Viviandg Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 Update για το δέμα μου πήγα ταχιδρομειο μίλησα με την διανομή της περιοχής μου τίποτα δεν υπάρχει στο ταχυδρομείο μου έλεγαν είναι στο τελωνείο στα τηλ τον ΕΛΤΑ μου έλεγαν έχει φύγει και δεν είναι ο αριθμό του δέματος αλλά του σάκου ότι ναναι γενικά στο Ali λεφτά πίσω δεν δίνουν ούτε μου το ξανά στέλνουν μου είπαν να πάρω έγγραφο από τα ΕΛΤΑ ότι δεν το έχουν παραλάβει αυτό τα ΕΛΤΑ δεν το δίνει πιάσε το αυγό και κουρεύτω
radiotv Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 1 ώρα πριν, Viviandg είπε Update για το δέμα μου πήγα ταχιδρομειο μίλησα με την διανομή της περιοχής μου τίποτα δεν υπάρχει στο ταχυδρομείο μου έλεγαν είναι στο τελωνείο στα τηλ τον ΕΛΤΑ μου έλεγαν έχει φύγει και δεν είναι ο αριθμό του δέματος αλλά του σάκου ότι ναναι γενικά στο Ali λεφτά πίσω δεν δίνουν ούτε μου το ξανά στέλνουν μου είπαν να πάρω έγγραφο από τα ΕΛΤΑ ότι δεν το έχουν παραλάβει αυτό τα ΕΛΤΑ δεν το δίνει πιάσε το αυγό και κουρεύτω θέλει ένα μήνα περίπου από την στιγμή που δείχνει arrived at local delivery center για να φτάσει στην τοπική διανομή. 1
Viviandg Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 11 λεπτά πριν, radiotv είπε θέλει ένα μήνα περίπου από την στιγμή που δείχνει arrived at local delivery center για να φτάσει στην τοπική διανομή. Όποτε μπορεί να μην έχει χαθεί ;
Driver_3 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Και εγώ τα ίδια με τα παιδιά στην προηγούμενη σελίδα. κολλημένο δέμα 3/2 στο επόμενο στάδιο όμως. Import customs clearance complete. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2024 από Driver_3
radiotv Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 1 ώρα πριν, Viviandg είπε Όποτε μπορεί να μην έχει χαθεί ; περίμενε λίγες ημέρες ακόμη
Giannis20vt Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 16 ώρες πριν, omokas είπε Και εγω τα ίδια απο 3/2 εχω κολλημένο δέμα στο ίδιο στάδιο arrived in transit country Λογικά θα ξεκολλήσουν κάποια στιγμή, και εμένα άλλες παραγγελίες που έγιναν μετέπειτα πέρασαν ήδη το στάδιο αυτό και εβγαλε departed και Awaiting for transit to final delivery office οπότε έρχονται κανονικά Και εγω ακριβως στην ιδια ημερομηνια. Ενώ αλλα δέματα που περασαν αργοτερα, ηρθαν ηδη στα χέρια μου. Κατι εγινε εκεινη την ημερα. Ειναι σαν την 18/11 (αν θυμαμαι καλα) που κολλησαν καποια δέματα στην Ουγγαρια για κανεναν μήνα.
sakisgri Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 3 ώρες πριν, Viviandg είπε Όποτε μπορεί να μην έχει χαθεί ; Δεν έχει χαθεί, θα έρθει το δέμα σου. Έχω και εγώ ένα από τις 30/1/24 ειναι στη φάση "Αποστολή αντικειμένου ΟΥΓΓΑΡΙΑ" 15 μέρες και δεν το έχουν σκαναρει ακόμα, όταν το σκαναρουν θα δω το "Arrived at local delivery center" και μετά από κανένα μήνα θα παραλάβω. Είναι τώρα στην 46η μέρα, βλέπω να παραλαμβάνω στις 80 μέρες από την αποστολη. 1 1
aristarhos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2024 Στις 30/1/2024 στις 5:38 ΜΜ, aristarhos είπε Δύο παραγγελίες από τέλη Νοεμβρίου 2023 αγνοούνται στην Ουγγαρία. Το dispute απορρίφθηκε και μου έκλεισαν τις παραγγελίες ως Complete. Αφού μίλησα με την Eva μου άλλαξε κάτι στο dispute και μου είπε να περιμένω 2-3 ημέρες να εξετάσουν την υπόθεση οι προϊστάμενοί της. Αλλά ύστερα διάβασα την απάντησή σου και το έκανα κι εγώ. Και έπιασε!🙂 We are happy to inform you that your appeal has been accepted. We have reviewed your case and as result we will proceed refund to your original payment method .Refund processing takes 3-20 business days, depending on customer's bank.We apologize for any inconvenience caused. Στις 30/1/2024 στις 1:01 ΜΜ, ekrepali είπε Σχετικά με unregistered Cainio super economy που ανέφερα τις προάλλες: - 3 μήνες αναμονή, άφαντη η παραγγελία - Όταν το πακέτο ήταν Ουγγαρία για εκτελωνισμό, το tracking το έδειχνε λανθασμένα πως είναι τελωνείο στην Ελλάδα. Όταν το πακέτο έφτασε Ελλάδα, το tracking δείχνει λανθασμένα πως έφτασε στο τοπικό υποκατάστημα (και σ'αυτό το λανθασμένο tracking βασίζονται οι ηλίθοι agents. - Aνοίγω dispute, ανεβάζω ως evidence το παραπάνω λάθος στο tracking και απάντηση των EΛΤΑ ότι δεν υπάρχει τρόπος να αναζητήσουν unregistered δέματα. Έγραψα επίσης πολλές φορές ότι πήγα στο τοπικό υποκατάστημα να αναζητήσω το δέμα και δεν υπήρχε. - Χάνω το dispute μετά από διαμεσολάβηση του Αli, με αιτιολογία insufficient evidence, και με προτρέπουν να πάω στο τοπικό υποκατάστημα να παραλάβω το δέμα! - Ανοίγω appeal, το ίδιο πράγμα. Δε διαβάζουν τίποτα απ'όσα γράφουμε, απλά βλεπουνε το λανθασμένο tracking και παίζουν την ίδια κασέτα. - Πριν λιγο σκέφτηκα να παραπονεθώ στο chat... πατάω τη παραγγελία, με ρωτάει το robot αν παρέλαβα... πατάω όχι. Με ρωτάει αν έχω ανεβάζει evidence απ'το ταχυδρομείο, πατάω ναι. Μου λέει περιμένετε 30 δευτερόλεπτα και πατήστε να δείτε αν έχει εγκριθεί η επιστροφή χρημάτων. Ως δια μαγείας εγκρίθηκε το appeal... να'ναι καλά η Eva το ρομπότ, γιατί οι agents είναι ζωντόβολα. Ποτέ ξανά unregistered... ούτε καν συνδιαστικά γιατί αν αργήσει ο πωλητής να κάνει την αποστολή, πάλι μόνο του θα έρθει. Από μικροδέματα με χαμηλό κόστος, μόνο τα choice είναι εμπιστοσύνης... έρχονται με courier. Για οποιοδήποτε άλλο μικροδέμα των 2-3 ευρώ θα δοκιμάσω με Τemu από δω και στο εξής. 22 ώρες πριν, Viviandg είπε Update για το δέμα μου πήγα ταχιδρομειο μίλησα με την διανομή της περιοχής μου τίποτα δεν υπάρχει στο ταχυδρομείο μου έλεγαν είναι στο τελωνείο στα τηλ τον ΕΛΤΑ μου έλεγαν έχει φύγει και δεν είναι ο αριθμό του δέματος αλλά του σάκου ότι ναναι γενικά στο Ali λεφτά πίσω δεν δίνουν ούτε μου το ξανά στέλνουν μου είπαν να πάρω έγγραφο από τα ΕΛΤΑ ότι δεν το έχουν παραλάβει αυτό τα ΕΛΤΑ δεν το δίνει πιάσε το αυγό και κουρεύτω Ακριβώς τα ίδια και σε μένα από 12/1/2024. Στον ίδιο σάκο είμαστε κάπου πεταμένα σε μια αποθήκη. Ή στην χειρότερη περίπτωση, για κάποιο λόγο τα έπιασε το τελωνείο και τα γύρισε στην Κίνα. Διάβασε τις παραθέσεις και κάνε το ίδιο μήπως καταφέρεις να πάρεις refund.
Viviandg Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2024 Αν τα γυρίσει πίσω δεν θα δούμε κάποια ενημέρωση στο tracking ; 22 λεπτά πριν, aristarhos είπε Ακριβώς τα ίδια και σε μένα από 12/1/2024. Στον ίδιο σάκο είμαστε κάπου πεταμένα σε μια αποθήκη. Ή στην χειρότερη περίπτωση, για κάποιο λόγο τα έπιασε το τελωνείο και τα γύρισε στην Κίνα. Διάβασε τις παραθέσεις και κάνε το ίδιο μήπως καταφέρεις να πάρεις refund. Αν τα γύρισαν πίσω δεν θα δούμε κάποια ενημέρωση στο tracking ?
aristarhos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Viviandg είπε Αν τα γυρίσει πίσω δεν θα δούμε κάποια ενημέρωση στο tracking ; Αν τα γύρισαν πίσω δεν θα δούμε κάποια ενημέρωση στο tracking ? Στα ΕΛΤΑ ένας υπάλληλος μου άφησε υπονοούμενα ότι στο ελληνικό τελωνείο κατάλαβαν την κομπίνα με το τελωνείο Ουγγαρίας αλλά δεν τον πίστεψα. Δεν έδειξε διατεθειμένος να με εξυπηρετήσει να μάθω που χάθηκε το δέμα. Αν τα γύρισαν πίσω μάλλον δεν θα το μάθουμε γιατί θα πάρουν άλλο αριθμό αποστολής. Πάντως από Ουγγαρία παραλαμβάνουν δέματα αυτοί που παράγγειλαν μετά από εμάς. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2024 από aristarhos
ekrepali Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2024 5 minutes ago, Viviandg said: Αν τα γυρίσει πίσω δεν θα δούμε κάποια ενημέρωση στο tracking ; Αν τα γύρισαν πίσω δεν θα δούμε κάποια ενημέρωση στο tracking ? Δεν υπάρχει περίπτωση ρε παιδιά... Αφού γράφει ότι βγήκαν απ'το τελωνείο δηλαδή Ουγγαρία εφόσον το tracking είναι ουγγρικό. Received by local delivery company σημαίνει ότι ανέλαβαν τα ΕΛΤΑ Και arrived at local delivery center είναι το 1ο σκαναρισμα στη Ελλάδα, λογικά η άφιξη στο κέντρο διαλογής Εκεί μας κλέβουν τα αντικείμενα.
Viviandg Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2024 8 λεπτά πριν, ekrepali είπε Δεν υπάρχει περίπτωση ρε παιδιά... Αφού γράφει ότι βγήκαν απ'το τελωνείο δηλαδή Ουγγαρία εφόσον το tracking είναι ουγγρικό. Received by local delivery company σημαίνει ότι ανέλαβαν τα ΕΛΤΑ Και arrived at local delivery center είναι το 1ο σκαναρισμα στη Ελλάδα, λογικά η άφιξη στο κέντρο διαλογής Εκεί μας κλέβουν τα αντικείμενα. Δεν ξέρω τι γίνεται αντί να χάνονται στο εξωτερικό να χάνονται όταν φτάνουν Ελλάδα
ekrepali Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2024 6 minutes ago, Viviandg said: Δεν ξέρω τι γίνεται αντί να χάνονται στο εξωτερικό να χάνονται όταν φτάνουν Ελλάδα Βάλε το tracking στο site των ΕΛΤΑ και θα δεις ότι ταιριάζουν οι ημερομηνίες. Ότι το received by local delivery company, είναι η αποστολή του σάκου από τους Ούγγρους στους Έλληνες. Άρα το επόμενο tracking που λέει arrived at local delivery center είναι το σκαναρισμα του σάκου στην Ελλάδα κι όχι ο διακτινισμός του αντικειμένου στο τοπικό κατάστημα της περιοχής μας. Αυτό σηκώνει καταγγελία στην ΕΕΤΤ, αλλά ποιος θα κάτσει να τους ελέγξει...
radiotv Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2024 το κολλημένο από 3/2 της DPD μετά το τελωνείο της Ουγγαρίας ξεκόλλησε σήμερα 15/2, δείτε και τα δικά σας 2
Drake27 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2024 23 minutes ago, radiotv said: το κολλημένο από 3/2 της DPD μετά το τελωνείο της Ουγγαρίας ξεκόλλησε σήμερα 15/2, δείτε και τα δικά σας Μολις το τσεκαρα αλλα τιποτα,μπορει μεσα στην ημερα να ξεκολλησει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα