villasg Δημοσ. 23 Μαϊου Share Δημοσ. 23 Μαϊου 4 ώρες πριν, sakisgri είπε Περίεργο, Απ' ότι φαινεται από αυτά που γράφεις η Dpd μάλλον θα το παραδώσει στα ΕΛΤΑ. Μήπως ειναι πολύ βαρύ το δέμα δλδ πάνω από τα 2 κιλά που ειναι το όριο για τα standard και έτσι να έγινε Cainiao Heavy Parcel Line; οχι 3 διαφορετικα πακετακια ειναι και τροπο γραφει AliExpress Selection Standard Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omokas Δημοσ. 23 Μαϊου Share Δημοσ. 23 Μαϊου 5 minutes ago, villasg said: οχι 3 διαφορετικα πακετακια ειναι και τροπο γραφει AliExpress Selection Standard Μήπως έχει κάτι που περιλαμβάνει ενσωματωμένη μπαταρία η γενικά μπαταρίες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 23 Μαϊου Share Δημοσ. 23 Μαϊου (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, omokas είπε Μήπως έχει κάτι που περιλαμβάνει ενσωματωμένη μπαταρία η γενικά μπαταρίες? οχι τιποτα απο μπαταριες , συσκευες επαναφορτιζομενες κλπ Και η θηκη που δειχνει μεγαλη διπλωνει Επεξ/σία 23 Μαϊου από villasg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omokas Δημοσ. 23 Μαϊου Share Δημοσ. 23 Μαϊου 4 minutes ago, villasg said: οχι τιποτα απο μπαταριες , συσκευες επαναφορτιζομενες κλπ Και η θηκη που δειχνει μεγαλη διπλωνει Περίεργο μπορεί να έτυχε, θα βάλω και εγώ μια παραγγελία μέσα στις μέρες και θα ενημερώσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
legomike Δημοσ. 24 Μαϊου Share Δημοσ. 24 Μαϊου καλησπερα εκανα απο αλι μια παραγγελια 42€ και ετυχε για πρωτη φορα στα χρονικα να εχω τετοιο tracking CK1--------3NL. Μου βγαζει οτι θα ερθει με ελτα και οτι οταν αλλαξει το tracking δεν θα το εχω.Γενικα τι κανω σε αυτη την περιπτωση? θα αργησει παρα πολυ να ερθει?επισης θα χρειαστει να πληρωσω εξτρα χρηματα στα ελτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 24 Μαϊου Share Δημοσ. 24 Μαϊου 1 λεπτό πριν, legomike είπε καλησπερα εκανα απο αλι μια παραγγελια 42€ και ετυχε για πρωτη φορα στα χρονικα να εχω τετοιο tracking CK1--------3NL. Μου βγαζει οτι θα ερθει με ελτα και οτι οταν αλλαξει το tracking δεν θα το εχω.Γενικα τι κανω σε αυτη την περιπτωση? θα αργησει παρα πολυ να ερθει?επισης θα χρειαστει να πληρωσω εξτρα χρηματα στα ελτα? Καλησπέρα, Εξτρα χρήματα δεν θα πληρωσεις γιατι πάει Ολλανδία πρώτα και θα εκτελωνιστεί εκεί το δέμα. Τα δέματα που πάνε Ολλανδία έχουν καποια καθυστέρηση, καμία σχέση με Ουγγαρια. Στα ΕΛΤΑ λογικά δεν θα έχει την καθυστέρηση που έχουν τα semitrackable (UA*********HU) γιατι ειναι συστημένο. Μακάρι να κάνω λάθος αλλά πιστεύω θα κάνουν τουλάχιστον μήνα με αυτόν τον τρόπο πλέον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
legomike Δημοσ. 24 Μαϊου Share Δημοσ. 24 Μαϊου 1 λεπτό πριν, sakisgri είπε Καλησπέρα, Εξτρα χρήματα δεν θα πληρωσεις γιατι πάει Ολλανδία πρώτα και θα εκτελωνιστεί εκεί το δέμα. Τα δέματα που πάνε Ολλανδία έχουν καποια καθυστέρηση, καμία σχέση με Ουγγαρια. Στα ΕΛΤΑ λογικά δεν θα έχει την καθυστέρηση που έχουν τα semitrackable (UA*********HU) γιατι ειναι συστημένο. Μακάρι να κάνω λάθος αλλά πιστεύω θα κάνουν τουλάχιστον μήνα με αυτόν τον τρόπο πλέον. Ευχαριστω! πως θα το βρω ομως συντομα? θα με παρουν τα ελτα?? η μεσα απο την caino θα δω το νεο tracking number? επισης εχω ενα ακομα μικρο δεμα στα 3 € UC0=====38HU με αυτο το tracking εδω τι παιζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 24 Μαϊου Share Δημοσ. 24 Μαϊου (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, legomike είπε Ευχαριστω! πως θα το βρω ομως συντομα? θα με παρουν τα ελτα?? η μεσα απο την caino θα δω το νεο tracking number? επισης εχω ενα ακομα μικρο δεμα στα 3 € UC0=====38HU με αυτο το tracking εδω τι παιζει? Τπτ να σαι καλα! Λογικά το CK1********3NL θα ειναι το tracking number και στα ΕΛΤΑ. Αν αλλάξει κάτι (που δεν το νομίζω) θα το δεις στο parcelsapp 6 λεπτά πριν, legomike είπε επισης εχω ενα ακομα μικρο δεμα στα 3 € UC0=====38HU με αυτο το tracking εδω τι παιζει? Ιδια περίπτωση με το πιο πάνω αλλά νομίζω ειναι semitrackable δλδ δεν ειναι συστημένο. Επεξ/σία 24 Μαϊου από sakisgri Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
legomike Δημοσ. 24 Μαϊου Share Δημοσ. 24 Μαϊου 4 λεπτά πριν, sakisgri είπε Τπτ να σαι καλα! Λογικά το CK1********3NL θα ειναι το tracking number και στα ΕΛΤΑ. Αν αλλάξει κάτι (που δεν το νομίζω) θα το δεις στο parcelsapp Ιδια περίπτωση με το πιο πάνω αλλά νομίζω ειναι semitrackable δλδ δεν ειναι συστημένο. ευχαριστω !! ελπιζω να το εχει στειλει γτ προς το παρον δεν εντοπιζω με το tracking μου τιποτα στο postalNL site μηπως ειναι fake tracking Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 24 Μαϊου Share Δημοσ. 24 Μαϊου (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, legomike είπε ευχαριστω !! ελπιζω να το εχει στειλει γτ προς το παρον δεν εντοπιζω με το tracking μου τιποτα στο postalNL site μηπως ειναι fake tracking Όχι στο postalNL θα φανεί όταν φτάσει Ολλανδία. Μέχρι τοτε το κοιτάς η μέσα από το Aliexpress η στο parcelsapp η στην cainiao Αν δεν φαινεται κάτι, λογικά δεν το έχει στείλει ακόμα. Επεξ/σία 24 Μαϊου από sakisgri Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iryna1973 Δημοσ. 24 Μαϊου Share Δημοσ. 24 Μαϊου LS95.....29NL Aliexpress Selection Standard πόσος χρόνος διαρκεί η παράδοση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
legomike Δημοσ. 24 Μαϊου Share Δημοσ. 24 Μαϊου 5 ώρες πριν, sakisgri είπε Όχι στο postalNL θα φανεί όταν φτάσει Ολλανδία. Μέχρι τοτε το κοιτάς η μέσα από το Aliexpress η στο parcelsapp η στην cainiao Αν δεν φαινεται κάτι, λογικά δεν το έχει στείλει ακόμα. καλησπερα ευχαριστω! και μετα το αφηνω πανω στα ελτα να μου το στειλουν? η θα βρω απο το postalNL το κανονικο tracking ωστε να το παραλαβω μολις φτασει ελτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 24 Μαϊου Share Δημοσ. 24 Μαϊου 1 ώρα πριν, Iryna1973 είπε LS95.....29NL Aliexpress Selection Standard πόσος χρόνος διαρκεί η παράδοση; Αυτά τα tracking number τα παίρναμε πριν συνεργαστεί το Aliexpress με την dpd/ACS, δλδ μεχρι περίπου 12/2022. Τώρα δυστυχώς βλέπουμε να εμφανίζονται πάλι. Δεν είμαι σίγουρος αλλά φαινεται να έληξε η συνεργασία με την dpd/ACS και δυστυχώς μάλλον ξανά γυρνάμε στα ΕΛΤΑ. Συγκεκριμένα τα LT********NL / LS********NL ήταν για ειδικά υλικά, σκόνες, υγρά, αλοιφές κτλ. Τότε έκαναν από 45 έως 60 μέρες. Τώρα απομένει να δούμε αν θα ειναι το ίδιο όπως τοτε η αν αλλάξουν οι χρόνοι. 1 λεπτό πριν, legomike είπε καλησπερα ευχαριστω! και μετα το αφηνω πανω στα ελτα να μου το στειλουν? η θα βρω απο το postalNL το κανονικο tracking ωστε να το παραλαβω μολις φτασει ελτα? Λογικά με το ίδιο tracking number θα το παραδώσει τα ΕΛΤΑ. Τουλάχιστον έτσι γινόταν μεχρι το 12/2022 που συνεργαζόταν. Θα φανεί στα ΕΛΤΑ όταν το δέμα φύγει από Ολλανδία για να έρθει Ελλαδα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omokas Δημοσ. 25 Μαϊου Share Δημοσ. 25 Μαϊου 15 hours ago, sakisgri said: Αυτά τα tracking number τα παίρναμε πριν συνεργαστεί το Aliexpress με την dpd/ACS, δλδ μεχρι περίπου 12/2022. Τώρα δυστυχώς βλέπουμε να εμφανίζονται πάλι. Δεν είμαι σίγουρος αλλά φαινεται να έληξε η συνεργασία με την dpd/ACS και δυστυχώς μάλλον ξανά γυρνάμε στα ΕΛΤΑ. Συγκεκριμένα τα LT********NL / LS********NL ήταν για ειδικά υλικά, σκόνες, υγρά, αλοιφές κτλ. Τότε έκαναν από 45 έως 60 μέρες. Τώρα απομένει να δούμε αν θα ειναι το ίδιο όπως τοτε η αν αλλάξουν οι χρόνοι. Λογικά με το ίδιο tracking number θα το παραδώσει τα ΕΛΤΑ. Τουλάχιστον έτσι γινόταν μεχρι το 12/2022 που συνεργαζόταν. Θα φανεί στα ΕΛΤΑ όταν το δέμα φύγει από Ολλανδία για να έρθει Ελλαδα. Τους ρώτησα στο chat και μου λένε ότι ακόμη ισχύει η συνεργασία με τη DPD αλλά πώς κάποιες φορές τα στέλνουν και με PostNL. Βέβαια και μένα μου φαίνεται λίγο παράξενο που αναφέρονται δύο tracking με PostNL στα choice, μένει να δούμε και από επόμενες παραγγελίες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliata2410 Δημοσ. 25 Μαϊου Share Δημοσ. 25 Μαϊου Το πεδίο με το live chat που ακριβώς ειναι με windows όταν είναι κάποιος ,και που ακριβως σε android; 😀😀😀 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα