Viviandg Δημοσ. 19 Νοεμβρίου Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 44 λεπτά πριν, sakisgri είπε Αν ήταν απλή αποστολη (semitrackable) δλδ με tracking number της μορφής U*********HU έτσι γίνεται. Από την ώρα που λέει ότι φτάνει Ελλάδα πόσες μέρες θέλει περίπου να παραδοθεί ;
sakisgri Δημοσ. 19 Νοεμβρίου Δημοσ. 19 Νοεμβρίου Στις 18/11/2024 στις 4:42 ΜΜ, Viviandg είπε Καλησπέρα καιρό έχει να μου έρθει δέμα με ΕΛΤΑ και untracking για πείτε από την εμπειρία σας σε πόσο καιρό να πάω να το αναζητήσω στο ταχυδρομείο; 40 λεπτά πριν, Viviandg είπε Από την ώρα που λέει ότι φτάνει Ελλάδα πόσες μέρες θέλει περίπου να παραδοθεί ; Στις 14 Νοεμβρίου τα ΕΛΤΑ σκαναρισαν το δέμα σου και έχει πάρει το δρόμο προς την τοπική μονάδα διανομής της περιοχής σου. Μπορεί και να ειναι εκεί, θα έλεγα αν θες να πας κατά την Παρασκευη να το αναζητήσεις, καλά ειναι να μη δώσεις tracking number γιατι κατά 99% θα κοιτάξουν στο pc και θα σου πούνε ότι να ναι, καλύτερα να το αναζητήσεις με το όνομα σου και την διεύθυνση σου. 1
Billator Δημοσ. 19 Νοεμβρίου Δημοσ. 19 Νοεμβρίου @sakisgri Ερώτηση για το Cainiao Heavy Parcel Line , (είναι περίπου 15-20 κιλά) τις τελευταίες φορες που πήρα είχαν πάρει κατευθείαν το κλασσικό tracking που πάει και στην ACS. Tώρα είναι τις μορφή CK*********NL λες να αλλάξει tracking στην πορεία γιατί δεν έχει φτάσει ακόμα στο Hub του AliExpress μιας και μου φαίνεται δύσκολο να έρθει με ΕΛΤΑ το δέμα λόγω όγκου και βάρους (είναι ένα custom made smart φωτιστικό). --- Επίσης αυτό που δεν περίμενα είναι ότι προιόντα από freebie (από το event που πέρασε) που τα αγόραζα πρακτικά με 0,01-0,10$ τα μισά χωρίς combine πήραν AliExpress - Standard και τα πρώτα ήδη ξεκίνησαν να τα παραλαμβάνω, ήταν το κλασσικό AliExpress Saving Shipping ή το Cainiao Supoer Economy Global. Αυτό έγινε στα 15-30 freebies που πήρα, και είναι ειρωνικό γιατί το αυτοκόλλητο της ACS δεν χωράει κάν πάνω στα δέματα αυτά τόσο μικρά ήταν κάποια 1
sakisgri Δημοσ. 19 Νοεμβρίου Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 4 λεπτά πριν, Billator είπε @sakisgri Ερώτηση για το Cainiao Heavy Parcel Line , (είναι περίπου 15-20 κιλά) τις τελευταίες φορες που πήρα είχαν πάρει κατευθείαν το κλασσικό tracking που πάει και στην ACS. Tώρα είναι τις μορφή CK*********NL λες να αλλάξει tracking στην πορεία γιατί δεν έχει φτάσει ακόμα στο Hub του AliExpress μιας και μου φαίνεται δύσκολο να έρθει με ΕΛΤΑ το δέμα λόγω όγκου και βάρους (είναι ένα custom made smart φωτιστικό). Τα Cainiao Heavy Parcel Line πάντα με τα ΕΛΤΑ ερχόταν, απλώς δεν παραδίδουν το δέμα, πας εσύ και το παραλαμβάνεις. Πρώτη φορά διαβάζω να έρχονται με την ACS. Το tracking που εχεις τώρα φαινεται ότι δεν θα αλλάξει και θα έρθει με τα ΕΛΤΑ, αφού πρώτα πάει Ολλανδία (PostNL). 1
Billator Δημοσ. 19 Νοεμβρίου Δημοσ. 19 Νοεμβρίου Μόλις τώρα, sakisgri είπε Τα Cainiao Heavy Parcel Line πάντα με τα ΕΛΤΑ ερχόταν, απλώς δεν παραδίδουν το δέμα, πας εσύ και το παραλαμβάνεις. Πρώτη φορά διαβάζω να έρχονται με την ACS. Το tracking που εχεις τώρα φαινεται ότι δεν θα αλλάξει και θα έρθει με τα ΕΛΤΑ, αφού πρώτα πάει Ολλανδία (PostNL). Thanks! Βασικά τα τελευταία δέματα που είχα όλα ήρθαν με ACS (κάπου στα 25κιλά το καθένα) , έχω πολλούς μήνες να έρθει με ΕΛΤΑ για αυτό σε ρώτησα με το Cainiao Heavy, ίσως είχαν μικρό ογκομετρικό βάρος (που όντως είχαν) και για αυτό το άλλαζαν σε Aliexpress Standard. Τώρα αυτό έχει μήκος κάπου 1,5 μέτρο και φάρδος 40πόντους. 1
sakisgri Δημοσ. 19 Νοεμβρίου Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 3 λεπτά πριν, Billator είπε Thanks! Βασικά τα τελευταία δέματα που είχα όλα ήρθαν με ACS (κάπου στα 25κιλά το καθένα) , έχω πολλούς μήνες να έρθει με ΕΛΤΑ για αυτό σε ρώτησα με το Cainiao Heavy, ίσως είχαν μικρό ογκομετρικό βάρος (που όντως είχαν) και για αυτό το άλλαζαν σε Aliexpress Standard. Τώρα αυτό έχει μήκος κάπου 1,5 μέτρο και φάρδος 40πόντους. Ναι λογικό ακούγεται αυτό που γράφεις, μάλλον έτσι έγινε.. 1
villasg Δημοσ. 19 Νοεμβρίου Δημοσ. 19 Νοεμβρίου Ογκωδη δεματα απο Ali ( choice ) σταλθηκαν με NL . Εφυγαν απο κινα 1/11, εφυγαν απο Ολλανδια 11/11, ηρθαν Ελλαδα 14&15/11 και κοβουν βολτες μεχρι να ερθουν Ευβοια ...... ΕΛΤΑ ...... 1
Billator Δημοσ. 19 Νοεμβρίου Δημοσ. 19 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, villasg είπε Ογκωδη δεματα απο Ali ( choice ) σταλθηκαν με NL . Εφυγαν απο κινα 1/11, εφυγαν απο Ολλανδια 11/11, ηρθαν Ελλαδα 14&15/11 και κοβουν βολτες μεχρι να ερθουν Ευβοια ...... ΕΛΤΑ ...... Καλά για ΕΛΤΑ σφαίρα είναι, αν σκεφτείς ότι υπήρχαν εποχές που έμεναν 30-50 μέρες στο ΚΔ μέχρι να τα προωθήσουν.. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου από Billator 1
KingSton Δημοσ. 20 Νοεμβρίου Δημοσ. 20 Νοεμβρίου Καλησπέρα σας θέλω να πάρω κάτι ηλιακούς προβολείς από Aliexpress οπότε τι πρέπει να προσέξω ή είναι έμπιστη αυτή η σελίδα για αγορές? Θα έχω τελωνείο ή όχι ευχαριστώ
Miatakias Δημοσ. 20 Νοεμβρίου Δημοσ. 20 Νοεμβρίου Μέχρι πόσα λεφτά είναι ασφαλές να κάνεις αγορές από AliExpress χωρίς κίνδυνο για τελωνείο κτλ ? Ο ελληνικός φόρος πάντως φαίνεται και μπαίνει κανονικά στο τελικό ποσό που πληρώνεις
xameleon7 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 4 λεπτά πριν, Miatakias είπε Μέχρι πόσα λεφτά είναι ασφαλές να κάνεις αγορές από AliExpress χωρίς κίνδυνο για τελωνείο κτλ ? Ο ελληνικός φόρος πάντως φαίνεται και μπαίνει κανονικά στο τελικό ποσό που πληρώνεις Μέχρι 150ευρω μαζί με μεταφορικά μπορώ να σου πω με απόλυτη βεβαιότητα ότι περνάει αέρα Και ειδικά με aliexpress shipping έρχεται μέσω της dpd και σε 10μερες είναι στην πόρτα μου με acs
Miatakias Δημοσ. 20 Νοεμβρίου Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 8 λεπτά πριν, xameleon7 είπε Μέχρι 150ευρω μαζί με μεταφορικά μπορώ να σου πω με απόλυτη βεβαιότητα ότι περνάει αέρα Και ειδικά με aliexpress shipping έρχεται μέσω της dpd και σε 10μερες είναι στην πόρτα μου με acs Ναι μέχρι κάπου εκεί ξέρω κι εγώ ότι είναι ασφαλές. αφού ο φόρος της εκάστοτε χώρας προστίθενται στην τιμή και 300-400ε αγορά να κάνεις γιατί να υπάρχει πρόβλημα?
xameleon7 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 40 λεπτά πριν, Miatakias είπε Ναι μέχρι κάπου εκεί ξέρω κι εγώ ότι είναι ασφαλές. αφού ο φόρος της εκάστοτε χώρας προστίθενται στην τιμή και 300-400ε αγορά να κάνεις γιατί να υπάρχει πρόβλημα? Γιατί αυτό είναι το όριο που έχει οριστεί απτην ΕΕ στα b2c δέματα αν ξεπερνάνε τα 150ευρω το πιθανότερο είναι να ανοίξουν το δέμα και να σου βάλουν διαφορά 1
sakisgri Δημοσ. 20 Νοεμβρίου Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2 ώρες πριν, KingSton είπε Καλησπέρα σας θέλω να πάρω κάτι ηλιακούς προβολείς από Aliexpress οπότε τι πρέπει να προσέξω ή είναι έμπιστη αυτή η σελίδα για αγορές? Θα έχω τελωνείο ή όχι ευχαριστώ https://www.insomnia.gr/forums/topic/657816-αγορες-απο-aliexpress-τελωνειο/?do=findComment&comment=60122907 54 λεπτά πριν, xameleon7 είπε Μέχρι 150ευρω μαζί με μεταφορικά μπορώ να σου πω με απόλυτη βεβαιότητα ότι περνάει αέρα Και ειδικά με aliexpress shipping έρχεται μέσω της dpd και σε 10μερες είναι στην πόρτα μου με acs Χωρίς τα μεταφορικά. Όταν υπάρχει ξεχωριστή χρέωση προϊόν και ξεχωριστή τα μεταφορικά (όπως γίνεται στο Aliexpress) https://www.insomnia.gr/forums/topic/657816-αγορες-απο-aliexpress-τελωνειο/?do=findComment&comment=60122907 1 ώρα πριν, Miatakias είπε Μέχρι πόσα λεφτά είναι ασφαλές να κάνεις αγορές από AliExpress χωρίς κίνδυνο για τελωνείο κτλ ? Ο ελληνικός φόρος πάντως φαίνεται και μπαίνει κανονικά στο τελικό ποσό που πληρώνεις https://www.insomnia.gr/forums/topic/657816-αγορες-απο-aliexpress-τελωνειο/?do=findComment&comment=60122907
BlueBlood7 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου Δημοσ. 20 Νοεμβρίου Ενημερωτικά και μόνο. Το όριο των 186 ευρώ από πότε άρχισε να ισχύει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα