Darky Δημοσ. 14 Ιουνίου Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 6 ώρες πριν, sakisgri είπε Καλησπέρα, Νορμάλ φαινονται όλα, μην σε ανησυχεί τπτ. Έχω και εγώ παραγγελία και μου βγάζει ακριβώς το ίδιο. Δλδ είναι ακόμα Ουγγαρία από ότι κατάλαβα 😩 Καλά αυτά που βγάζει το tracking page του aliexpress είναι ότι νάνε? Γιατί λέει και καλά πως ήταν στο GRcustoms χτες που ήταν με received by local delivery company... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltgiorg Δημοσ. 14 Ιουνίου Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 8 ώρες πριν, sakisgri είπε Καλησπέρα, Κοίταξες εδώ https://parcelsapp.com/ μη τυχόν άλλαξε tracking number και γύρισε σε 10ψηφιο? Ναι σωστά έχω κοιτάξει. Ήταν Lp πήρε LA....HU και περίμενα μπας και γυρίσει σε 10ψηφιο αλλά τίποτα. Κρίμα γιατί τα choice βόλευαν με 10ψηφιο ερχόντουσαν γρήγορα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 14 Ιουνίου Share Δημοσ. 14 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, Darky είπε Έχω και εγώ παραγγελία και μου βγάζει ακριβώς το ίδιο. Δλδ είναι ακόμα Ουγγαρία από ότι κατάλαβα 😩 Καλά αυτά που βγάζει το tracking page του aliexpress είναι ότι νάνε? Γιατί λέει και καλά πως ήταν στο GRcustoms χτες που ήταν με received by local delivery company... Είναι Ουγγαρια και έχει σταλεί στην Ελλαδα, μπορεί και να έχει φτάσει αλλά να μην έχουν σκαναρει το δέμα τα ΕΛΤΑ ακόμα για να φανεί. Τα δέματα αυτά πάνε Ουγγαρια και καποια Βουλγαρία (Ενδιάμεσες χώρες/transit country) πριν ερθουν Ελλαδα. Στο Aliexpress δεν φαινονται οι ενδιάμεσες χώρες, γιαυτό και όταν ειναι στο τελωνειο στην Ουγγαρια γράφει ειναι στο GR customs. Επεξ/σία 14 Ιουνίου από sakisgri 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iryna1973 Δημοσ. 14 Ιουνίου Share Δημοσ. 14 Ιουνίου Στις 9/6/2024 στις 9:00 ΠΜ, Iryna1973 είπε LS950881829NL εφτασε σε 17 μερεσ στην Ελλαδα.Τωρα αναμονη απο το ελτα.... Παρελαβα σε 22 μερεσ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kapetanakos Δημοσ. 15 Ιουνίου Share Δημοσ. 15 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Το alie χρησιμοποιεί ακόμα ΕΛΤΑ? Δεν είναι σαν το Temu στα boxnow?? Επεξ/σία 15 Ιουνίου από Kapetanakos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 15 Ιουνίου Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 9 λεπτά πριν, Kapetanakos είπε Το alie χρησιμοποιεί ακόμα ΕΛΤΑ? Δεν είναι σαν το Temu στα boxnow?? Ανάλογα τον τρόπο αποστολής. Τα πολύ φτηνά (κάτω από 8,5€) που ειναι με απλή αποστολη και αυτά πάνω από το όριο (186€) που περνάνε τελωνειο στην Ελλαδα έρχονται με τα ΕΛΤΑ. Τα πιο πολλά συστημενα έρχονται με την dpd/ACS. Κάποια συστημενα τώρα τελευταία έρχονται με τα ΕΛΤΑ, αλλά απ' ότι φαινεται έχουν βελτιωθεί οι χρόνοι παράδοσης με σχέση πιο παλιά. Για περισσότερες πληροφορίες δες εδώ https://www.insomnia.gr/forums/topic/657816-αγορες-απο-aliexpress-τελωνειο/?do=findComment&comment=60122907 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
legomike Δημοσ. 15 Ιουνίου Share Δημοσ. 15 Ιουνίου καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να παρω refund για κατι που δεν εχει παραδωθει στο estimated delivery date? πρεπει να αφησω και τις 60 πλας μερες να περασουν και να κανει αυτοματο confirm received? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 16 Ιουνίου Share Δημοσ. 16 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, legomike είπε καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να παρω refund για κατι που δεν εχει παραδωθει στο estimated delivery date? πρεπει να αφησω και τις 60 πλας μερες να περασουν και να κανει αυτοματο confirm received? Καλησπέρα. Estimate delivery ειναι απλώς εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης που συνήθως κάνει ένα δέμα με τον συγκεκριμένο τρόπο αποστολής να έρθει. Το automatically confirm receipt ειναι 90 μέρες (από Κίνα). Αν πατήσεις στις παραγγελίες σου και πάνω στο προϊόν θα δεις πόσες μέρες απομένουν. Αν το tracking δείξει κάτι περίεργο όπως δεν μπορεί να παραδοθεί για κάποιο λόγο η επιστρέφει πίσω για κάποιο λόγο μπορεις να ανοίξεις dispute και νωρίτερα. Αλλιώς πιστεύω κατά 99% θα σου πούνε να περιμένεις να περάσουν οι 90 μέρες. Αλλά αν θες δοκίμασε δεν εχεις να χάσεις κάτι ίσως και να το ψάξουν και να ξεκολλήσει. Επεξ/σία 16 Ιουνίου από sakisgri 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
legomike Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου Στις 16/6/2024 στις 12:20 ΠΜ, sakisgri είπε Καλησπέρα. Estimate delivery ειναι απλώς εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης που συνήθως κάνει ένα δέμα με τον συγκεκριμένο τρόπο αποστολής να έρθει. Το automatically confirm receipt ειναι 90 μέρες (από Κίνα). Αν πατήσεις στις παραγγελίες σου και πάνω στο προϊόν θα δεις πόσες μέρες απομένουν. Αν το tracking δείξει κάτι περίεργο όπως δεν μπορεί να παραδοθεί για κάποιο λόγο η επιστρέφει πίσω για κάποιο λόγο μπορεις να ανοίξεις dispute και νωρίτερα. Αλλιώς πιστεύω κατά 99% θα σου πούνε να περιμένεις να περάσουν οι 90 μέρες. Αλλά αν θες δοκίμασε δεν εχεις να χάσεις κάτι ίσως και να το ψάξουν και να ξεκολλήσει. Καλησπερα και ευχαριστω το δεμα ειναι choice ενα αντικειμενο και ειναι 31 μερες σε transit 20 στο σταδιο package arrived at the facility of local company και θελει 60 ακομα μερες για να κλεισει μονο του ο πωλητης δεν εχει ιδεα το ιδιο και η dpd πρωτη φορα συμβαινει κατι τετοιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 21 λεπτά πριν, legomike είπε Καλησπερα και ευχαριστω το δεμα ειναι choice ενα αντικειμενο και ειναι 31 μερες σε transit 20 στο σταδιο package arrived at the facility of local company και θελει 60 ακομα μερες για να κλεισει μονο του ο πωλητης δεν εχει ιδεα το ιδιο και η dpd πρωτη φορα συμβαινει κατι τετοιο Πιστεύω θα ξεκολλήσει. Έχει ξανά συμβεί στο παρελθόν και απ' ότι ξέρουμε πάντα έχουν ξεκολλήσει. Αν θες στείλε στην Speedy Bulgaria όπως σου έγραψα και στην προηγούμενη σελίδα, γιατι αυτοί τα παραδίδουν στην ACS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 18 Ιουνίου Share Δημοσ. 18 Ιουνίου Περιμενω απο αλι πραγματα.Τα εχει η acs και θα μπουν σε Smartpoint Locker χωρις να το εχω ζητησει εγω.Πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν ειναι εντολη πλεον οσα ερχονται απο αλι να μπαινουν σε Smartpoint Locker.Ισχυει οντως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omokas Δημοσ. 18 Ιουνίου Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 14 minutes ago, Mr_Terror said: Περιμενω απο αλι πραγματα.Τα εχει η acs και θα μπουν σε Smartpoint Locker χωρις να το εχω ζητησει εγω.Πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν ειναι εντολη πλεον οσα ερχονται απο αλι να μπαινουν σε Smartpoint Locker.Ισχυει οντως? Πολύ πιθανόν. Εγώ βάζω παραλαβή από το κατάστημα μέσω του chat bot και τελευταία όλα πάνε στο smartlocker που έχουν απέξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kitharas Δημοσ. 18 Ιουνίου Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 34 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε Περιμενω απο αλι πραγματα.Τα εχει η acs και θα μπουν σε Smartpoint Locker χωρις να το εχω ζητησει εγω.Πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν ειναι εντολη πλεον οσα ερχονται απο αλι να μπαινουν σε Smartpoint Locker.Ισχυει οντως? Εξαρτάται, από την εφαρμογή της ACS δηλώνεις εσύ που θες να πάνε. Εγώ πάντα διαλέγω πλέον Smartlocker για την ευκολία. Αλλά αυτόματα δεν μου έχει πάει ποτέ (ακόμα) Ακούστε την περιπέτειά μου...δέμα το οποίο χάθηκε από την ACS (επιβεβαιωμένα) με ταλαιπωρεί το Ali εδώ και ένα μήνα για refund. H ACS λέει ότι έχει στείλει τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο Ali αλλά στο refund έφαγα άκυρο, παρότι τους έστειλα και την επιστολή από την ACS, και screenshots από το σχετικό mail. Θέλαν την επιστολή με σφραγίδα και υπογραφή, πράγμα αδύνατο από την ACS. Υπάρχει περίπτωση να πάρω τα λεφτά μου πίσω; Φαντάζομαι αν δεν το έχω λάβει μετά την ημερομηνία που λέει (τις 90 μέρες) τα παίρνω πίσω αυτόματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
legomike Δημοσ. 18 Ιουνίου Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 14 ώρες πριν, sakisgri είπε Πιστεύω θα ξεκολλήσει. Έχει ξανά συμβεί στο παρελθόν και απ' ότι ξέρουμε πάντα έχουν ξεκολλήσει. Αν θες στείλε στην Speedy Bulgaria όπως σου έγραψα και στην προηγούμενη σελίδα, γιατι αυτοί τα παραδίδουν στην ACS. καλησπερα δοκιμασα αλλα δεν μπορω να τους στειλω παει αυτοματα το μειλ στην dpd ελλαδας και μου λενε δεν εχει φτασει ακομα ελλαδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lafayetter Δημοσ. 19 Ιουνίου Share Δημοσ. 19 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, έκανα δυο παραγγελίες ξεχωριστές άνω των 25 ευρώ η κάθε μια (θυμήθηκα να πάρω και κάτι ακόμα στην δεύτερη) χθες μέσο Aliexpress choice, κάτω απο ολα τα προϊόντα λέει Fast Delivery το tracking ειναι μορφής LP00123456789123 και μετα λεει Next tracking numbers LA0123456789HU θα ενοποιηθούν ολα? Είναι 10 αντικείμενα σύνολο τα τέσσερα έχουν μπαταριά (οχι λιθιου) ειναι RGB Lights tube. Ένα απο τα προϊόντα στο καλάθι δεν εχει σταλθεί ακόμα ενω τα αλλα έχουν φύγει κιόλας αν θυμάμαι καλα έρχεται μέσο Ουγγαρίας και μετά εδώ με ACS εφόσον γίνουν ενοποίηση 10-15 μερες? Επεξ/σία 19 Ιουνίου από lafayetter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα