lambros Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Φεύγουν δέματα από Κίνα;; Πως βρίσκω στο app του AliExpress αποθήκες ευρωπαϊκές;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinos234 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, lambros είπε Φεύγουν δέματα από Κίνα;; Πως βρίσκω στο app του AliExpress αποθήκες ευρωπαϊκές;;;; Μέχρι στιγμής δεν είδα κάτι από αυτά που έχω παραγγείλει να έχει φύγει. Νομίζω σε κάποια λέει στην εφαρμογή spain shipping πχ κάτι τέτοιο δεν γνωρίζω όμως σε αυτό που βγάζει πόσες χώρες τι γίνεται στην επιλογή shipping. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bromiaris Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Παραγγελία από 17 Νοεμβρίου 2019 και από 10 Ιανουαρίου στο Τελωνείο την παρέλαβα σήμερα… Επιτέλους ξεκίνησαν… Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2020 από bromiaris 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 7 λεπτά πριν, bromiaris είπε Παραγγελία από 17 Νοεμβρίου 2019 και από 10 Ιανουαρίου στο Τελωνείο την παρέλαβα σήμερα… Επιτέλους ξεκίνησαν… Αλληλούια... Άντε και έχω ήδη δύο παραγγελίες ληγμένες και κάνω υπομονή για να μην προχωρήσω σε dispute Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logo15 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, molot12 είπε Αλληλούια... Άντε και έχω ήδη δύο παραγγελίες ληγμένες και κάνω υπομονή για να μην προχωρήσω σε dispute Αν προχωρήσεις τι θα γίνει; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bromiaris Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 47 λεπτά πριν, logo15 είπε Αν προχωρήσεις τι θα γίνει; Γιατί να κάνει ατιμία όταν ο Κινέζος δεν ευθύνεται που στο Ελληνικό Τελωνείο βαράνε μύγες;;;; Εσύ να υποθέσω τρίβεις τα χέρια σου όταν καθυστερήσει ένα δέμα ε;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Refund κανουμε μονο οταν τελειωνει η προστασια και ο πωλητης δεν εχει κανει extend. Εγω εστω μονο τοτε κανω (τωρα αν κανει extend και εχουν περασει ηδη 60 μερες και ζηταει αλλες 30 οχι δεν τις δινω, δινω αλλες 10-14, εως εκει, αν παλι δεν ερθει το πακετο ζηταω Refund). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zananiro Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Εμένα σε μια παραγγελία που έληγε η διορία να παραλάβω σήμερα έγινε αυτόματα extend άλλες 60 ημέρες. Έλεος δηλαδή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, zananiro είπε Εμένα σε μια παραγγελία που έληγε η διορία να παραλάβω σήμερα έγινε αυτόματα extend άλλες 60 ημέρες. Έλεος δηλαδή. Δεν γινεται αυτοματα, ο πωλητης το κανει. Στειλτου μηνυμα και πεστου πως περιμενες ηδη 60 μερες (αν εχουν περασει τοσες εννοειται) και πως θα περιμενεις αλλες 10-15 πριν ανοιξεις refund, θεωρητικα δεν θα σου πει κατι. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2020 από Salvation81 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinos234 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Μια από τα ίδια κι εγώ αν ένα δέμα δεν έρθει μέχρι 60 μέρες εκει μπορεί να περιμένω λίγες μέρες ακόμη αλλά μέχρι εκεί άλλες τόσες μέρες δεν περιμένω. Σήμερα μου έρχονται επιτέλους δύο συστημένα δέματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurumnus Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αυτο το είδατε!; https://www.angroid.gr/android-tutorials/terastia-allagi-diavaste-oposdipote-apostoles-apo-kina-kai-teloneio-nea-provlimata-nees-lyseis Πάνε να βγάλουν στην πλάτη μας τα σπασμένα τους! https://www.ethnos.gr/oikonomia/86459_elta-6-ekat-eyro-ton-mina-oi-apoleies-senaria-gia-etheloysia-exodo Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2020 από Aurumnus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinos234 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Έχω 6 καταγγελίες που ακόμη δεν στάλθηκαν τι λέτε να κάνω να ακυρώσω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurumnus Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, dinos234 είπε Έχω 6 καταγγελίες που ακόμη δεν στάλθηκαν τι λέτε να κάνω να ακυρώσω ? Παραγγελίες εννοείς; Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2020 από Aurumnus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Aurumnus είπε Αυτο το είδατε!; https://www.angroid.gr/android-tutorials/terastia-allagi-diavaste-oposdipote-apostoles-apo-kina-kai-teloneio-nea-provlimata-nees-lyseis Πάνε να βγάλουν στην πλάτη μας τα σπασμένα τους! https://www.ethnos.gr/oikonomia/86459_elta-6-ekat-eyro-ton-mina-oi-apoleies-senaria-gia-etheloysia-exodo Γιατι παραθετεις αλλες σελιδες οταν τα λεμε και εδω ολα αυτα; Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2020 από Salvation81 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinos234 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Aurumnus είπε Παραγγελίες εννοείς; Ναι 6 παραγγελίες εχωαπό AliExpress οι οποίες δεν στάλθηκαν ακόμη. Το κινητό έγραψε λάθος ούτε που το πρόσεξα Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2020 από dinos234 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα