digitalarchive Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες (επεξεργασμένο) Στις 7/1/2025 στις 8:10 ΜΜ, sakisgri είπε Φαντάζομαι ειναι CK********NL αν ναι αυτά έρχονται με τα ΕΛΤΑ μέσω Ολλανδίας. Μήπως ειναι βαρύ η ογκώδη δέμα; δλδ με Cainiao Heavy Parcel Line, γιατι αυτά παίρνουν αυτό το tracking number και πάντα έρχονται με τα ΕΛΤΑ. Μπορείς να το δεις εδώ https://parcelsapp.com/ αλλά στα ΕΛΤΑ θα φανεί όταν φύγει από Ολλανδία για Ελλαδα. είναι επιδαπέδιο φωτιστικο δεν εχω λαβει καμια ειδοποηση πάντως και εχει ερθει απο τις 31... αλλαξε και το tracking number σε LP...xxxxxxxxx Επεξ/σία πριν από 14 ώρες από digitalarchive
sakisgri Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 1 ώρα πριν, digitalarchive είπε είναι επιδαπέδιο φωτιστικο δεν εχω λαβει καμια ειδοποηση πάντως και εχει ερθει απο τις 31... αλλαξε και το tracking number σε LP...xxxxxxxxx Λογικά ειναι με Cainiao Heavy Parcel Line. Κάτι γίνεται και αλλάζει στο εσωτερικό tracking number που ειναι για Κίνα μόνο. Αλλα εσύ θα παραλαβεις με το CK**********NL από τα ΕΛΤΑ. Όπως απάντησα και στον φίλο στην πίσω σελίδα αν θες βάλε το LP********** tracking number εδώ https://parcelsapp.com/ και θα δεις το next tracking number που θα ειναι το CK***********NL. 1
Billator Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Για στατιστικούς λόγους, είχα 2 δέματα με Cainiao Heavy Parcel Line , αρκετά μεγάλα, και τα 2 είχαν κολλήσει για τα καλά και ξεκόλλησαν πριν 4-5 μέρες. 51 και 55 μέρες αντίστοιχα από το την ημέρα αποστολής, estimated delivery date ήταν 12-20 Δεκεμβρίου, σήμερα στάλθηκαν από την Ολλανδία (κόλλησαν εκεί ~20-30 μέρες) οπότε έχει ακόμα μερικές μέρες υπομονής μέχρι να φτάσουν στα ΕΛΤΑ. 1
greekfragma Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες @Billator Βασίλη έχω φάει ένα ίδιο κόλλημα Ολλανδία Ρότερνταμ με δέμα από Αλι που θα έρθει λέει με DHL. Επειδή όμως έχω αρχίσει και τα παίρνω με τη καθυστέρηση πιστεύεις οτι θα δώσει refund το αλι; Θεωρώ οτι τη βασική ευθύνη την έχει ο πωλητής που πληρώθηκε στις 15Δεκέμβρη και τελικά το έστειλε μετά τις 25Δεκέμρβη και αν... (δεν είμαι σίγουρος οτι μου λέει αλήθεια ή εκμεταλλεύεται οτι δίνει το "ετοιματζίδικο" tracking serial) πριν καν το κολλήσει στο πακέτο) 1
Billator Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, greekfragma είπε @Billator Βασίλη έχω φάει ένα ίδιο κόλλημα Ολλανδία Ρότερνταμ με δέμα από Αλι που θα έρθει λέει με DHL. Επειδή όμως έχω αρχίσει και τα παίρνω με τη καθυστέρηση πιστεύεις οτι θα δώσει refund το αλι; Θεωρώ οτι τη βασική ευθύνη την έχει ο πωλητής που πληρώθηκε στις 15Δεκέμβρη και τελικά το έστειλε μετά τις 25Δεκέμρβη και αν... (δεν είμαι σίγουρος οτι μου λέει αλήθεια ή εκμεταλλεύεται οτι δίνει το "ετοιματζίδικο" tracking serial) πριν καν το κολλήσει στο πακέτο) Γενικά τα δέματα αλλάζουν πλέον (για λόγους οικονομίας αλλά και ταχύτητας) αρκετούς Shipping carriers, οπότε δεν νομίζω απαραίτητα ότι αργοπορημένα στάλθηκε, οπου μπορεί να έγινε και έτσι ειδικά με τους Suppliers των μπαταριών γιατί οι περισσότεροι δεν έχουν στοκ (πλην λίγων εξαιρέσεων) και το αγοράζουν ΜΕΤΑ την πώληση από το Local market, οπότε αν κάτι τελείωσε και δεν το κατάλαβαν απλά καθηστερούν. Spoiler Έχει αλλάξει πολύ το refund protection μετά το Covid και από Buyer friendly (όπου έπαιρνες refund για πλάκα) έγινε Seller friendly. Αναμενόμηνη αλλαγή από τον χαμό φυσικά που είχε γίνει τότε, ειδικά όσοι πουλούσαν στο ebay ένα τεράστιο ποσοστό προμηθευτών φαλήρησε επειδή το ebay επέστρεφε αβέρτα τα λεφτά. (το ebay άλλαξε το Seller protection όταν ο Covid έφτασε αμερική και επηρεάζονταν οι αμερικάνοι Sellers οπότε μετά από 3 μήνες, και για αυτό "εξαφανίστηκαν" χιλιάδες Κινέζοι πωλητές από το ebay). Τώρα εσύ μπορείς να στείλεις στο πωλητή για να του αναφέρεις το πρόβλημα και να διεκδικήσεις ένα partial refund, αλλά αυτό είναι το καλύτερο σενάριο που μπορεί να συμβεί. Αν ανοίγεις dispute στο Aliexpress (μπορεί να μην σε αφήνει καν για not received) θα σε βάλει να περιμένεις απλά και άλλο. Λεφτά πίσω δεν θα πάρεις εκτός και αν περάσουν 90 μέρες. Επεξ/σία πριν από 10 ώρες από Billator
villasg Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες καποια μλκια θα εχει γινει πρωτη φορα μου κολλαει ετσι δεματακι απο choise
sakisgri Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 8 λεπτά πριν, villasg είπε καποια μλκια θα εχει γινει πρωτη φορα μου κολλαει ετσι δεματακι απο choise Ελάχιστες φορές αλλά έχει ξανά συμβεί, δεν θα ανησυχούσα. Αν θυμάσαι πέρυσι τέτοιο καιρό είχαν κολλήσει πάρα πολλά δέματα χωρίς ενημέρωση για 1 μήνα περίπου, είχε πάρει φωτιά το θέμα, στο τέλος όμως όλα ήρθαν. Το ξέρω καλομάθαμε με το να έρχονται στο 10ημερο και τώρα αν κάνει λίγο παραπάνω μας κακοφαίνεται, ξεχάσαμε πως ήταν με τα ΕΛΤΑ που περιμέναμε 1,5 και 2 μήνες. 1
Billator Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, villasg είπε καποια μλκια θα εχει γινει πρωτη φορα μου κολλαει ετσι δεματακι απο choise Γενικά υπήρχαν αρκετές διαφορετικές φουρνιές που κόλλησαν. Έχω μια Choice (βέβαια κάνει 4ευρώ) με τις ίδιες ημερομηνίες ακριβώς. Είναι σπάνιο αλλά συμβαίνει να καθυστερεί. Κοίτα και το ακριβώς αντίθετο ("Αγορα" 31 Δεκεμβρίου, δεν ξέρω αν φταίει που ήταν αντικατάσταση προιόντος από εγγύηση). Παραγγελία 30/12/2025 (πάλι από Ali ) κινητού αποστολή από Γαλλία Chronopost DPD παρέλαβα χθες (πρακτικά 9 μέρες in transit), οπότε: Κίνα - Ελλάδα vs Γαλλία - Ελλάδα = 1 - 0 (που πάλι ήταν γρήγορο γιατί η ACS το προώθησε κατευθείαν σε Locker με το που το έλαβε, αλλιώς θα πήγαινε σίγουρα από παρασκευή η παράδοση) Επεξ/σία πριν από 9 ώρες από Billator 1
djnoizeteck Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Καλησπέρα! Για αγορά μιας ποσότητας απο alibaba, συγκεκριμένα οι 2 παρακάτω παραγγελίες γνωρίζει κανείς εαν περάσουν τελωνείο? Ισχυεί ότι και στο aliexpress με τα 180 ευρώ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα