sakisgri Δημοσ. Πέμπτη στις 04:01 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 04:01 μμ 46 λεπτά πριν, user27 είπε Και υπάρχουν ακόμη δύο πωλητές που στέλνουν με choice. Ίσως συνέφερε να έπαιρνα από αυτούς ξεχωριστά αφού φεύγανε τα υπόλοιπα από Κίνα. Μπορεί να το κάνω και τώρα μιας και βαριέμαι 2 μήνες αναμονή... Δοκίμασε το, απλώς θα πρέπει είτε να κοστίζει πάνω από 10€ είτε να προσθέσεις και κάτι ακόμα πάλι Choice για να γίνει free shipping. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andresalonika Δημοσ. Παρασκευή στις 11:59 πμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 11:59 πμ Δεύτερο refund που δεν μου μπαίνει απο AliExpress προς Τράπεζα Πειραιώς. Έχουν περάσει 20 εργάσιμες. Το Αλι μου έχει δείξει τα αποδεικτικά του refund απο την πλευρά τους. Υπάρχει περίπτωση να "μπλοκάρει" τις διαδικασίες η Πειραιώς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fatu Δημοσ. Παρασκευή στις 04:05 μμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 04:05 μμ (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι: Θα ήθελα να προχωρήσω σε μια αγορά από aliexpress, κοστους 400+ ευρω. Μου αφαιρεί το VAT στην πληρωμή. Αυτό σημαίνει, και με βάση την ανάρτηση του @sakisgri ότι θα πληρώσω σίγουρα τελωνείο ή μπορει να αποφεχθεί (έστω να υπάρχει πιθανότητα) με κάποια μέθοδο αποστολής; Επεξ/σία Παρασκευή στις 04:06 μμ από Fatu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. Παρασκευή στις 07:41 μμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 07:41 μμ 3 ώρες πριν, Fatu είπε Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι: Θα ήθελα να προχωρήσω σε μια αγορά από aliexpress, κοστους 400+ ευρω. Μου αφαιρεί το VAT στην πληρωμή. Αυτό σημαίνει, και με βάση την ανάρτηση του @sakisgri ότι θα πληρώσω σίγουρα τελωνείο ή μπορει να αποφεχθεί (έστω να υπάρχει πιθανότητα) με κάποια μέθοδο αποστολής; Καλησπέρα, Με καποια μέθοδο αποστολής μέσα από το Aliexpress, όχι. Μπορείς να δεις αν υπάρχει το προϊόν με αποστολη από Ευρωπαϊκή αποθήκη (εξηγώ πως γίνεται στη σελίδα 424). Η αν υπάρχει στο Banggood που χρησιμοποιεί DDP shipping (Delivered duty paid) και ειναι όλα προπληρωμένα μέσα στη τιμή. Επίσης στο Banggood ακόμα και να έρθει από Κίνα δεν ισχύει το όριο 186€. Κάτι που μπορεί να γίνει για να πληρωσεις λιγότερα έξοδα στην Ελλαδα ειναι να δηλώσει ο πωλητής χαμηλότερη αξία για το δέμα, έτσι θα πληρωσεις λιγότερα έξοδα. Το κάνουν πολύ συχνά αυτό και πολλές φορές χωρίς να το ζητησεις καν. Πες τον πωλητή πως σου ενδιαφέρει το τάδε προϊόν αλλά διστάζεις γιατι ανεβαίνει πολύ η τιμή με το τελωνειο και αν υπάρχει κάποιος τρόπο για να σου βγει φθηνότερα. Μπορεί να σου δώσει κάποιο κουπόνι και παράλληλα να δηλώσει χαμηλότερη αξία και με αυτά να σου βγει κοντά στην αρχική τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα