kyprianos73 Δημοσ. 30 Ιουνίου Share Δημοσ. 30 Ιουνίου Καλησπέρα και σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Έκανα ότι μου είπες και πράγματι, έχει tracking της μορφής 760*******. Όταν όμως το περνάω στο tracking της ACS μου βγάζει 'η αποστολή δεν βρέθηκε'. Μέσω parceslapps μου βγάζει "Package arrived at facility of the local delivery company". Ευχαριστώ και πάλι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_xp_pro Δημοσ. 30 Ιουνίου Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 44 λεπτά πριν, kyprianos73 είπε Καλησπέρα και σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Έκανα ότι μου είπες και πράγματι, έχει tracking της μορφής 760*******. Όταν όμως το περνάω στο tracking της ACS μου βγάζει 'η αποστολή δεν βρέθηκε'. Μέσω parceslapps μου βγάζει "Package arrived at facility of the local delivery company". Ευχαριστώ και πάλι! Καλησπέρα. Εμένα μετά από το τελευταίο μήνυμα που σου έβγαλε το parcelsapp( Package arrived at facility of the local delivery company), μετά από 3 μέρες πήγε στην ACS στη Θεσσαλονίκη. Την επόμενη μέρα μου το έβαλαν σε locker στην περιοχή Μεταμόρφωση στην Αθήνα που εργάζομαι. Οπότε λίγο υπομονή και θα το λάβεις. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 30 Ιουνίου Share Δημοσ. 30 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, kyprianos73 είπε Καλησπέρα και σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Έκανα ότι μου είπες και πράγματι, έχει tracking της μορφής 760*******. Όταν όμως το περνάω στο tracking της ACS μου βγάζει 'η αποστολή δεν βρέθηκε'. Μέσω parceslapps μου βγάζει "Package arrived at facility of the local delivery company". Ευχαριστώ και πάλι! Ότι σου έγραψε ο φίλος πιο πάνω. Είσαι ένα βήμα πριν το παραλάβει η ACS γιαυτό και δεν φαινεται στο tracking τους ακόμα. Παράδειγμα η φώτο κάτω από ένα που περιμένω εγώ, λογικά θα παραλάβω αύριο. Επεξ/σία 30 Ιουνίου από sakisgri 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyprianos73 Δημοσ. 2 Ιουλίου Share Δημοσ. 2 Ιουλίου @sakisgri Σε ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια. Στην δικιά σου περίπτωση βλέπω κινητοποίηση μεταξύ 25/6 και 28/6. Επισυνάπτω το δικό μου tracking όπου φαίνεται αδικαιολόγητη καθυστέρηση από τις 12/6 και μετά, γεγονός το οποίο με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι κάπου έχει χαθεί η αποστολή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 2 Ιουλίου Share Δημοσ. 2 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kyprianos73 είπε @sakisgri Σε ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια. Στην δικιά σου περίπτωση βλέπω κινητοποίηση μεταξύ 25/6 και 28/6. Επισυνάπτω το δικό μου tracking όπου φαίνεται αδικαιολόγητη καθυστέρηση από τις 12/6 και μετά, γεγονός το οποίο με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι κάπου έχει χαθεί η αποστολή. Πολύ σπάνια αλλά συμβαίνει κάποιες φορές να υπάρχει καποια μεγάλη καθυστέρηση. Αλλά ποτέ δεν ανέφερε κάποιος ότι δεν παρέλαβε με την ACS. Υπομονή καποια στιγμή θα ξεκολλήσει. Και εγώ πίστευα εχθές θα παραλάβω αλλά ούτε σήμερα παρέλαβα. Τώρα τελευταία σαν να έχει μπουκώσει η dpd/ACS και καθυστερεί. Επεξ/σία 2 Ιουλίου από sakisgri 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyprianos73 Δημοσ. 2 Ιουλίου Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 1 ώρα πριν, sakisgri είπε Και εγώ πίστευα εχθές θα παραλάβω αλλά ούτε σήμερα παρέλαβα. Τώρα τελευταία σαν να έχει μπουκώσει η dpd/ACS και καθυστερεί. Ευελπιστώ και εγώ ότι κάτι τέτοιο θα είναι, σε ευχαριστώ και πάλι που το κοίταξες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lafayetter Δημοσ. 2 Ιουλίου Share Δημοσ. 2 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Προς ενημέρωση, χθες παρέλαβα απο ACS 10 ήμερες σύνολο απο κινα πακέτο με 76XXXXXXXX tracking, επίσης το Aliexpress λόγο της περιπέτειας που ειχα με δυο πωλητές σε προηγούμενη αγορά, μου έδωσε 20 ευρω κουπόνι άνευ όρων! Τώρα περιμένω αλλα δέματα που ειναι με ΕΛΤΑ και έφτασαν Έλλαδα απο χθες 11 μερες LAXXXXXXXXHU tracking ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)Άφιξη σε χώρα προορισμού Επίσης τα ΕΛΤΑ μου έστειλαν μήνυμα για παραλαβή απο PostBOX. Επεξ/σία 2 Ιουλίου από lafayetter 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 3 Ιουλίου Share Δημοσ. 3 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά. Κάποιοι μπορεί να σας κουράσω αλλά κάποιοι μπορεί να βγείτε κερδισμένοι όπως εκανα εγώ. Σήμερα παρέλαβα μια παραγγελία που είχα κάνει στις 8/6/24 και μου το παρέδωσε στο σπίτι η ACS. Είχα παραγγείλει ένα φορτιστή για μπαταρίες λιθιου και NI-MH/Ni-cd συγκεκριμένα το LiitoKola Lii 600 αυτός ο φορτιστής παίζει από περίπου 43€ και πάνω (Στο Banggood έχει 45€). Ξαφνικά όπως κοιτούσα το συγκεκριμένο προϊόν σε διάφορα καταστήματα σε ένα κατάστημα το βλέπω στα 18,27€ λέω μάλλον κάποιο λάθος έγινε, προχωράω στην παραγγελία και μαζί με μια έκπτωση το παίρνω στα 15,89€ που ειναι τζάμπα για τον συγκεκριμένο φορτιστή αν δει κάποιος τα χαρακτηριστικά θα καταλάβει (Φώτο 1). Έρχεται με τροφοδοτικό τύπου block 12v 5Ah και έχει την δυνατότητα να φορτίσει με 3Ah, μετράει αντίσταση της μπαταρίας, μετράει θερμότητα της μπαταρίας, έχει repair και πολλά άλλα. Αφού εκανα την παραγγελία μπήκα καπάκι στη σελίδα με το προϊόν και το βλέπω στα 43€ (Φώτο 2). Στην αρχή πίστεψα πως κάποιο λάθος έγινε και μάλλον δεν θα το στείλει ο πωλητής και θα αφήσει τις μέρες να περάσουν μεχρι να πάρω το refund. Προς έκπληξη μου την επόμενη μέρα το έστειλε. Μετά πίστευα πως θα στείλει κάποιο πιο φτηνό μοντέλο όπως το Lii-M4S που παίζει περίπου στα 18-20€ και που είχα ήδη πάρει από το 3 items for για 11,36€. Σήμερα λοιπόν παρέλαβα το δέμα και ήταν αυτό ακριβώς που παράγγειλα. Στο μεταξύ προχθές παράγγειλα και ένα προτζεκτορα για το δωμάτιο μου συγκεκριμένα τον Magcubic HY320 αυτός παίζει στα 100€ περίπου (Υπάρχει και το mini που ειναι κατώτερο και πιο φτηνό). Αυτή τι φορά δοκίμασα κάτι που δεν είχα ξανά κάνει, πήγα στη σελίδα με τα Coins και έγραψα την ονομασία από το προϊόν στο search μου έβγαλε μόνο το συγκεκριμένο προϊόν από πάρα πολλά καταστήματα και καποια με πολύ καλή έκπτωση (περίπου 40%) με το Choice sale και την έκπτωση από τα coins και με το 8€ κουπόνι (έβαλα τον κωδικό) που δίνει αυτές τις μέρες το Aliexpress για παραγγελία μεχρι 69€ το πήρα στα 50,43€ !! (Φώτο 3) Αν δείτε reviews και βίντεο για το συγκεκριμένο προτζεκτορα θα καταλάβετε πως ειναι τζάμπα. Είπα λοιπόν να κάνω το ίδιο με το φορτιστή για να δω τι θα βρω, έγραψα την ονομασία στη σελίδα με τα Coins και το βλέπω σε ένα κατάστημα στα 19,44€ και μαζί με το κουπόνι έπεσε στα 14,58€ !!. (Φώτο 4-5) Αν λοιπόν ψάχνουμε κάτι αξίζει να το ψάξουμε με το search στο page με τα coins, προχωράμε μεχρι το Checkout για να δούμε πόσο έπεσε, κάνεις το ίδιο σε διάφορα καταστήματα. Μακάρι να το είχα καταλάβει νωρίτερα αφού στις 1/1/2024 έληξαν 32240 coins. Έχω όμως και τώρα 14639. Επεξ/σία 4 Ιουλίου από sakisgri 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 3 Ιουλίου Share Δημοσ. 3 Ιουλίου https://techmaniacs.gr/telos-sto-aforologito-gia-agores-apo-shein-aliexpress-kai-temu-aytes-einai-oles-oi-allages/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 4 Ιουλίου Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2 ώρες πριν, Mr_Terror είπε https://techmaniacs.gr/telos-sto-aforologito-gia-agores-apo-shein-aliexpress-kai-temu-aytes-einai-oles-oi-allages/ Πρώτη φορά έκανα παραγγελία πάνω από 22 ευρώ καθώς δεν ήξερα ότι είναι παραπάνω το όριο και στο τέλος θα έρθει και θα πληρώσω δασμούς.... Νιώθω πολύ τυχερός άνθρωπος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannis20vt Δημοσ. 4 Ιουλίου Share Δημοσ. 4 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Ducatista είπε Πρώτη φορά έκανα παραγγελία πάνω από 22 ευρώ καθώς δεν ήξερα ότι είναι παραπάνω το όριο και στο τέλος θα έρθει και θα πληρώσω δασμούς.... Νιώθω πολύ τυχερός άνθρωπος Καλημερα, μην αγχωνεσαι φιλε μου, αυτο που διαβασες στο άρθρο δεν ισχυει ακομα (και ελπιζω να μην ισχυσει και γενικα). Αφορα σκεψεις και προτάσεις, που ακομα δεν εχουν καταληξει και σιγουρα δεν εχουν γινει πράξη. Με τα tracking number τυπου CNG006613069ΧΧΧΧΧ τι γίνεται, με ποιον τρόπο έρχονται; Αντικειμενο από Ali αξιας 110ευρω ερχεται με τετοιο tracking number, οπως επισης και άλλο μικρότερης αξιας (14ευρω) παλι με τετοιο tracking number Επεξ/σία 4 Ιουλίου από Giannis20vt 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliata2410 Δημοσ. 4 Ιουλίου Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 3 ώρες πριν, Giannis20vt είπε Καλημερα, μην αγχωνεσαι φιλε μου, αυτο που διαβασες στο άρθρο δεν ισχυει ακομα άν γινει λέμε,τι θα ισχυει;ότι πχ προιον αξίας 15 ευρώ θα φορολογείτε επιπλέον; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 4 Ιουλίου Share Δημοσ. 4 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Giannis20vt είπε Καλημερα, μην αγχωνεσαι φιλε μου, αυτο που διαβασες στο άρθρο δεν ισχυει ακομα (και ελπιζω να μην ισχυσει και γενικα). Αφορα σκεψεις και προτάσεις, που ακομα δεν εχουν καταληξει και σιγουρα δεν εχουν γινει πράξη. Με τα tracking number τυπου CNG006613069ΧΧΧΧΧ τι γίνεται, με ποιον τρόπο έρχονται; Αντικειμενο από Ali αξιας 110ευρω ερχεται με τετοιο tracking number, οπως επισης και άλλο μικρότερης αξιας (14ευρω) παλι με τετοιο tracking number Είναι ακόμα Κίνα το δέμα? Αν ναι τοτε νομίζω ειναι εσωτερικό tracking number για Κίνα, δλδ σαν τα LP*********** αλλά από διαφορετική μεταφορική. Αν ειναι έτσι στο https://parcelsapp.com/ θα δεις το next tracking number όταν βγει. EDIT: Καλά θυμόμουν ειναι όντος εσωτερικό tracking number το αναφέρει ο φίλος @lafayetter στην σελίδα 472, μετά από αυτό πήρε 10ψηφιο με ACS. 4 ώρες πριν, iliata2410 είπε άν γινει λέμε,τι θα ισχυει;ότι πχ προιον αξίας 15 ευρώ θα φορολογείτε επιπλέον; Δεν νομίζω να γίνει γιατι πρέπει να συμφωνήσουν όλα τα κράτη μέλη και ήδη κάποια φέρουν αντιδράσεις. Αλλά αν γίνει στη χειρότερα για 15€ δέμα θα πληρώσεις 2,5€ με 3€ εξτρά δασμοί. Και στη καλύτερη θα βρουν τρόπο οι Κινέζοι να το απορροφήσουν κατά κάποιο τρόπο η κατεβάζοντας τις τιμές η να αναλαμβάνουν να κάνουν οι ίδιοι τον εκτελωνισμό. Επεξ/σία 4 Ιουλίου από sakisgri 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 4 Ιουλίου Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 4 ώρες πριν, iliata2410 είπε άν γινει λέμε,τι θα ισχυει;ότι πχ προιον αξίας 15 ευρώ θα φορολογείτε επιπλέον; Δεν ξέρει κανένας γιατί δεν υπάρχει καμία απόφαση γιατί λογικά θα αλλάξει ριζικά ο τρόπος λειτουργίας όταν προχωρήσει μιας και να το γυρίσουνε στα παλιά δεν θα δουλέψει σήμερα, εκτός και αν θέλουν "στρατηγικά" να σταματήσουν το Temu και το Aliexpress (αυτό μερικώς) να πουλάει στην ΕΕ. Το Aliexpress και το Temu (το Temu απλά το κάνει abuse 100% με την λογική που σπάει τα δέματα / παραγγελίες αυτόματα, μιας και το aliexpress ΔΕΝ το κάνει) λειτουργεί το σύστημα IOSS το οποίο η ίδια ΕΕ έθεσε πριν μερικά χρόνια για να κάνει την διαδικασία εκτελωνισμού ευκολότερη και να αναγκάσει τα τεράστια καταστήματα, όπως το Aliexpress, να είναι υπόχρεοι για την συλλογή και την επίδοση του ΦΠΑ για παραγγελίες αξίας (χωρίς ΦΠΑ) κάτω των 150 ευρώ. Υπήρχαν σε πολλές χώρες (όπως και στην Ελλάδα) αναμονή δεμάτων προς εκτελωνισμό από 15 έως 100 μέρες τότε οπότε μία τέτοια κίνηση βοήθησε και σε αυτό. Εκτός από τις τεράστιες ουρές στο τελωνείο, σχεδόν όλες οι αποστολές πριν γίνονταν με "ψεύτικες" δηλώσεις αξίας (όπως συμβαίνει μέχρι και σήμερα για τις μη IOSS αποστολές) έμπαιναν μέσω τρίτων χωρών στην ΕΕ ένωση όπου οι έλεγχοι είναι χαλαροί / ανύπαρκτοι. Οπότε εφαρμόστηκε το IOSS ώστε να μην χάνονται δισεκατομμύρια ευρώ σε μη καταβολές ΦΠΑ λόγω ψεύτικης δηλωμένης αξίας. Άρα ο τίτλος είναι παραπλανητικός μιας και οι αγορές μας δεν είναι αφορολόγητες ήδη, ειναι αδασμολόγητες (κάτω των 150ευρώ και αποκλειστικά οι IOSS συναλλαγές), πληρώνουμε κανονικά 24% ΦΠΑ, απλά δεν πληρώνουμε δασμούς. Άρα σκέφτονται την προσθήκη δασμών, οι οποιες λογικά θα καταβάλλονται είτε πάλι στις πλατφόρμες, είτε στις courier είτε να γίνει κάτι τελείως διαφορετικό. Όπου αν γίνει ασύμφορο για τους κινέζους για οποιοδήποτε λόγο θα γυρίσουν απλά σε DDP αποστολές χωρίς IOSS όπως έκαναν και πριν (και κάνουν ακόμα site όπως το Banggood, Geekbuying etc), αλλά site όπως το Aliexpress θα χτυπηθεί , εκτός και αν βγουν μηχανισμοί που θα "κόψουν" και αυτό. Το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν παίρνουν φόρους, αλλά ότι η ευκολία στην πρόσβαση από οποιονδήποτε σε τόσα φθηνά προϊόντα μειώνει τις εγχώριες και ενδοευρωπαϊκές συναλλαγές από τους καταναλωτές, οπότε ο κύκλος εργασιών μικραίνει, τα κράτη λαμβάνουν λιγότερο ΦΠΑ (λόγω της μικρότερης αξίας για τις IOSS συναλλαγές), λαμβάνουν μικρότερο φόρο εισοδήματος από τις τοπικές επιχείρησεις λόγω μειωμένων κερδών, άρα με μικρότερες ταμειακές ροές μπορούν να διαθέσουν πίσω λιγότερα λεφτά τα κράτη για επιδόματα / εγκαταστάσεις / παιδεία / υγεία κλπ. Αλλά φυσικά και τα ίδια τα καταστήματα έχουν μικρότερη δυναμική ρευστού και κέρδους άρα οι ιδιοκτήτες και σε δεύτερη φάση οι εργαζόμενοι θα αποκτήσουν μικρότερη αγοραστική δύναμη. Είναι ένα ντόμινο , αντίστοιχο του πληθωρισμού, το οποίο ξεκίνησε εδώ και χρόνια και προσπαθούν λογικά να το περιορίσουν μετά την εμφάνιση του Temu στην ΕΕ όπου έκανε abuse αυτό, με αποτέλεσμα να ακολουθούν όλο και περισσότερα καταστήματα. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 4 Ιουλίου Share Δημοσ. 4 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, sakisgri είπε Καλησπέρα παιδιά. Κάποιοι μπορεί να σας κουράσω αλλά κάποιοι μπορεί να βγείτε κερδισμένοι όπως εκανα εγώ. Σήμερα παρέλαβα μια παραγγελία που είχα κάνει στις 8/6/24 και μου το παρέδωσε στο σπίτι η ACS. Είχα παραγγείλει ένα φορτιστή για μπαταρίες λιθιου και NI-MH/Ni-cd συγκεκριμένα το LiitoKola Lii 600 αυτός ο φορτιστής παίζει από περίπου 43€ και πάνω (Στο Banggood έχει 45€). Ξαφνικά όπως κοιτούσα το συγκεκριμένο προϊόν σε διάφορα καταστήματα σε ένα κατάστημα το βλέπω στα 18,27€ λέω μάλλον κάποιο λάθος έγινε, προχωράω στην παραγγελία και μαζί με μια έκπτωση το παίρνω στα 15,89€ που ειναι τζάμπα για τον συγκεκριμένο φορτιστή αν δει κάποιος τα χαρακτηριστικά θα καταλάβει (Φώτο 1). Έρχεται με τροφοδοτικό τύπου block 12v 5Ah και έχει την δυνατότητα να φορτίσει με 3Ah, μετράει αντίσταση της μπαταρίας, μετράει θερμότητα της μπαταρίας, έχει repair και πολλά άλλα. Αφού εκανα την παραγγελία μπήκα καπάκι στη σελίδα με το προϊόν και το βλέπω στα 43€ (Φώτο 2). Στην αρχή πίστεψα πως κάποιο λάθος έγινε και μάλλον δεν θα το στείλει ο πωλητής και θα αφήσει τις μέρες να περάσουν μεχρι να πάρω το refund. Προς έκπληξη μου την επόμενη μέρα το έστειλε. Μετά πίστευα πως θα στείλει κάποιο πιο φτηνό μοντέλο όπως το Lii-M4S που παίζει περίπου στα 18-20€ και που είχα ήδη πάρει από το 3 items for για 11,36€. Σήμερα λοιπόν παρέλαβα το δέμα και ήταν αυτό ακριβώς που παράγγειλα. Στο μεταξύ προχθές παράγγειλα και ένα προτζεκτορα για το δωμάτιο μου συγκεκριμένα τον Magcubic HY320 αυτός παίζει στα 100€ περίπου (Υπάρχει και το mini που ειναι κατώτερο και πιο φτηνό). Αυτή τι φορά δοκίμασα κάτι που δεν είχα ξανά κάνει, πήγα στη σελίδα με τα Coins και έγραψα την ονομασία από το προϊόν στο search μου έβγαλε μόνο το συγκεκριμένο προϊόν από πάρα πολλά καταστήματα και καποια με πολύ καλή έκπτωση (περίπου 40%) με το Choice sale και την έκπτωση από τα coins και με το 8€ κουπόνι (έβαλα τον κωδικό) που δίνει αυτές τις μέρες το Aliexpress για παραγγελία μεχρι 69€ το πήρα στα 50,43€ !! (Φώτο 3) Αν δείτε reviews και βίντεο για το συγκεκριμένο προτζεκτορα θα καταλάβετε πως ειναι τζάμπα. Είπα λοιπόν να κάνω το ίδιο με το φορτιστή για να δω τι θα βρω, έγραψα την ονομασία στη σελίδα με τα Coins και το βλέπω σε ένα κατάστημα στα 19,44€ και μαζί με το κουπόνι έπεσε στα 14,58€ !!. (Φώτο 4-5) Αν λοιπόν ψάχνουμε κάτι αξίζει να το ψάξουμε με το search στο page με τα coins, προχωράμε μεχρι το Checkout για να δούμε πόσο έπεσε, κάνεις το ίδιο σε διάφορα καταστήματα. Μακάρι να το είχα καταλάβει νωρίτερα αφού στις 1/1/2024 έληξαν 32240 coins. Έχω όμως και τώρα 14639. την μέθοδο αυτή (αναζήτηση στην σελίδα Coins) την χρησιμοποιώ εδώ και καιρό , επίσης στην πρώτη σελίδα στο κατάστημα 3 τεμάχια με 4 $ κάνεις και εκεί αναζήτηση, πολλά πράγματα τα έχω βρει εκεί σε εξευτελιστικές τιμές. Επεξ/σία 4 Ιουλίου από radiotv 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα