Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
15 minutes ago, Viviandg said:

Γνωρίζει κάποιος τις παραγγελίες που κάναμε αυτές τις μέρες ποτέ θα σταλούν ; 

τωρα υπομονη γιατι εχουν την γιορτη του νεου ετους απο της 10/2 και νομιζω οτι παει μεχρι τελος του μηνα αν δεν κανω λαθος.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, radiotv είπε

το κολλημένο από 3/2 της DPD μετά το τελωνείο της Ουγγαρίας ξεκόλλησε σήμερα 15/2, δείτε και τα δικά σας 

PSX_20240215_114803.png

Ξεκολλήσε και εμένα επιτέλους 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Viviandg είπε

Γνωρίζει κάποιος τις παραγγελίες που κάναμε αυτές τις μέρες ποτέ θα σταλούν ; 

3 ώρες πριν, Drake27 είπε

τωρα υπομονη γιατι εχουν την γιορτη του νεου ετους απο της 10/2 και νομιζω οτι παει μεχρι τελος του μηνα αν δεν κανω λαθος.

Πάντως τα  "3 items from US $1,99" φεύγουν σε 1 - 2 μέρες και περπατάνε κανονικά. Τα άλλα ειναι προς αποστολη.

5 ώρες πριν, aristarhos είπε

Στα ΕΛΤΑ ένας υπάλληλος μου άφησε υπονοούμενα ότι στο ελληνικό τελωνείο κατάλαβαν την κομπίνα με το τελωνείο Ουγγαρίας αλλά δεν τον πίστεψα. Δεν έδειξε διατεθειμένος να με εξυπηρετήσει να μάθω που χάθηκε το δέμα. 
Αν τα γύρισαν πίσω μάλλον δεν θα το μάθουμε γιατί θα πάρουν άλλο αριθμό αποστολής.
Πάντως από Ουγγαρία παραλαμβάνουν δέματα αυτοί που παράγγειλαν μετά από εμάς.

Δεν υπάρχει καμία κομπίνα, ούτε γίνεται κάτι παράνομο, τα δέματα περνάνε κανονικά τελωνειο σε Ευρωπαϊκό έδαφος και ειναι πληρωμένος ο Φ.Π.Α.

Είναι τελείως άσχετοι στα ΕΛΤΑ, πραγματικά δεν ξέρουν τι τους γίνεται...

Αυτοί οι ίδιοι υπάλληλοι που πηγαίνουν για δουλειά και αντί να κάνουν αυτό που πληρώνονται να κάνουν ξύνουν τα φρύδια τους όλη μέρα με αποτέλεσμα να έχουν χάσει τις αποστολές από το Aliexpress (τα συστημενα) και δεν ξέρω και από ποιες άλλες εταιρείες έχουν χάσει αποστολές, ειναι οι ίδιοι που αύριο μεθαύριο θα βγουν στους δρόμους και θα παραπονεθούν κιόλας όταν τα ΕΛΤΑ βγει στο σφυρί.

Επεξ/σία από sakisgri
  • Like 2
  • Thanks 3
  • Confused 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, radiotv είπε

το κολλημένο από 3/2 της DPD μετά το τελωνείο της Ουγγαρίας ξεκόλλησε σήμερα 15/2, δείτε και τα δικά σας 

PSX_20240215_114803.png

Ναι, κι εμενα ξεκόλλησε σήμερα, στις 09:09 το πρωί. Μαλλον μαζι ειναι, στους ίδιους σάκους. 

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 14/2/2024 στις 9:07 ΠΜ, Drake27 είπε

3/2 σημειωστε το ολοι σας,ειναι η μερα που σχεδον απο ολους μας κολλησαν τα δεματα βουλγαρια 😝😝😝

Περα απο την πλακα ελπιζω να ξεκολλησουν συντομα και να τα παραλαβουμε εκτος.............και αν πηρε φωτια η αποθηκη με τα δεματα μας και δεν λενε τιποτα ή εγινε κανενα ριφιφι!!!

Καλησπέρα σε όλους! Μετά από επικοινωνία που έκανα τής προάλλες με AliExpress μου είπαν ότι το έχει αναλάβει η DHL ενώ η βουλγαρική DPD μου λέει ότι το έχει η ACS απλά δεν έχει φτάσει ακόμα Ελλάδα. Άντε βγάλε άκρη!. Από την άλλη ξέρω ότι είναι στην DPD γιατί μόνο σε αυτήν βγαίνουν τα δεδομένα αποστολής. Φαίνονται και στην Βουλγαρική και στην Ελληνική DPD. Είμαστε στην 24μερα σήμερα στο arrived in transit country or district, και στην 34μερα συνολικά. Τι να πω ρε παιδιά! Υπάρχει ελπίδα να πάρω το πακέτο μετά από τόσες μέρες καθυστέρησης η έχει συμβεί κάτι?

IMG_20240215_213949.jpg

Screenshot_2024-02-08-22-08-49-114_com.alibaba.aliexpresshd.jpg

Δημοσ.
8 ώρες πριν, SY1DAT είπε

Καλησπέρα σε όλους! Μετά από επικοινωνία που έκανα τής προάλλες με AliExpress μου είπαν ότι το έχει αναλάβει η DHL ενώ η βουλγαρική DPD μου λέει ότι το έχει η ACS απλά δεν έχει φτάσει ακόμα Ελλάδα. Άντε βγάλε άκρη!. Από την άλλη ξέρω ότι είναι στην DPD γιατί μόνο σε αυτήν βγαίνουν τα δεδομένα αποστολής. Φαίνονται και στην Βουλγαρική και στην Ελληνική DPD. Είμαστε στην 24μερα σήμερα στο arrived in transit country or district, και στην 34μερα συνολικά. Τι να πω ρε παιδιά! Υπάρχει ελπίδα να πάρω το πακέτο μετά από τόσες μέρες καθυστέρησης η έχει συμβεί κάτι?

IMG_20240215_213949.jpg

Screenshot_2024-02-08-22-08-49-114_com.alibaba.aliexpresshd.jpg

βλέπω στο chat σου δίνει δυνατότητα να ζητήσεις refund, το δοκίμασες;

Δημοσ.

Μίλησα με τα κεντρικά του ΕΛΤΑ για το δέμα μου που από 12/1 λέει arrived at local delivery center .μου είπαν ότι κανονικά θέλει 10 με 15 μέρες να φτάσει στο ταχυδρομείο της περιοχής μου όποτε κατά μεγάλη πιθανότητα χάθηκε το δέμα .. 🙁

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Viviandg είπε

Μίλησα με τα κεντρικά του ΕΛΤΑ για το δέμα μου που από 12/1 λέει arrived at local delivery center .μου είπαν ότι κανονικά θέλει 10 με 15 μέρες να φτάσει στο ταχυδρομείο της περιοχής μου όποτε κατά μεγάλη πιθανότητα χάθηκε το δέμα .. 🙁

Δεν πιστεύω ότι χάθηκε, απλά θα καθυστερήσει πάρα πολύ. Το 10-15 μέρες για τα ΕΛΤΑ εξαρτάται κατά πολύ από το εκάστοτε κατάστημα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έκανα επώνυμη καταγγελία στην ΕΕΤΤ για τα δέματα που δεν μου παρέδωσαν τα ΕΛΤΑ και ζήτησα έγγραφη απάντηση από τα ΕΛΤΑ.
Σας προτείνω να κάνετε κι εσείς το ίδιο.
https://www.eett.gr/katanalotes/tachydromikes-ypiresies/diacheirisi-kataggelion/ypovoli-kataggelias-tachydromikon-ypiresion/

image.png.e02530a4ec828796a1c8b77163256386.png

Επεξ/σία από aristarhos
  • Like 4
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, aristarhos είπε

Έκανα επώνυμη καταγγελία στην ΕΕΤΤ για τα δέματα που δεν μου παρέδωσαν τα ΕΛΤΑ και ζήτησα έγγραφη απάντηση από τα ΕΛΤΑ.
Σας προτείνω να κάνετε κι εσείς το ίδιο.
https://www.eett.gr/katanalotes/tachydromikes-ypiresies/diacheirisi-kataggelion/ypovoli-kataggelias-tachydromikon-ypiresion/

image.png.e02530a4ec828796a1c8b77163256386.png

Έκανες πρώτα καταγγελία στα ΕΛΤΑ;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...