Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, sakisgri είπε

Κάποιο θέμα υπήρχε με το δέμα/προϊόν, θα το τακτοποιήσουν. Είναι κάτι ηλεκτρονικό που έχει ενσωματωμένη μπαταρία? Η αλοιφή, σκόνη, υγρά?

Κοντερ ηλεκτρονικο για μοτοσυκλετα μαλλον εχει καμια μπαταρια για το ρολοι η καμια μνημη..Λυνεται το θεμα η παει πισω στον πωλητη?

• Απαντ. 8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, gsxr1100 είπε

Κοντερ ηλεκτρονικο για μοτοσυκλετα μαλλον εχει καμια μπαταρια για το ρολοι η καμια μνημη..Λυνεται το θεμα η παει πισω στον πωλητη?

Μπορεί να πάει πίσω στον πωλητή, μπορεί και όχι, όπως και να έχει θα το λύσει το θέμα.

Περίπου 3-4 φορές που έγινε σε δικά μου δέματα, έτσι έγινε. Την πρώτη φορά ήταν 2 tv box, ρώτησα τον πωλητή και μου είπε let me check και αφού επέστρεψε το δέμα σε αυτόν, μου έδωσε άλλο tracking number. Τις άλλες φορές δεν ρώτησα τπτ και περπάτησε κανονικά το δέμα με το ίδιο tracking number.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sakisgri είπε

Μπορεί να πάει πίσω στον πωλητή, μπορεί και όχι, όπως και να έχει θα το λύσει το θέμα.

Περίπου 3-4 φορές που έγινε σε δικά μου δέματα, έτσι έγινε. Την πρώτη φορά ήταν 2 tv box, ρώτησα τον πωλητή και μου είπε let me check και αφού επέστρεψε το δέμα σε αυτόν, μου έδωσε άλλο tracking number. Τις άλλες φορές δεν ρώτησα τπτ και περπάτησε κανονικά το δέμα με το ίδιο tracking number.

Να σαι καλα σακη μας βοηθας..Ειδα μολις ξεκολλησε μετα απο 10 ωρες μαλλον λυθηκε το προβλημα.. Τωρα λεει αυτο

Shipping update
Package left sorting center of origin.
Mar 21, 21:44 (GMT+2)
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 18/3/2025 στις 2:21 ΜΜ, sakisgri είπε

Λίγο off topic, αλλά μιας και έχω δει αρκετοί ασχολούνται με ηλεκτρονικές επισκευές θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μια αγορά που έκανα.

Εδώ και λίγες μέρες έψαχνα για να πάρω ένα πιο δυνατό σταθμό θερμού αέρα από αυτό που ήδη έχω. Κατέληξα στο Atten ST-862D.

Το βρήκα με αποστολή από Πολωνία και free shipping σε αυτό το κατάστημα https://www.aliexpress.us/item/1005008252434829.html στα 156,53€ και με το κουπόνι -20€ πάει στα 136.53€. Η τιμή είναι πάρα πολύ καλή αν ενδιαφέρεται κανείς, και γιαυτό και το γράφω.

Έστειλα βέβαια μήνυμα στον πωλητή (πριν καμια ώρα) να ρωτήσω αν είναι διαθέσιμο για αποστολή από Πολωνία αλλά δεν έχω πάρει απάντηση ακόμα. Αλλά αφού βλέπω είναι ο μόνος τρόπος αποστολής και το κατάστημα έχει σχεδόν τέλειο rating και 98,3% positive Customer reviews είπα να προχωρήσω στην αγορά.

Έχω ένα σαν αυτό και είμαι ευχαριστημένος ,το είχα αγοράσει από Banggood στα 30€

https://a.aliexpress.com/_EJhutbw

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, radiotv είπε

Έχω ένα σαν αυτό και είμαι ευχαριστημένος ,το είχα αγοράσει από Banggood στα 30€

https://a.aliexpress.com/_EJhutbw

Έχω το Yihua 858D το είχα πάρει εδώ από Ελλάδα πριν πολλά χρόνια περίπου στα 40€. Καλό είναι για ότι έκανα μέχρι τώρα, δλδ αλλαγή usb ports, hdmi ports κανένα mosfet άντε και μέχρι SIO chip. Αλλά τώρα θέλω να πειραματιστώ με αλλαγή τσιπάκια ram και πιο μεγάλα τσιπάκια δλδ reballing. Το Yihua θα δυσκολευτεί με τέτοιες δουλείες, και αν τα καταφέρει χωρίς να γίνει ζημιά. Έχω πάρει και preheater και τώρα περιμένω να έρθει ο σταθμός θερμού αέρα, τώρα είναι στην Dhl στην Γερμανία, από βδομάδα πιστεύω θα παραλάβω.

• Thanks 1
Δημοσ.

Είναι φυσιολογικό να κολλάει ένα δέμα από τις 13 Μαρτίου και να μην υπάρχει κίνηση από τότε;

(παραγγελία έγινε 3 Μαρτίου)

Ήταν choice και ο πωλητής το στέλνει με Aliexpress Selection Standard For Special Goods γιατί έχει υγρά καθαρισμού

Να του πω τίποτα ή να το αφήσω κι άλλο μήπως ξεκολλήσει;

Νέα ημερομηνία παραλαβής η σελίδα του Αλί (παραγγελίες μου) , μου δίνει από 29 Μαρτίου με 1 Απριλίου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, stratos979 είπε

Είναι φυσιολογικό να κολλάει ένα δέμα από τις 13 Μαρτίου και να μην υπάρχει κίνηση από τότε;

(παραγγελία έγινε 3 Μαρτίου)

Ήταν choice και ο πωλητής το στέλνει με Aliexpress Selection Standard For Special Goods γιατί έχει υγρά καθαρισμού

Να του πω τίποτα ή να το αφήσω κι άλλο μήπως ξεκολλήσει;

Νέα ημερομηνία παραλαβής η σελίδα του Αλί (παραγγελίες μου) , μου δίνει από 29 Μαρτίου με 1 Απριλίου

Ναι είναι φυσιολογικό, αν στάλθηκε με DPD (10ψήφιο ,άρα μέσω ACS η παράδοση) , θα παρατηρήσεις ένα "κενό" 8-12 ημερών και μετά ένα "κενό" 15-20 ημερών στα tracking updates.

Συμβαίνει ακριβώς αυτό το πράγμα και σε εμένα σε όλα τα Aliepress Standard For Special Goods τους τελευταίους 2 μήνες (είχα 7 παραγγελίες). Αλλά τουλάχιστον και με αυτή την καθυστέρηση είναι πολύ πιο γρήγορα συγκριτικά με πριν που έφταναν με ΕΛΤΑ.

Πχ το τελευταίο που έλαβα, παραγγελία / αποστολή 6 Φεβρουαρίου, τελευταίο tracking update 28 Φεβρουαρίου (όπου έκανε να ενημερωθεί 12 ημέρες ) και μετά πήρα επόμενο update στις 17 Μαρτίου (και με το update αυτό παρέλαβα σε 1 μέρα μέσω ACS point).

Και οι 7 παραγγελίες είχαν 2 μεγάλα κενά από tracking updates. Σταθερά φτάνουν όμως σε 38-45 μέρες ενώ πριν ,μέσω ΕΛΤΑ ξεπερνούσαν στο 90% τους 2μήνες και είχα average 70-75 μέρες (τουλάχιστον στις δικές μου παραγγελίες)

Επεξ/σία από Billator
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Θέλω να παραγγείλω ένα car multimedia Dudu αξίας 300 ευρώ .

Ο πωλητής έκανε ρύθμιση τιμής ,λόγω τελωνείου και τώρα το εμφανίζει 50 ευρώ πιο κάτω στην κάρτα.

Θα πληρώσω τελωνείο;

Ειπε ότι θα το δηλώσει σαν αξία 50 ευρώ.

Δυστυχως δεν υπάρχει σε ευρωπαϊκή αποθήκη .

Δημοσ.
3 ώρες πριν, giannisag17 είπε

Εγώ σε 12 ημερολογιακές μέσω acs παρέλαβα.! Μήπως παίζουν ρόλο πότε θα το στείλουν οι πωλητές.

μάλλον επειδή όπως απάντησε ο φίλος Billator είναι ειδικά υλικά

3 ώρες πριν, Billator είπε

Ναι είναι φυσιολογικό, αν στάλθηκε με DPD (10ψήφιο ,άρα μέσω ACS η παράδοση) , θα παρατηρήσεις ένα "κενό" 8-12 ημερών και μετά ένα "κενό" 15-20 ημερών στα tracking updates.

Συμβαίνει ακριβώς αυτό το πράγμα και σε εμένα σε όλα τα Aliepress Standard For Special Goods τους τελευταίους 2 μήνες (είχα 7 παραγγελίες). Αλλά τουλάχιστον και με αυτή την καθυστέρηση είναι πολύ πιο γρήγορα συγκριτικά με πριν που έφταναν με ΕΛΤΑ.

Πχ το τελευταίο που έλαβα, παραγγελία / αποστολή 6 Φεβρουαρίου, τελευταίο tracking update 28 Φεβρουαρίου (όπου έκανε να ενημερωθεί 12 ημέρες ) και μετά πήρα επόμενο update στις 17 Μαρτίου (και με το update αυτό παρέλαβα σε 1 μέρα μέσω ACS point).

Και οι 7 παραγγελίες είχαν 2 μεγάλα κενά από tracking updates. Σταθερά φτάνουν όμως σε 38-45 μέρες ενώ πριν ,μέσω ΕΛΤΑ ξεπερνούσαν στο 90% τους 2μήνες και είχα average 70-75 μέρες (τουλάχιστον στις δικές μου παραγγελίες)

ευχαριστώ, θα περιμένω

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, hotcarver1 είπε

Ο πωλητής έκανε ρύθμιση τιμής ,λόγω τελωνείου και τώρα το εμφανίζει 50 ευρώ πιο κάτω στην κάρτα.

Θα πληρώσω τελωνείο;

Ναι θα πληρώσεις, διότι ακόμα και να δηλώσει 50€ αξία, στο Aliexpress δεν θα έχεις πληρώσεις τον Φ.Π.Α. Λογικά θα είδες το "price adjustment" στο checkout, που το Aliexpress αφαιρεί τον Φ.Π.Α.  αφού το δέμα ξεπερνάει τα 186€.

Αυτό που θα κερδίσεις (αν περάσει το τελωνείο με την τιμή που δήλωσε ο πωλητής) είναι να πληρώσεις πολύ λιγότερο Φ.Π.Α. και τέλη εκτελωνισμού και καθόλου δασμοί.

Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι τον τρόπο αποστολής, θέλεις οπωσδήποτε να έρθει με τα ΕΛΤΑ. Για να πληρώσεις λίγα έξοδα εκτελωνισμού και επίσης θα έχεις πολύ περισσότερες πιθανότητες να περάσει με πλασματική τιμή.

Κάνω copy paste τι γράφω εδώ https://www.insomnia.gr/forums/topic/657816-αγορες-απο-aliexpress-τελωνειο/page/424/#findComment-60122907 για να δεις με ποιον τρόπο αποστολής θέλεις να έρθει για να αναλάβουν τα ΕΛΤΑ στη Ελλάδα. Στην περίπτωση σου τα Bold σε ενδιαφέρουν.

Για δέματα αξίας πάνω από τα 186€

Όταν θέλουμε να πάρουμε ένα προϊόν που κοστίζει πάνω από τα 186€ αυτό που θέλουμε είναι να έρθει με τα ΕΛΤΑ, γιατί θα πληρώσουμε τα λιγότερα και έχει τιμοκατάλογο.

Με βάση αυτά που ξέρουμε όταν η αξία ξεπερνάει τα 186€ τα δέματα με τρόπο αποστολής "Aliexpress Standard Shipping", "Cainiao Heavy Parcel Line", Cainiao Standard For Special Goods" και "China Post Air Parcel" έρχονται με τα ΕΛΤΑ.

Επειδή στο Aliexpress ο Φ.Π.Α είναι μέσα στη τιμή, όταν πατήσουμε "checkout" θα δούμε "price adjustment" εκεί το Aliexpress αφαιρεί τον Φ.Π.Α από την τελική τιμή.

Στην Ελλάδα στα ΕΛΤΑ θα πληρώσουμε τον Φ.Π.Α (που αφαιρέθηκε από το Aliexpress)και έξοδα εκτελωνισμού ανάλογα με την αξία του δέματος (βλέπε τιμοκατάλογο) και δασμοί, που πάνε ανάλογα με την δασμολογική κατάταξη του είδους. Τα πιο πολλά προϊόντα έχουν 3,5% δασμοί, άλλα είναι ατελώς. Μπορούμε να δούμε πόσο % δασμοί έχει ένα προϊόν εδώ  https://www.aade.gr/dl_assets/customs/CELEX_32019R1776_EL_TXT.pdf

Ένα παράδειγμα. Αν πάρουμε κάτι που έχει αξία 200€ στο checkout το Aliexpress θα μας αφαιρέσει τον Φ.Π.Α και η τιμή θα πάει στα 161,29€. Στην Ελλάδα στα ΕΛΤΑ θα πληρώσουμε τον Φ.Π.Α (που αφαιρέθηκε) που είναι 38,70€, 20€ τέλη εκτελωνισμού και δασμοί, αν είναι 3,5% θα πληρώσουμε 5,64€. Με αυτά στα ΕΛΤΑ θα πληρώσουμε σύνολο 64,34€.

Στο Aliexpress πληρώσαμε 161,29€ και στα ΕΛΤΑ 64,34€, σύνολο 225,63€ δλδ με τα ΕΛΤΑ κάτι που κόστισε 200€ μας βγήκε 225,63€.

Αν έρθει με ιδιωτικό courier θα πληρώσουμε σύνολο πάνω από τα 300€.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sakisgri είπε

Ναι θα πληρώσεις, διότι ακόμα και να δηλώσει 50€ αξία, στο Aliexpress δεν θα έχεις πληρώσεις τον Φ.Π.Α. Λογικά θα είδες το "price adjustment" στο checkout, που το Aliexpress αφαιρεί τον Φ.Π.Α.  αφού το δέμα ξεπερνάει τα 186€.

Αυτό που θα κερδίσεις (αν περάσει το τελωνείο με την τιμή που δήλωσε ο πωλητής) είναι να πληρώσεις πολύ λιγότερο Φ.Π.Α. και τέλη εκτελωνισμού και καθόλου δασμοί.

Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι τον τρόπο αποστολής, θέλεις οπωσδήποτε να έρθει με τα ΕΛΤΑ. Για να πληρώσεις λίγα έξοδα εκτελωνισμού και επίσης θα έχεις πολύ περισσότερες πιθανότητες να περάσει με πλασματική τιμή.

Κάνω copy paste τι γράφω εδώ https://www.insomnia.gr/forums/topic/657816-αγορες-απο-aliexpress-τελωνειο/page/424/#findComment-60122907 για να δεις με ποιον τρόπο αποστολής θέλεις να έρθει για να αναλάβουν τα ΕΛΤΑ στη Ελλάδα. Στην περίπτωση σου τα Bold σε ενδιαφέρουν.

Για δέματα αξίας πάνω από τα 186€

Όταν θέλουμε να πάρουμε ένα προϊόν που κοστίζει πάνω από τα 186€ αυτό που θέλουμε είναι να έρθει με τα ΕΛΤΑ, γιατί θα πληρώσουμε τα λιγότερα και έχει τιμοκατάλογο.

Με βάση αυτά που ξέρουμε όταν η αξία ξεπερνάει τα 186€ τα δέματα με τρόπο αποστολής "Aliexpress Standard Shipping", "Cainiao Heavy Parcel Line", Cainiao Standard For Special Goods" και "China Post Air Parcel" έρχονται με τα ΕΛΤΑ.

Επειδή στο Aliexpress ο Φ.Π.Α είναι μέσα στη τιμή, όταν πατήσουμε "checkout" θα δούμε "price adjustment" εκεί το Aliexpress αφαιρεί τον Φ.Π.Α από την τελική τιμή.

Στην Ελλάδα στα ΕΛΤΑ θα πληρώσουμε τον Φ.Π.Α (που αφαιρέθηκε από το Aliexpress)και έξοδα εκτελωνισμού ανάλογα με την αξία του δέματος (βλέπε τιμοκατάλογο) και δασμοί, που πάνε ανάλογα με την δασμολογική κατάταξη του είδους. Τα πιο πολλά προϊόντα έχουν 3,5% δασμοί, άλλα είναι ατελώς. Μπορούμε να δούμε πόσο % δασμοί έχει ένα προϊόν εδώ  https://www.aade.gr/dl_assets/customs/CELEX_32019R1776_EL_TXT.pdf

Ένα παράδειγμα. Αν πάρουμε κάτι που έχει αξία 200€ στο checkout το Aliexpress θα μας αφαιρέσει τον Φ.Π.Α και η τιμή θα πάει στα 161,29€. Στην Ελλάδα στα ΕΛΤΑ θα πληρώσουμε τον Φ.Π.Α (που αφαιρέθηκε) που είναι 38,70€, 20€ τέλη εκτελωνισμού και δασμοί, αν είναι 3,5% θα πληρώσουμε 5,64€. Με αυτά στα ΕΛΤΑ θα πληρώσουμε σύνολο 64,34€.

Στο Aliexpress πληρώσαμε 161,29€ και στα ΕΛΤΑ 64,34€, σύνολο 225,63€ δλδ με τα ΕΛΤΑ κάτι που κόστισε 200€ μας βγήκε 225,63€.

Αν έρθει με ιδιωτικό courier θα πληρώσουμε σύνολο πάνω από τα 300€.

Σε ευχαριστώ πολύ για την έμμεση απάντηση!

Πολύ σωστά μου έχει βγάλει το price adjustment.

Στο shipping έχω μόνο την επιλογή,AliExpress standard shipping.

Είναι ΕΛΤΑ σωστά;

Επίσης είναι δύο αντικείμενα.Το multimedia με περίπου 260 ευρώ και η βάση περίπου 60 ευρώ.

Εχουν ξεχωριστό shipping.

Ειναι καλύτερα να κάνω δυο ξεχωριστές παραγγελίες;

Επισης τα ΕΛΤΑ πως βρίσκουν την πραγματική αξία αν έχει δηλώσει πλασματική ο πωλητής;

Ευχαριστω για τη βοήθεια !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, hotcarver1 είπε

Στο shipping έχω μόνο την επιλογή,AliExpress standard shipping.

Είναι ΕΛΤΑ σωστά;

Όταν η τιμή είναι μέχρι 186€ τότε είναι Vat Included και έρχεται με την ACS, αλλά όταν η τιμή ξεπερνάει το όριο 186€ τότε έρχεται με τα ΕΛΤΑ.

Επίσης είναι δύο αντικείμενα.Το multimedia με περίπου 260 ευρώ και η βάση περίπου 60 ευρώ.

Εχουν ξεχωριστό shipping.

Ειναι καλύτερα να κάνω δυο ξεχωριστές παραγγελίες;

Ναι καλύτερα κανε 2 παραγγελίες, παράγγειλε πρώτα το multimedia που έτσι και αλλιώς θα κάνει περισσότερο χρόνο να έρθει με τα ΕΛΤΑ, και μετά από 4-5 μέρες παράγγειλε τη βάση που θα έρθει με την ACS σε καμιά 15αρια μέρες περίπου.

Επισης τα ΕΛΤΑ πως βρίσκουν την πραγματική αξία αν έχει δηλώσει πλασματική ο πωλητής;

Έχουν το δικαίωμα να ανοίξουν το δέμα και να δουν αν πραγματικά έχει αυτό που γράφει ο πωλητής μέσα και αν νομίζουν εxει κοστολογηθεί χαμηλά, να αλλάξουν την αξία με βάση αυτό που θα βρούνε στο Internet. Αλλά όσες περιπτώσεις ξέρω εγώ που ο πωλητής έβαλε χαμηλή τιμή καμία φορά δεν έγινε, αλλά όπως έγραψα έχουν το δικαίωμα και μπορεί να συμβεί.

Επίσης, αν βρίσκεις το ίδιο προϊόν σε άλλο κατάστημα που η τελική τιμή να είναι ίδια περίπου αλλά η τιμή του προϊόντος να είναι κάτω από τα 186€ και τα υπόλοιπα να είναι μεταφορικά τότε στο Checkout θα είναι Vat Included και δεν θα περάσει τελωνείο στην Ελλάδα, και αν ο τρόπος αποστολής είναι πάλι Aliexpress standard shipping θα έρθει με την ACS πολύ πιο νωρίς.

Παράδειγμα: δες τις φώτο κάτω, ίδιο προϊόν αλλά αυτό που η τιμή του προϊόντος μόνο είναι κάτω από τα 186€ και έχει πολλά μεταφορικά είναι Vat Included, και δεν περνάει τελωνείο. Ενώ το άλλο που η τιμή του προϊόντος είναι πάνω από το όριο βλέπουμε price andjustment και περνάει τελωνείο για να εισπραχθεί ο Φ.Π.Α.

Screenshot_20230421_232221_AliExpress.jpg.6c924e827ed6164ed77b8423cd5a4780.jpg

Screenshot_20230421_232030_AliExpress.jpg.11abd7c2dd3c1a70e3b10bfe2b2287f9.jpg.e0b077bea4f5984b137c477dbb4da5ce.jpg

Επεξ/σία από sakisgri
Δημοσ.
Στις 26/3/2025 στις 1:59 ΜΜ, hotcarver1 είπε

Θα πληρώσω τελωνείο;

Εχω παραγγείλει την ίδια συσκευή 280€ είχα ήρθε μέσω ΕΛΤΑ ταχυδρομείο πλήρωσα μόνο 12 η 14€ τίποτα άλλο.παντως πολύ καλή η συσκευή και με τις αναβαθμίσεις του 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους, στα Super Discounted products για ακόμα μία φορά έχει πολλά προϊόντα με έκπτωση 95% + choice ή έκπτωση 95% + free shipping. Πολλά είναι ιδανικά για να κάνεις ψευτοδωράκια σε φίλους / γονείς / αδέρφια κλπ. 

Ενδεικτικά μερικά από αυτά αγόρασα (οι τελικές είναι μαζί με τα μεταφορικά):

• Ανταλλακτικά για ρομποτική σκούπα (4x Filters,2x main brushes, 4 side brushes), έχει σχεδόν για όλα τα μοντέλα με direct αγορά στο store το πακέτο αυτό κανονική τιμή στα 27,35$, όμως εμφανίζεται στα Supper Discounted products στα 14.12$ (το ίδιο πακέτο) , οπότε και με coins πήγε στα 2.24$ (Ο πωλητής είναι αυτός: https://www.aliexpress.com/store/1102583093)
  • 6 μέτρα COB LED ταινία , από 10,12$ με coins πήγε στα 0,58$ (έχει πολλούς πωλητές αρκεί να μπείτε σε μερικά για να ξεκινήσουν να εμφανίζονται)
  • Στον συγκεκριμένο πωλητή αν σας εμφανίσει προϊόντα επίσης είναι 95% έκπτωση https://www.aliexpress.com/store/1103838861 , πήρα ένα Desk lamp από 5,08$ με coins πήγε στα 0,10$. Συνήθως το πρωί έχουν τα προϊόντα του 95% έκπτωση πρέπει να έχει περιορισμό στην ποσότητα.
  • Πολλές επιλογές σε Zip Ties η 100άδα βγαίνει από 0,05$ έως 0,28$ ανάλογα το μέγεθος. Αντίστοιχα έχει πολλούς πωλητές απλά ίσως πρέπει να ανοίξετε κάποια για να ξεκινήσουν να εμφανίζονται
  • Πολλά προιόντα Toocki (φορτιστές / ακουστικά / καλώδια) με 95% έκπτωση προσωπικά πήρα 2 φορτιστές αυτοκινήτου 87W με καλώδιο , από 18,62$ με coins πήγε στα 1,63$ , και σήμερα 2 AUX bluetooth adapters η αρχική σε αυτά ήταν λίγο πιο ακριβά (5$ το καθένα ενώ τα πουλάει 3,5-4$) αλλά είχε δωρεάν μεταφορικά με choice οπότε από 10,14$  με coins πήγε στα 0,59$ 
  • Μικρά Κουτιά αποθήκευσης , ο πωλητής είναι ο Real Hawk (έχει 4-5 καταστήματα για αυτό δεν παραθέτω κάποιο συγκεκριμένο URL) και πουλάει RC parts. Έχει πολλά αντικείμενα πάλι με 95%, προσωπικά αγοράζω σταθερά σε κάθε event 2 κουτάκια αποθήκευσης (17*12*6cm) κοστίζουν 6-7$ και ανάλογα τον συνδιασμό (αν υπάρχουν) κουπονιών βγαίνουν από 0,01 έως 0,40$ με coins. Έχω πάρει καμιά 20αριά το τελευταίο 5μηνο. Προφανώς η αρχική είναι τσιμπημένη αλλά αν έχεις coins αξίζουν από το να τα χάσεις (γιατί λήγουν κάθε 6 μήνες τα coins)

Προφανώς υπάρχουν πολλά παραπάνω, μιας και εμφανίζει συνήθως στον καθένα με βάση τις προτιμήσεις / ιστορικό.

Σε κάποιο επόμενο post για όποιον ενδιαφέρεται θα γράψω πως να μαζεύουμε 2-3$ coins ανά ημέρα. Πλέον βγάζει σταθερά πραγματάκια που αξίζουν. 

Επεξ/σία από Billator
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...