sakisgri Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 21 λεπτά πριν, sleepychris είπε απο το να αναλαμβανε να τον εκτελωνισμο καμια αλλη , χιλιες φορες τα ελτα. απο οικονομικης αποψεως μιλώντας. Ναι σίγουρα.
SY1DAT Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 10/2/2024 στις 8:31 ΜΜ, sakisgri είπε Τπτ να σαι καλά. Όταν το παραλάβουν από Βουλγαρία και φύγει θα γράψει "Depart from transit country or district" μετά από κάνα 2-3 μέρες το παραλαμβάνει η ACS. Καλά έκανες και έστειλες email για να το ψάξουν γιατι έχει κολλήσει τόσο καιρό στην ίδια φάση. Καλησπέρα και πάλι!. Στα ίδια είμαστε ακόμα! Δεν έχει αλλάξει κάτι. Να ρωτήσω κάτι? Κάπου διάβασα ότι μερικές φορές έχουν πρόβλημα οι εκτυπώσεις στα ταμπελακια με τις διευθύνσεις στα πακέτα, και έχω γράψει με μικρά γράμματα την διεύθυνση Ellhs 8 (Έλλης 8). Υπάρχει περίπτωση να μην μπορούν να διαβάσουν την διεύθυνση? Αλλά και πάλι έχει και άλλα στοιχεία αποστολής όπως τκ,τηλ κλπ Συγνώμη από όλους αν γίνομαι κουραστικός απλά προσπαθώ να καταλάβω τι γίνεται. Η παραγγελία είναι ένας φορητός πομποδέκτης (ασύρματος) που τον χρειάζομαι, γιατί είμαι αδειούχος ραδιοερασιτέχνης. Κολλημένο 21 μέρες στα arrived in transit country. Με κάρο να ερχόταν θα είχε φτάσει!. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2024 από SY1DAT
omokas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 1 hour ago, panoskir said: Εγώ έχω 2 κολλημένα σα transit country από 3/2. Κάτι έχει γίνει. 7 hours ago, Drake27 said: Εκανα 2 παραγγελιες απο ali,και οι δυο με aliexpress standard,η μια στης 16/1 ειναι κολλημενο στης 3/2 Arrived in transit country/region που απο οτι φαινεται ειναι στην ουγγαρια και δεν υπαρχει καμια κινηση απο τοτε,το δευτερο δεμα εγινε αγορα στης 30/1 και το παρελαβα σημερα 13/2, μεσα σε 14 μερες. Δεν μπορω να καταλαβω πως δουλευουν. Εκτος αμα χαθηκε το δεμα και ζητησω επιστροφη μετα. Και εγω τα ίδια απο 3/2 εχω κολλημένο δέμα στο ίδιο στάδιο arrived in transit country Λογικά θα ξεκολλήσουν κάποια στιγμή, και εμένα άλλες παραγγελίες που έγιναν μετέπειτα πέρασαν ήδη το στάδιο αυτό και εβγαλε departed και Awaiting for transit to final delivery office οπότε έρχονται κανονικά
sakisgri Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 35 λεπτά πριν, SY1DAT είπε Καλησπέρα και πάλι!. Στα ίδια είμαστε ακόμα! Δεν έχει αλλάξει κάτι. Να ρωτήσω κάτι? Κάπου διάβασα ότι μερικές φορές έχουν πρόβλημα οι εκτυπώσεις στα ταμπελακια με τις διευθύνσεις στα πακέτα, και έχω γράψει με μικρά γράμματα την διεύθυνση Ellhs 8 (Έλλης 8). Υπάρχει περίπτωση να μην μπορούν να διαβάσουν την διεύθυνση? Αλλά και πάλι έχει και άλλα στοιχεία αποστολής όπως τκ,τηλ κλπ Συγνώμη από όλους αν γίνομαι κουραστικός απλά προσπαθώ να καταλάβω τι γίνεται. Η παραγγελία είναι ένας φορητός πομποδέκτης (ασύρματος) που τον χρειάζομαι, γιατί είμαι αδειούχος ραδιοερασιτέχνης. Κολλημένο 21 μέρες στα arrived in transit country. Με κάρο να ερχόταν θα είχε φτάσει!. 25 λεπτά πριν, omokas είπε Και εγω τα ίδια απο 3/2 εχω κολλημένο δέμα στο ίδιο στάδιο arrived in transit country Λογικά θα ξεκολλήσουν κάποια στιγμή, και εμένα άλλες παραγγελίες που έγιναν μετέπειτα πέρασαν ήδη το στάδιο αυτό και εβγαλε departed και Awaiting for transit to final delivery office οπότε έρχονται κανονικά Εμένα ξεκόλλησε σε 4 μέρες. Δεν ξέρω τι κάνει η dpd και γιατι καποια κολλάνε στην Βουλγαρία ενώ άλλα που έρχονται πιο μετά περπατάνε. Στείλτε κανένα email στην dpd. Δεν γίνεσαι κουραστικός ότι απορία εχεις ρώτα. 1
SY1DAT Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 41 λεπτά πριν, sakisgri είπε Εμένα ξεκόλλησε σε 4 μέρες. Δεν ξέρω τι κάνει η dpd και γιατι καποια κολλάνε στην Βουλγαρία ενώ άλλα που έρχονται πιο μετά περπατάνε. Στείλτε κανένα email στην dpd. Δεν γίνεσαι κουραστικός ότι απορία εχεις ρώτα. Ευχαριστώ πολύ παιδιά!. Έχω στείλει Μάιλ,και μου είπαν ότι μόλις μου εμφανίσει τον κωδικό στην ACS τοτε σε 1-2 μέρες θα το παραλάβω. Η εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης είναι στις 22/2 οπότε υπάρχει ένα 10ημερο ακόμα περιθώριο απλά η 22 και πλέον μέρες κολλημένο σε αυτό το στάδιο δεν μου φαίνονται νορμάλ. Θα δούμε! Λίγο υπομονή ακόμα. Και είναι η πρώτη φορά που παραγγέλνω και μάλιστα από το εξωτερικό. Η τύχη του πρωτάρη που λένε!!!.... Καλό βράδυ σε όλους!.
sakisgri Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 18 λεπτά πριν, SY1DAT είπε Ευχαριστώ πολύ παιδιά!. Έχω στείλει Μάιλ,και μου είπαν ότι μόλις μου εμφανίσει τον κωδικό στην ACS τοτε σε 1-2 μέρες θα το παραλάβω. Η εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης είναι στις 22/2 οπότε υπάρχει ένα 10ημερο ακόμα περιθώριο απλά η 22 και πλέον μέρες κολλημένο σε αυτό το στάδιο δεν μου φαίνονται νορμάλ. Θα δούμε! Λίγο υπομονή ακόμα. Και είναι η πρώτη φορά που παραγγέλνω και μάλιστα από το εξωτερικό. Η τύχη του πρωτάρη που λένε!!!.... Καλό βράδυ σε όλους!. Τπτ να σαι καλά. Ένα χρόνο τώρα που συνεργάζεται η dpd/ACS με το Aliexpress δυο φορές υπήρξε τόσο μεγάλη καθυστέρηση, και οι 2 φορές στο ίδιο στάδιο που το έχει αναλάβει το δέμα η dpd. Απλώς έτυχε, μη σε κρατήσει αυτό από το να ξανά παραγγείλεις, γιατι πραγματικά συμφέρει, και ιδικά για την δουλειά σου. Καλό βράδυ.
radiotv Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 1 ώρα πριν, sakisgri είπε Τπτ να σαι καλά. Ένα χρόνο τώρα που συνεργάζεται η dpd/ACS με το Aliexpress δυο φορές υπήρξε τόσο μεγάλη καθυστέρηση, και οι 2 φορές στο ίδιο στάδιο που το έχει αναλάβει το δέμα η dpd. Απλώς έτυχε, μη σε κρατήσει αυτό από το να ξανά παραγγείλεις, γιατι πραγματικά συμφέρει, και ιδικά για την δουλειά σου. Καλό βράδυ. όντως 3/2 κάτι έχει συμβεί
TeoRossi Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 Κ μενα μια απ τα ίδια.....2 παραγγελίες μια 23/1 και μια 30/1 Η πρώτη έχει κολλήσει εκεί κ μενα 3/2 λογικά Βουλγαρία και η άλλη παραλαμβάνω σήμερα....ότι να ναι γενικά Και έκαναν και η 2 την ίδια διαδρομή
Drake27 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 3/2 σημειωστε το ολοι σας,ειναι η μερα που σχεδον απο ολους μας κολλησαν τα δεματα βουλγαρια 😝😝😝 Περα απο την πλακα ελπιζω να ξεκολλησουν συντομα και να τα παραλαβουμε εκτος.............και αν πηρε φωτια η αποθηκη με τα δεματα μας και δεν λενε τιποτα ή εγινε κανενα ριφιφι!!! Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2024 από Drake27
TeoRossi Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 Έστειλα mail και μίλησα μαζί τους Μου είπαν να κάνω υπομονή και το δέμα θα προχωρήσει
Yannis35 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 Πάλι καλά εσείς. Εμένα που από την Ουγγαρία (GTM +1) έφυγε πάλι στην Κίνα (GTM +8) τι να πώ?
TeoRossi Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 Όχι φίλε μ δεν έφυγε πάλι για Κίνα...απλά η ενημέρωση έγινε απ την Κίνα για αυτό το GMT είναι +8....κανονικά πάει εσενα 1
Yannis35 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 Μόλις τώρα, TeoRossi είπε Όχι φίλε μ δεν έφυγε πάλι για Κίνα...απλά η ενημέρωση έγινε απ την Κίνα για αυτό το GMT είναι +8....κανονικά πάει εσενα Πλάκα κάνω, απλά όλοι μάλλον κολλήσαμε στην Βουλγαρία με την dpd . 🙂
TeoRossi Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 Έτσι μ ρχεται να πάω Βουλγαρία και να το παρω μόνος μου😅
Yannis35 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 Όντως, δεν θα με πείραζε να περιμένω ένα μήνα να έρθει με καράβι από την Κίνα, αλλά να ξέρεις ότι θα μπορούσες να το έχεις αύριο το πρωί και κολλάει σε καθυστερήσεις είναι κάπως. Και όχι ότι είναι κάτι που χρειάζομαι, αλλά το σοπινγκ θεραπι δεν γίνεται να περιμένει. Την αντιβίωση δεν λες θα την πάρω μεθαύριο επειδη στο φαρμακείο άργησαν να φέρουν το κουτί.😁. Πάντως να πω την αλήθεια, αυτή η αναμονή έχει και την γλύκα της.Ολοκληρη διαδικασία, μπες τρακινγκ κάθε λίγο, διάβασε το insomnia κτλ.🙂 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα