Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, eidikos33 είπε

Μήπως βλέπουν και την συσκευή;

Θα σε γελάσω. Όνομα και διεύθυνση μπορεί να μη κοιτάνε (δεν ξέρουμε) διότι π.χ. σε μια πολυκατοικία θα μπορούσαν να μένουν 2 συγγενικά πρόσωπα με ίδιο όνομα και ίδια διεύθυνση

Αν στο άλλο account μπήκες με κινητό και wifi μπες τώρα με δεδομένα (θα φανεί άλλο ip) η το αντίθετο, βάλε και άλλο email, και άλλη κάρτα αν έχεις.

Η αν έχεις pc δοκίμασε με το pc, ώστε να αποκλείσεις αν κοιτάνε συσκευή, και αν με το κινητό χρησιμοποίησες wifi, με το pc μπες με δεδομένα (με Hotspot από το κινητό) Βάλε και άλλο email και κάρτα (αν έχεις) και δοκίμασε μόνο με αυτά.

Επίσης αν έχεις VPN δοκίμασε με VPN, δείχνει διαφορετικό ip. Για free vpn δεν ξέρω να σου πω πόσο safe είναι.

3 ώρες πριν, Billator είπε

Το θέμα ήταν να είχαμε πάρει χαμπάρι το Unlimited coupon bug που είχε πριν μερικές μέρες και έδινε απεριόριστα 1.5$ κουπόνια :P 

Βέβαια αυτό το event έδωσαν πάνω από 30 κουπόνια του 1-1.5$ οπότε προσωπικά φόρτωσα πολλά αναλώσιμα δωρεάν. Επίσης είχε και την μεγαλύτερη εξαργύρωση πόντων των τελευταίων 6 μηνών σε πολύ μεγάλο αριθμό προιόντων, οπότε έπεσαν και ακόμα 10-15αριά δωρεάν παραγγελίες μέσω coins και ξόδεψα σε "freebies" 100$ με coins :P 
Έγινε αυθεντικό κινεζο-shopping therapy. 45 παραγγελίες που βγήκαν 3,80$ στο σύνολο. 

PS. Αντίστοιχα υπάρχουν σε κάθε event πάντα, απλά τόσα πολλά πρώτη φορά παρατήρησα τους τελευταίους μήνες (την προηγούμενη φορά ήταν στο Euro). 

Δεν είπες τπτ όμως :P Εγώ έχω κανένα μήνα+ να παραγγείλω. Προς το παρών νομίζω τα έχω πάρει όλα, ότι κοιτάω που θα μου ήταν χρήσιμο η ότι μου πετάει, το έχω πάρει🤭

• Haha 1
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sakisgri είπε

Δεν είπες τπτ όμως :P Εγώ έχω κανένα μήνα+ να παραγγείλω. Προς το παρών νομίζω τα έχω πάρει όλα, ότι κοιτάω που θα μου ήταν χρήσιμο η ότι μου πετάει, το έχω πάρει🤭

🤭

Τα χρειαζομουν; Όχι..  Το πήρα; Ναι 😋

Παλιότερα τα έγραφα αλλά έβλεπα ότι δεν τον ενδιαφέρει κάποιον οπότε για αυτό δεν τα βάζω πλέον. 

Αν σας ενδιαφέρουν έτσι τέτοια χαζά εγώ να τα γράφω πάντως. 

Spoiler

Screenshot_2025-02-05-00-58-54-663_com.alibaba.aliexpresshd-edit.jpg.5d96711074b92e1c6bf053b827d2dffc.jpgScreenshot_2025-02-05-00-58-38-710_com.alibaba.aliexpresshd-edit.jpg.c5b86164398786970eee7640c4af27b2.jpgScreenshot_2025-02-05-00-57-12-174_com.alibaba.aliexpresshd-edit.jpg.086d430eb8810795daa86fe730c37b7d.jpgScreenshot_2025-02-05-00-56-39-925_com.alibaba.aliexpresshd-edit.jpg.308f846cfebfff4dc258f2cfe3ccb7ba.jpg

• Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, sakisgri είπε

Θα σε γελάσω. Όνομα και διεύθυνση μπορεί να μη κοιτάνε (δεν ξέρουμε) διότι π.χ. σε μια πολυκατοικία θα μπορούσαν να μένουν 2 συγγενικά πρόσωπα με ίδιο όνομα και ίδια διεύθυνση

Αν στο άλλο account μπήκες με κινητό και wifi μπες τώρα με δεδομένα (θα φανεί άλλο ip) η το αντίθετο, βάλε και άλλο email, και άλλη κάρτα αν έχεις.

Η αν έχεις pc δοκίμασε με το pc, ώστε να αποκλείσεις αν κοιτάνε συσκευή, και αν με το κινητό χρησιμοποίησες wifi, με το pc μπες με δεδομένα (με Hotspot από το κινητό) Βάλε και άλλο email και κάρτα (αν έχεις) και δοκίμασε μόνο με αυτά.

Επίσης αν έχεις VPN δοκίμασε με VPN, δείχνει διαφορετικό ip. Για free vpn δεν ξέρω να σου πω πόσο safe είναι.

Πολλές φορές με μπλοκάρει από την αρχή με το που συνδεθώ με ένα καινούργιο μέιλ. Σίγουρα παίζει ρόλο και η κάρτα που χρησιμοποιείς;

Δημοσ.
8 ώρες πριν, eidikos33 είπε

Πολλές φορές με μπλοκάρει από την αρχή με το που συνδεθώ με ένα καινούργιο μέιλ. Σίγουρα παίζει ρόλο και η κάρτα που χρησιμοποιείς;

Δεν το γνωρίζω. Ο φίλος πίσω έγραψε ότι μόνο με διαφορετικό email, το έκανε 5 φορές. Θα έλεγα δοκίμασε με άλλο email και να μπεις με δεδομένα, διότι οι διευθύνσεις IP για κινητά είναι πάντα dynamic, δηλαδή αλλάζουν συχνά.

Αν σου πω πως εγώ ποτέ δεν πήρα το welcome deal. H δεν το είδα η δεν υπήρχε στις 1/8/2021που έκανα τις πρώτες μου αγορές από το Aliexpress.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...