Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Billator είπε

Σε εμένα αυτό το δείχνει έτσι μόνο στα 3+ items, δηλαδή να δείχνει τα combined.

Έκανα αγορά 7-8 διαφορετικά προϊόντα, όλα από διαφορετικούς sellers, (και όλα μπήκαν σε δεύτερο χρόνο μετά την αποστολή στο ίδιο δέμα) από Choice, σε τυχαία από αυτά (μέσω notification όπως δείχνεις) δείχνει το νέο tracking, σε κάποια όχι αλλά σε κανένα δεν δείχνει δυστυχώς τα combined. 

Για να δούμε πως θα πάει το πράγμα :P 

Αυτό που έχω βάλει στη φώτο ειναι από 3 παραγγελίες με saver που έγιναν combined.

Έχω ένα άλλο από choice και μόνο η ενημέρωση που γράφει "Order packed & ready to go" δείχνει τον παλιό τρόπο, αλλά όχι την ενοποίηση όπως γράφεις.

• Like 1
  • Απαντ. 7,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια μικροαλλαγή στα choise... μέχρι στιγμής μού έρχονταν με ACS (από Θεσσαλονίκη).

Σήμερα έλαβα email από Comet Courier (Aθήνα) ότι το παρέδωσε στην ΑCS (Αργυρούπολη)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@sakisgri ή οποιοσδήποτε ξέρει, παρήγγειλε η γυναίκα μου κάτι από Joom (αν είναι δυνατόν!), έρχεται από Ουκρανία(!!!) και απ' ό,τι βλέπω στο tracking μιλάει για διασάφηση από ΓΕΤΑ κλπ., οπότε την πατήσαμε, θα ραφτεί κουστούμι. Υπάρχει τρόπος πριν έρθει η ειδοποίηση από ΕΛΤΑ να δω πόσο είναι το τελωνείο;

Ανεξαρτήτως αυτού, ξέρει κανείς από Joom τι μπορώ να κάνω; Τα γυρνάνε; Δεν πάω να το πάρω; Πως να κινηθώ καλύτερα;

Επεξ/σία από tryfos
Δημοσ.

Το δέμα μου από 12/1 που είχε φτάσει Ελλάδα ακόμα δεν το έχω παραλάβει και αποτι κατάλαβα ούτε προκειτε . Οι υπόλοιποι παρέλαβε κανείς ; 

Δημοσ.
1 hour ago, Viviandg said:

Το δέμα μου από 12/1 που είχε φτάσει Ελλάδα ακόμα δεν το έχω παραλάβει και αποτι κατάλαβα ούτε προκειτε . Οι υπόλοιποι παρέλαβε κανείς ; 

Μάλλον χάθηκε είναι πολύς καιρός

Εμένα παραγγελία 12/2 που ερχετε με ΕΛΤΑ ακόμη δεν τη δείχνει άφιξη Ελλάδα παντός καθυστερούν πολύ 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, omokas είπε

Μάλλον χάθηκε είναι πολύς καιρός

Εμένα παραγγελία 12/2 που ερχετε με ΕΛΤΑ ακόμη δεν τη δείχνει άφιξη Ελλάδα παντός καθυστερούν πολύ 

Και εγώ έτσι πιστεύω έτσι μου είπαν και από τα ΕΛΤΑ δηλαδή 

Δημοσ.

Παραγγελία choice 7592325926 κολλημένη εδώ και 10 μέρες (από 2 Μαρτίου) στο import customs clearance complete. Άλλες παραγγελίες που έγιναν μετέπειτα έχουν φτάσει ήδη ACS και αναμένεται παράδοση. Υπάρχει άλλος με παρόμοιο κόλλημα?

Δημοσ.
32 minutes ago, merit123 said:

Παραγγελία choice 7592325926 κολλημένη εδώ και 10 μέρες (από 2 Μαρτίου) στο import customs clearance complete. Άλλες παραγγελίες που έγιναν μετέπειτα έχουν φτάσει ήδη ACS και αναμένεται παράδοση. Υπάρχει άλλος με παρόμοιο κόλλημα?

Είχε ξανασυμβεί πριν λίγο καιρό με κάποιες παρτίδες να κολλάνε μέρες σε αυτό το στάδιο, λίγο υπομονή και θα ξεκολλήσει

Πάντος υπάρχει μια καθυστέρηση γιατί ενώ μου ερχόντουσαν ολες σε 14 μερες το πολύ, τώρα παραγγελίες απο 5/3 έχουν κολλήσει στο Arrived at departure hub και θα καθυστερήσουν λογικα αφου είναι ακόμη Κίνα μετα απο μια βδομαδα

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα,

θέλω να παραγγείλω ένα pda από το ali epxress.

Σχετικά με το ποσό που πρέπει να πληρωθεί στο τελωνείο, είναι κάποιο ποσοστό επί της τιμής πώλησης; και ποιο είναι αυτό το ποσοστό;

το PDA κοστίζει περίπου 400Ε

Δημοσ.
14 ώρες πριν, merit123 είπε

Και εμενα τα ιδια απο 3/3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, rainmaker130 είπε

Καλησπέρα,

θέλω να παραγγείλω ένα pda από το ali epxress.

Σχετικά με το ποσό που πρέπει να πληρωθεί στο τελωνείο, είναι κάποιο ποσοστό επί της τιμής πώλησης; και ποιο είναι αυτό το ποσοστό;

το PDA κοστίζει περίπου 400Ε

Χρειάζεσαι τιμολόγιο εκτελωνισμού ή δεν σε ενδιαφέρει;

Ίσως για μία τέτοια αγορά θα σε συνέφερε μέσω Agent company, να είναι DDP αποστολή για να δηλωθεί μία τιμή πολύ χαμηλότερη 40-50ευρώ ώστε τα μεταφορικά μαζί με το ΦΠΑ να σου βγεί 20-25ευρώ και να μην έχεις τίποτα άλλο, και λογικά η τιμή θα είναι και αρκετά πιο χαμηλή από αυτή που βλέπεις στο Aliexpress. Οπότε στο σύνολο θα γλιτώσεις πάνω από 100ευρώ.

Τιμολόγιο πώλησης θα σου κόψει κανονικά ο κινέζος που θα αναλάβει την παραπάνω διαδικασία.

Επεξ/σία από Billator
Δημοσ.
20 hours ago, merit123 said:

Και εγώ στην αναμονή απο 2/3 , ίδιο στάδιο. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Billator είπε

Χρειάζεσαι τιμολόγιο εκτελωνισμού ή δεν σε ενδιαφέρει;

Ίσως για μία τέτοια αγορά θα σε συνέφερε μέσω Agent company, να είναι DDP αποστολή για να δηλωθεί μία τιμή πολύ χαμηλότερη 40-50ευρώ ώστε τα μεταφορικά μαζί με το ΦΠΑ να σου βγεί 20-25ευρώ και να μην έχεις τίποτα άλλο, και λογικά η τιμή θα είναι και αρκετά πιο χαμηλή από αυτή που βλέπεις στο Aliexpress. Οπότε στο σύνολο θα γλιτώσεις πάνω από 100ευρώ.

Τιμολόγιο πώλησης θα σου κόψει κανονικά ο κινέζος που θα αναλάβει την παραπάνω διαδικασία.

όχι, δε χρειάζομαι τιμολόγιο εκτελωνισμού.

Πως ακριβώς γίνεται η διαδικασία με την agent company?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, rainmaker130 είπε

όχι, δε χρειάζομαι τιμολόγιο εκτελωνισμού.

Πως ακριβώς γίνεται η διαδικασία με την agent company?

Προσωπικά έτσι αγοράζω εδώ πολλά χρόνια κάτι εφόσον κοστίζει πάνω από 186ευρώ (από το Aliexpress, και δεν υπάρχει από Ευρώπη) ή δεν υπάρχει από καταστήματα όπως Banggood / Geekbuying ή άλλα κινέζικα καταστήματα που στέλνουν χωρίς τελωνείο.

Γενικά υπάρχουν χιλιάδες agent που κάνουν αυτό, προσωπικά χρησιμοποιώ μία συγκεκριμένη μικρή εταιρεία αφού δοκίμασα πολλούς τα τελευταία 10 χρόνια, άρα μπορώ να σου προτείνω αυτούς. Ή τους κάνω μία ερώτηση εγώ για εσένα για να βγάλουν μία προσφορά για να δεις αν σε βολεύει μέσω αυτών.

Επειδή είναι offtopic μπορείς να μου στείλεις προσωπικό μήνυμα, αλλά όπως γράφω πανω δες αν υπάρχει αυτό που ψάχνεις ήδη σε μεγάλα κινεζοsite επίσης πριν μπεις στην διαδικασία αυτή. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...