Προς το περιεχόμενο

Αγορες απο Aliexpress, τελωνειο.

SnAk3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, keysmith είπε

Δεν ξέρω σε ποιο ταχυδρομείο το κάνουν αυτό να αναζητούν μη tracabke πακέτο. Δλδ ποιος πληκτρολόγησε το όνομά σου. Σε επαρχιακή πόλη που είμαι εγώ ΔΕΝ ψάχνουν τίποτα! Ούτε με όνομα ούτε με tracking αφού δεν έχει tracking στην Ελλάδα. Σου λένε δεν έχει τρακινγκ και άρα πως να το βρούμε. Τους λες μηπως έχετε κάπου δέματα να το δούμε μηπως ξέπεσε σου λένε δεν έχουμε τετοιο πράγμα (Ενώ παλιά είχαν ένα χώρο που τα μάζευαν εκεί αυτός τώρα έκλεισε δεν ξέρω που τα μαζεύουν και τα φέρνουν).. Σου λένε μετά Ισως το έφερε ο ταχυδρόμος και στο πήρε ο φούφουτος από το γραμματοκιβώτιο.

Ο Αλί δεν δέχετε το ότι ο ΕΛΤΑ δεν ξέρει ΤΙΠΟΤΑ. Δεν επιστρέφει χρήματα παρά το buyers protection και εσύ  κοινώς έχεις χάσει τα λεφτά σου και αυτό. 

Ποτέ είχε άφιξη στην Ελλάδα ; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

27 λεπτά πριν, keysmith είπε

Δεν ξέρω σε ποιο ταχυδρομείο το κάνουν αυτό να αναζητούν μη tracabke πακέτο. Δλδ ποιος πληκτρολόγησε το όνομά σου. Σε επαρχιακή πόλη που είμαι εγώ ΔΕΝ ψάχνουν τίποτα! Ούτε με όνομα ούτε με tracking αφού δεν έχει tracking στην Ελλάδα. Σου λένε δεν έχει τρακινγκ και άρα πως να το βρούμε. Τους λες μηπως έχετε κάπου δέματα να το δούμε μηπως ξέπεσε σου λένε δεν έχουμε τετοιο πράγμα (Ενώ παλιά είχαν ένα χώρο που τα μάζευαν εκεί αυτός τώρα έκλεισε δεν ξέρω που τα μαζεύουν και τα φέρνουν).. Σου λένε μετά Ισως το έφερε ο ταχυδρόμος και στο πήρε ο φούφουτος από το γραμματοκιβώτιο.

Ο Αλί δεν δέχετε το ότι ο ΕΛΤΑ δεν ξέρει ΤΙΠΟΤΑ. Δεν επιστρέφει χρήματα παρά το buyers protection και εσύ  κοινώς έχεις χάσει τα λεφτά σου και αυτό. 

Αν περιμένεις ένα γραμμα και πας να το αναζητήσεις πως θα το βρούνε; Έτσι κοιτάνε και βρίσκουν και το δέμα σου.

Στα ταχυδρομεία τα γράμματα και μικρά δεματάκια τα χωρίσουν σε αλφαβητική σειρά σε καποια ράφια, αν π.χ ονομάζεσαι Αντωνίου θα πάνε και θα κοιτάξουν στο Α αν υπάρχει κάτι για εσένα. Τουλάχιστον αυτό γίνεται εδώ που μένω εγώ και πριν χρόνια που έμενα σε χωριό το ίδιο γινόταν και εκεί. Επισης έχουν αναφέρει και άλλοι χρήστες πρόσφατα κιόλας πως το αναζήτησαν και το βρήκαν με το όνομα. Τώρα αν ο υπάλληλος βαριετέ να κοιτάξει ειναι άλλο θέμα.

Δεν χρειάζεται να πεις περιμένω δέμα από Κίνα, τοτε θα βρουν ευκαιρία να σου πούνε ότι τους κατέβει για να σε ξεφορτωθούν.

Εδώ που μένω εγώ θα κοιτάξει πρώτο στα ράφια και αν δεν το βρει μετά μου ζητάνε tracking number. Αλλά δεν γνωρίζουν και πολλά και βλέπουν αυτό που βλέπουμε και εμείς ότι ειναι στην Αθήνα και πετάνε ένα άσχετο όπως ειναι στο τελωνειο.

• Like 2

47 minutes ago, Viviandg said:

Ποτέ είχε άφιξη στην Ελλάδα ; 

η δικιά μου περίπτωση είναι αρκετά παλιά την ανεφερα αρκετές σελίδες πριν. Ηταν semitracked UA264971???HU Είχα άφιξη στην Ελλάδα 2023-10-12 17:38. 

2023-10-12 17:38

Out for delivery

Arrived at local delivery center

Το έβλεπα μέχρι εκεί και μετά.. δεν έφτασε ποτέ. 

Σε επικοινωνία με πωλητή και ΑΛΙ να καλυφθούμε από το buyers protection, λεφτά το αλι δεν γύρισε και γνωμοδότησε ότι το πήρα και πρόβλημά μου αν δεν το έφερε ο ΕΛΤΑ (που δεν ήξεραν να μου πουν αν είναι ΕΛΤΑ. Εδώ στο ινσομνια μου έμαθα ότι αυτά είναι ΕΛΤΑ).

Στα ΕΛΤΑ όταν το αναζήτησα αρχες του 2024 δήλωσαν αδυναμία να βρουν το πακέτο (με τρακινγκ αριθμό) ή άλλο τρόπο (ρε παιδιά δείτε μηπως παράπεσε και είναι κάπου εδώ).  Δεν έφυγε από τον κισέ του να δει τίποτα (άδειο το κατάστημα, δεν είχε δουλειά). Μόνο στον υπολογιστή πέρασε τον αριθμό για να δει ότι δεν είναι με τρακινγκ. Ούτε το όνομα μου ρώτησε ούτε έψαξε σε κανένα ντουλάπι τους. Η μικρή επαρχιακή πόλη ένα ταχυδρομείο έχει. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να ρωτήσω.  

• Like 1

8 λεπτά πριν, keysmith είπε

η δικιά μου περίπτωση είναι αρκετά παλιά την ανεφερα αρκετές σελίδες πριν. Ηταν semitracked UA264971???HU Είχα άφιξη στην Ελλάδα 2023-10-12 17:38. 

Το έβλεπα μέχρι εκεί και μετά.. δεν έφτασε ποτέ. 

Σε επικοινωνία με πωλητή και ΑΛΙ να καλυφθούμε από το buyers protection, λεφτά το αλι δεν γύρισε και γνωμοδότησε ότι το πήρα και πρόβλημά μου αν δεν το έφερε ο ΕΛΤΑ (που δεν ήξεραν να μου πουν αν είναι ΕΛΤΑ. Εδώ στο ινσομνια μου έμαθα ότι αυτά είναι ΕΛΤΑ).

Στα ΕΛΤΑ όταν το αναζήτησα αρχες του 2024 δήλωσαν αδυναμία να βρουν το πακέτο (με τρακινγκ αριθμό) ή άλλο τρόπο (ρε παιδιά δείτε μηπως παράπεσε και είναι κάπου εδώ).  Δεν έφυγε από τον κισέ του να δει τίποτα (άδειο το κατάστημα, δεν είχε δουλειά). Μόνο στον υπολογιστή πέρασε τον αριθμό για να δει ότι δεν είναι με τρακινγκ. Ούτε το όνομα μου ρώτησε ούτε έψαξε σε κανένα ντουλάπι τους. Η μικρή επαρχιακή πόλη ένα ταχυδρομείο έχει. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να ρωτήσω.  

Και εγώ σε μικρή επαρχιακή πόλη μενω και τον αναζητώ με το όνομα ψάχνουν στην δίκη μου περίπτωση αλλά δεν βρίσκουν κάτι 

• Like 1

^ παιδιά το'χω ξαναγράψει αλλά τελοσπάντων

είχα και 'γω ένα UA***HU το οποίο έκανε περίπου 80 μέρες να έρθει και ήρθε κατά λάθος

πήρα τηλ. στο κέντρο διανομής της περιοχής (δεν πήγα στο ταχυδρομείο)

έδωσα το τράκινγκ αλλά ο προϊστάμενος μου λέει "δεν έχω κάτι"

μετά με ρωτάει ποια διεύθυνση και όνομα και ένας άλλος του λέει "ναι, έχω κάτι για την διεύθυνση"

και μετά το έφεραν

(το κορυφαίο είναι ότι εγώ είχα πάρει να ρωτήσω για δέμα από Γερμανία που δεν έφτασε ποτέ και μου έφεραν το UA***HU που το είχα ξεγράψει και απλά το είχαν εκεί)

• Like 1

6 λεπτά πριν, stratos979 είπε

^ παιδιά το'χω ξαναγράψει αλλά τελοσπάντων

είχα και 'γω ένα UA***HU το οποίο έκανε περίπου 80 μέρες να έρθει και ήρθε κατά λάθος

πήρα τηλ. στο κέντρο διανομής της περιοχής (δεν πήγα στο ταχυδρομείο)

έδωσα το τράκινγκ αλλά ο προϊστάμενος μου λέει "δεν έχω κάτι"

μετά με ρωτάει ποια διεύθυνση και όνομα και ένας άλλος του λέει "ναι, έχω κάτι για την διεύθυνση"

και μετά το έφεραν

(το κορυφαίο είναι ότι εγώ είχα πάρει να ρωτήσω για δέμα από Γερμανία που δεν έφτασε ποτέ και μου έφεραν το UA***HU που το είχα ξεγράψει και απλά το είχαν εκεί)

Πήρα και εγώ στην διανομή και νευρίασαν μου είπαν να μην τους ξανά καλέσω και ότι έρχονται σε σάκους και τα πηγαίνουν κατευθείαν στο ταχυδρομείο της περιοχής μου και αν είναι κάτι θα μου το δώσει το ταχυδρομείο 

• Like 1

Γιατί δεν τα βάζετε σε aliexpress standard shipping?!πληρωνεται κάτι τις παραπάνω αλλά έρχονται με acs στον χώρο σας.

Πριν ξεκινήσω να παίρνω πράματα από Ali πάλι,πέτυχα στο θέμα εδώ που έγραφαν ότι με το standard είναι trackable και κούριερ και έτσι το κάνω πάντοτε,βέβαια αυτά που παίρνω σχεδόν όλοι οι πωλητές είναι choice με buyers protection και με αγορές πάνω από 10€ το στέλνουν με standard,αλλά και κάποιους άλλους που πέτυχα να πληρώνω τα μεταφορικά,πάντα standard.

Αμα μπλέξεις με ΕΛΤΑ,την έκατσες την βάρκα,έχω χάσει δέματα και δέματα έτσι,έφτασα σε σημείο να πηγαίνω στον χώρο που έκαναν την διαλογή και να τα παίρνω γιατί από την διαλογή μέχρι το κατάστημα στον κάτω όροφο τα “έχαναν”

• Like 1

43 λεπτά πριν, Drake27 είπε

Πριν ξεκινήσω να παίρνω πράματα από Ali πάλι,πέτυχα στο θέμα εδώ που έγραφαν ότι με το standard είναι trackable και κούριερ και έτσι το κάνω πάντοτε,βέβαια αυτά που παίρνω σχεδόν όλοι οι πωλητές είναι choice με buyers protection και με αγορές πάνω από 10€ το στέλνουν με standard,αλλά και κάποιους άλλους που πέτυχα να πληρώνω τα μεταφορικά,πάντα standard.

Αμα μπλέξεις με ΕΛΤΑ,την έκατσες την βάρκα,έχω χάσει δέματα και δέματα έτσι,έφτασα σε σημείο να πηγαίνω στον χώρο που έκαναν την διαλογή και να τα παίρνω γιατί από την διαλογή μέχρι το κατάστημα στον κάτω όροφο τα “έχαναν”

Πολύ σωστός. Και το καλό όλο και περισσότερα προϊόντα μπαίνουν στα Choice, και έχει και search bar πάνω.

43 λεπτά πριν, Drake27 είπε

με αγορές πάνω από 10€ το στέλνουν με standard,αλλά και κάποιους άλλους που πέτυχα να πληρώνω τα μεταφορικά,πάντα standard.

Τα Choice και κάτω από 10€ πάλι ειναι standard, απλώς πληρώνεις μεταφορικά, πάνω από 10€ ειναι free shipping.

10 hours ago, Drake27 said:

Γιατί δεν τα βάζετε σε aliexpress standard shipping?!πληρωνεται κάτι τις παραπάνω αλλά έρχονται με acs στον χώρο σας.

Δεν παραγγείλαμε standard (που θα ήταν ακριβότερο για αυτό που ψάχναμε ενώ μπαίνουμε εκεί να πάρουμε κατι φτηνά) γιατί όπως ξαναείπα όταν παραγγείλαμε δεν ξέραμε εμείς ότι τα economy είναι με ΕΛΤΑ και ότι το semitracking που γράδει στην μια σειρά περιγραφής δεν αφορά το μόλις μπει Ελλάδα (τι θα πει "semi" δεν μας το εξήγησαν) και ότι το  buyers protection είναι μούφα και δεν σημαίνει τίποτα και αμα χαθεί το πακέτο το πληρώνεις εσύ από την τσέπη σου. 

Το Αλί δεν τα λέει αυτά πουθενά. Δεν λέει πουθενά αμα χαθεί το πληρώνεις εσύ στο στανταρτ. Αντίθετα λέει "μην ανησυχείς, εδώ είμαι εγώ αμα αργήσει ή δεν έρθει ή ερθει με ζημιά θα ξηγηθώ refund". Ετσι ξέραμε αλώστε και από το ebay που αγοράζαμε πριν το 2020. Ο,τι χάνονταν το ebay ή το paypal ξηγούνταν refund αν ο πωλητής έκανε τον κινέζο. Υπήρχε εμπιστοσύνη οτι λεφτά δεν χάνεις (προιόν χάνεις οκ, αλλά λεφτά όχι). 

Δλδ ο Ali(τες)express μας κορόιδεψε. Αφού χάσαμε χρηματα εκ των υστέρων μάθαμε ΕΔΩ τι γίνεται. Εγώ έχασα 8.50Ε άλλος έχασε 68.5€.. σε δίδακτρα να μάθει τι παίζει.

Και εδώ δεν τα λένε πολλοί έξω από τα δόντια  τι παίζει στην ουσία (δλδ πάρε αυτό αλλιώς θα κλαις).

Για σελίδες μιλάνε μόνο για το πότε θα έρθει και όχι ότι παίζει ότι ΔΕΝ θα έρθει και θα κλαις. Για αυτό και καμιά φορά το γράφω έτσι οπως το λέω να το δουν νέοι που πρωτομπαίνουν στην σελίδα. Με το ΑΛΙ μπορεί να χάσεις ΛΕΦΤΑ!  δεν εχεις προστασία και τέλος.- 

Ξέρω κουράζω με τις επαναλήψεις γκρίνιας αλλά πιστεύω κάποιος θα το δει και θα τον γλυτώσει από φασαρία. 

1 ώρα πριν, keysmith είπε

Δεν παραγγείλαμε standard (που θα ήταν ακριβότερο για αυτό που ψάχναμε ενώ μπαίνουμε εκεί να πάρουμε κατι φτηνά) γιατί όπως ξαναείπα όταν παραγγείλαμε δεν ξέραμε εμείς ότι τα economy είναι με ΕΛΤΑ και ότι το semitracking που γράδει στην μια σειρά περιγραφής δεν αφορά το μόλις μπει Ελλάδα (τι θα πει "semi" δεν μας το εξήγησαν) και ότι το  buyers protection είναι μούφα και δεν σημαίνει τίποτα και αμα χαθεί το πακέτο το πληρώνεις εσύ από την τσέπη σου. 

Το Αλί δεν τα λέει αυτά πουθενά. Δεν λέει πουθενά αμα χαθεί το πληρώνεις εσύ στο στανταρτ. Αντίθετα λέει "μην ανησυχείς, εδώ είμαι εγώ αμα αργήσει ή δεν έρθει ή ερθει με ζημιά θα ξηγηθώ refund". Ετσι ξέραμε αλώστε και από το ebay που αγοράζαμε πριν το 2020. Ο,τι χάνονταν το ebay ή το paypal ξηγούνταν refund αν ο πωλητής έκανε τον κινέζο. Υπήρχε εμπιστοσύνη οτι λεφτά δεν χάνεις (προιόν χάνεις οκ, αλλά λεφτά όχι). 

Δλδ ο Ali(τες)express μας κορόιδεψε. Αφού χάσαμε χρηματα εκ των υστέρων μάθαμε ΕΔΩ τι γίνεται. Εγώ έχασα 8.50Ε άλλος έχασε 68.5€.. σε δίδακτρα να μάθει τι παίζει.

Και εδώ δεν τα λένε πολλοί έξω από τα δόντια  τι παίζει στην ουσία (δλδ πάρε αυτό αλλιώς θα κλαις).

Για σελίδες μιλάνε μόνο για το πότε θα έρθει και όχι ότι παίζει ότι ΔΕΝ θα έρθει και θα κλαις. Για αυτό και καμιά φορά το γράφω έτσι οπως το λέω να το δουν νέοι που πρωτομπαίνουν στην σελίδα. Με το ΑΛΙ μπορεί να χάσεις ΛΕΦΤΑ!  δεν εχεις προστασία και τέλος.- 

Ξέρω κουράζω με τις επαναλήψεις γκρίνιας αλλά πιστεύω κάποιος θα το δει και θα τον γλυτώσει από φασαρία. 

Οταν μπαίνεις στη διαδικασία να παραγγείλεις κάτι από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από το Αλι θα έπρεπε να έχεις διαβάσει τους όρους ή να ρωτήσεις πρώτα, τι και πως. Όταν παραγγέλνεις κάτι μικρής αξίας και επιλέγεις αποστολές χωρίς tracking number θα πρέπει να πάρεις και το ανάλογο ρίσκο. Αναφέρεται στους όρους του Αλί ότι δεν θα έχεις ενημέρωση μέχρι την παραλαβή αν επιλέξεις τέτοιες μεθόδους αποστολής. Τα δέματα αυτά δεν έχουν κάποια ενημέρωση ότι έχεις παραλάβει. Οπότε το Αλι και το κάθε Αλί δεν μπορεί να ξέρει ότι εσύ λες ψέματα (το έκαναν πολλοί παλιότερα). Ναι υπήρξαν, και πιθανόν υπάρχουν ακόμη, πολλοί "(Αλί)τες" Έλληνες που ζητούσαν refund για δέματα που είχαν παραλάβει και τις περισσότερες φορές το έπαιρναν. 

• Like 1

20 hours ago, keysmith said:

Στα Χανιά Κρήτης παντός πήγαινα στο κέντρο διαλογής (στους ταχυδρόμους) και με εξυπηρετούσαν κανονικότατα κάθε φορά. Τους έδινα το tracking, από όπου καταλάβαιναν αν είναι απλό η συστημένο δέμα, με ρωτούσαν όνομα και διεύθυνση και έψαχναν με βάση αυτά τα δεματάκια. Τα δέματα ήταν στοιβαγμένα είτε σε κάτι κουτιά είτε σε καρότσια του σουπερ μάρκετ (ναι πράγματι) αλλά τα έβρισκαν πάντα.Δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα, όλες τις παρέλαβα κανονικά. Δεν ξέρω πλέον πως είναι τα πράγματα με τα ΕΛΤΑ απότι καταλαβαίνω έχουν χειροτερέψει πολύ και είναι ανάλογος κάθε περιοχή (το ίδιο ισχύει και για τις κούριερ παντός). Τώρα βρίσκομαι πλέον Αθήνα, περιμένω 2 δεματάκια με τα ΕΛΤΑ από AliExpress για να δούμε πως θα πάει αυτό και σε τι χρόνους θα παραλάβω, θα ενημερώσω

• Like 1

Update παρέλαβα σήμερα από τα ΕΛΤΑ δέμα τύπου Ua..HU που είχε άφιξη Ελλάδα 2/2 το άλλο που έχει άφιξη 12/1 δεν έχει έρθει να υποθέσω ότι το άλλο χάθηκε; 

5 hours ago, Nnoutas said:

Οταν μπαίνεις στη διαδικασία να παραγγείλεις κάτι από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από το Αλι θα έπρεπε να έχεις διαβάσει τους όρους ή να ρωτήσεις πρώτα, τι και πως. Όταν παραγγέλνεις κάτι μικρής αξίας και επιλέγεις αποστολές χωρίς tracking number θα πρέπει να πάρεις και το ανάλογο ρίσκο. Αναφέρεται στους όρους του Αλί ότι δεν θα έχεις ενημέρωση μέχρι την παραλαβή αν επιλέξεις τέτοιες μεθόδους αποστολής. Τα δέματα αυτά δεν έχουν κάποια ενημέρωση ότι έχεις παραλάβει. Οπότε το Αλι και το κάθε Αλί δεν μπορεί να ξέρει ότι εσύ λες ψέματα (το έκαναν πολλοί παλιότερα). Ναι υπήρξαν, και πιθανόν υπάρχουν ακόμη, πολλοί "(Αλί)τες" Έλληνες που ζητούσαν refund για δέματα που είχαν παραλάβει και τις περισσότερες φορές το έπαιρναν. 

να μην τα ξαναγράφω. Διαφωνώ και το έχω εξηγήσει. Δεν είμαι υποχρεωμένος όταν μου πουλάει buyers protection φάτσα κάρτα να διαβάσω κανενα ψιλό γράμμα ούτε να ξέρω από το insomnia ότι τα semitracked είναι μέχρι ουγκαρία που εκτελωνίζονται και μετά τα παραλαμβάνει ο ΕΛΤΑ και σταματα το tracking (δεν λέει πουθενά αυτές τις πληροφορίες, εγώ εδώ τις έμαθα!). Σε κοροιδεύει όταν σου πουλάει buyer protection και δεν το τιμά. Αν ήταν "σωστός" στην επιλογή economy (λες και ξέραμε εμείς να διαβάζουμε τους 10 τρόπους αποστολής που έχει) δεν θα προσέφερε το buyers protection και τότε ΝΑΙ θα αναλάμβανα ρίσκο. Οπότε οχι. Με /μας/σας εξαπατάει ο ali(της)express. Μολις (αμα) την πατήσεις θα με νοιώσεις. 

Αυτά ΛΕΝΕ οι ίδιοι. Πες μου εσύ. Τα τίμησαν; Οχι πες. 

Buyer Protection
Welcome to AliExpress Buyer Protection. We want you to shop with confidence and worry less. Our Buyer Protection ensures that your purchases are covered in the event that you encounter a problem.
Basic Guarantees
If you didn't receive your product or it is significantly different to the description, we guarantee to refund your payment
On Time Delivery Guarantee

We want to ensure that your purchase will arrive on time, therefore we provide a guarantee that products will be delivered by a set date

και κλικ στους όρους μηπως δεν είδαμε ψιλά γράμματα.
Terms & Conditions
Your purchase is protected if:- The item was purchased on our platform.
- The item you received was damaged, defective, or substantially different from the item represented on the product detail page.
- Your order did not arrive not due to factors related to the buyer (for example: the wrong shipping address was provided).
- You raise a claim by opening a dispute.
- Your account is in good standing.
- Your item is returned to the seller due to customs duties (customs clearance/taxes are not included).

• Like 1

36 minutes ago, keysmith said:

να μην τα ξαναγράφω. Διαφωνώ και το έχω εξηγήσει. Δεν είμαι υποχρεωμένος όταν μου πουλάει buyers protection φάτσα κάρτα να διαβάσω κανενα ψιλό γράμμα ούτε να ξέρω από το insomnia ότι τα semitracked είναι μέχρι ουγκαρία που εκτελωνίζονται και μετά τα παραλαμβάνει ο ΕΛΤΑ και σταματα το tracking (δεν λέει πουθενά αυτές τις πληροφορίες, εγώ εδώ τις έμαθα!). Σε κοροιδεύει όταν σου πουλάει buyer protection και δεν το τιμά. Αν ήταν "σωστός" στην επιλογή economy (λες και ξέραμε εμείς να διαβάζουμε τους 10 τρόπους αποστολής που έχει) δεν θα προσέφερε το buyers protection και τότε ΝΑΙ θα αναλάμβανα ρίσκο. Οπότε οχι. Με /μας/σας εξαπατάει ο ali(της)express. Μολις (αμα) την πατήσεις θα με νοιώσεις. 

Αυτά ΛΕΝΕ οι ίδιοι. Πες μου εσύ. Τα τίμησαν; Οχι πες. 

Να συμπληρώσω ότι αφού το θέμα με τα ΕΛΤΑ είναι γενικευμένο ,

εσύ σαν ALI κόψε από προμηθευτή τα ΕΛΤΑ,

πες για την Ελλάδα δεν ισχύει το economy

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...