DarK_HumOuR Δημοσ. 20 Μαϊου Share Δημοσ. 20 Μαϊου καλησπερα παιδια παρηγγειλα κατι μπλουζακια απο κινα, απο ιστοτοπο που εχω ξαναπαραγγειλει παλια και τοτε ειχα πληρωσει τελωνειο στα ελτα 2,5 ευρω. ειχαν τυπωσει απ εξω συνολικο κοστος 20 δολαρια, και πληρωσα 2,5 ευρω. δεν με πειραζει. το ιδιο κοστος εβαλαν και σ αυτη την παραγγελεια που σας δειχνω στην φωτογραφια. απο τις 15 του μηνα δειχνει κολλημενο στο τελωνειο της Αθηνας. και πριν λιγο που μπηκα να το τσεκαρω βαζοντας το tracking number, μου εβγαζε "δεν υπαρχει τετοια αποστολή"! μ επιασε σύγκρυο! μετα απο μιση ωρα ξαναεμφανιστηκε εκει κολλημενο. δεν ξερω τι φταιει κι εχει μεινει εκει κολλημενο. μπορω να κανω καποια ενεργεια να το ξεκολλησω εγω; μπορω να τους στειλω ενα μειλ με το paypal που πληρωσα πχ? σε ποιο μειλ των ΕΛΤΑ στελνω τα αποδεικτικα στοιχεια? παρακαλω βοηθειστε οποιος ξερει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliata2410 Δημοσ. 20 Μαϊου Share Δημοσ. 20 Μαϊου 1 ώρα πριν, DarK_HumOuR είπε παρηγγειλα κατι μπλουζακια απο κινα, απο ιστοτοπο που εχω ξαναπαραγγειλει παλια απο ποιον ιστοτοπο αν επιτρεπεται;γιατι το νήμα αφορά για aliexpress εδώ,αλλα μιας και το ανεφερες δεν θα σε βαλουμε το μαχαιρι στο λαιμό 😉😉😉 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DarK_HumOuR Δημοσ. 20 Μαϊου Share Δημοσ. 20 Μαϊου 16 λεπτά πριν, iliata2410 είπε απο ποιον ιστοτοπο αν επιτρεπεται;γιατι το νήμα αφορά για aliexpress εδώ,αλλα μιας και το ανεφερες δεν θα σε βαλουμε το μαχαιρι στο λαιμό 😉😉😉 ναι, οντως, σορρυ. απο το https://www.kitgg6.com/ αν θες μου λες και το σωστο νημα να το γραψω εκει. εδω ηταν το πρωτο που μου εβγαλε η αναζητηση γουγκλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliata2410 Δημοσ. 20 Μαϊου Share Δημοσ. 20 Μαϊου 39 λεπτά πριν, DarK_HumOuR είπε αν θες μου λες και το σωστο νημα να το γραψω εκει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 21 Μαϊου Share Δημοσ. 21 Μαϊου 5 ώρες πριν, DarK_HumOuR είπε καλησπερα παιδια παρηγγειλα κατι μπλουζακια απο κινα, απο ιστοτοπο που εχω ξαναπαραγγειλει παλια και τοτε ειχα πληρωσει τελωνειο στα ελτα 2,5 ευρω. ειχαν τυπωσει απ εξω συνολικο κοστος 20 δολαρια, και πληρωσα 2,5 ευρω. δεν με πειραζει. το ιδιο κοστος εβαλαν και σ αυτη την παραγγελεια που σας δειχνω στην φωτογραφια. απο τις 15 του μηνα δειχνει κολλημενο στο τελωνειο της Αθηνας. και πριν λιγο που μπηκα να το τσεκαρω βαζοντας το tracking number, μου εβγαζε "δεν υπαρχει τετοια αποστολή"! μ επιασε σύγκρυο! μετα απο μιση ωρα ξαναεμφανιστηκε εκει κολλημενο. δεν ξερω τι φταιει κι εχει μεινει εκει κολλημενο. μπορω να κανω καποια ενεργεια να το ξεκολλησω εγω; μπορω να τους στειλω ενα μειλ με το paypal που πληρωσα πχ? σε ποιο μειλ των ΕΛΤΑ στελνω τα αποδεικτικα στοιχεια? παρακαλω βοηθειστε οποιος ξερει! Καλησπέρα, Με τα ΕΛΤΑ 6 μέρες στο ίδιο στάδιο ειναι φυσιολογικό, δεν το λες κολλημένο. Αν θελήσουν να στείλεις κάτι θα επικοινωνήσουν μαζί σου, η θα φανεί στο tracking. Θα έλεγα να περιμένεις. Αυτό που γράφεις "δεν υπάρχει τέτοια αποστολή" τραβάει κάποιες αναλαμπές το σύστημα τους που και που και όπως έγραψες επαναφέρεται. Σε αυτή την περίπτωση εναλλακτικά μπορεις να το κοιτάξεις στο tracking από τα ΕΛΤΑ courier, πολλές φορές εκεί φαινεται όταν δεν φαινεται στα ΕΛΤΑ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DarK_HumOuR Δημοσ. 21 Μαϊου Share Δημοσ. 21 Μαϊου 18 λεπτά πριν, sakisgri είπε Καλησπέρα, Με τα ΕΛΤΑ 6 μέρες στο ίδιο στάδιο ειναι φυσιολογικό, δεν το λες κολλημένο. Αν θελήσουν να στείλεις κάτι θα επικοινωνήσουν μαζί σου, η θα φανεί στο tracking. Θα έλεγα να περιμένεις. Αυτό που γράφεις "δεν υπάρχει τέτοια αποστολή" τραβάει κάποιες αναλαμπές το σύστημα τους που και που και όπως έγραψες επαναφέρεται. Σε αυτή την περίπτωση εναλλακτικά μπορεις να το κοιτάξεις στο tracking από τα ΕΛΤΑ courier, πολλές φορές εκεί φαινεται όταν δεν φαινεται στα ΕΛΤΑ. ευχαριστω Σακη. ηδη βρηκα το μειλ τους στην ΓΕΤΑ και τους εστειλα το paypal της πληρωμης μου, μηπως το συντομευσω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurumnus Δημοσ. 23 Μαϊου Share Δημοσ. 23 Μαϊου Έχω διάφορα πράγματα αξίας κάτω από 10€ που έχουν Choice Delivery και θέλω να τα αγοράσω μέσω App γιατί έχουν μεγάλη έκπτωση με χρήση Coins, αλλά δεν βρίσκω τρόπο να τα αγοράσω όλα μαζί και να έχω 0€ shipping cost, παρά μόνο μεμονωμένα. Οπότε το καθένα χρεώνεται 2,99€ και δεν συμφέρει. Ξέρει κάποιος, αν μέσω App με χρήση Coins, υπάρχει τρόπος να γίνει η αγορά πολλών προϊόντων μαζί για να βγουν τα έξοδα αποστολής μηδενικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros Electron Δημοσ. 23 Μαϊου Share Δημοσ. 23 Μαϊου 14 λεπτά πριν, Aurumnus είπε Έχω διάφορα πράγματα αξίας κάτω από 10€ που έχουν Choice Delivery και θέλω να τα αγοράσω μέσω App γιατί έχουν μεγάλη έκπτωση με χρήση Coins, αλλά δεν βρίσκω τρόπο να τα αγοράσω όλα μαζί και να έχω 0€ shipping cost, παρά μόνο μεμονωμένα. Οπότε το καθένα χρεώνεται 2,99€ και δεν συμφέρει. Ξέρει κάποιος, αν μέσω App με χρήση Coins, υπάρχει τρόπος να γίνει η αγορά πολλών προϊόντων μαζί για να βγουν τα έξοδα αποστολής μηδενικά; Νομίζω οτι στο Choice Delivery για να εχεις 0€ shipping cost πρεπει να καλύψεις το ποσο των 10 ευρω συνολικά. Πχ αν έχεις 3 χ 2,99 = 8,97 χρειάζεσαι κατι ακομα να βαλεις για να καλυψει το ελαχιστο των 10 ευρω και να εχεις 0€ shipping cost. Coins εχω και εγω και μαλιστα πολλα. Το συστημα τα υπολογίζει αυτοματα και οχι σε ολες τις προσφορες. Δεν ξερω αν εχει διαφορα απο το app στο browser εγω συνηθως μεσω browser αγοραζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurumnus Δημοσ. 23 Μαϊου Share Δημοσ. 23 Μαϊου 4 minutes ago, Petros Electron said: Νομίζω οτι στο Choice Delivery για να εχεις 0€ shipping cost πρεπει να καλύψεις το ποσο των 10 ευρω συνολικά. Πχ αν έχεις 3 χ 2,99 = 8,97 χρειάζεσαι κατι ακομα να βαλεις για να καλυψει το ελαχιστο των 10 ευρω και να εχεις 0€ shipping cost. Coins εχω και εγω και μαλιστα πολλα. Το συστημα τα υπολογίζει αυτοματα και οχι σε ολες τις προσφορες. Δεν ξερω αν εχει διαφορα απο το app στο browser εγω συνηθως μεσω browser αγοραζω. Και εγώ μέσω browser αγόραζα μέχρι τώρα και κάλυπτα άνετα το ποσό των 10€ για το Choice. Μέσω App όμως δεν έχω βρει πως γίνεται να πάρεις πολλά προϊόντα μαζί και να έχεις την μεγάλη έκπτωση με χρήση coins. Αλλά μέσω browser ένα προϊόν το πολύ να έχει έκπτωση 5% με coins, ενώ μέσω App φτάνει και 70-80%. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros Electron Δημοσ. 23 Μαϊου Share Δημοσ. 23 Μαϊου 5 λεπτά πριν, Aurumnus είπε Και εγώ μέσω browser αγόραζα μέχρι τώρα και κάλυπτα άνετα το ποσό των 10€ για το Choice. Μέσω App όμως δεν έχω βρει πως γίνεται να πάρεις πολλά προϊόντα μαζί και να έχεις την μεγάλη έκπτωση με χρήση coins. Αλλά μέσω browser ένα προϊόν το πολύ να έχει έκπτωση 5% με coins, ενώ μέσω App φτάνει και 70-80%. δοκιμασες να τα βαλεις στο καλαθι (add το cart) και μετα απο το app να τα επιλεξεις απο εκει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurumnus Δημοσ. 23 Μαϊου Share Δημοσ. 23 Μαϊου 3 minutes ago, Petros Electron said: δοκιμασες να τα βαλεις στο καλαθι (add το cart) και μετα απο το app να τα επιλεξεις απο εκει ? Για να μπορέσεις να έχεις την μέγιστη έκπτωση με coins μέσω App, πρέπει να πας στην καρτέλα «Coins», να βρεις από εκεί το προϊόν που θες και μετά να μην κάνεις «add το cart» αλλά «Buy now». Αν κάνεις «add το cart» έχει την ίδια μικρή έκπτωση που έχεις και μέσω browser. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 23 Μαϊου Share Δημοσ. 23 Μαϊου Μετα απο πολλες παραγγελιες με choise η τελευταια ενοποιημένη που εχω 76*****243 πηρε/δίνει next tracking number CK11*****15NL . πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο. ΘΑ ερθει με acs ή μας @#$% τα ελτα ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guest8888 Δημοσ. 23 Μαϊου Share Δημοσ. 23 Μαϊου Χαίρεται. Θα ήθελα να ρωτήσω. Θέλω να αγοράσω ένα καλάμι ψαρέματος που στο checkout στο AliExpress μου βγαίνει τελική τιμή μαζί με το VAT και τα μεταφορικά στα 130 ευρώ. Όμως ο κουριερ είναι η ιδιωτική εταιρεία EMS. Ξέρετε αν παρόλο που θα έχει πληρωθεί το ΦΠΑ μέσω VAT του Αλί, θα χρεωθώ τίποτα επιπλέον στο Τελωνείο όταν περάσει το δέμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 23 Μαϊου Share Δημοσ. 23 Μαϊου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, guest8888 είπε Χαίρεται. Θα ήθελα να ρωτήσω. Θέλω να αγοράσω ένα καλάμι ψαρέματος που στο checkout στο AliExpress μου βγαίνει τελική τιμή μαζί με το VAT και τα μεταφορικά στα 130 ευρώ. Όμως ο κουριερ είναι η ιδιωτική εταιρεία EMS. Ξέρετε αν παρόλο που θα έχει πληρωθεί το ΦΠΑ μέσω VAT του Αλί, θα χρεωθώ τίποτα επιπλέον στο Τελωνείο όταν περάσει το δέμα! Καλησπέρα, Δεν ξέρω με EMS ποιος παραλαμβάνει στην Ελλαδα (νομίζω τα ΕΛΤΑ) και την πορεία του δέματος δλδ αν θα έρθει κατευθείαν Ελλαδα και χρεωθείς για το τελωνειο η αν περασει πρώτα από καποια άλλη Ευρωπαικη χώρα και εκτελωνιστεί εκεί που σημαίνει δεν θα χρεωθείς κάτι εξτρά εδώ. Αν έρθει κατευθείαν Ελλαδα και το παραλάβει τα ΕΛΤΑ θα χρεωθείς 15€. ΑΝ όμως το παραλάβει κάποιο ιδιωτικό courier στην Ελλαδα τοτε θα χρεωθείς από 60€ - 80€. Για να μπλέκεις με κάτι που δεν ξέρουμε θα πρότεινα να κοιτάξεις το ίδιο προϊόν σε άλλο κατάστημα που να έχει κάποιο τρόπο αποστολής από αυτά που ξέρουμε δεν θα χρεωθείς κάτι παραπάνω, κατα προτίμηση Aliexpress standard shipping, Aliexpress selection standard η ακόμα καλύτερα από προσφορά Choice (δες σελίδα 424) EDIT: Μετά από λίγο ψάξιμο για την EMS https://my-package-tracking.com/el/ems-delivery-time/ καταλαβαίνω το δέμα στην Ελλαδα το παραλαμβάνει τα ELTA courier. Αν ειναι όντως έτσι λογικά το δέμα θα έρθει κατευθείαν Ελλαδα και θα έχει εξτρά χρέωση (μάλλον 15€) Θα έλεγα να κοιτάξεις και σε άλλο κατάστημα όπως έγραψα και πιο πάνω. 3 ώρες πριν, villasg είπε Μετα απο πολλες παραγγελιες με choise η τελευταια ενοποιημένη που εχω 76*****243 πηρε/δίνει next tracking number CK11*****15NL . πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο. ΘΑ ερθει με acs ή μας @#$% τα ελτα ?? Περίεργο, Απ' ότι φαινεται από αυτά που γράφεις η Dpd μάλλον θα το παραδώσει στα ΕΛΤΑ. Μήπως ειναι πολύ βαρύ το δέμα δλδ πάνω από τα 2 κιλά που ειναι το όριο για τα standard και έτσι να έγινε Cainiao Heavy Parcel Line; Επεξ/σία 23 Μαϊου από sakisgri Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guest8888 Δημοσ. 23 Μαϊου Share Δημοσ. 23 Μαϊου 2 ώρες πριν, sakisgri είπε Καλησπέρα, Δεν ξέρω με EMS ποιος παραλαμβάνει στην Ελλαδα (νομίζω τα ΕΛΤΑ) και την πορεία του δέματος δλδ αν θα έρθει κατευθείαν Ελλαδα και χρεωθείς για το τελωνειο η αν περασει πρώτα από καποια άλλη Ευρωπαικη χώρα και εκτελωνιστεί εκεί που σημαίνει δεν θα χρεωθείς κάτι εξτρά εδώ. Αν έρθει κατευθείαν Ελλαδα και το παραλάβει τα ΕΛΤΑ θα χρεωθείς 15€. ΑΝ όμως το παραλάβει κάποιο ιδιωτικό courier στην Ελλαδα τοτε θα χρεωθείς από 60€ - 80€. Για να μπλέκεις με κάτι που δεν ξέρουμε θα πρότεινα να κοιτάξεις το ίδιο προϊόν σε άλλο κατάστημα που να έχει κάποιο τρόπο αποστολής από αυτά που ξέρουμε δεν θα χρεωθείς κάτι παραπάνω, κατα προτίμηση Aliexpress standard shipping, Aliexpress selection standard η ακόμα καλύτερα από προσφορά Choice (δες σελίδα 424) EDIT: Μετά από λίγο ψάξιμο για την EMS https://my-package-tracking.com/el/ems-delivery-time/ καταλαβαίνω το δέμα στην Ελλαδα το παραλαμβάνει τα ELTA courier. Αν ειναι όντως έτσι λογικά το δέμα θα έρθει κατευθείαν Ελλαδα και θα έχει εξτρά χρέωση (μάλλον 15€) Θα έλεγα να κοιτάξεις και σε άλλο κατάστημα όπως έγραψα και πιο πάνω. Περίεργο, Απ' ότι φαινεται από αυτά που γράφεις η Dpd μάλλον θα το παραδώσει στα ΕΛΤΑ. Μήπως ειναι πολύ βαρύ το δέμα δλδ πάνω από τα 2 κιλά που ειναι το όριο για τα standard και έτσι να έγινε Cainiao Heavy Parcel Line; ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα