Προς το περιεχόμενο

Αγορες απο Aliexpress, τελωνειο.

SnAk3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σάκη μέσα είσαι πάλι. Την προηγούμενη φορά δεν ήταν choice το συγκεκριμένο είχε κάτι μεταφορικα AliExpress standard shipping. Θα δοκιμάσουμε να βάλουμε άλλο παρόμοιο που να μην είναι choice. Καλύτερα λες να βάλουμε πρώτα τα άλλα έξι choice και μόλις φύγουν από Κίνα τότε το tempered μόνο του;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, user27 είπε

Σάκη μέσα είσαι πάλι. Την προηγούμενη φορά δεν ήταν choice το συγκεκριμένο είχε κάτι μεταφορικα AliExpress standard shipping. Θα δοκιμάσουμε να βάλουμε άλλο παρόμοιο που να μην είναι choice. Καλύτερα λες να βάλουμε πρώτα τα άλλα έξι choice και μόλις φύγουν από Κίνα τότε το tempered μόνο του;

Βάλε π.χ τα 6 χωρίς αυτό με την κόλα και πάρε αυτό με την κόλα από το ίδιο κατάστημα που το πήρες την άλλη φορά και αν ειναι φτηνό και έχει τρόπο αποστολής semitrackable (απλή αποστολη) βάλε και κάτι άλλο που να μη ειναι Choice (δλδ να ειναι από global seller) στο καλάθι και παράγγειλε τα μαζί για να ενοποιηθούν αυτά τα 2 και να έρθουν συστημενα.

Αν ειναι standard shipping μπορεις να το πάρεις και μόνο του, χωρίς κάτι άλλο.

Επισης τα Choice με τα μη Choice δλδ αυτά που ειναι από global seller δεν γίνονται ενοποίηση.

Επεξ/σία από sakisgri
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, The_Judas είπε

Με την επιλογή choice ποια εταιρεία τα παραδίδει;

είναι courier ή απλό ΕΛΤΑ;

Απλό ΕΛΤΑ όχι.Τα Choice πάντα ειναι συστημενα, είτε θα έρθουν με courier ACS (συνήθως) είτε με τα ΕΛΤΑ συστημένο (σπάνια).

Εμένα πάντως δεν μου έχουν αφήσει δέμα ποτέ σε locker, πάντα το φέρνουν σπίτι. Ίσως να γίνεται στις πιο μεγάλες πόλεις.

Επεξ/σία από sakisgri
  • Like 1

Παιδιά σας έχει τύχει να μην λάβετε ποτέ επιστροφή χρημάτων απο AliExpress προς Τράπεζα Πειραιώς;

Επίσης, πόσες μέρες περίπου σας έχει πάρει το αργότερο για να λάβετε τα χρήματα; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Andresalonika είπε

Παιδιά σας έχει τύχει να μην λάβετε ποτέ επιστροφή χρημάτων απο AliExpress προς Τράπεζα Πειραιώς;

Επίσης, πόσες μέρες περίπου σας έχει πάρει το αργότερο για να λάβετε τα χρήματα; 

Στην Πειραιώς μπορεί να πάρει μέχρι και 15 εργάσιμες από την ημερομηνία εντολής. Αν θες να προτειμάς Revolut που βλέπεις την επιστροφή σε 1-5 εργάσιμες.

Επεξ/σία από Billator
  • Like 1

2 λεπτά πριν, Billator είπε

Στην Πειραιώς μπορεί να πάρει μέχρι και 15 εργάσιμες από την ημερομηνία εντολής. Αν θες να προτειμάς Revolut που βλέπεις την επιστροφή σε 1-5 εργάσιμες.

Πέντε φορές που πήρα επιστροφή χρημάτων με την Εθνική (μια για διπλή παραγγελία από λάθος μου, μια γιατι δεν υπήρχε διαθεσιμότητα από Ευρωπαϊκή αποθήκη, μια για παραλαβή λάθος προϊόν και δυο για ελαττωματικό προϊόν) τα πήρα σε 1-3 μέρες.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, sakisgri είπε

Πέντε φορές που πήρα επιστροφή χρημάτων με την Εθνική (μια για διπλή παραγγελία από λάθος μου, μια γιατι δεν υπήρχε διαθεσιμότητα από Ευρωπαϊκή αποθήκη, μια για παραλαβή λάθος προϊόν και δυο για ελαττωματικό προϊόν) τα πήρα σε 1-3 μέρες.

Δεν είναι σταθερές η μέρες, απλά για να μην αγχώνεται κάποιος είναι συνήθως μέχρι 15 εργάσιμες. Απλά από Revolut σου έρχεται ειδοποίηση πότε ξεκίνησε η επιστροφή και θα τα έχεις σε 1-5 μέρες.

Επίσης υπάρχει κάποιες φορές διαφορά στον χρόνο επίδοσης αν η παραγγελία είναι ολοκληρωμένη (πχ έγινε παραλαβή) και γίνεται refund, και διαφορετική όταν απλά είναι δεσμευμένα τα λεφτά για παραγγελία που δεν έχει σταλεί ακόμα. Στην δεύτερη περίπτωση μπορεί και την ίδια μέρα ή επόμενη μέρα να δεις την εκκαθάριση της αποδέσμευσης. 

Επεξ/σία από Billator
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@sakisgri καλημέρα, θυμάσαι που μιλάγαμε για κάτι μπαταρίες; τελικά η shunyou ήταν sunyou χωρίς το H, δύο διαφορετικές παραγγελίες σε δύο πωλητές LR44 & CR2032 από 13/9 με τρακινγκ U.... CN παραδόθηκαν σήμερα 16/10 χωρίς άλλη χρέωση. 

Ήταν στο τελωνείο από 2/10 και 3/10 αντίστοιχα, δλδ τις περισσότερες ημέρες έμειναν εδώ στην Ελλάδα, η μία είχε φτάσει Ελλάδα στις 22/9 και η άλλη στις 25/9.

Στο parcelapp app μου έδειξε ότι άλλαξε τρεις διαφορετικές πτήσεις, έγραψε τρεις φορές plane has landed. Δεν ξέρω από ποιες χώρες πέρασε δεν έδειξε κάτι άλλο. 

Επεξ/σία από radiotv
  • Thanks 1

Καλημέρα μια ερωτησούλα επειδή δεν ξέρω Αγγλικά. Μετά από πολύ καιρό παρήγγειλα κάτι πραγματάκια από ali 25,5 ευρώ και όλα ανγράφουν Choice.Επειδή δεν το καταλαβαίνω αν και αναφέρεται πολύ αυτό σημαίνει ότι θα έρθουν πακέτο ολα μαζί με κούριερ;;;

Μόλις τώρα, papoys1 είπε

Καλημέρα μια ερωτησούλα επειδή δεν ξέρω Αγγλικά. Μετά από πολύ καιρό παρήγγειλα κάτι πραγματάκια από ali 25,5 ευρώ και όλα ανγράφουν Choice.Επειδή δεν το καταλαβαίνω αν και αναφέρεται πολύ αυτό σημαίνει ότι θα έρθουν πακέτο ολα μαζί με κούριερ;;;

Ναι, πηγαίνουν σε μία αποθήκη και γίνεται ένα δέμα συνήθως όλα μαζί ή μερικες φορές σε περισσότερα δέματα, μετά από μερικές ημέρες θα σου δείξει τον αριθμό αποστολής της κουριερ. 

• Like 1
  • Thanks 1

5 ώρες πριν, radiotv είπε

@sakisgri καλημέρα, θυμάσαι που μιλάγαμε για κάτι μπαταρίες; τελικά η shunyou ήταν sunyou χωρίς το H, δύο διαφορετικές παραγγελίες σε δύο πωλητές LR44 & CR2032 από 13/9 με τρακινγκ U.... CN παραδόθηκαν σήμερα 16/10 χωρίς άλλη χρέωση. 

Ήταν στο τελωνείο από 2/10 και 3/10 αντίστοιχα, δλδ τις περισσότερες ημέρες έμειναν εδώ στην Ελλάδα, η μία είχε φτάσει Ελλάδα στις 22/9 και η άλλη στις 25/9.

Στο parcelapp app μου έδειξε ότι άλλαξε τρεις διαφορετικές πτήσεις, έγραψε τρεις φορές plane has landed. Δεν ξέρω από ποιες χώρες πέρασε δεν έδειξε κάτι άλλο. 

Καλησπέρα, Ναι το είχα διαβάσει και εγώ μετά ότι η Sunyou και η Shunyou ειναι το ίδιο απλώς κάποιοι το γράφουν λάθος (ξέχασα να το αναφέρω).

Με την Sunyou η Shunyou ποτέ δεν υπάρχει χρέωση, τον εκτελωνισμό τον αναλαμβάνουν οι ίδιοι.

• Like 1
  • Thanks 1

Καλημέρα παίδες, μια ερώτηση έχω να παραγγείλω χρόνια από Ali τελευταία είχα πάρει κάτι ψιλολογια για τη μηχανή το 2019…. Η εκτιμώμενη ημερομηνία παραδοσης που γράφουν ισχύει ή είναι η ελπίδα του Κινέζου πότε θα φτάσει και αν έχουμε παραγγείλει μαζί διάφορα αντικείμενα απο  διαφορετικούς seller αλλά σε μια παραγγελία θα τα μαζέψουν μετά σε μια αποστολή;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, stathisgs800 είπε

Καλημέρα παίδες, μια ερώτηση έχω να παραγγείλω χρόνια από Ali τελευταία είχα πάρει κάτι ψιλολογια για τη μηχανή το 2019…. Η εκτιμώμενη ημερομηνία παραδοσης που γράφουν ισχύει ή είναι η ελπίδα του Κινέζου πότε θα φτάσει και αν έχουμε παραγγείλει μαζί διάφορα αντικείμενα απο  διαφορετικούς seller αλλά σε μια παραγγελία θα τα μαζέψουν μετά σε μια αποστολή;

Καλησπέρα, Η εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης ειναι με βάση τα τελευταία κάμποσα δέματα με τον ίδιο τρόπο αποστολής. Συνήθως έρχονται και πιο πριν και καμια φορά παίρνει και λίγες μέρες παραπάνω.

Αν θα γίνει ενοποίηση δεμάτων παίζουν ρόλο οι τρόποι αποστολής από κάθε δέμα. Εδώ θα δεις αν πιο πιθανό θα γίνει με βάση τους τρόπους αποστολής που έχουν οι παραγγελίες σου. https://www.insomnia.gr/forums/topic/657816-αγορες-απο-aliexpress-τελωνειο/?do=findComment&comment=60122907

Αν εχεις προϊόντα από Choice, αυτά πάντα ειναι συστημενα και γίνονται ενοποίηση αναμεταξύ τους, αλλά όχι με προϊόντα που δεν ειναι Choice.

Επεξ/σία από sakisgri
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...