Προς το περιεχόμενο

Αγορες απο Aliexpress, τελωνειο.

SnAk3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 24/10/2024 στις 4:01 ΜΜ, sakisgri είπε

Δοκίμασε το, απλώς θα πρέπει είτε να κοστίζει πάνω από 10€ είτε να προσθέσεις και κάτι ακόμα πάλι Choice για να γίνει free shipping.

Για την ιστορία δοκιμάσαμε να παραγγείλουμε από έναν πωλητή 2 ίδια τεμάχια με choice συνολικού κόστους λίγο πάνω από 10 € ώστε να έχουν δωρεάν μεταφορικά και το αποτέλεσμα ήταν μια από τα ίδια, δηλαδή επιστροφή όταν έφτασαν στο στάδιο departure. 

Τελικά βρήκαμε, ακριβότερα μεν, άλλο πωλητή με AliExpress standard shipping που αν και με μια καθυστέρηση (αλλαγή tracking) στο sorting center, η παραγγελία τώρα είναι έτοιμη να φύγει από Κίνα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στις 11/11/2024 στις 8:31 ΜΜ, monoxromos είπε

Εάν ενα προιόν είναι δυσεύρετο στην Ελλάδα ή η τιμή του είναι υπερβολικά υψηλή στην Ελλάδα σε σχέση με το αντίστοιχο κινέζικο να το πάρετε απο την Κίνα αναλαμβάνοντας βέβαια και το ρίσκο μη αποδεκτών επιστροφών και το  μπλέξιμο με μεταφορικές εταιρίες ναι .

Ομως προτεραιότητά μας να είναι να προτιμάμε ελληνικά καταστήματα που φορολογούνται στην Ελλάδα και δίνουν  έστω και μια θέση εργασίας σε έλληνες πολίτες.

Και προσέξτε, ειδικα με την Ali αν το προιόν πχ κοστίζει 50 ευρώ και δεν σας κάνει πρέπει να το επιστρέψετε με δικά σας έξοδα δηλαδή άλλα τόσα σχεδόν για το κούριερ , για να πάρετε είναι νέο προιόν μετά απο ένα μήνα περίπου ή να πάρετε πίσω περίπου 50 ευρώ μετά απο 20 -90 ημέρες. Αρα θα χάσετε 50 ευρώ.

Σκεφτείτε το καλά. Σε ενα ελληνικο κατάστημα έχεις την ευκαιρία να πας να το δεις ίσως και να το δοκιμάσεις και αν το παρεις και δεν  πληροί τις προυποθέσεις που θέλεις, το επιστρέφεις πολύ πιο εύκολα,οικονομικότερα  και συντομότερα...

Τι γίνεται όταν κατάστημα πουλάει αυτό που αγοράζει από το aliexpress διπλή τιμή? Φυσικά και θα το πάρω από την Κίνα και ας κάνει 2 μήνες

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, Phoenix7 είπε

Τι γίνεται όταν κατάστημα πουλάει αυτό που αγοράζει από το aliexpress διπλή τιμή? Φυσικά και θα το πάρω από την Κίνα και ας κάνει 2 μήνες

Εννοείται, πρώτα κοιτάμε την τσέπη μας και μετά τον αλλωνων. Αν εγώ αύριο μεθαύριο μείνω από δουλειά και δεν έχω φράγκο στην άκρη γιατι ακριβοπλήρωνα προϊόντα σε Ελληνικά καταστήματα και δεν έχω να φάω θα με δώσουν αυτοί να φάω? Δεν νομίζω... γιαυτό κοιτάμε το συμφέρον μας πρώτα.

Επισης δεν τα παίρνουν από το Aliexpress, τα παίρνουν από το Alibaba η κατευθείαν από τον κατασκευαστή πολύ πιο φτηνά από το Aliexpress.

Επεξ/σία από sakisgri
  • Like 3
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...