Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω ενα δεμα 10 ψηφιο εχει να κινηθει 9 μερες με AliExpress selection standard for special goods παραγγελία 17/3 και έχει μείνει και σε αρχικό στάδιο . Έχει κάποιος κάτι παρόμοιο ; 

• Απαντ. 8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, Viviandg είπε

Καλησπερα εχω ενα δεμα 10 ψηφιο εχει να κινηθει 9 μερες με AliExpress selection standard for special goods παραγγελία 17/3 και έχει μείνει και σε αρχικό στάδιο . Έχει κάποιος κάτι παρόμοιο ; 

Καλησπέρα, όχι πάντα, αλλά πολλές φορές συμβαίνει αυτό με τα δέματα που είναι ειδικά υλικά (special goods) διότι είναι πολύ πιο αραιές οι πτήσεις για τα συγκεκριμένα προϊόντα.

Επεξ/σία από sakisgri
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 1/4/2025 στις 6:25 ΜΜ, Billator είπε

Καλησπέρα σε όλους, στα Super Discounted products για ακόμα μία φορά έχει πολλά προϊόντα με έκπτωση 95% + choice ή έκπτωση 95% + free shipping. Πολλά είναι ιδανικά για να κάνεις ψευτοδωράκια σε φίλους / γονείς / αδέρφια κλπ. 

Ενδεικτικά μερικά από αυτά αγόρασα (οι τελικές είναι μαζί με τα μεταφορικά):

• Ανταλλακτικά για ρομποτική σκούπα (4x Filters,2x main brushes, 4 side brushes), έχει σχεδόν για όλα τα μοντέλα με direct αγορά στο store το πακέτο αυτό κανονική τιμή στα 27,35$, όμως εμφανίζεται στα Supper Discounted products στα 14.12$ (το ίδιο πακέτο) , οπότε και με coins πήγε στα 2.24$ (Ο πωλητής είναι αυτός: https://www.aliexpress.com/store/1102583093)
  • 6 μέτρα COB LED ταινία , από 10,12$ με coins πήγε στα 0,58$ (έχει πολλούς πωλητές αρκεί να μπείτε σε μερικά για να ξεκινήσουν να εμφανίζονται)
  • Στον συγκεκριμένο πωλητή αν σας εμφανίσει προϊόντα επίσης είναι 95% έκπτωση https://www.aliexpress.com/store/1103838861 , πήρα ένα Desk lamp από 5,08$ με coins πήγε στα 0,10$. Συνήθως το πρωί έχουν τα προϊόντα του 95% έκπτωση πρέπει να έχει περιορισμό στην ποσότητα.
  • Πολλές επιλογές σε Zip Ties η 100άδα βγαίνει από 0,05$ έως 0,28$ ανάλογα το μέγεθος. Αντίστοιχα έχει πολλούς πωλητές απλά ίσως πρέπει να ανοίξετε κάποια για να ξεκινήσουν να εμφανίζονται
  • Πολλά προιόντα Toocki (φορτιστές / ακουστικά / καλώδια) με 95% έκπτωση προσωπικά πήρα 2 φορτιστές αυτοκινήτου 87W με καλώδιο , από 18,62$ με coins πήγε στα 1,63$ , και σήμερα 2 AUX bluetooth adapters η αρχική σε αυτά ήταν λίγο πιο ακριβά (5$ το καθένα ενώ τα πουλάει 3,5-4$) αλλά είχε δωρεάν μεταφορικά με choice οπότε από 10,14$  με coins πήγε στα 0,59$ 
  • Μικρά Κουτιά αποθήκευσης , ο πωλητής είναι ο Real Hawk (έχει 4-5 καταστήματα για αυτό δεν παραθέτω κάποιο συγκεκριμένο URL) και πουλάει RC parts. Έχει πολλά αντικείμενα πάλι με 95%, προσωπικά αγοράζω σταθερά σε κάθε event 2 κουτάκια αποθήκευσης (17*12*6cm) κοστίζουν 6-7$ και ανάλογα τον συνδιασμό (αν υπάρχουν) κουπονιών βγαίνουν από 0,01 έως 0,40$ με coins. Έχω πάρει καμιά 20αριά το τελευταίο 5μηνο. Προφανώς η αρχική είναι τσιμπημένη αλλά αν έχεις coins αξίζουν από το να τα χάσεις (γιατί λήγουν κάθε 6 μήνες τα coins)

Προφανώς υπάρχουν πολλά παραπάνω, μιας και εμφανίζει συνήθως στον καθένα με βάση τις προτιμήσεις / ιστορικό.

Σε κάποιο επόμενο post για όποιον ενδιαφέρεται θα γράψω πως να μαζεύουμε 2-3$ coins ανά ημέρα. Πλέον βγάζει σταθερά πραγματάκια που αξίζουν. 

Ενδιαφερον η αναφορά σου φίλε μου. Αν μπορεσεις κανε αυτη τη συντομη παρουσιαση για να αντιληφθουμε (τουλάχιστον εγω) πως μπορουν τα coins να γινουν πραγματικά χρησιμα. 

Δημοσ.
Στις 2/4/2025 στις 4:03 ΜΜ, Viviandg είπε

Στις 2/4/2025 στις 4:42 ΜΜ, sakisgri είπε

Καλησπέρα, όχι πάντα, αλλά πολλές φορές συμβαίνει αυτό με τα δέματα που είναι ειδικά υλικά (special goods) διότι είναι πολύ πιο αραιές οι πτήσεις για τα συγκεκριμένα προϊόντα.

Και εμένα μια με special goods, αργή, από τα πρώτα βήματα κιόλας. Παραγγελία 7/3, πρώτο βήμα 10/3, μια βδομάδα μετά μπαίνει customs, άλλη μια βδομάδα να βγει από customs, 25/3 είναι στο αεροδρόμιο της Κίνας και "περιμένει πτήση". Παραγγελίες 17/3 και 24/3, με κανονική αποστολή (όχι special goods) μου ήρθαν σήμερα και οι δυο.

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, selianx είπε

Και εμένα μια με special goods, αργή, από τα πρώτα βήματα κιόλας. Παραγγελία 7/3, πρώτο βήμα 10/3, μια βδομάδα μετά μπαίνει customs, άλλη μια βδομάδα να βγει από customs, 25/3 είναι στο αεροδρόμιο της Κίνας και "περιμένει πτήση". Παραγγελίες 17/3 και 24/3, με κανονική αποστολή (όχι special goods) μου ήρθαν σήμερα και οι δυο.

Τα special goods είναι θέμα τύχης πότε θα φτάσει στο αεροδρόμιο το δέμα σου, δλδ ας πούμε υπάρχει πτήση για special goods κάθε 10 - 15 μέρες και η πτήση φεύγει αύριο και το δικό σου δέμα φτάνει στο αεροδρόμιο σήμερα, τότε δεν θα κολλήσει και θα φύγει γρήγορα. Αν όμως το δέμα σου φτάσει στο αεροδρόμιο μεθαύριο, τότε θα περιμένει 10 - 15 μέρες την επόμενη πτήση.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά υπάρχει τρόπος πλέον να παραγγείλουμε κάτι χωρίς τελωνείο?

Επίσης τι στο καλό είναι αυτά τα super deals?

Έχει δοκιμάσει να παραγγείλει κανείς γιατί δεν το κόβω να σου στέλνουν κάτι με τέτοιες τιμές μέχρι το πολύ 10 ευρώ.

Επεξ/σία από Paragontas-x
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Τελικά υπάρχει τρόπος πλέον να παραγγείλουμε κάτι χωρίς τελωνείο?

Επίσης τι στο καλό είναι αυτά τα super deals?

Έχει δοκιμάσει να παραγγείλει κανείς γιατί δεν το κόβω να σου στέλνουν κάτι με τέτοιες τιμές μέχρι το πολύ 10 ευρώ.

Έχεις χάσει πολλά επεισόδια. Εδώ και κοντά 4 χρόνια (Από τον Ιούλιο του 2021) μέχρι τα 186€ (με φ.π.α) και αν δεν έρθει με ιδιωτικό courier τύπου dhl, fedex, ups κτλ. δεν περνάει τελωνείο κανένα δέμα. Πιο λεπτομερώς εδώ   https://www.insomnia.gr/forums/topic/657816-αγορες-απο-aliexpress-τελωνειο/page/424/#findComment-60122907

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Άρα αυτό δεν είναι μόνο για το aliexpress αλλά για οποιοδήποτε δέμα από οπουδήποτε?

Για όσα καταστήματα είναι εγγεγραμμένα στο IOSS
https://vat-one-stop-shop.ec.europa.eu/index_en

Συνήθως αναγράφεται στο site τους ( πχ Included VAT).
Αλλά θα πρέπει να το επιβεβαιώσεις όπως και να έχει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με τα super deals του Aliexpress τι παίζει?

Έχει δοκιμάσει να πάρει κανείς τίποτα?

Το ρωτάω γιατί πολλά που έχω δει είναι τρομερά πιο φτηνά σε σημείο που πιστεύω ότι δεν θα λάβεις ποτέ τίποτα ή αν λάβεις θα είναι μαϊμού.

Επεξ/σία από Paragontas-x
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Με τα super deals του Aliexpress τι παίζει?

Έχει δοκιμάσει να πάρει κανείς τίποτα?

Το ρωτάω γιατί πολλά που έχω δει είναι τρομερά πιο φτηνά σε σημείο που πιστεύω ότι δεν θα λάβεις ποτέ τίποτα ή αν λάβεις θα είναι μαϊμού.

Μήπως δεν έχεις ξανά ψωνίσει και βλέπεις να γράφει με κόκκινα γράμματα πάνω "Welcome deal"; Αν ναι, το "Welcome deal" ισχύει για ένα (το πρώτο) προϊόν που θα αγοράσεις, μετά θα εξαφανιστεί και θα βλέπεις την κανονική τιμή.

Αλλιώς αυτές είναι οι τιμές και κατά 99,9% θα έρθει κανονικά. Το αν είναι μαϊμού η δεν αξίζει το προϊόν θα πρέπει να κοιτάξεις τις αξιολογήσεις, και αν δεν έχει πολλές αυτό το κατάστημα, κοιτάς αξιολογήσεις από το ίδιο προϊόν σε άλλα καταστήματα. Όταν είσαι στην σελίδα με το προϊόν αν κατέβεις πιο κάτω θα δεις το ίδιο προϊόν από άλλα καταστήματα, η χρησιμοποίησε την αναζήτηση.

Δημοσ.

Μια χαρά έχω αγορασει και έχω λογαριασμό εδώ και χρόνια στο aliexpress. 

Και πίστεψε με μια χαρά προσφορές είναι ακόμα και αν δεν είναι η πρώτη σου παραγγελια. 

Δημοσ.

καλησπερα παιδια..εχω παραγγειλει απο αλι στις 5/2 και το δεμα βλεπω οτι εχει κολλησει στην ουγγαρια απο τις 25/2...απ οτι καταλαβαινω δεν θα το παρω..ο κινεζος δεν απανταει...υπαρχει περιπτωση να κανω despute και πως διαολο γινεται...(ειναι η πρωτη φορα που πηρα απο αλι)...ευχαριστω

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, goyili είπε

καλησπερα παιδια..εχω παραγγειλει απο αλι στις 5/2 και το δεμα βλεπω οτι εχει κολλησει στην ουγγαρια απο τις 25/2...απ οτι καταλαβαινω δεν θα το παρω..ο κινεζος δεν απανταει...υπαρχει περιπτωση να κανω despute και πως διαολο γινεται...(ειναι η πρωτη φορα που πηρα απο αλι)...ευχαριστω

Καλησπέρα, το Tracking number είναι 10ψηφιο της μορφής 76******** η της μορφής U*********HU?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...