dimitrisd87 Δημοσ. 5 Ιουλίου Share Δημοσ. 5 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Στις 30/6/2024 στις 2:52 ΜΜ, kyprianos73 είπε Καλησπέρα, πακέτο σταλμένο από Aliexpress με "choice delivery" έχει tracking της μορφής LP00XXXXX είναι κολλημένο από 12/6/24 με μήνυμα της μορφής "Awaiting for transit to final delivery office". Μήπως γνωρίζει κανείς αν είναι απλά θέμα αναμονής ή πρακτικά έχει χαθεί; Ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά. Όχι μην ανησυχείς και εμένα έτσι κάνουν έρχονται από Κίνα μέχρι εδώ σε 5-6 μέρες και από εδώ επειδή ειμαστε Ελλάδα κάνουν μέχρι και 10 μέρες να τα σκαναρουν στην διαλογή της acs για να το προωθήσουν να τα φέρουν.. Επεξ/σία 5 Ιουλίου από dimitrisd87 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyprianos73 Δημοσ. 5 Ιουλίου Share Δημοσ. 5 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, dimitrisd87 είπε Όχι μην ανησυχείς και εμένα έτσι κάνουν έρχονται από Κίνα μέχρι εδώ σε 5-6 μέρες και από εδώ επειδή ειμαστε Ελλάδα κάνουν μέχρι και 10 μέρες να τα σκαναρουν στην διαλογή της acs για να το προωθήσουν να τα φέρουν.. @dimitrisd87 καλησπέρα και σε ευχαριστώ για την επισήμανσή σου. Έχω παραλάβει και εγώ πολλές φορές μέσω ACS από AL και μπορώ να πω ότι μέχρι τώρα οι χρόνοι ήταν πολύ γρήγοροι. Όμως τώρα μιλάμε για "ακίνητο" πακέτο από τις 12/6/24 για αυτό έχω προβληματιστεί αρκετά. Εν πάση περιπτώσει δεν είναι κάτι το φοβερό σε αξία και σε ένα μήνα μπορώ να πάρω και τα χρήματα πίσω αν το δηλώσω στο AL ότι δεν παρελήφθη...ευχαριστώ και πάλι! Επεξ/σία 6 Ιουλίου από kyprianos73 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zarkotom Δημοσ. 6 Ιουλίου Share Δημοσ. 6 Ιουλίου Παιδιά τελευταίες 4 παραγγελίες από Aliexpress, μόνο μια πήρε δεκαψηφιο και ήρθε με ACS. Όλες οι άλλες ΕΛΤΑ, η μία ήρθε μετά από κοντά 2 μήνες (δλδ πήγα εγώ να περιμένω στα ΕΛΤΑ) και οι άλλες ακόμα στο περίμενε... Όλα choice αντικείμενα με εκτιμώμενο χρόνο κάτω από 10-15 μέρες... Παραγγέλνω εδώ και ενάμιση χρόνο από Ali, όλα choice και όλα με ACS μέσα σε δύο βδομάδες και λιγότερο ήρθαν... Γιατί αυτό τώρα? Τελείωσε συνεργασία aliexpress - ACS? Το τοπικό κατάστημα ΕΛΤΑ είναι απαράδεκτο, και αν δεν πρόκειται με κάποιο τρόπο σίγουρα ACS να είναι ένα δέμα, δεν πρόκειται να ξαναπαραγγελνω... Κρίμα... Την ίδια μαλακιτσα που στο Aliexpress την έχουν 1.88€, σε κατάστημα Ελλάδα την έχουν 11.88€... Η αισχροκερδια απτά τοπικά μαγαζιά δεν την πειράζει την ΕΕ? 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darky Δημοσ. 6 Ιουλίου Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 3 ώρες πριν, zarkotom είπε Παιδιά τελευταίες 4 παραγγελίες από Aliexpress, μόνο μια πήρε δεκαψηφιο και ήρθε με ACS. Όλες οι άλλες ΕΛΤΑ, η μία ήρθε μετά από κοντά 2 μήνες (δλδ πήγα εγώ να περιμένω στα ΕΛΤΑ) και οι άλλες ακόμα στο περίμενε... Όλα choice αντικείμενα με εκτιμώμενο χρόνο κάτω από 10-15 μέρες... Παραγγέλνω εδώ και ενάμιση χρόνο από Ali, όλα choice και όλα με ACS μέσα σε δύο βδομάδες και λιγότερο ήρθαν... Γιατί αυτό τώρα? Τελείωσε συνεργασία aliexpress - ACS? Το τοπικό κατάστημα ΕΛΤΑ είναι απαράδεκτο, και αν δεν πρόκειται με κάποιο τρόπο σίγουρα ACS να είναι ένα δέμα, δεν πρόκειται να ξαναπαραγγελνω... Κρίμα... Την ίδια μαλακιτσα που στο Aliexpress την έχουν 1.88€, σε κατάστημα Ελλάδα την έχουν 11.88€... Η αισχροκερδια απτά τοπικά μαγαζιά δεν την πειράζει την ΕΕ? Εγω πριν λιγες μερες εκανα παραγγελια 7 items σχετικα μικρης αξιας ολα (30€ ολα μαζι) και εχουν φυγει με 3 διαφορετικα 10ψηφια τυπου 76********. Δεν ξερω αν μπορει να αλλαξουν στην πορεια σε ελτα, βγαζει speedy και ACS τωρα. Προς τα τελη του προηγουμενο μηνα εκανα παραγγελια 3 items και εφυγαν 2 παραγγελιες, η μια με 76******** και η αλλη με ενα item LS*****NL. Παντως δεν εχω καταλαβει καθολου πως αποφασιζουν με τι θα τα στειλουν, μαλλον ειναι τυχαιο? Νομιζω ολα ηταν AliExpress Selection Standard Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zarkotom Δημοσ. 7 Ιουλίου Share Δημοσ. 7 Ιουλίου Τώρα βλέπω πως παραγγελία μου που μέχρι στιγμής δεν είχε πάρει μετέπειτα tracking number, πήρε δεκαψήφιο δλδ ACS. Πως μπορεί άραγες να βρεθεί πως αποφασίζουν αν θα στείλουν με ACS ή ΕΛΤΑ; Ίσως με ΕΛΤΑ στέλνουν όταν η ACS τους λέει ότι έχει γεμίσει από όγκο παραγγελιών, κάτι διάβαζα πριν κάποιες μέρες για το ότι η ACS έχει μπουκώσει από όγκο. Εμένα πάντως το τοπικό κατάστημα ACS είναι άριστο, και γρήγορη εξυπηρέτηση, και καλοί κουριερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 7 Ιουλίου Share Δημοσ. 7 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Σήμερα πέτυχα πριν λίγο ένα διαμαντακι στα "Super Discounts products", απλά είχε μόνο 1 κομμάτι οπότε δεν ξέρω αν είναι λάθος ή οτιδήποτε άλλο. Κάπου στο 40-45€ παίζει κανονικά, ο πωλητής το είχε 35€ (μαζί με τα μεταφορικά) και το εμφάνιζε με 95% έκπτωση. Μαζί με ένα κουπόνι "Euro" των 2$ και 1$ του πωλητή η τελική τιμή πήγε στα 5.56$~5€ Το κακό είναι ότι γράφει untracked, οπότε ελπίζω να μην χάρισα ένα 5€ στον πωλητή για 2-3 μήνες 😋 Spoiler Επεξ/σία 7 Ιουλίου από Billator 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 7 Ιουλίου Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 31 λεπτά πριν, Billator είπε Σήμερα πέτυχα πριν λίγο ένα διαμαντακι στα "Super Discounts products", απλά είχε μόνο 1 κομμάτι οπότε δεν ξέρω αν είναι λάθος ή οτιδήποτε άλλο. Κάπου στο 40-45€ παίζει κανονικά, ο πωλητής το είχε 35€ (μαζί με τα μεταφορικά) και το εμφάνιζε με 95% έκπτωση. Μαζί με ένα κουπόνι "Euro" των 2$ και 1$ του πωλητή η τελική τιμή πήγε στα 5.56$~5€ Το κακό είναι ότι γράφει untracked, οπότε ελπίζω να μην χάρισα ένα 5€ στον πωλητή για 2-3 μήνες 😋 Απόκρυψη περιεχομένων Βλέπω CZECH φαντάζομαι έρχεται από Τσεχία. Έχω πάρει από Τσεχία και Πολωνία και έγραφε όπως σε εσένα untracked και πάντα έπαιρνα tracking number. Απ' ότι καταλαβαίνω όταν δεν ειναι με την Cainaio γράφει untracked, αλλά δεν ειναι. Επισης δεν θα φαινεται η πορεία μέσα από το Aliexpress, δλδ θα παραλαβεις και ακόμα θα φαινεται ότι δεν έχει στείλει το δέμα ακόμα ο πωλητής. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 7 Ιουλίου Share Δημοσ. 7 Ιουλίου Παιδιά εμένα το δεματακι μου που παρήγγειλα πριν 7 μέρες έχει έρθει λέει Ελλάδα και πέρασε μάλλον τελωνείο θα έρθει με κάποια κούριερ η με ταχυδρομείο;; Αν έρθει με κούριερ πως βλέπω την αποστολή;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
specre Δημοσ. 7 Ιουλίου Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2 ώρες πριν, Ducatista είπε Παιδιά εμένα το δεματακι μου που παρήγγειλα πριν 7 μέρες έχει έρθει λέει Ελλάδα και πέρασε μάλλον τελωνείο θα έρθει με κάποια κούριερ η με ταχυδρομείο;; Αν έρθει με κούριερ πως βλέπω την αποστολή;; Βάλε εδώ https://parcelsapp.com/ το tracking number και θα δεις αναλυτικά που είναι. Στη δεξιά πλευρά της σελίδας θα σου λέει με ποια μεταφορική θα έρθει και αν υπάρχει next tracking number (πχ για DPD/ACS) θα στο γράφει κι αυτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lafayetter Δημοσ. 8 Ιουλίου Share Δημοσ. 8 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, έχει ψωνίσει κανείς πρόσφατα με AliExpress Premium Shipping πχ DHL? Περίπου τι να περιμένω σε κόστος τελωνείου εκτός ΦΠΑ. Το πακέτο ειναι σχετικά βαρύ περίπου 6-7 κιλα και μεγάλο δέμα σχετικά (80εκ Χ 60εκ) αξιας 210 Ευρω. Να περιμένω τα διπλά απο την αξία του δλδ αλλα 200 (χωρις τον ΦΠΑ)? Τρίποδο φωτογραφικής είναι. Επεξ/σία 8 Ιουλίου από lafayetter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 8 Ιουλίου Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 3 ώρες πριν, lafayetter είπε Καλησπέρα, έχει ψωνίσει κανείς πρόσφατα με AliExpress Premium Shipping πχ DHL? Περίπου τι να περιμένω σε κόστος τελωνείου εκτός ΦΠΑ. Το πακέτο ειναι σχετικά βαρύ περίπου 6-7 κιλα και μεγάλο δέμα σχετικά (80εκ Χ 60εκ) αξιας 210 Ευρω. Να περιμένω τα διπλά απο την αξία του δλδ αλλα 200 (χωρις τον ΦΠΑ)? Τρίποδο φωτογραφικής είναι. Καλησπέρα, Δεν έχω ψωνίσει αλλά απ, ότι έχω διαβάσει απο εδώ και απο εκεί θα έλεγα 60 - 80€ συν τον Φ.Π.Α. και δασμοί. Εδώ επιβεβαιώνει αυτά που γράφω https://www.doctorandroid.gr/2017/01/dhl-teloneio.html Ρώτα και την ίδια την DHL για σιγουριά. Μίλα και με τον πωλητή αν μπορεί να το αναλάβει. Δεν ξέρω αν ο Φίλος @Billator που φαινεται να έχει εμπειρία με τέτοιο τύπου αποστολές ξέρει κάποιο άλλο τρόπο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lafayetter Δημοσ. 9 Ιουλίου Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 23 ώρες πριν, sakisgri είπε Καλησπέρα, Δεν έχω ψωνίσει αλλά απ, ότι έχω διαβάσει απο εδώ και απο εκεί θα έλεγα 60 - 80€ συν τον Φ.Π.Α. και δασμοί. Εδώ επιβεβαιώνει αυτά που γράφω https://www.doctorandroid.gr/2017/01/dhl-teloneio.html Ρώτα και την ίδια την DHL για σιγουριά. Μίλα και με τον πωλητή αν μπορεί να το αναλάβει. Δεν ξέρω αν ο Φίλος @Billator που φαινεται να έχει εμπειρία με τέτοιο τύπου αποστολές ξέρει κάποιο άλλο τρόπο. Σε ευχαριστώ πολύ Σακη, μια χαρά αν είναι μονο τόσα. Το σημαντικότερο ειναι οτι θα το εχω πολύ σύντομα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 9 Ιουλίου Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2 ώρες πριν, lafayetter είπε Σε ευχαριστώ πολύ Σακη, μια χαρά αν είναι μονο τόσα. Το σημαντικότερο ειναι οτι θα το εχω πολύ σύντομα. Ρώτα και μια στην DHL γιατι ο τιμοκατάλογος ειναι λίγο παλιός. Μη σε πάρω και στο λαιμό μου. Αλλά απ' ότι βλέπω και εδώ, μάλλον έτσι ειναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 10 Ιουλίου Share Δημοσ. 10 Ιουλίου Ερωτηση.Φιλος θελει να κανει 3 ξεχωριστες παραγγελιες απο αλι.Το συνολο και για τις 3 παραγγελιες ειναι 65 ευρω.Καμια ομως απο τις 3 παραγγελιες δεν αναφερει choise.Τι γινεται σε αυτη την περιπτωση? Θα του τα στειλουν ολα μαζι η ξεχωριστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 10 Ιουλίου Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 7 ώρες πριν, Mr_Terror είπε Ερωτηση.Φιλος θελει να κανει 3 ξεχωριστες παραγγελιες απο αλι.Το συνολο και για τις 3 παραγγελιες ειναι 65 ευρω.Καμια ομως απο τις 3 παραγγελιες δεν αναφερει choise.Τι γινεται σε αυτη την περιπτωση? Θα του τα στειλουν ολα μαζι η ξεχωριστα? Αν τα παραγγείλει όλα μαζί πιο πιθανό να γίνει ενοποίηση και να έρθουν όλα μαζί. Κατα προτίμηση να επιλέξει Aliexpress saver shipping αν ειναι φτηνό προϊόν (κάτω από 8,5€) και αν ειναι πάνω από 8,5€ λογικά θα ειναι Aliexpress standard shipping (αυτό θέλουμε) Copy paste απο σελιδα 424. Αν πάρουμε πάνω από ένα προϊόν από διαφορετικά καταστήματα με οποιοδήποτε ασφαλή τρόπο αποστολής semitrackable/trackable (εκτός από "Cainiao Standard For Special Goods", "Cainiao Super Economy For Special goods" και "Cainiao Heavy Parcel Line") Πιο πιθανό τα δέματα να ενοποιηθούν και να γίνουν ένα δέμα (Combined Delivery) και αυτόματα θα αναβαθμιστεί η αποστολή σε "Aliexpress Standard Shipping" έτσι θα έρθει ένα δέμα και συστημένο. Προτιμότερο ειναι να βάλουμε τα προϊόντα στο καλάθι και να τα πληρώσουμε όλα μαζί, ταυτόχρονα. Οι παρακάτω τρόποι αποστολής ειναι ασφαλής, και τα δέματα από τα 186€ και κάτω δεν περνάνε τελωνείο στην Ελλάδα. Τα "trackable" ειναι συστημενα και τα "semitrackable" ειναι απλή αποστολη. Aliexpress Selection Saver (semitrackable) Ενημέρωση μέχρι να φτάσει Αθήνα. Aliexpress Saver Shipping (semitrackable) Ενημέρωση μέχρι να φτάσει Αθήνα. Aliexpress Selection Standard (trackable) Ενημέρωση μέχρι το σπίτι και συστημένο. Aliexpress Standard Shipping (trackable) Ενημέρωση μέχρι το σπίτι και συστημένο. Cainiao Super Economy Global (semitrackable) Ενημέρωση μέχρι να φτάσει Αθήνα. Cainiao Super Economy (semitrackable) Ενημέρωση μέχρι να φτάσει Αθήνα. Cainiao Super Economy For Special goods (semitrackable) Ενημέρωση μέχρι να φτάσει Αθήνα. Cainiao Standard For Special Goods (trackable) Ενημέρωση μέχρι το σπίτι και συστημένο. Cainiao Heavy Parcel Line (trackable) Ενημέρωση μέχρι το σπίτι και συστημένο. 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα