Billator Δημοσ. 8 Ιουνίου Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2 λεπτά πριν, kitharas είπε Και υποθέτω ότι αργούν πάρα πολύ, παρότι είναι Choice. Θα ενημερώσω όταν φτάσουν μιας και 5 αποστολές είναι καλός αριθμός για να βγει κάποιο estimated για να έχουμε στο μυαλό μας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 8 Ιουνίου Share Δημοσ. 8 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, kitharas είπε Και υποθέτω ότι αργούν πάρα πολύ, παρότι είναι Choice. Δεν νομίζω πάρα πολύ όπως τα semitrackable (απλή αποστολη). Διότι αυτά ειναι συστημενα και δεν τους παίρνει να τα καθυστερήσουν και πάρα πολύ. Πριν το Aliexpress συνεργαστεί με την ACS τα συστημενα ερχόταν με τα ΕΛΤΑ με το ίδιο tracking number που καποια δέματα παίρνουν και τώρα (LA*********HU) τοτε έκαναν πάνω κάτω 30 μέρες. Επεξ/σία 9 Ιουνίου από sakisgri Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kitharas Δημοσ. 8 Ιουνίου Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 59 λεπτά πριν, Billator είπε Θα ενημερώσω όταν φτάσουν μιας και 5 αποστολές είναι καλός αριθμός για να βγει κάποιο estimated για να έχουμε στο μυαλό μας. Ευχαριστούμε! Εκτιμώ ότι θα πάρουν λιγότερο από 30 μέρες μιας και τα ΕΛΤΑ έχουν κάπως αποσυμφορηθεί. Απορώ όμως με ποιο σκεπτικό τα στέλνουν ακόμα έτσι. Νομίζω ότι αυτό έγινα τώρα στα choice days που έγινε ο χαμός 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iryna1973 Δημοσ. 9 Ιουνίου Share Δημοσ. 9 Ιουνίου LS950881829NL εφτασε σε 17 μερεσ στην Ελλαδα.Τωρα αναμονη απο το ελτα.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kitharas Δημοσ. 9 Ιουνίου Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 47 λεπτά πριν, Iryna1973 είπε LS950881829NL εφτασε σε 17 μερεσ στην Ελλαδα.Τωρα αναμονη απο το ελτα.... Συστημένο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 9 Ιουνίου Share Δημοσ. 9 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Στις 23/5/2024 στις 1:18 ΜΜ, villasg είπε Μετα απο πολλες παραγγελιες με choise η τελευταια ενοποιημένη που εχω 76*****243 πηρε/δίνει next tracking number CK11*****15NL . πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο. ΘΑ ερθει με acs ή μας @#$% τα ελτα ?? Τελικα ηρθε με ΕΛΤΑ συνολο 16 ημερες συστημενο ... για ενημερωση σας Επεξ/σία 9 Ιουνίου από villasg 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 9 Ιουνίου Share Δημοσ. 9 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, kitharas είπε Συστημένο; Ναι τα LS**********NL ειναι συστημενα. Η διαφορά με τα LA*********HU ειναι τα NL πάνε και εκτελωνίζονται στην Ολλανδία (Netherland=NL) και τα HU στην Ουγγαρια (Hungary=HU). Ότι έχει U μπροστά πχ UA*********HU δεν ειναι συστημένο. Στην Ολλανδία δεν περπατάνε τόσο γρήγορα όπως στην Ουγγαρια, λογικά τα HU θα φτάνουν πιο γρήγορα Ελλαδα. Επεξ/σία 9 Ιουνίου από sakisgri Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iryna1973 Δημοσ. 9 Ιουνίου Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 4 ώρες πριν, kitharas είπε Συστημένο; Ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliata2410 Δημοσ. 9 Ιουνίου Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 1 ώρα πριν, villasg είπε Τελικα ηρθε με ΕΛΤΑ συνολο 16 ημερες συστημενο ... για ενημερωση σας Με ΕΛΤΑ και τόσο γρήγορα; Συνήθως αργούν μήνα και βάλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kitharas Δημοσ. 10 Ιουνίου Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 16 ώρες πριν, iliata2410 είπε Με ΕΛΤΑ και τόσο γρήγορα; Συνήθως αργούν μήνα και βάλε Μάλλον τα ΕΛΤΑ έχουν αποσυμφορηθεί...αφού κανείς δε στέλνει πια με ΕΛΤΑ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
legomike Δημοσ. 10 Ιουνίου Share Δημοσ. 10 Ιουνίου (επεξεργασμένο) καλησπερα εχω εδω και 14 μερες ενα δεμα με standard ali shipping (choice) στο σταδιο Package arrived at facility of the local delivery company συνολο 24 μερες η αποστολη. Εχω μιλησει με τον seller και μου λεει εχει φτασει Ελλαδα, εστειλα στην dpd κανουν τις παπιες οτι ακομα δεν εχει φτασει και λενε οτι μολις φτασει θα εμφανιστει στην acs κλασσικα τι παιζει? εχει κανεις το ιδιο θεμα ολο αυτον τον καιρο εχω παραλαβει 5 διαφορετικα δεματα που παραγγειλα μετα απο αυτο. Παω για refund? Επεξ/σία 10 Ιουνίου από legomike Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 10 Ιουνίου Share Δημοσ. 10 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, legomike είπε καλησπερα εχω εδω και 14 μερες ενα δεμα με standard ali shipping (choice) στο σταδιο Package arrived at facility of the local delivery company συνολο 24 μερες η αποστολη. Εχω μιλησει με τον seller και μου λεει εχει φτασει Ελλαδα, εστειλα στην dpd κανουν τις παπιες οτι ακομα δεν εχει φτασει και λενε οτι μολις φτασει θα εμφανιστει στην acs κλασσικα τι παιζει? εχει κανεις το ιδιο θεμα ολο αυτον τον καιρο εχω παραλαβει 5 διαφορετικα δεματα που παραγγειλα μετα απο αυτο. Παω για refund? Καλησπέρα. Έχουν δίκιο από την dpd ότι δεν έφτασε ακόμα στην ACS. Σε αυτή την φάση το δέμα το έχει η Speedy Bulgaria https://www.speedy.bg/bg, ειναι ένα βήμα πριν το παραλάβει η ACS. Αν θέλεις στείλε σε αυτούς email να δεις τι θα σου πούνε. Είναι πολύ νωρίς για dispute, αν και πιστεύω δεν θα χρειαστεί. Contact us For pick-up requests, inquiries, and additional information you may contact us: 07001 7001 – for fixed networks subscribers 1 7001 7001 – for mobile network subscribers *7001 – short number for mobile network subscribers For inquiries and additional information for international parcels: 0 7001 8001 - for fixed networks subscribers e-mail: [email protected] For claims related to international shipments: [email protected] For business offers and interest in entering a long-term service agreement: Offer request For recommendations and complaints: e-mail: [email protected] For alerts and inquiries to the Security Department: e-mail: [email protected] For feedback and others: e-mail: [email protected] Head office: Sofia, Abagar str. 22, Sofia City Logistic Park, Administrative building Speedy, 5th floor e-mail: [email protected] Επεξ/σία 10 Ιουνίου από sakisgri Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
legomike Δημοσ. 11 Ιουνίου Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 13 ώρες πριν, sakisgri είπε Καλησπέρα. Έχουν δίκιο από την dpd ότι δεν έφτασε ακόμα στην ACS. Σε αυτή την φάση το δέμα το έχει η Speedy Bulgaria https://www.speedy.bg/bg, ειναι ένα βήμα πριν το παραλάβει η ACS. Αν θέλεις στείλε σε αυτούς email να δεις τι θα σου πούνε. Είναι πολύ νωρίς για dispute, αν και πιστεύω δεν θα χρειαστεί. Contact us For pick-up requests, inquiries, and additional information you may contact us: 07001 7001 – for fixed networks subscribers 1 7001 7001 – for mobile network subscribers *7001 – short number for mobile network subscribers For inquiries and additional information for international parcels: 0 7001 8001 - for fixed networks subscribers e-mail: [email protected] For claims related to international shipments: [email protected] For business offers and interest in entering a long-term service agreement: Offer request For recommendations and complaints: e-mail: [email protected] For alerts and inquiries to the Security Department: e-mail: [email protected] For feedback and others: e-mail: [email protected] Head office: Sofia, Abagar str. 22, Sofia City Logistic Park, Administrative building Speedy, 5th floor e-mail: [email protected] Καλημερα και ευχαριστω! ναι σε αυτο το σταδιο θελει μια με δυο μερες για το pick up πρωτη φορα κολλαει στις 14 μερες χωρις καμια ενημερωση θα περιμενω και αλλο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 11 Ιουνίου Share Δημοσ. 11 Ιουνίου Να ενημερώσω πως παραγγελία με Cainiao standard for special goods (ειδικά υλικά) πήρα 10ψηφιο tracking number και έρχεται με την ACS. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scarface5323 Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου Παρέλαβα δέμα από aliexpress,το οποίο είχε πάρει tracking acs κανονικά,αλλά έφτασε ξαφνικά σε acs smart point,χωρίς να το έχω ζητήσει, με άλλο tracking , το πρώτο tracking δεν εμφάνισε ποτέ τίποτα ,σας έχει τύχει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα