω την χασούρα των 15€ για κάθε δέμα λόγω ΕΛΤΑ. Πιθανά 300€+ έξτρα είναι too much! Αυτό με καίει. Και ψάχνω να βρω όλες τις επιλογές που έχω. Άστο φίλος. Όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε. Και εγώ έχω 10+ παραγγελίες των 10 ευρώ αλλά να κάνω τον καραγκιόζη και αυτά που κατηγορώ τους κουτοπόνηρους που ζητούν τα χρήματα πίσω;;;;
Aurumnus Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, bromiaris είπε Άστο φίλος. Όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε. Και εγώ έχω 10+ παραγγελίες των 10 ευρώ αλλά να κάνω τον καραγκιόζη και αυτά που κατηγορώ τους κουτοπόνηρους που ζητούν τα χρήματα πίσω;;;; Αν ο Κινέζος δεν το δεχτεί πίσω το δέμα, με δυσκολεύει πολύ.
dinos234 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Ελάχιστοι θα είναι αυτοί που θα συμφωνήσουν και θα σου κάνουν επιστροφή και αυτοί να βγάλουν κάτι θέλουν.
dedalos91 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα, Ξέρει κάποιος αν αυτό είναι αλήθεια, χρέωση 15 ευρώ σε τελωνειακώς ελεύθερα δηλαδή κάτω των 22 ευρώ και ισχύει από 3 Φεβ 20? https://www.angroid.gr/android-tutorials/terastia-allagi-diavaste-oposdipote-apostoles-apo-kina-kai-teloneio-nea-provlimata-nees-lyseis?amp Και αν είναι αλήθεια τότε γιατί εδώ δεν αναφέρεται? https://www.elta.gr/el-gr/ιδιώτες/αλληλογραφίαδέματα/εκτελωνισμός.aspx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα