SabotazNic Δημοσ. 18 Απριλίου Share Δημοσ. 18 Απριλίου Μαλλον μπηκε στο τελωνειο. Ελπιζω να μην μεινει πολυ. Στα speedy/dpd/acs ακομα δεν δειχνει κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 18 Απριλίου Share Δημοσ. 18 Απριλίου Από εκεί που είσαι ήμουν και εγώ και σε 5 μέρες μετά ήρθε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Απριλίου Share Δημοσ. 19 Απριλίου 9 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί και αν είναι και για Ελλάδα. Εκανα μια αγορά πριν λίγες μέρες και στις επιλογές για τον τρόπο πληρωμής είχε και Pay after Delivery ,καταχωρείς την πιστωτική,σου κάνει μια κράτηση £ 0,80 και άλλη μία με την αξία του προιόντος ,και το στέλνουν.Μετά απο 2 μέρες οι κινήσεις απο pending εξαφανίστηκαν.Το δέμα ήρθε,πάτησα το κουμπί στο email να γίνει η χρέωση αλλά ακόμα δεν έχει χρεωθεί κάτι η κάρτα μου. AliExpress UK Your Pay after Delivery Plan on AliExpress is now completed. Hello ****** user, Your payment has been successfully charged for your Pay after Delivery Plan. If you have questions about your order, please contact the AliExpress team via the help center on the AliExpress APP. This service is powered by Splitit. If you have any questions regarding this payment please visit the Splitit help center. Η χρέωση έγινε τελικά και εμφανίστηκε με χθεσινή ημερομηνία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 19 Απριλίου Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε Από εκεί που είσαι ήμουν και εγώ και σε 5 μέρες μετά ήρθε. Προχωρησε και απο το τελωνειο. Απλα δεν ξερω σε ποια χωρα. Βουλγαρια για να παρει η dpd? Ισως αυριο να παει Θεσσαλονικη και μεθαυριο να το εχω. Θα δειξει (τελευταιο Update 12:03 am δικια μας ωρα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 19 Απριλίου Share Δημοσ. 19 Απριλίου 6 ώρες πριν, SabotazNic είπε Προχωρησε και απο το τελωνειο. Απλα δεν ξερω σε ποια χωρα. Βουλγαρια για να παρει η dpd? Ισως αυριο να παει Θεσσαλονικη και μεθαυριο να το εχω. Θα δειξει (τελευταιο Update 12:03 am δικια μας ωρα) Όταν βλέπεις το "Arrived at linehaul office" ειναι όταν φτάνει Ουγγαρια, εκεί περνάει και τελωνειο. Μετά η Speedy θα το πάει Βουλγαρία και από εκεί η dpd θα το παραδώσει στην ACS, τοτε θα φανεί και στο tracking της ACS. Λογικά αν όλα πάνε καλά μεχρι Τετάρτη - Πέμπτη θα εχεις παραλάβει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spiros219 Δημοσ. 19 Απριλίου Share Δημοσ. 19 Απριλίου 13 ώρες πριν, sakisgri είπε Όταν βλέπεις το "Arrived at linehaul office" ειναι όταν φτάνει Ουγγαρια, εκεί περνάει και τελωνειο. Μετά η Speedy θα το πάει Βουλγαρία και από εκεί η dpd θα το παραδώσει στην ACS, τοτε θα φανεί και στο tracking της ACS. Λογικά αν όλα πάνε καλά μεχρι Τετάρτη - Πέμπτη θα εχεις παραλάβει. Εμένα που είναι πριν από 12 ώρες "Arrive at transit country or facility" είναι Βουλγαρία? Πότε λες να παραλάβω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 19 Απριλίου Share Δημοσ. 19 Απριλίου 1 λεπτό πριν, spiros219 είπε Εμένα που είναι πριν από 12 ώρες "Arrive at transit country or facility" είναι Βουλγαρία? Πότε λες να παραλάβω? Transit country ειναι οι ενδιάμεσες χώρες που περνάνε τα δέματα μας Ουγγαρια και Βουλγαρία. Αν έχει περασει τελωνειο και έφυγε τοτε στην περίπτωση σου αφορά την Βουλγαρία. Αν ειναι έτσι θα έλεγα θα παραλάβεις Τρίτη - Τετάρτη. Παίζει όμως και ρόλο πόσο γρήγορα παραδίδει τα δέματα η ACS στην πόλη σου, αν τα παραδίδει γρήγορα θα ειναι όπως έγραψα πιο πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisd87 Δημοσ. 20 Απριλίου Share Δημοσ. 20 Απριλίου Καλησπέρα! Ήθελα να ρωτήσω αν κάνω μια παραγγελία με choice και μια με saver shipping ταυτόχρονα θα γίνει ενοποίηση και να έρθει με acs? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 20 Απριλίου Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2 ώρες πριν, dimitrisd87 είπε Καλησπέρα! Ήθελα να ρωτήσω αν κάνω μια παραγγελία με choice και μια με saver shipping ταυτόχρονα θα γίνει ενοποίηση και να έρθει με acs? Καλησπέρα. Πιο πιθανό όχι. Τουλάχιστον εγώ δεν το έχω δει και έχω κάνει ταυτόχρονα παραγγελίες. Στην σελίδα με τα Choice μπορεις να κάνεις αναζήτηση προϊόντων. Βάλε μια την ονομασία του προϊόντος που ειναι με saver στο search και δες άμα το βρεις στα Choice. Βέβαια μπορεις να κάνεις και το ανάποδο δλδ αυτό που εχεις με Choice να το βρεις από global seller. Η παραγγέλλεις το Choice ξεχωριστά και βρίσκεις και κάτι ακόμη με saver από global seller και κάνεις την παραγγελία με τα 2 saver ταυτόχρονα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikossof88 Δημοσ. 21 Απριλίου Share Δημοσ. 21 Απριλίου Καλησπέρα,σορρυ που θα κάνω ερωτήσεις που έχουν ήδη γίνει αλλά ειμαι άσχετος τελείως,θέλω να ρωτήσω πως μπορώ να δω αν το προϊόν υπάρχει σε ευρωπαϊκή αποθήκη και τι επιλογή μεταφορικών να επιλέξω,τέλος απο ότι κατάλαβα θέμα με τελωνείο δεν παίζει πλέον για μια παραγγελία της τάξης των 100- ευρώ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 21 Απριλίου Share Δημοσ. 21 Απριλίου 4 ώρες πριν, nikossof88 είπε Καλησπέρα,σορρυ που θα κάνω ερωτήσεις που έχουν ήδη γίνει αλλά ειμαι άσχετος τελείως,θέλω να ρωτήσω πως μπορώ να δω αν το προϊόν υπάρχει σε ευρωπαϊκή αποθήκη και τι επιλογή μεταφορικών να επιλέξω,τέλος απο ότι κατάλαβα θέμα με τελωνείο δεν παίζει πλέον για μια παραγγελία της τάξης των 100- ευρώ.. Καλησπέρα, Δες ανάρτηση μου στην σελίδα 424, γράφω όσα ρωτάς εκεί. Αν εχεις καμία απορία μετά, ρώτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikossof88 Δημοσ. 21 Απριλίου Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2 ώρες πριν, sakisgri είπε Καλησπέρα, Δες ανάρτηση μου στην σελίδα 424, γράφω όσα ρωτάς εκεί. Αν εχεις καμία απορία μετά, ρώτα. σε ευχαριστω πολυ,η μονη απορια που εχω ειναι αν παρω πραγματα choise και αλλα που δεν ειναι τι γινεται?χωριζονται σε διαφορετικες παραγγελιες φανταζομαι? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros Electron Δημοσ. 21 Απριλίου Share Δημοσ. 21 Απριλίου 1 λεπτό πριν, nikossof88 είπε σε ευχαριστω πολυ,η μονη απορια που εχω ειναι αν παρω πραγματα choise και αλλα που δεν ειναι τι γινεται?χωριζονται σε διαφορετικες παραγγελιες φανταζομαι? Καλησπέρα, ναι. Τα choise θα έρθουν ολα μαζι, τα αλλα χωριστά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 21 Απριλίου Share Δημοσ. 21 Απριλίου 3 λεπτά πριν, nikossof88 είπε σε ευχαριστω πολυ,η μονη απορια που εχω ειναι αν παρω πραγματα choise και αλλα που δεν ειναι τι γινεται?χωριζονται σε διαφορετικες παραγγελιες φανταζομαι? Όπως σου έγραψε και ο φίλος πιο πάνω, ναι ξεχωριστές παραγγελίες. Στο καλάθι θα δεις ότι τα "Choice Shipped by Aliexpress" θα ειναι ξεχωριστά από αυτά που δεν ειναι Choice δλδ από τα "Shipped by global sellers". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikossof88 Δημοσ. 21 Απριλίου Share Δημοσ. 21 Απριλίου προσπαθω να κανω μια παραγγελια choise 17 ευρω και μου βγαζει συνεχως αυτο το μηνυμα ΄'To protect the security of your account your request can't be processed at this time.'ειναι συχνο φαινομενο??προσπαθησα και απο pc και απο το app στο κινητο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα