NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου Εχω σκοπό να κανω μια αγορά ενός android για το αμαξι μου . Η τιμη μαζι με μεταφορικά βγαινει περιπου 170 ευρώ. Σε μια αλλη παρόμοια περίπτωση το ειχα παρει από Ευρώπη οποτε δεν ειχα κανένα θέμα. Αυτο που θελω τωρα δεν υπάρχει στην Ευρώπη, οπότε ποια θεωρείτε οτι ειναι η ασφαλέστερη επιλογή σαν τρόπος αποστολής ? Cainiao heavy parcel line ή AliExpress Standard Shipping ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, NeCrOmAnCeR19 είπε Εχω σκοπό να κανω μια αγορά ενός android για το αμαξι μου . Η τιμη μαζι με μεταφορικά βγαινει περιπου 170 ευρώ. Σε μια αλλη παρόμοια περίπτωση το ειχα παρει από Ευρώπη οποτε δεν ειχα κανένα θέμα. Αυτο που θελω τωρα δεν υπάρχει στην Ευρώπη, οπότε ποια θεωρείτε οτι ειναι η ασφαλέστερη επιλογή σαν τρόπος αποστολής ? Cainiao heavy parcel line ή AliExpress Standard Shipping ? Αν η τελική τιμή στο checkout χωρίς σε αυτό να περιλαμβάνονται τα μεταφορικά ειναι κάτω από τα 186€ και ειναι με τον Φ.Π.Α. (Vat Included) τοτε και οι 2 τρόποι αποστολής ειναι safe, δλδ δεν θα πληρωσεις κάτι παραπάνω. Δες όμως και ανάρτηση μου στην σελίδα 424 που τα γράφω πιο αναλυτικά. Με την διαφορά με Cainiao heavy parcel line θα παραλαβεις σε περίπου + - 45 με 60 μέρες, αλλά μπορεί και παραπάνω. Ενώ με AliExpress Standard Shipping θα παραλαβεις πιο πιθανό σε 12 -16 μέρες περίπου. Αν είσαι οκ με την τιμή δεν το συζητάμε θα επιλεξεις AliExpress Standard Shipping. Επεξ/σία 17 Μαϊου από sakisgri Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evts Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου 22 ώρες πριν, legomike είπε καλημερα ποσες μερες εχει κολλησει? τον προηγουμενο μηνα ειχαν κολλησει σε αυτο το σταδιο 3 δεματα μου. Μεσα σε 48 ωρες οτι ειναι collected by the courier πρεπει να γινει ship, λοιπον ενα δικο μου ειχε κολλησει σε αυτο το σταδιο 8 μερες εστειλα μηνυμα στον seller πρωτα και μου ειπε ειναι out of stock και να κανω ακυρωση της παραγγελιας μου. Αλλα δεν σε αφηνει το συστημα να κανεις cancel order οταν ειναι collected by courier. Οποτε εστειλα στο official alixpress support μνμ και μου ειπαν οτι θελουν screenshots απο την συνομιλια που ειχα με τον seller οτι θελει ακυρωση.Εφοσον εστειλα τις εικονες μου ζητησαν το email μου για να κανουν ταυτοποιηση και οτι θα μου στειλουν εντος 4-8 ημερων κατι που δεν εγινε.Το order σου θα ακυρωθει αυτοματα σε περιπτωση που περασουν 20 μερες στο σταδιο collected by the courier και τα λεφτα θα γινουν refund σε αλλες 5-7. Στειλε μνμ στον seller αν εχουν περασει 3 μερες και θα σου πει αυτος. στειλε εδω παλι να δουμε τι παιζει Τελικά ακυρώθηκε και θα μου επιστρέψουν τα χρήματα, αλλά πολυ ταλαιπωρία και χάσιμο χρόνου με chat με τον πωλητή και με το AliExpress μέχρι να βγει άκρη. Ευχαριστώ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
legomike Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου 2 λεπτά πριν, evts είπε Τελικά ακυρώθηκε και θα μου επιστρέψουν τα χρήματα, αλλά πολυ ταλαιπωρία και χάσιμο χρόνου με chat με τον πωλητή και με το AliExpress μέχρι να βγει άκρη. Ευχαριστώ! Καλημερα ναι ετσι γινεται ο πωλητης κατηγορει το ali οτι η πλατφορμα του το εβαλε αυτοματα στο collected by the courier και ο αλι σου λεει περιμενε τον πωλητη το ετοιμαζει. Σε περιπτωση που δεν σου δωσουν refund η σε εχουν σε μεγαλη αναμονη θα στειλεις στο ali support οτι θα κανεις cashback εκει σου κανουν 100% γιατι φοβουνται . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lalakis1981 Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου Ρε παιδιά βοηθήστε με να καταλάβω. Εχω βρει αυτό το προϊόν στην εικονα. Λεει 20 με 40 μερες. Στο shipping λεει via ali express selection standard. Τι σημαίνει αυτο θα έρθει γρήγορα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Drake27 Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου Καλησπερα παιδια,το δεμα μου ειναι κολλημενο στο παρακατω σταδιο εδω και 2-3 μερες. Περιμενουν να παει η dpd να παραλαβει? Awaiting for transit to final delivery office Carrier note: Package arrived at facility of the local delivery company Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omokas Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου 1 hour ago, Drake27 said: Καλησπερα παιδια,το δεμα μου ειναι κολλημενο στο παρακατω σταδιο εδω και 2-3 μερες. Περιμενουν να παει η dpd να παραλαβει? Awaiting for transit to final delivery office Carrier note: Package arrived at facility of the local delivery company Ναι πάει το δέμα προς DPD, πολύ σύντομα θα εμφανιστεί Ελλάδα. Γυρω στις 2-3 μερες κολλάει εκει και μετά εμφανίζεται Ελλάδα οπότε απο Δευτέρα πιστεύω θα εμφανιστεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliata2410 Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου έχω την εξής απορία,όταν ένα προιον πρεπει να εκτελωνιστεί,σε πιο τελωνειο γίνετε αυτό;Σε αυτό που υπάρχει σε κάθε νομο; η σε κάποιο κεντρικό των Αθηνών; 😀😀😀 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου 3 ώρες πριν, lalakis1981 είπε Ρε παιδιά βοηθήστε με να καταλάβω. Εχω βρει αυτό το προϊόν στην εικονα. Λεει 20 με 40 μερες. Στο shipping λεει via ali express selection standard. Τι σημαίνει αυτο θα έρθει γρήγορα? Το 20 με 40 μέρες ειναι εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης, συνήθως έρχονται πολύ πιο νωρίς. Οι αποστολές με Aliexpress selection standard, Aliexpress standard shipping και από προσφορά Choice ειναι το ίδιο πράμα περίπου. Και συνήθως κάνουν περίπου 12 -16 μέρες να έρθουν, αυτό αν το προϊόν το έχει διαθέσιμο και το στείλει αμέσως. Τα Choice υποτίθεται ότι ειναι fast shipping που σημαίνει το προϊόν ειναι διαθέσιμο και κατά 99% (από δική μου εμπειρία) θα σταλεί γρήγορα, αλλά αν θες στέλνεις μήνυμα στον πωλητή και ρωτάς για σιγουριά. Αν υπάρχει σε προσφορά Choice που το συγκεκριμένο προϊόν υπάρχει σε πολλά καταστήματα, θα το έπαιρνα από προσφορά Choice, συνήθως έχουν την καλύτερη τιμή και την αποστολη την διαχειρίζεται το ίδιο το Aliexpress. Κάνεις αναζήτηση το προϊόν και βλέπεις αν γράφει Choice από κάτω, επίσης μπορεις να τσεκάρεις από αριστερά να φαινονται μόνο τα Choice. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lalakis1981 Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου 46 λεπτά πριν, sakisgri είπε Το 20 με 40 μέρες ειναι εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης, συνήθως έρχονται πολύ πιο νωρίς. Οι αποστολές με Aliexpress selection standard, Aliexpress standard shipping και από προσφορά Choice ειναι το ίδιο πράμα περίπου. Και συνήθως κάνουν περίπου 12 -16 μέρες να έρθουν, αυτό αν το προϊόν το έχει διαθέσιμο και το στείλει αμέσως. Τα Choice υποτίθεται ότι ειναι fast shipping που σημαίνει το προϊόν ειναι διαθέσιμο και κατά 99% (από δική μου εμπειρία) θα σταλεί γρήγορα, αλλά αν θες στέλνεις μήνυμα στον πωλητή και ρωτάς για σιγουριά. Αν υπάρχει σε προσφορά Choice που το συγκεκριμένο προϊόν υπάρχει σε πολλά καταστήματα, θα το έπαιρνα από προσφορά Choice, συνήθως έχουν την καλύτερη τιμή και την αποστολη την διαχειρίζεται το ίδιο το Aliexpress. Κάνεις αναζήτηση το προϊόν και βλέπεις αν γράφει Choice από κάτω, επίσης μπορεις να τσεκάρεις από αριστερά να φαινονται μόνο τα Choice. Σε ευχαριστώ πολύ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliata2410 Δημοσ. 19 Μαϊου Share Δημοσ. 19 Μαϊου πως εποικοινωνω με πωλητη για να δω αν οντως, αν το προιον ειναι διαθεσιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 19 Μαϊου Share Δημοσ. 19 Μαϊου Προσπάθησε από τον λογαριασμό σου στο Message Center Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
legomike Δημοσ. 19 Μαϊου Share Δημοσ. 19 Μαϊου 2 ώρες πριν, iliata2410 είπε πως εποικοινωνω με πωλητη για να δω αν οντως, αν το προιον ειναι διαθεσιμο. καλησπερα αν εισαι απο κινητο ειναι πιο ευκολο κατω αριστερα εμφανιζει ενα συννεφακι το πατας και αυτοματα δινει επιλογη να κανεις send το αντικειμενο που κοιτας ρωτα τον αν ειναι in stock. Αν εισαι απο pc πατα επανω στο μαγαζι που ειναι το προιον θα το βρεις πανω απο το description του αντικειμενου και γραψε εκει το μνμ και το αντικειμενο που θες. Μόλις τώρα, legomike είπε καλησπερα αν εισαι απο κινητο ειναι πιο ευκολο κατω αριστερα εμφανιζει ενα συννεφακι το πατας και αυτοματα δινει επιλογη να κανεις send το αντικειμενο που κοιτας ρωτα τον αν ειναι in stock. Αν εισαι απο pc πατα επανω στο μαγαζι που ειναι το προιον θα το βρεις πανω απο το description του αντικειμενου και γραψε εκει το μνμ και το αντικειμενο που θες. και στις 2 περιπτωσεις θα ανοιξει τσατ προς τον seller εχουμε 5 ωρες διαφορα με κινα παιζει να περιμενεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ma05860 Δημοσ. 19 Μαϊου Share Δημοσ. 19 Μαϊου Καλησπέρα. Διάβασα κάποια πράγματα από εδώ και θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Θέλω να αγοράσω από aliexpress ένα ηλεκτρικό πατίνι με τιμή γύρω στα 288 ευρώ. Κατάλαβα ότι θα πληρώσω τον ΦΠΑ,20 ευρώ εκτελωνισμό και ένα δασμό 3,5% (μιλάμε για να έρθει με ΕΛΤΑ). Έχω δίκιο η έχει αλλάξει κάτι? Έχει αγοράσει κάποιος κάτι αντίστοιχο από το aliexpress? Ευχαριστώ εκ τον προτέρων για τον χρόνο σας και τις απαντήσεις σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 19 Μαϊου Share Δημοσ. 19 Μαϊου 5 λεπτά πριν, ma05860 είπε Καλησπέρα. Διάβασα κάποια πράγματα από εδώ και θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Θέλω να αγοράσω από aliexpress ένα ηλεκτρικό πατίνι με τιμή γύρω στα 288 ευρώ. Κατάλαβα ότι θα πληρώσω τον ΦΠΑ,20 ευρώ εκτελωνισμό και ένα δασμό 3,5% (μιλάμε για να έρθει με ΕΛΤΑ). Έχω δίκιο η έχει αλλάξει κάτι? Έχει αγοράσει κάποιος κάτι αντίστοιχο από το aliexpress? Ευχαριστώ εκ τον προτέρων για τον χρόνο σας και τις απαντήσεις σας! Πολύ σωστά τα γράφεις. Απ' ότι ξέρουμε δεν έχει αλλάξει κάτι, τουλάχιστον δεν έχει αναφέρει κάποιος κάτι διαφορετικό. Φαντάζομαι αφού είσαι διαβασμένος θα ξέρεις και τους τρόπους αποστολής που έρχεται με τα ΕΛΤΑ. Αν και επειδή έχει μπαταρία λιθιου δεν θα εχεις και πολλές επιλογές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα