monoxromos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Καλησπερα, πυκνωτικο μικροφωνο δεν δοκίμασα αλλά δεν το θέλω γιατι το home studio εχει εξωτερικους ήχους και αντανακλάσει και μόνο ένα καλό δυναμικό μικρόφωνο τους απορρίπτει. Θα δοιμάσω έτσι απο περιέργεια και θα ενημερώσω ευχαριστω. Λοιπόν δοκίμασα πυκνωτικο ναι μεν έχει ισχυρότερη είσοδο γιατί ακριβώς είναι πυκνωτικό αλλά και εδώ το πλήκτρο 22db είναι ανενεργό,λες και είναι διακοσμητικο δεν κάνει τίποτα! Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου από monoxromos
sakisgri Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, monoxromos είπε Καλησπερα, πυκνωτικο μικροφωνο δεν δοκίμασα αλλά δεν το θέλω γιατι το home studio εχει εξωτερικους ήχους και αντανακλάσει και μόνο ένα καλό δυναμικό μικρόφωνο τους απορρίπτει. Θα δοιμάσω έτσι απο περιέργεια και θα ενημερώσω ευχαριστω. Λοιπόν δοκίμασα πυκνωτικο ναι μεν έχει ισχυρότερη είσοδο γιατί ακριβώς είναι πυκνωτικό αλλά και εδώ το πλήκτρο 22db είναι ανενεργό,λες και είναι διακοσμητικο δεν κάνει τίποτα! Δεν ξέρω από αυτά αλλά με λίγο ψάξιμο νομίζω κάπου τα μπερδεύεις. Το pad 22 db δεν ειναι για ενίσχυση αλλά για την παραμόρφωση. Αν δεν κάνω λάθος κάνει ακριβώς το αντίθετο από αυτό που περιμένεις. Επισης το HPF 80 Hz ειναι φίλτρο. Τελικά μπορεί και να μη έχει τπτ η συσκευή και να δουλεύει κανονικότατα. Εκτός από το τροφοδοτικό που ήρθε καμένο όπως έγραψες.
-WISE- Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Δέμα με LA****HU σαν πολλές ημέρες δεν είναι κολλημένο στην Ουγγαρία; Μήπως να ανησυχήσω; Edit! Δεν έλεγα τίποτα άλλο; Μόλις έκανα το post εδώ έψαξα στο site των Elta και ανανεώθηκε επιτέλους. Έφτασε πριν λίγο Ελλάδα. Άρα πόσες μερούλες ακόμα να υπολογίζω για παράδοση; Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου από -WISE-
sakisgri Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, -WISE- είπε Δέμα με LA****HU σαν πολλές ημέρες δεν είναι κολλημένο στην Ουγγαρία; Μήπως να ανησυχήσω; Edit! Δεν έλεγα τίποτα άλλο; Μόλις έκανα το post εδώ έψαξα στο site των Elta και ανανεώθηκε επιτέλους. Έφτασε πριν λίγο Ελλάδα. Άρα πόσες μερούλες ακόμα να υπολογίζω για παράδοση; Λογικά δεν ήταν τόσες μέρες κολλημένο στην Ουγγαρια μπορεί να έχει και 3-4 μέρες που έφτασε Ελλαδα απλώς σήμερα το σκαναρισαν στα ΕΛΤΑ. Μπορεί να το εχεις μεχρι την Παρασκευη αλλά πιο πιθανό από βδομάδα και παίζει ρόλο πόσο συχνά βγαίνει ο ταχυδρόμος στην περιοχή σου. Δυστυχώς τα ΕΛΤΑ δεν ειναι σαν τα courier που παραλαμβάνουν σήμερα και αύριο το πολύ μεθαύριο το εχεις το δέμα, στα ΕΛΤΑ μπορεί να το παραλάβουν σήμερα αλλά επειδή ο ταχυδρόμος βγαίνει κάθε Τρίτη να το εχεις την άλλη Τρίτη. 1 1
-WISE- Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 5 λεπτά πριν, sakisgri είπε Λογικά δεν ήταν τόσες μέρες κολλημένο στην Ουγγαρια μπορεί να έχει και 3-4 μέρες που έφτασε Ελλαδα απλώς σήμερα το σκαναρισαν στα ΕΛΤΑ. Μπορεί να το εχεις μεχρι την Παρασκευη αλλά πιο πιθανό από βδομάδα και παίζει ρόλο πόσο συχνά βγαίνει ο ταχυδρόμος στην περιοχή σου. Δυστυχώς τα ΕΛΤΑ δεν ειναι σαν τα courier που παραλαμβάνουν σήμερα και αύριο το πολύ μεθαύριο το εχεις το δέμα, στα ΕΛΤΑ μπορεί να το παραλάβουν σήμερα αλλά επειδή ο ταχυδρόμος βγαίνει κάθε Τρίτη να το εχεις την άλλη Τρίτη. Πραγματικά δεν πίστευα ότι θα ξημέρωνε ποτέ η ημέρα που θα έβγαζα το καπέλο στην ACS. 1/9 έφυγε απο Ali η παραγγελία που βλέπεις από πάνω την εξέλιξη της και ακόμα μπορεί να θέλω μία εβδομάδα για να παραλάβω. 4/9 έφυγε από Ali άλλη παραγγελία και παραδόθηκε ήδη από ACS σήμερα! Στο tracking της δεύτερης, το πακέτο έφτασε χθες Θεσσαλονίκη και σήμερα παραδόθηκε σε μένα στην Αθήνα. Κάνε τις συγκρίσεις σου με τα ΕΛΤΑ... 2
sakisgri Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, -WISE- είπε Πραγματικά δεν πίστευα ότι θα ξημέρωνε ποτέ η ημέρα που θα έβγαζα το καπέλο στην ACS. 1/9 έφυγε απο Ali η παραγγελία που βλέπεις από πάνω την εξέλιξη της και ακόμα μπορεί να θέλω μία εβδομάδα για να παραλάβω. 4/9 έφυγε από Ali άλλη παραγγελία και παραδόθηκε ήδη από ACS σήμερα! Στο tracking της δεύτερης, το πακέτο έφτασε χθες Θεσσαλονίκη και σήμερα παραδόθηκε σε μένα στην Αθήνα. Κάνε τις συγκρίσεις σου με τα ΕΛΤΑ... Ας ελπίσουμε πως τώρα που θα ενοποιηθούν με τα ΕΛΤΑ courier θα βελτιωθεί η κατάσταση. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου από sakisgri 2 1
tsampos1993 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Στις 4/9/2024 στις 2:56 ΜΜ, maniotis είπε Έστειλα mail στη speedy και με παρέπεμψε στον πωλητή έστειλα ένα μνμ αλλα ακομη δεν πήρα απάντηση με πήραν ένα τηλ από Γαλλία και η κλήση ήταν άθλια και δεν κατάλαβα τίποτα μάλλον ήταν αυτοματοποιημένο μνμ.Οποτε περιμένω και αυτή τη βδομάδα και βλέπουμε Καλημέρα σας! Τελικά ήρθε στην ώρα του! Ελπίζω να παραλάβατε και σεις! 1
dimitrisd87 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Καλημέρα, 2 δέματα με choice έρχονται ξεχωριστά και τα 2 ειναι κολλημένα εδώ, τα ζωα μου αργά πάλι..
aces Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 50 λεπτά πριν, dimitrisd87 είπε Καλημέρα, 2 δέματα με choice έρχονται ξεχωριστά και τα 2 ειναι κολλημένα εδώ, τα ζωα μου αργά πάλι.. 14 μερες days in transit αμα παει 20 μερες λογικά θα εχουν γινει αφιξη εδω/νεα ενημερωση 19 ώρες πριν, sakisgri είπε Ας ελπίσουμε πως τώρα που θα ενοποιηθούν με τα ΕΛΤΑ courier θα βελτιωθεί η κατάσταση. μακαρι να βελτιωθουν μη γινει το αντιθετο μονο 1
maniotis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Στις 18/9/2024 στις 10:27 ΠΜ, tsampos1993 είπε Καλημέρα σας! Τελικά ήρθε στην ώρα του! Ελπίζω να παραλάβατε και σεις! Καλημέρα δυστυχώς κάπου χάθηκε στη διαδρομή αλλά ευτυχώς μου επιστράφηκαν τα χρηματα
GioTro Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα.Σε μια παραγγελία από ali, με αντικείμενα τύπου 5,6,12 ευρώ με συνολικό ποσό 25€ από Κίνα υπάρχει τελωνείο ; (Αν θα περάσει τι ποσό προβλέπεται;)
BlueBlood7 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 7 minutes ago, GioTro said: Καλησπέρα.Σε μια παραγγελία από ali, με αντικείμενα τύπου 5,6,12 ευρώ με συνολικό ποσό 25€ από Κίνα υπάρχει τελωνείο ; (Αν θα περάσει τι ποσό προβλέπεται;) Όχι. Διάβασε τις τελευταιες 4-5 σελίδες.
sakisgri Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 37 λεπτά πριν, GioTro είπε Καλησπέρα.Σε μια παραγγελία από ali, με αντικείμενα τύπου 5,6,12 ευρώ με συνολικό ποσό 25€ από Κίνα υπάρχει τελωνείο ; (Αν θα περάσει τι ποσό προβλέπεται;) Καλησπέρα, Διάβασε εδώ https://www.insomnia.gr/forums/topic/657816-αγορες-απο-aliexpress-τελωνειο/?do=findComment&comment=60122907 αν μετά εχεις καποια απορία, ρώτα. 1
dimitrisd87 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα τελικά απο οτι κατάλαβα στις αποστολές του αλι ειναι καθαρά θέμα τύχης πότε θα παραλάβεις..
Billator Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, dimitrisd87 είπε Καλησπέρα τελικά απο οτι κατάλαβα στις αποστολές του αλι ειναι καθαρά θέμα τύχης πότε θα παραλάβεις.. Μπορεί εσύ να βλέπεις το ίδιο Shipping method παντού (πχ Aliexpress Standard) αλλά ανάλογα την κατηγορία προιόντος / το βάρος / το μέγεθος / την χώρα προορισμού / αν είναι IOSS αποστολή ή όχι στέλνονται από κίνα με διαφορετικούς τρόπους αποστολής. Επίσης τα προιόντα ίσως βρίσκονται σε διαφορετικά hub οπότε χρειάζεται μία μεγαλύτερη εσωτερική μεταφορά στην Κίνα. Εκτός από αυτό, από την στιγμή που παραλάβει η Speedy δεν υπάρχει πρακτικά έλεγχος, αν "κολλήσει" ή χαθεί σε αυτούς (σε εμένα έγινε 2 φορές φέτος), δεν θα βγάλεις ποτέ άκρη, θα πρέπει να περιμένεις λίγο πριν λήξει το buyer protection να ανοίξεις Dispute. Οπότε υπάρχουν πολλοί παράγοντες, αλλά συγκριτικά με το παρελθόν μιλάμε για ασύλληπτα πιο γρήγορες παραλαβές, κατά μέσο όρο πάντα. Και ευτυχώς πολύ λιγότερα προβλήματα. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου από Billator 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα